Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 20:47
- Nahlásit

hab a Archie
jo díky moc!

Zuzana T
prací - píšu veledílo až se ze mě kouří a vůbec mi to nejde, tak nevím jestli se mám vztekat nebo brečet

Bernášek už převzal dary - mlsky jsem mu schovala zatím dostal jen kost, no a pak míček a plyšového losa II. a sámo 2 nové dummyše ale ty si už otestoval v sobotu

začala hárat dneska.
- proč tohle?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 21:36
- Nahlásit

Jumi
no protože se nejdřív myslelo,že odvoláme rtg.takže teďka je to

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 21:41
- Nahlásit

Jumi
Já dneska byla navštívit miminka od Sunnynky/chicory od Svat.Huberta/ má čtyři skoro třítýdenní nádherné plyšáky.Doma mě pak Cathy celou očuchávala.

Walda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 21:44
- Nahlásit

Neviděli jste zprávy na CT1?

V Evropě se dá koupit dámský kožich ze.... čtyř ztlatých retrívrů!

Hnus! Protestuju!

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 21:45
- Nahlásit

Zuzana T
Jééé štěňátka bych si taky hned muchlala!

že odvoláme rtg.
tak hlavně že je budete mít! alespoň už budeš vědět na čem holky jsou...

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 21:46
- Nahlásit

Walda
Hnus! Protestuju!
já to neviděla ale když jsou kožichy z lišek a norků a kde čeho, tak tohle je úplně to samé v bleděmodrém!

Walda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 21:49
- Nahlásit

Jumi

Souhlas, ale goldeni jsou mi jaksi bližší.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 21:51
- Nahlásit

Walda
to je snad provokace,to nemůže být skutečnost
Jumi
Mluvila jsem dneska s pí.Hlaváčkovou,mají starosti, ani jeden z připravovaných psů není uhrazen,sponzoři se nehrnou a organizace raději sponzorují fotbal.Je to smutné,přemýšlím,jak pomoci.

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 21:53
- Nahlásit

Zuzana T
přemýšlím,jak pomoci
no tak to asi jedině vyhlásit veřejnou sbírku!

Walda
Souhlas, ale goldeni jsou mi jaksi bližší.
já uznávám kožichy jen pokud se spotřebuje vše - tzn. především maso, pak to teda beru, ale stejně bych si v životě žádný nepořídila!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 21:57 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Jumi
Oni prý mají nějaké kasičky,tak se zeptám u nás ve škole ,ale to je málo,chtělo by to bhatého mecenáše.Oni davají potvrzení o darování peněz - k odpisu daní.Znáš to ,pokud nemáš ve své blízkosti někoho s postižením,tak tě to asi ani nenapadne.
říkala,že doufá,že s toho nováckého pořadu,jak byla s Bellou alespoň něco peněz vytřískají.

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 22:06
- Nahlásit

Zuzana T
no jo je to s těma pěnězma těžké, chce to především publicitu, tak snad jim ta výměna trošku pomůže!

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 22:08
- Nahlásit

Zuzana T
a ty nakonec pojedeš v tu sobotu taky?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 22:17
- Nahlásit

Jumi
mám to v plánu,pánečkovi jsem to řekla a pokud si pro mě něco nevymyslí,tak jedu.Mám ale problém,Petr by určitě doma neseděl a jel by asi na kolo a co s Cathy,myslíš,že by tam vadila?

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 22:28
- Nahlásit

Zuzana T
no myslím, že vzhledem k tomu že v osm je vet přejímka kde musí všichni být a M a L jdou až po obědě tak tam těch očumujících psů nebude zrovna málo a naopak odpo tam budou celá E čekat na vyhodnocení, takže se tam nějaká Cathy ztratí!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 08:30
- Nahlásit

Jumi
Tak jo,pokud mě páník propustí,tak přijedu s i Cathy a velkým dalekohledem.Sledovávala jsem tím svého synka na surferských závodech,tak teď budu sledovat svého chlupatého synáčka na wt.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 21:04
- Nahlásit

Ahoj holky, tak nám přišel výsledek Chelsinýho DKK, tak nakonec má 2/3

Jinak oznamuji velkou aktualizaci našich stránek www.neznylovec.ic.cz

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 16:39
- Nahlásit

Krásný slunečný den!
Tak jak si užíváte nádherného dne? Já sedím u PC a závidím všem, kdo poletují venku...i když jsme před chvilkou vyběhla na půl hoďky ven vyčůrat dikobraze a vrátili jsme se oba s jazykem na vestě a těch lidííííí!!!! No na větší prochajdu vyrazíme až večer až zaleze slunce i lidi!

Jinak páneček mě utěšil a měl jako vždy pravdu, že mě nemusí mrzet, že jsem to psovi zvrtala, protože mnohem víc by mě mrzelo kdyby to zvrtal bernášek!Ale když jsem si večer přehrávala celý den zpátky, tak mi jsem byla až sama zaskočená jak úúúúžasný vlastně byl - představte si, že dummyše nosil naprosto ukázkově, vždy za prostředek, ani jednou jako tašku - to se nám při žádném cvičení ještě nestalo!

No největší zklamání to bylo pro Petrovu babičku, Bernáška upřímě litovala, že prej doufala, že teda bude alespoň třetí a mě oznámila, že by mě měli nabít do kanónu a vystřelit na měsíc, navíc když pak zjistila, že jsem petrovi ráno při stříhání vlasů prostřihla ucho

Zuzana T
co choť jak přežil cestu v takovém pařáku?
Petr ho tu docela upřímě litoval a docela intenzivně přemýšlel co by asi dělal on, protože představa, že se takového stane i jemu mu nevim proč přišla docela reálná

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 16:50
- Nahlásit

Jumi
Ahoj,no můj muž si zachoval chladnou hlavu a na rozdíl ode mě o tom i žertoval.Já jsem vzteky kopala do plotu.
S tím kolem: on měl stejně v plánu jet domů na kole/ na chatu na něm už i přijel/,ale chtěl si najít zase nové terény a tak se nehonit.Musím,před ním smeknout na těch 45 km měl průměr 16,6 km/hod terénem.Odjezd z chaty v 10 a v 14,00 jsme s oběma auty byli doma.
Tak babička je nejctižádostivější fanda Bernáška,jo?
No já jsem si ten včerejšek také rozebírala v bolavé hlavě a fakt jste byli oba dobří.Bernáš bude mít po mamince asi také jednu z těch lepších vlastností.Když paničce odcházejí nervíky do kyblíku,tak jí podrží svým výkonem a to on udělal.Ta dohledávka v lese byla asi pro psy hodně těžká,to jsi koneckonců slyšela od ostatní ostřílených psůvodů.Bůh ví,co se tam psům tak pletlo.Bude mít někdo vůbec s Čelákovic nějaké fotky?

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 18:11
- Nahlásit

Zuzana T
Bude mít někdo vůbec s Čelákovic nějaké fotky?
no to nevím...pí Černá tam scháněla flashku protože nějaký šílenec prý udělal 250 fotek, takže myslím že se třeba něco časem dostane i k nám...
Nejlepší ale byla Jindra naštvaná na chudáka Herberta - když jsem ji řikala, že to co popisuje je docela dobrý ne, tak mi odpověděla, že jako exibice jo a nakonec byli kabrňáci jedni první!

U té dohledávky jsem to nakonec podle mě skopala já - nevím to teda 100% ale celej den mi to vrtalo v hlavě jak se choval a večer ve vaně mi to došlo! On pokaždé udělal ten nadšený skok a pí rozhodčí i řekla že tam to někde je - já na to reagovala přivoláním - takže si myslím, že to vážně viděl a už pro to šel ale vzhledem k terénu mu to trvalo déle a ještě to neměl, když jsem pískala, takže jsem ho vlastně od aportu odvolala a vzhledem k tomu, že jsem to samé udělala za minutu znova, tak je docela jasný, že pak už prostě nehledal a nechápavě koukal, co teda po něm vlastně chci....(pak totiž toho co přines přinesl přesně z toho místa) tomu i odpovídá to jak dlouho nás to nechala rozhodčí dělat i když se pes několikrát vrátil až ke mně, protože na začátku ho děsně pochválila že je perfektní...takže já myslím, že jí bylo naprosto jasný, že pes na to má akorát panička je oooopravdovej dřevák a proto nás tam nechala trojčit tak dlouho...

těch 45 km měl průměr 16,6 km/hod terénem.Odjezd z chaty v 10 a v 14,00 jsme s oběma auty byli doma.
No tak to je teda super výkon - to by bylo po mě!

Já jsem vzteky kopala do plotu.

a jak se ti to vlasně povedlo, vždyť u toho auta co máte to snad ani nejde! teda ledaže by bylo celé zamčené a ty si je zabouchla v kufru....

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 18:14
- Nahlásit

Zuzana T
Tak babička je nejctižádostivější fanda Bernáška,jo?
jedinej bernáškův fanda, kterej ho velice upřímě politoval a místo aby mě utěšil jako ostatní, že to příště bude lepší realisticky zhodnotil můj výkon

ale když zjistila, že Bernášek hračce, kterou dostal k narozkám už stihl odpreparovat ruku a ucho...no nebudu na tom měsíci sama

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 18:47
- Nahlásit

Jumi
a jak se ti to vlasně povedlo
Máme v autě centrální zamykání a dveře spolujezdce mají nějak poblbaný zámek,prý to Petr už měl rozebrané a nejde opravit,že když odemkneš centrálem a otevřeš 1. právě tyhle dveře a jiné už ne a zase je zabouchneš,tak se asi po 30 vteřiných centrál sám zamkne.Já šla Petrovi do palubky pro sluneční brýle právě těmihle dveřmi,položila klíče na sedadlo spolujezdce,vzala brýle a zabouchla dveře.Podávám brýle Petrovi se slovy,ježišmarjá klíče a v tom to cvaklo.

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 18:57
- Nahlásit

Zuzana T
Hmm tak to ani nechtělo zvláštní talent - to by se mohlo povést kde komu!

Karol
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 18:58
- Nahlásit

Ahoj holky!
tak my jsme celý dnešek strávli odpočinkem na dece na zahradě jen jsem se cvhliku snažila něco číst do školy, ale stejně to nešlo a navečer jsme si ugrilovali klobásky....takže parádní neděle.

Ten včerejšek se mi taky trochu rozležel - hlavně jsem přemýšlela o Bernáškovi, jak mu to celou dobu perfektně šlo a podával daleko lepší výkony než Bondík. S Bondem na zkouškách se asi budem muset naučit nějak správně zacházet, protože ten včerejšek byl fakt celkem špatnej. Tak pořád rokujem o tom, co mělo být jinak....ale člověk sám to prostě nevidí....
Nechápu, že nakonec za tu discpilínu u potoka dostal Bernáš jen 1 bod, nějak tomu nerozumim. Na začátku říkali, že když pes vyběhne dřív, tak je to půl bodů dolu? Nebo si to pletu a je za to vyloučení? Jestli za to je půl bodů dolu, tak nechápu, že by za to, co se stalo bylo bodů dolu ještě víc.
Ale to je fuk.
Každopádně to byl krásnej den, hlavně to, jak se kluci vyblbli pak u toho rybníka, to bylo parádní.
Mně poslala pár fotek s Ondrou a s Bondíkem Lucka H., hned jsem je dala na stránky. Nevim, jestli fotila všechny....

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 19:17
- Nahlásit

Karol
Nám poslala fotky taky...jsme na nich docela mázlí!
Já těm bodům vůbec nerozumím - v řádech co mají na stránkách píšou že vyběhnutí dřív ve WTE NENÍ těžká chyba, to s půlkou bodů jsem si myslela taky, ale asi jsem se spletla...na druhou stranu v té disciplíně před tím nás podle mého vyhodit asi měli, takže můžeme být rádi, že jsme na tom takhle, holky byly opravdu dost tolerantní a chvilkama myslím zavírali obě oči!

asi budem muset naučit nějak správně zacházet
no Ondra byl nervózní - jako všichni a příjde mi, že z toho byl bondík možná trochu zmatenej...nechápal proč a proto podle mě při té první disciplíně nebyl koncentovanej a nedával pozor takže zazmatkoval, čímž ještě víc rozhodil ondru a pak už se to vezlo...podle mě se bude ondra muset naučit ho hodně povzbuzovat..já u té dohledávky vysloveně ňuňala jak na malý štěně a jen díky tomu jsme přinesli ten jeden...navíc ho asi neměl po té disciplíně tolik kárat ale naopak mu dát najevo, že o nic nejde a že ho nezkalamal, že je to bezva pes a on mu věří a spoléhá na něj...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 19:18
- Nahlásit

Karol
ahoj - také vám moc blahopřeji,Ondra i Bondík měli stejně jako Míša s Bernášem svojí premiéru a nervozita to si vybrala svou daň na bodech.Určitě ale né na kvalitě práce psů,,jsou oba velmi nadějní.Holky berte na vědomí,že tam byla převážná většina lidí- psovodů s obrovskými zkušenostmi a kdo ví,jestli vaše dvě dvojice jste nebyli jediní nováčci.Potřebujete se otrkat aby jste psíka dokázali ve správný čas podpořit a udrželi na uzdě svoji netrpělivost.Já vím,také ji nemám,je to hrozně těžké.Proto obdivuji práci některých lidí z vaší skupiny.Vždycky po nějaké chybě hledají příčinu hlavně u sebe.

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 19:24
- Nahlásit

Zuzana T
Vždycky po nějaké chybě hledají příčinu hlavně u sebe.
no někteří jedinci ji ovšem ani hledat nemuseli - páč páníček byl tak do očí bijící dubák, že to na toho psa ani svést nešlo

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 19:28
- Nahlásit

Jumi
Nebyla jsi dubák ,chybu udělá každý - pro mě je podstatné,že si se po té blbé chybě nesesypala a na další disciplíně už to na tobě nebylo znát.Ta regenerace je podstatná ,ne jestli uděláš chybu.

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 19:31
- Nahlásit

Zuzana T
a jak sem se mohla sesypat! já bych si to celé prošla i kdyby nás vyhodili hned při první disciplíně a možná bychom si to užili o to lépe páč by nebyl důvod se stresovat - jednou to stálo 400 tak si to sakra taky chci za ty peníze užít

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 19:32
- Nahlásit

Stejně jsme magoři - člověk má nervy v kýblu, srdce až v krku o hladině adrenalinu ani nemluvim a ještě za to platí takový peníze! Za to jsem mohla jít na kosmetiku a krásně relaxovat!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 19:35
- Nahlásit

Jumi
,už tě vidím

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání