| Autor |
Zpráva |
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 22:26
- Nahlásit
Zuzana T
jdu se juknout!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 10:41
- Nahlásit
Zuzana T
čau zuzko!
Tak jsme vyrobili speciální měřící zařízení, abys nemohla protestovat, zvolili jsme dvě tyče spojené uprostřed třetí, která se stojnými svírá pravý úhel....no prostě takhle už je to přesný! a výsledek...když vyvineme na bernáškův kohoutek dostatečný tlak, tak pokrčí přední nohy a my naměříme vytoužených 61cm!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 10:46
- Nahlásit
Jumi
No to je hezký,tak mu začněte dávat na záda cihlu,aby se nám trošku zdrcnul!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 10:49
- Nahlásit
Zuzana T
no my máme v plánu trénovat dva postoje - výstavní a měřící
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 10:50
- Nahlásit
23.4. je uzávěrka na Kunratice a pořád nikde nepíšou, jací budou rozhodčí! Docela by mě zajímalo do čeho jdem.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 10:51
- Nahlásit
Jumi
,nojo on je takový můj chlapeček veliký.
takže trénování postoje měřícího s povelem skrč se
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 10:52
- Nahlásit
Jumi
Jo já vím,nikde nejsou - zkus se zeptat u zdroje.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 10:58
- Nahlásit
Zuzana T
no vidíš, to bych mohla, ale mám dojem, že když je nikde neuvádí, tak je asi ještě sami neví, protože říkali, že jak se je doví, tak je zveřejní...
taky by mě zajímalo, kde je to slibované sluníčko! U nás je takové podivné pošmourno
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 11:09
- Nahlásit
Jumi
žabičkáři zase jednou kecali,ale tady na jarově to docela jde.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 11:26
- Nahlásit
Zuzana T
no snad se trochu vyčasí - včera byla pěkná kláda, tak uvidíme, jestli si dneska půjdeme vylepšit srst k rybníku, abychom zítra zazářili, nebo ne.
Taky se budu muset dohdnout s Evčou a Karol abychom zašli nebo zajeli trénovat někam na potok, protože v propozicím k čelákovicím jsou fotky z místa konání a je tam právě taková pěkná foečka potoka jakoby říkala - koukni jaké pěkné bariery se u najdou! a my jsme teda přes potok ještě nezkoušeli, ale snad to nebude žádný problém....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 12:11
- Nahlásit
Jumi
no a co ten Botič u Pitkovic,tam byly místa přímo ideální.
Hodit aport přes potok a tak.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 14:36
- Nahlásit
hab a Archie
No tak to je fajn! Kdy jste se přihlásili? Že ses ani nezmínila...
Jestli to nemotám, tak na tom přelomu srpna a září jede taky Jumi i Zuzana T - je to tak holky? A jestli jsi s Evou mluvila, neříkala, jestli bude zase víc štěňat? Abyste měli s Campíkem vlastní "třídu"
Za to v červnu tam budem koukám jako kůly v plotě
I když.....Eva s Milanem nás rozhodně zachrání
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 14:45
- Nahlásit
Jumi
Tak jsem taky koukala na ty fotky z Čelákovic - potok je dobrej, hned mi připomněl naší ošklivou Rokytku a možná Bondíkovi hned dneska přes ní něco hodim
Ale po prostudování mapy nechápu, kde tam vzali ten rybník
Já tam v okolí žádnej nevidim, ale zas že by to bylo bez vody....to je asi taky nesmysl. Tak jsem teda zvědavá. A možná taky slepá
Nějaký to cvičení konečně domluvit musíme, jenomže nevim kdy, protože se mi zdá, že Evě se to dopoledne nehodí a já zas nemám volný ani jedno odpoledne
Zkusíme něco vymyslet v neděli.
Jsu ven, konečně potvůrka trochu svítí
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 16:54
- Nahlásit
Tak jsme se vrátili z venku vyráchaný a totálně mrtví!
Zuzana T
no a co ten Botič u Pitkovic
Botič je jasnej, ale jak evča říkala asi by si měl bernášek zvykat i na jiný terén ale je fakt, že mi chodíme pořád jen po proudu, tak se asi vypravíme trénovat proti proudu směr Průhonice a třeba ukážeme Bernáškovi krásy průhonického parku!
Karol
Ale po prostudování mapy nechápu, kde tam vzali ten rybník
já mapu nestudovala ale oni di určitě nějakou zapeklitost vymyslí a jsem přesvědčená o tom, že voda tam určitě bude...což bude děs protože ti nepřeju vidět, co bernáš vyvádí, když jde pro aport do vody někdo jinej než on no v neděli to jistě milerád předvede
Zkusíme něco vymyslet v neděli.
já když to vím do předu, tak jsem poměrně časově flexibilní...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 17:20
- Nahlásit
Jumi
možná tam bude umělý bázen,zamaskovaný rákosím.
Ty se Míšo Evy zeptej,jestli při WT můžete stát dál od zkoušejícího,aby na něj Bernáš neviděl a netrojčil.V OVVR to jde.Karol
Já mám objednaný termín v Albeři na konci srpna - mám celou chatku.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 17:56 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
Zuzana T
jestli při WT můžete stát dál od zkoušejícího
podle toho jak to děláme na cvičení a toho co nám ukazovala Eva v Milíčáku, tak ostatní stojí od zkoušeného tak 50m
koukala jsem na nové fotky montyho - pěknej pejsek až na to že v 5 měsících vypadá jako Bernáš v roce měla jsem to nějak nahrát tak abychom šli v hluboké do dorostu - nikdo by nepoznal, že tam nepatříme
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 18:04
- Nahlásit
Jumi
Podle vyprávění Evy z WT v Budějovicích stáli všichni tak daleko, aby zkoušenýho vůbec neviděli!!!A pravidla a úkol se vysvětlují pokaždý každýmu zvlášť. Teoreticky by neměli ostatní vůbec vědět, co je čeká a být pořád v situaci toho prvního. Takže s tím by bproblém být neměl. - Jelsti to tak bude i v Čelakovicích se můžem zeptat v neděli Katky.
My jdem na večeři s celou rodinou - na jaře maji všichni narozeniny, tak se pořád jen slejzáme a oslavujem. Už je toho moc
Tak PA
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 18:08
- Nahlásit
Karol
v Budějovicích stáli všichni tak daleko, aby zkoušenýho vůbec neviděli!!!
hmmm tak to potom absolutně nehápu, jaktože Bailinka vylítla za kňučení, když ostatní neviděla nebo ona kňučí když je na řadě a čeká na povel
no pro nás to bude jen výhoda, když to neuvidíme!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 18:40
- Nahlásit
Jumi
do dorostu - nikdo by nepoznal, že tam nepatříme
až na tu výšku,to by musel jít mezi nima po kolenou ,Montymu je necelých 5 měs. a není velkej a ani tlustej na fotkách to zkresluje.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 18:46
- Nahlásit
Zuzana T
řekla jsem snad, že je velkej nebo tlustej
až na tu výšku,to by musel jít mezi nima po kolenou
povel plížení umíme dokonale!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 18:47
- Nahlásit
Jumi
ne neřekla,jen jsem tím chtěla říci,že vypadá na fotce větší.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 18:50 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Jumi
Tak Cathy už je skorolabrador,na stehnech a bocích už nemá srst žádnou a záda a krk postupně opadávají také,teda já tomu hodně pomáhám trimovákem .-je z ní krasavice inteligentní!
Hele nevíš,jestli si tu Trinity vzali lidé,co si je Heduli vyhlídla u nich v okolí?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 18:57
- Nahlásit
Zuzana T
jestli si tu Trinity vzali lidé,co si je Heduli vyhlídla u nich v okolí?
hele tak to vážně nevím
dneska jsem objednala tu PROformancku tak jsem na to zvědavá ale LB byla jehně a obyč puppík byl kuře tak máme poprvé od listopadu zase LB, no jsem na to zvědavá!
A pí chovatelko - jsem z toho vašeho pejska vážně nepříčetná - jak mám toho blbouna naučit, že se granule neplivou po celém bytě! kdnyž na ni pak dupneš bosou nohou tak je to doooost nepříjemné!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 19:02 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Jumi
je to ale pes zlobivá.No já ti neslibovala hodnýho pejska - nebo jóooo?
Hm ,tak já Heduli písnu.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 19:08
- Nahlásit
Zuzana T
No já ti neslibovala hodnýho pejska - nebo jóooo?
no to ne...chtěla si nějaé zkušenější páníky...ale slibovalas doživotní rady s výchovou a výcvikem, tak mi teď přeci něco chytrýho poraď!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 19:09
- Nahlásit
Jumi
vem si bačkory
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 19:13
- Nahlásit
Zuzana T
tak jo - vyhrálas a rada je to docela chytrá, takže mi nezbývá než kapitulovat
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 19:15
- Nahlásit
Jumi
co si také ode mě mohla čekat,že!
Ale zase budeš mít výcvik,apž se ti po zemi bude batolit tvé mimi a ty budeš bosky šlapat po korálkách,kostičkách a legu.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 19:27
- Nahlásit
Zuzana T
co si také ode mě mohla čekat,že!
no neboj on mě Bernášek pomstí hned zítra bude mít příležitost!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 19:33
- Nahlásit
Jumi
to jako,že mě vezme klackem přes nohy nebo něco podobného?
|