| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:29
- Nahlásit
Hm,no já se ho zeptám,ale nákup odložím.Já mám tento měsíc za čuby poněkud zvýšené výdaje.
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:32
- Nahlásit
Jumi
co děláš v pátek??Jedeme se podívat za Amálkou a půjdeme s miminama ven,nepůjdeš s náma?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:37
- Nahlásit
jana33
nemaj
Zuzana T
tak vás budeme čekat!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:39
- Nahlásit
hab a Archie
a v kolik já ještě nevím jestli nebudu muset do práce...
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:41
- Nahlásit
Jumi
nějak odpoledne asi tak ve čtyři
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:41
- Nahlásit
jana33
Orozyme kupuji v happyanimals.cz nebo ho mají i v canino.cz přímo ve zveráku
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:42
- Nahlásit
HanuleGR
Jéé tak to děkuju za tip. V Happyanimals ho nemívali,tak to asi zařadili nově.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:42
- Nahlásit
hab a Archie
jo tak to joooo! Tak to bych mohla určitě!
Chudák Amálka Sheena jí prí pěkně dávala na frak a Campuša je taky pěknej medvěd, tak to jsem na to docela zvědavá
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:47
- Nahlásit
Jumi
to jsme taky,tipuju že máme asi tak 11kg možná víc
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:48
- Nahlásit
jana33
Mají to tam i za celkem slušnou cenu. Kupuji tam i šampon od Héry.
Jinak kdybyste někdy potřebovali odčervovák a neměli čas běžet k vetovi, tak je mají v P4 - Podolí ve zveráku u vet kliniky. Zastávka tram Podolská vodárna tuším. Tam je kupuji i Artidual, také slušná cena
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:49
- Nahlásit
dala jsem na stránky nové fotky tak mrkněte www.archie-campari.estranky.cz
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:50
- Nahlásit
hab a Archie
no a Ami má nějak přes těch 7kg a je opravdu droboučká - ale kráááásná - má děsně milý výraz ale je pěknej čert! jen co se trochu rozkoukala tak už Bernáška rvala za ocas
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:53
- Nahlásit
hab a Archie
jejda - ten je vážně už kus psáááá!
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:54
- Nahlásit
Jumi
rvaní za ocas známe mooooc dobře,Arčucha před Campínem občas i utíká,nejradši na postel tam malej ještě nevyskočí
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:55
- Nahlásit
Jumi
no Bernáš chudák maminku také tahá za ocásek a to už není žádné mimino!
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:58
- Nahlásit
hab a Archie
Ten už je fakt velikej Dlouho před ním asi na postel utíkat nebude
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:58
- Nahlásit
včera jsem pekla maso,měli jste vidět toho malého nenažrance,málem mi skočil do trouby
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:59
- Nahlásit
HanuleGR
fotky hodně zkreslujou zas tak velkej není...ještě se pořád vleze pod Arčuchovy nohy
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:59
- Nahlásit
Zuzana T
taky jsem Amálku moooc moooc povzbuzovala ať ho pořádně zmastí a vrátí mu to i za Thorinka a ostatní, co pořád takhle trápil a trápí!
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 14:14
- Nahlásit
Jumi
jsem na Amálku moc zvědavá,malého flatíka jsem ještě neviděla,podle fotek je kouzelná
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 14:25
- Nahlásit
hab a Archie
malého flatíka jsem ještě neviděla
no mně to příjde jako malý Bernášek ale černé, ale je fakt, že Bernášek v tomto věku nebyl zrovna typické goldení štěňátko, takže to asi nejde porovnávat...
Těším se až bude mít nějakou forogalerii i Májin nový černý poklad!
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 14:33
- Nahlásit
Jumi
to se taky moc těším,psala jsem si s Májou a říkala že to snad stihne během týdne
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 15:17
- Nahlásit
Ste se nějak rozpovídaly! To ani nezvládnu všechno zpátky dočíst, tak snad nepřehlídnu něco důůůůležitýho.
Ten výletík podle Vltavy určitě někdy uskutečnit můžem - ale taky bych to viděla nejlíp na všední den, aby tam nebylo moc rybářů a taky rodinek s dětma a tím pádem nervózních matek....protože to už bude docela smečka ....a kdyby to nechtělo vyjít, tak pak zas až na podzim o víkendu
Už jsem začla přemýšlet o tom, jak by se dalo dojít až do Klecan, tam přejet přívozem, na druhý straně si ještě něco přivymyslet a pak jet vláčkem do Prahy. To by bylo pěkný, ne?
A tu Draháň tak můžem někdy zopakovat Jumi, jen vim, že jsem tehdy byla malinko zklamaná, jak velká část cesty se jde po silnici - sice malý a skoro bez aut, ale stejně.
A hab a Archie ty budeš asi s Campíkem hodně dlouho čekat, než vyrazíte na delší výlet, co? Nemá cenu riskovat. Ale mohla bys třeba někdy prcka nechat doma...a vyrazit s náma jen s Arčuchou.
To se tak pěkně plánuje, když je venku tak nádherně...
A když bych měla bejt teď ve škole na tříhodinovce švédštiny a místo toho jsem pěkně nabrala směr domůůůůůůů a vyhnula jsem se několikaminutovému povinnému monologu na téma "lživá reklama" či "nechte ženy vládnout"
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 15:21
- Nahlásit
A ještě mi prozraďte, kde najdu Amálku, ať to nemusim hledat. Já se pořád nevyznám v těch lidech na zlatymr.....a nevim, kdo z nich jí má
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 15:37
- Nahlásit
Karol
Amálku najdeš tady www.bara-bodie.com
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 15:46
- Nahlásit
Karol
Campíno ještě sám doma nebyl,byl asi dvakrát s Arčuchou a to jen asi hodinku,tak nevím nevím....ale cestu od Bulovky dolů k vodě,kolem Rokytky až k zámečku by možná zvládl,když je tak pěkně jsme venku i hodinku a to doma ještě řádí s Arčuchou
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 17:10
- Nahlásit
uff tak jsme se Zuzkou trochu zmokli ale zase jsme se krásně prošli a prodrbali co se dalo
Karol
no mě se právě taky moc nelíbilo, že některý místa byli takový dost po silnici, ale klidně bych dojela autobusem do těch čimic a šla nějaké kolečko tam odtud jak tu psala Jana, pak bychom zase navštívili cestou zpátky taťku v pekárně a Bernášek by se nafutroval bagetama - ale jen psostředkama protože konce jsou na něj přeci moc tvrdý
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 17:25
- Nahlásit
Jumi
tak jsem domluvená s Pétou,v pátek v 16hod
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 17:40
- Nahlásit
hab a Archie
super tak já s tím budu počítat
právě nám přivezli žrádlo a žereme jak diví
tak snad to tomu pacholkovi vydrží!
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 18:42 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit
tak jsem dneska zjistila, že jsem naprosto zbytečně vyhodila korunky za dummíka. Chelsince totiž naprosto vyhovuje litrovka coca coly
Byli jsme něco koupit a ona se tvářila děsně nadšeně když zahlédla toaleťák. Jenže, dát jí ho, tak si z něj donesu domů možná papírový kapesníčky, tak jsem jí nabídla colu a ona mi jí nadšeně vyrvala a táhle jí od obchodu až domů
Dokonce ignorovala i pobavené kolemjdoucí a byla na sebe děsně pyšná, cože to dobrýho panička Chelsince koupila...
Nutno podotknout, že mi flašku doma vydala značně neochotně
A světe div se, podařilo se nám uhnat pana veterináře, který se konečně uráčil a odeslal Chelsinky rtg na vyhodnocení... Tímto mu velmi děkujeme, věřím, že cesta na poštu musela být velmi náročná...
|