| Autor |
Zpráva |
Jumi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 14:09
- Nahlásit
Zuzana T
nééé do vody snad nebudeš muset! a nejspíš budeš jen posila, abychom se sami nebáli Evča mi poveze nějaké věci a prý má něco i pro tebe, tak uvažuje, že u nás rovnou spáchá nějaké venčení
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 14:10
- Nahlásit
Jumi
já si objednala ungiotin pro cathy.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 21:29
- Nahlásit
Jumi
Ahoj,je tu zase nějak tichoučko!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 21:35
- Nahlásit
Jumi
seriál člověka vždycky potěší když vidí, že nekraví jenom ten JEHO pes
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 21:35
- Nahlásit
Zuzana T
ten bídák zranil mé jemné cítění - nežere!Teda žere ale čekla jsem, že miska bude pořád prázdná a to není ani zdaleka!
ale dneska naučil Amálku co je to voda a chudák Péťa ta si s ní užije když v tomhle věku absolutně a za nic na světě nešla dostat z vody! navíc je děsně nadaná - házela jsem ji klacík a nááááádherně nosila až do ruky
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 21:38
- Nahlásit
Ketrin
že nekraví jenom ten JEHO pes
a Borgo někdy kraví joooo?
Jo a k Amálce - jenom mi bylo děsně líto, že z toho péťa není tak šíleně nadšená a unešená jako já jakej je to génius - věřili byste tomu, že dává přednost jásání nad takovejma přízemnostma jako je přivolání a loužičky venku
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 21:40 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Jumi
Borgo někdy kraví joooo? Nekraví - když spí.
A kdo je Amálka?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 21:41
- Nahlásit
Jumi
Tak to má Petra radost,né.Ikdyž vzhledem k její velikosti a barvě bych jí dala nějakou signálku na hlavu,aby ji v té vodě vůbec našla.
Tak jak je vidět svoji vášeň pro vodní spory Bernáš učí i ostatní psíky.
Nežere - kolik na váhu toho spořádá za den?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 21:41
- Nahlásit
Ketrin
Nekraví - když spí.
hmmm to mi někoho připomíná! jen se nemůžu rozhodnout kterýho z mých kluků víc!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 21:42
- Nahlásit
Jumi
Eva mlčí.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 21:44
- Nahlásit
Zuzana T
Nežere - kolik na váhu toho spořádá za den?
no to já právě nevím protože jsem z těch novejch granulí tak nadšená, že mu je pořád dosypávám a jak tak o tom přemýšlím tak včera od půl šestý už to bude taková pátá odměrka
Možná bych to měla začít počítat co!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 21:47
- Nahlásit
Zuzana T
Eva mlčí.
co tím myslíš?
Já ji psala na kolikátou to vidí a Evča nevěděla jak bude stíhat, takže se ozve zítra dopo, tak ani nevím jestli to jako bude stíhat určitě a neví v kolik a nebo ani neví jestli to vůbec stihne...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 21:48
- Nahlásit
Jumi
Proboha - a to se divíš,že už nechce?Asi už dělej v zásobování misky pauzy,třeba se konečně stane zázrak a začne žrát jen v čase krmení,jako většina spořádaných pejsků.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 21:49
- Nahlásit
Jumi
no tak asi neví a proto nevolá mě.Já možná zítra nebudu mobilní,tak se s ní domluvím,že by mě přiložila do auta.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 21:53
- Nahlásit
Zuzana T
no ona to tak asi nějak plánuje
tak jsem to právě vážila zarovnaná odměrka je 236g a já mu dávám přetékající tak mu pro jednou možná odpustim, že to nedožral!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 21:56
- Nahlásit
Jumi
Abych ho zítra poznala
Dneska jsem mu málem koupila úžasnou žábu s dlouhatánskýma nohama,ale měla takové velké oči s umělé hmoty a tak jsem usoudila,že na resekci žaludku máte dost času,on by je určitě sežral.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 22:07
- Nahlásit
tak já končím,jdeme ven a na kutě.Dobrou
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2007 10:15
- Nahlásit
Tak dnes jsme poprvé oba v práci a naše malinké mimi je samo doma - poprvé - připadám si jak mamka co dala svoje dítě prvně do školky, málem jsem to obulila
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2007 13:09
- Nahlásit
Jumi
Jé - tak to přesně vím jak se cítíš! Já se včera odběhla z práce dát ostříhat a Borgo byl zatím v kanceláři sám. (Není sám nikdy, pořád s námi anebo s čubama...) Trochu se to protáhlo a byl tam sám hodinu a půl. Byla jsem jak na trní, co provede. Kupodivu neproved nic (odpadkový koš jsem prozíravě odstranila na WC) ale asi celou dobu toužebně seděl za dveřma
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2007 13:19
- Nahlásit
ale asi celou dobu toužebně seděl za dveřma
Hahaha všechno prospí,ani si nevzpomene a páníčci se zatím týraj,co ten jejich nebožáček,jestli neteskní. To známe
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2007 13:40
- Nahlásit
jana33
Viď už by mě tyhle nápady mohly přejít a ono né
Jednou jsem kamarádům hlídala týden rozmazlence setra (jeli lyžovat do Alp). Ben byl u nás děsně spokojený - dvě čuby, chodilo se na běžky atd. Doma si dělá co chce, ale mě celkem poslouchal. Dokonce normálně žral což jinak doma nedělá - musel, jinak by měl smůlu - ty dvě vždycky za ním už stály ve frontě, která to po něm dojede. Prostě pohoda.
Ale jeho páníci denně volali úplně hotoví - Co Ben? Nevyje? Žere? atd. a když si pro něj přijeli celí natěšení, tak jemu se ani moc nechtělo domů... jezdí k nám s ním pořád, ale hlídat mi ho pak už nikdy nedali
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2007 18:08
- Nahlásit
Hezký večer!
Tak bernášek to přežil bez úhony a byt také - řekla bych, že Jana má naprostou pravdu a že celou dobu spal protože se ani nevyndal hračky z bedny!
Jinak se mi stala docela kuriozní věc - dnes mi přišel mail od pana Horyny, co organizuje ty ZV, že prý mu na né přihlášce chybí takový podstatný detail - jméno psa no chápete to, co jsem to za troubu!
Zuzana T
Tak jsem ti dnes z prochajdy málem zavolala, že Bernáš opravdu po těch 5 odměrkách není k poznání, nemohla jsem z něj spustit oči, co jsem to z něj udělala! A byla bys na nás hrdá, věděli jsme, že jdem k vodě, tak jsem měla v kapse hřeben a pak ho několikrát přečísla a dokonce to mělo i nějaký efekt, i když minimální! to jdem do sebe co
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2007 18:22
- Nahlásit
Jumi
Míšo,to je dobrý - ještě že nenapsal do přihlášky goldenka Míša.
Tedy tedy,já vás po Velikonocích nepoznám!!! Tak papejte a česejte se dál,ať má panička-babička radost.
škoda,že to dneska nevyšlo,ale já byla v práci dneska do 16,00 s řemeslníky a vztekala jsem se s nimy a Evča toho měla také dost a navíc od 17,30 cvičák.Ungiotin mi přivezl do práce Milan.
S tebou se Evča uvidí v sobotu,tak ti tvojí objednávku předá na cvíču.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2007 19:09
- Nahlásit
Zuzana T
S tebou se Evča uvidí v sobotu,tak ti tvojí objednávku předá na cvíču.
no joooo byla jsem informována hned dopo
Bernášek to dostane jako dáreček k narozkám - vždyť tomu našemu mimi už bude ve čtvrtek rok
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2007 19:15
- Nahlásit
Jumi
miminka mají ve zvyku hrozně rychle vyrůst
Míšo,ať vezme,prosím, Petr na sobotní cvičení foťák a nafoťte Bernieho v akci,tam snad bude moct blíž .
My v sobotu odjíždíme na chatu až do pondělka,chceme něco pouklízet a také máme v plánu grilovačku,ohýnek a kytárky.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2007 19:20
- Nahlásit
Zuzana T
no vyřídím - ale neslibuji! Ta lavička v předsíni.....
Tak to máte supééér my jedeme na chaloupku jen na otočku na neděli - na pouť! Už se moc těším!
A grilování...to jsem Petrovi slíbila na Sveňatech, tak díky tomu je to snad první psí akce který se nemůže dočkat
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2007 19:21
- Nahlásit
Zuzana T
ale ty stránky ti pořád nezapli co
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2007 19:53
- Nahlásit
Jumi
nezapli,protože jsem teprve dneska dostala údaje pro zaplacením.Tak snad to zítra zapnou,aktualizaci mám připravenou.
Grilování na Sveňatech,tam asi nejni nikde gril a navíc je tam pro nás - kdo bude chtít,přichystaná polopenze.Přišel dopis od majitelů kempu,dostali jsme spoustu bonusových výhod,jsou fakt solidní.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2007 20:03
- Nahlásit
Zuzana T
nooo Zuzi, přece si nečekala, že takovou zásadní věc nechám na tom že tam asi nejni nikde gril my jsme vycvičení vozíme vlastní a přichystaná polopenze. - mluvíme o mém milovaném skoro choti a ten, co se jídla týče, trpí opačným problémem než Bernáš!
Upřímně nevím co je horší nešťastný ksichtíky zhnusenýho Bernáše nad plnou miskou nebo stejně nešťastný jenže hladový přítele nad prázdnym hrncem
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2007 20:05
- Nahlásit
Zuzana T
jo a to že se tam grilovat nebude před Petrem proboha nevyslovuj!!!!!
|