Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
hab a Archie
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 13:40
- Nahlásit

Jumi
taky bych ti nějaké přidala

Jumi
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 13:43
- Nahlásit

Zuzana T
Já bych ti nějaké své kilčo klidně dala,nechceš?
hele teď už ani neeee! jsem spokojená a předpokládám že plánovaná mimča se o nějaké to kilčo postarají ani nemrknu - a víš co hlavně když je spokojený páníček

Jumi
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 13:49
- Nahlásit

hab a Archie
Zuzana T
kde se berou ty zástupy štědrých kamarádek ještěže je Helča v Indonézii určitě by se přidala!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 14:04
- Nahlásit

Jumi
hm,škoda,já bych ti je ráda dala,jinak totiž musím opět imvestovat do nových plavek

Jumi
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 14:11
- Nahlásit

Zuzana T
no to je spíš výhra, že máš záminku! Alespoň budeš u moře oslňovat a budeš podle nejnovější módy!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 14:19
- Nahlásit

Jumi
tak pocit výhry tedy opravdu nemám,v kabince se o mě pokoušejí mdloby a na pláži si připadám netlustší.To víš jezdím se surfařema a ti jsou všichni vymakaní.

Jumi
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 14:23
- Nahlásit

Zuzana T
ty si nedostala můj velikonoční mail s Audrin H. ?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 14:24
- Nahlásit

Jumi
jo dostala- jenže asi nemám sílu její osobnosti nebo co.

Jumi
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 14:31
- Nahlásit

Zuzana T
ále nepovídej! ty že bys ji neměla - to se mi nezdá

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 08:42
- Nahlásit

Jumi
přejeme Bernímu vše nej nej nej k jeho prvním narozeninám

ko4ka
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 09:07
- Nahlásit

jana33
ahoj, holky ti už stránky poslali, za to díky. Omlouvám se, že jsem se včera neozvala, ale utráceli jsme našeho starouše pudla a vzalo mě to víc než jsem myslela
Bylo to doma, netrpěl a teď už mu je dobře. Jsem za to ráda, ale za těch 14 let si na něj člověk děsně zvyknul a nějak chybí

ko4ka
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 09:09
- Nahlásit

Jumi
Připojujeme se ke gratulaci! Vše nej k narozkám přeje Chelsinka a Jack s paničkou

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 09:13
- Nahlásit

ko4ka
díky,už jsem na stránečky koukala.
Pudlíka je mi líto,ale 14 let je krásnej věk,kéž by se toho dožil každý z našich chlupáčů

Karol
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 09:49
- Nahlásit

Jumi
Bernášek má na narozky nádherný počasí, tak to je určitě na narozeninovém výletě
Přejeme jemu i páníkům, ať si společně rostete, stárnete a tloustnete do krásy, spokojenosti a výstavní kondice

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 09:51
- Nahlásit

Karol
Ahojky jdeš dneska na prochajdu?

Karol
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 09:53
- Nahlásit

hab a Archie
Jasně, že jdu, copak máme jinou možnost?
Vyrazila bych třeba v poledne, co ty? Kam teď s klukama chodíš?

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 09:57
- Nahlásit

Karol
chodím kousek od nás za hřbitov na vyhlídku,myslím že delší cestu zvládnem,v neděli jsme byli na prochajdě u hvězdárny v Dáblicích,udělali jsme dost velkej okruh a zvládli jsme to,právě přemýšlím co dneska kam půjdem...venku je nádherně

Karol
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 10:00
- Nahlásit

Jo, tam to taky znám. To má jen tu nevýhodu, že se musí zpátky stejnou cestou. Tak tam klidně můžem zajít a já pak půjdu nějak dál. Jestli ti to vyhovuje, můžu bejt ve čtvrt na jednu někde u vás.

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 10:05
- Nahlásit

Karol
právě bych chtěla udělat nějakou delší prochajdu,napadlo mě že bych tě počkala tam pod tím barákem jako tehdy,půjdem jako normálně ale nešli bychom přes Proseckou,ještě než jsme měli Campína tak jsem tam tím lesíkem procházela a je tam docela hodně cestiček

Karol
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 10:13
- Nahlásit

hab a Archie
Tak jo, jen těch cestiček tam bohužel moc neni....já tom chodim každej den, takže to dobře znám. Ale nějaký kolečko zkusíme vymyslet. Tak po dvanáctý tam?

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 10:14
- Nahlásit

Karol
ok,budem vycházet ve dvanáct,a počkáme tě,beru foťák

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 10:16
- Nahlásit

Bernášek moc moc děkuje! a my doufáme, že zůstane takovým aktivním lumpem s šibalským výrazem v očkách už napořád!

Karol
hab a Archie
jéééé vy se máte! my chcem jít s váma ale ve tři musím být v českém brodě takže
no alespoň se provětráme v Milíčáku a pořádně se proplavem, ale ten super rybník ve kterém jsme minulý týden tak krásně sprasili Campína je vypuštěný čím dál víc takže teď už nepřipadá v úvahu vůbec!

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 10:22
- Nahlásit

Jumi
no ten vypadal ale byl spokojenej,to je škoda že je vypuštěnej ale věřím tomu že kdybychom tam šli,tak kluci přivítaj i bahenní koupel

Karol
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 10:27
- Nahlásit

hab a Archie
Tak se uvidíme. Kdybys chtěla - taky půjdem kolem takovýho parádního rybníčku, kterej by mohl Campíka aspoň trochu uspokojit. Ale Bondík tam teda má zákaz

Jumi
Proč v Českym Brodě? A bereš aspoň Bernáška sebou, když má ty narozky? Správnej páník si při takový příležitosti bere dovolenou, ještě lepší páník hned na celý týden, víš?

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 10:27
- Nahlásit

hab a Archie
tak kluci přivítaj i bahenní koupel
no tu tam Bernášek praktikoval celou zimu! Většinou tak zahajoval hodiny cvičení s retriever sportem - k mé velké radosti - takže pak už okolo chodil jen na udidle!

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 10:29
- Nahlásit

Karol
jak to že zákaz??
Jumi
jak to včera Bernášek doma zvládnul?

Karol
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 10:30
- Nahlásit

hab a Archiejak to že zákaz??
To uvidíš

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 10:30
- Nahlásit

Karol
Správnej páník si při takový příležitosti bere dovolenou, ještě lepší páník hned na celý týden, víš?
jé je - my jsme teda krkavčí páníčci! Ani na hory jsme při této příležitosti chuděrku malou nevyvezli, rochnění v horských bystřinách mu nedopřáli - jen zase ten Milíčák!
Ale jestli by se spíš neslušelo, aby mu jeho nej kamarádi přijeli pogratulovat osobně!

Do Brodu jedu za mamkou - ona tam pracuje a Bernášek zůstává doma

Karol
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 10:32
- Nahlásit

Jumi
hab a Archie
Holky, máte psy očkovaný proti borelióze?
Já zjišťuju, že ten obojek prostě nefunguje 100%, občas na Bondovi nějaký klíště najdu, nebo taky občas až když odpadne tak na zemi , tak uvažuju, jestli to ještě neuděláme. Ale zas lidi říkají, že těch druhů je tolik a očkování jen proti jednomu....taky nevim, kolik to stojí...

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 10:33
- Nahlásit

hab a Archie
asi celou dobu spal, ani hračky vytahané neměl!

akorát normálně v noci hlídá, třeba když u nás spí brácha a příjde v noci tak na něj štěkne, nebo na chalupě když šla mamka na záchod....no a dneska ve tři ráno takhle štěknul - někdo děsně šramotil za dveřma a byl celej nastraženej - brrr bylo to docela nepříjemný jak seděl a upřeně čučel na dveře! člověk se kolikrát víc bojí se psem, než kdyby byl sám!

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání