Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 21:45
- Nahlásit

Jumi
Walda
Jo díky,koukala jsem na to a Bellu jsem neviděla,tedy neměla jsem trpělivost na to koukat na celý.Ale asi budu muset.
Ale zase jsem takhle poznala rodinu,kam Bella půjde a líbí se mi.

Jumi
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 21:49
- Nahlásit

Zuzana T
tak to je dobře
My právě koukali na veveřácký stránky a nové fotky Felixe budeme se asi vážně muset nějak vetřít do dorostu

Walda
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 21:55
- Nahlásit

Zuzana T

Je to až někde mezi 2/3 a 3/4 od začátku, dá se tam rychle dojet a postupně to najít.

Chtěl bych se zeptat: Pochopil jsem to tak, že Bela půjde do té rodiny natrvalo. Bude taky asistent, nebo jenom terapeut?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 21:55
- Nahlásit

Jumi
No já mám těch jeho fotek víc,je to moc pěkný pejsek.Felda je starší a dost vyspělej,asi jako Bond.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 21:57
- Nahlásit

Walda
Ano,je u pí.Hlaváčkové z vos.Psi pro život na předvýchově a v 1,5 roce už zůstane u Filípka.

Jumi
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 22:08
- Nahlásit

Zuzana T
jéééé tak jsme viděli sestřičku! Walda dík! Má dočista Bernáší ksichtík!

je to na 46:30

Walda
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 22:12
- Nahlásit

Jumi

jéééé tak jsme viděli sestřičku!

Asi to znáš, ale čistě pro případ, že ne, tady je další odkaz:
http://www.psiprozivot.cz/filip.htm

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 22:12
- Nahlásit

Jumi
Tak už jsem to videla- super.Má oči po Cathy!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 22:14
- Nahlásit

Zuzana T
Walda
Mám radost,že se Belle dílo daří a myslím,že její nová rodina je moc prima.

Walda
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 22:19
- Nahlásit

Zuzana T

její nová rodina je moc prima

Jo jo. Ptal jsem se proto, že canisterapie na "plný úvazek" je pro psa dost náročná a rodina to bude muset Belle náležitě kompenzovat. Snad to zvládnou.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 22:27
- Nahlásit

Walda
Já se také hodně informovala,než jsem se rozhodla fenku na výcvik dát.Bella bude mít kolem sebe zbytek rodiny,která je zdravá a na psy zvyklá,takže kromě polohování a prohřívání Filípka bude mít dost času na blbnutí se ostatními třeba na zahradě.

Walda
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 22:46
- Nahlásit

Zuzana T

Jumi
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 22:49
- Nahlásit

Zuzana T
Walda
Já myslím, že Bellinka má to nejsmysluplnějí a nejkrásnější poslání jaké může v životě mít a my jsme proto na sestřičku moc moc hrdí a moc ji fandíme!

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 09:06
- Nahlásit

Zuzana T
Prosím tě a kde se u tebe vzal takovej klidnej pes? To snad není možný

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 09:34
- Nahlásit

jana33
no no no!! já mám pejsky veselé a hravé a klidní jsou,když spinkají také.

Karol
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 10:54
- Nahlásit

Ahoj holky, tak my měli taky krásný Velikonoce. Všechny dobrůtky se nám povedly, v neděli jsme měli na celý den na návštěvě známý se třema dětma a bylo to moc fajn a včera jsme po několika letech byli na chalupě , na kterou prostě neni čas a já vždycky znova po pár letech zjistim, že je to tam docela fajn. A hlavně se tam moc líbilo Bondíkovi - protože máme před barákem rybník a tam byl Bond v podstatě furt Tak díky tomuhle poznání tam možná začnem přece jen zas jezdit

Hned jsem taky zkoukla kus toto pořadu na Nově a Bellinka je fakt celej Bernášek! A je to krásný, když může pes takhle pomáhat
Zuzana T - jak ses k tomu vůbec dostala, nebo teda spíš jak se k tomu dostala Bella???

Jumi
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 11:20
- Nahlásit

Karol
jak ses k tomu vůbec dostala, nebo teda spíš jak se k tomu dostala Bella???
nevím proč, ale první co mě napadlo při tomhle dotazu bylo - jako slepej k houslím

Včera jsem si pročítala ty propozice na sobotu a je to vážně debilní - my končíme ve 12 a vyhlášení je nejdřív po 17h - vím, že to nejde udělat jinak ale těch plonkovejch 5h mě nějak štve, ale zase jet dom a pak se vracet - to už by se mi asi vracet nechtělo

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 11:23
- Nahlásit

Karol
Oslovily mě dvě členky sdružení Psi pro život,přijeli se podívat na Cathy a líbila se její povaha.Nejdříve chtělydvě fenky,ale já měla strach- s tímhle psím využití mám první zkušenost- a tak jsem jim slíbila jej jednu.Musím říct,že obě paní jsou moc prima a jejich jednání mě uklidňovalo.Vše mi řekly,co budou s bellou dělat,kam bude umístěna a tak.Ještě jsem volala své kamarádce,která má canisterapii jako povolání a i tam mě ujistila,že se bude mít Bella dobře.No a to je celé,teď vůbec nelituji.Navíc se mi,ikdyž tenhle pořad nesnáším a nesleduji ,ta rodina moc líbí a jsem ráda,že jsem je prostřednictvím šťouravé kamery mohla poznat.
Karol použila jsem tvé fotky na svůj web,ale připsala ti jejich autorství,tak díky.

Karol
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 11:28
- Nahlásit

Jumi
No - je to úplně k ničemu a Ondra myslim dost definitivně rozhod, že tam čekat nebudem nebo ???
Je fakt, že je nesmysl tim ztratit celej den, když máme hrozný práce. Takže my asi hned potom vyrazíme právě na chalupu, kde se nám teď vyrábí nová podlaha na dvoře, neb jsme nalezli celej barák mokrej, protože pod něj teče a je fakt, že neni zrovna pěkný někde trajdat se psem, když jiný lidi za nás makaj a my bysme měli taky....tak snad to nebude moc vadit. Ale skoro bych řekla, že to tak udělá hodně lidí....

Bondík si po včerejšim koupání vyležel docela pěknej dikobrazí náznak

Karol
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 11:30
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to je hezký. Jak to s Bellou, tak s fotkama
Jsem ráda, že z nich má někdo radost a navíc jsem slavná

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 11:33
- Nahlásit

Karol
Jumi
Holky,ale jestli prolezete,tak se opravdu považuje za neslušnost nepočkat na výsledky.Já vím je to zdlouhavé a otravné.ale čeká se na všech zkouškách.Jak na WT nevím,ale na loveckých to rozhodčí vyždycky rozladí,když někoho čtou a on tam není.

Jumi
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 11:52
- Nahlásit

Karol
Bondík si po včerejšim koupání vyležel docela pěknej dikobrazí náznak
Jejda jejda - ty kluci prostě musej být jeden jako druhý! tak to bernášek strhnul bondíka taky na pankerství!

Ondra myslim dost definitivně rozhod, že tam čekat nebudem
no pokud nás vyhoděj, tak to už se tam také vracet nebudeme, ale pokud ne tak to je asi dost blbé abychom tam nešli, mě spíš napadlo jít pak už bez psa, ale to je asi taky ...

Jumi
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 19:51
- Nahlásit

Tak hlásím, že u nás se vše vrací do starých kolejí Bernáš už třetí večer pořádně nežere, takže je opět hubenej jak lunt, já se na něj rozčiluju a drtim mu piškoty a páníček brblá, že takhle ho akorát rozmazluju a nenaučí se pořádně žrát nikdy....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 21:30
- Nahlásit

Jumi
Tak zkus můj fígl.Granule,hrstičku masa nebo těstovin,denní dávka vitaminů/ artican apod/ a zalít teplou vodou a hned podávat- té vody dávám dost,takže to Cathy jakoby chlemtá.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 11:10
- Nahlásit

Ahoj holky, spáchala jsem menší aktualizaci stránek, přidáno několik fotek. Mrkněte

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 11:26
- Nahlásit

Prosím tě,jakou máš adresu,chci se taky mrknout dííík

Jumi
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 11:35
- Nahlásit

Krásný den!
Dneska bude Bernášek sám doma přes 8h chuděrka moje malinká, jsem z toho celá nesvá...

Zuzana T
hmmm jenže na toho tvýho miláčka nic neplatí dvakrát! vyžaduje po mně neustálou kreativitu! Tohle na něj platí jen někdy a narozdíl od posypání drcenýma piškotama to granule docela znehodnotí - tedy pokud to dostatečně rychle nesežere tak můžu plnou misku granulí a masa vyhodit....

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 11:39
- Nahlásit

Jumi
Ahojky,neboj to zvládneje to už velkej chlap,pořádně ho unav a on tu dobu prochrní

Jumi
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 11:45
- Nahlásit

hab a Archie
je to už velkej chlap
to mi povídej - zítra má naše mimi první narozeniny!
Ráno jsem s ním byla přes 1,5h venku a celou dobu házela míčky a taky pár dummyšů, tak se vrátil docela splavenej, tak to tam snad nějak vydrží, ale já tu budu celý den jak na trní!

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 11:49
- Nahlásit

Jumi
neboj,on se doma nějak zabaví
jinak společná prochajda byla super,kluci se doma nažrali a byli mrtví

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání