Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Jumi
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 19:38
- Nahlásit

Zuzana T
on něco vymyslí neboj! má to už dobře natrénované!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 20:20
- Nahlásit

Jumi
no a aby se mu dobře vymýšlely lumpárny,tak mu vyřiď,že mu s sebou beru nejem mámu,ale i kámošku Jessy.

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2007 06:56
- Nahlásit

Karol
přihlásili jsme se včera,jsme jako náhradníci,akorát nevím jak to budu s oběma zvládat,no nějak to budu vymyslet,pojedu asi sama

ko4ka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2007 16:44
- Nahlásit

Ahoj Brášková, ještě neznáš výsledky DKK Charlieho? Náš bráška Choco gold DKK 0/2 a Chardonay 1/0... Oba kluci mají lokty 0/0 a posuzoval MVDr. Šebek.
My stále čekáme

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2007 06:58
- Nahlásit

Jumi
Ahojky,děkujeme za vzkazík na stránkách,na tábor se už moooc těšíme

Karol
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2007 19:25
- Nahlásit

Jumi
Čauky, poslala jsem ti nějaký fotky z dneška a ze včerejška - snad ti to úplně nezacpe schránku
Jinak musim teď za celý víkend dohánět resty...a to si umíš představit, jak moc se mi chce.
Ale zas víkend to byl parádní

Jumi
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2007 20:11
- Nahlásit

Karol
Víkend byl supééééér
akorát mám pěkně spálenej obličej a hlavně pěšinku, takže od teď už jedině s kloboukem!
O restech mi snad ani nemluv já tu budu pracovat na PC asi do rána abych zítra mohla odevzdat vše co mám a to jsme přijeli dom a všichni tři padli za vlast!

Jumi
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2007 20:49
- Nahlásit

Karol
tak zatímco mi Petr opravoval Pc jsem stihla skouknout fotky! Díky moc za ně!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 08:03
- Nahlásit

Jumi

b]Karol[/b]
Ahoj holky,víkend se opravdu povedl až na mojí nedělní migrénu,která přetrvává bohužel až dodnes.
Myslím,že mi každým okamžikem umírá miliony buňek v mém zmučeném mozečku.Achich ouvej!
Prosím,pošlete mi nějaké fotky Bernáška a jeho paničky,abych měla co dát na stránky.Včera jsem dostala fotky áček,kteří se mi sešli v hojném počtu - 3 kluci a naše Jessy.Už ani nepamatuji,kdy jsem jich měla víc pohromadě.Já jsem vyfotila asi 6 fotek celkem,víc jsem nestihla.Družstva se u nás střídala takovým tempem,že nebyl čas se ani napít,natož fotit.Spoléhala jsem na doprovodné fotografy / Petra,Karol a Alenu- všichni máte prima foťáčky- ne?/.

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 08:36
- Nahlásit

Zuzana T
Ahojky,koukám že jste si sobotu všichni pěkně užili

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 08:49
- Nahlásit

hab a Archie
jo byla to opravdu povedená akcička,měla jsi se přijet podívat.Byla tam na čumendu 3 malá štěňátka.Dva kluci od Radky Bursíkové a jedna labunka od Jarmily Horníčkové.

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 08:54
- Nahlásit

Zuzana T
jela bych ale byla jsem celý víkend v práciale určite se tam budeme potkávat.....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 08:59
- Nahlásit

hab a Archie
potkávat - myslíš na cvičáku?S labunkou a jedním pejskem od Radky asi určitě.
Jeden je ještě volný -nechceš kluka do třetice?

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 09:04
- Nahlásit

Zuzana T
hele mě stačí úplně bohatě ti dva aspon zatím...jojo na cvičáku,u Evy se cvičí i přes týden že jo?Budem chodit i k Máji,ale bohužel nám to u ní vychází jen jednou za 14dní

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 09:09
- Nahlásit

hab a Archie
Jo v Praze je blaze - tady se od letního času cvičí i o všední dny.
Vy jste z Prahy nebo to máte kousek?

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 09:21
- Nahlásit

jsme přímo z Prahy,z Libně,bydlíme kousek od Karola koukala jsem na mapy.cz jak daleko to k Evě je,cca 15 minut

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 09:26
- Nahlásit

hab a Archie
Kde přesně bydlíte? Já jen,že my jsme taky libeňáci, bydlíme u Palmovky a několik zlatáčků potkáváme. My jsme k nepřehlédnutí - černej LR, bílej LR a černej vořech vořechovič. Jinak do Kolodějí počítej půl hodiny 100%

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 09:27
- Nahlásit

Zuzana T
dneska je venku úplně nádherně,už aby Kampíno trošku vyrostl a mohli si udělat pořádnou prochajdu

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 09:29
- Nahlásit

jana33
bydlíme kousek od Bulovky,před barákem máme parčík

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 09:31
- Nahlásit

jana33
chodíš venčit i k Rokytce,kolem vody?Že jsem tě ještě nikdy nepotkala

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 09:43
- Nahlásit

hab a Archie
Chodíme, ale my jsme z druhý strany Libně, jako u Libeňskýho zámečku, k Bulovce nechodíme

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 09:49
- Nahlásit

jana33
k zámečku to máme kousíčekkousek za ním je psí louka a na tu skoro koukám z okna

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 09:50
- Nahlásit

jana33
jak máš staré hafany?

Karol
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 09:54
- Nahlásit

Zuzana T
Nechám fotky na Míše, všechno od nás, kde jsou trochu k vidění jsem jí poslala a Petr určitě udělal spoustu dalších...
Ale bylo to fakt báječný - jen jsem pak slyšela, že jsme byli jediný, kdo se plazil
hab a Archie
Plánuješ jezdit do Kolodějí jen ve všední dny /to je tušim jen čtvrtek..../ nebo i o víkendu? Mně se to bohužel tenhle semestr ve čtvrtek kryje se školou, jinak bych klidně jezdila....a o víkendu by byl čas na jiný věci .....teda jiný věci se psem
A ta cesta do Kolodějí je bohužel vážně delší, než se zdá, my na to počítáme asi 40 min a když tam chceš bejt ještě čtvrt hoďky předem, aby se psi vylítali, znamená to vyjet hodinu předem (Ale vy to asi máte o něco kratší, než my - musíme jet z Proseka dolu po Kbelský a tam bývá trochu zácpa)

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 10:02
- Nahlásit

Karol
můžu taky poprosit o fotečky??
Když budu mít volno tak asi i všední dny,a víkend taky,no nevím jestli to budeme mít blíž,asi to výjde tak nějak na stejno

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 10:03
- Nahlásit

Karol
ale když to vezmem po Spojovací tak možná jo,nevím jak přesně se tam jede..

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 10:04
- Nahlásit

hab a Archie
Tak na louku chodíme, resp. dřív jsme chodili dřív,teď už jen jednou za čas. Jinak Samouškovi budou v květnu čtyři, ferdovi je dva a půl (cca) a Rozárce čerstvé dva roky. Tak to se možná potkáme.
Jinak do těch Koloděj je to opravdu půl hoďka tip top,takže my počítáme 3/4 hodinu nejmíň,aby se i trochu vylítali. Ono je to delší než se zdá

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 10:10 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Karol
Jo máš pravdu,váš team se plazil jedinný s pejsky společně.Po Ondrově proplazení se 20 min opravovala dráha.Na "inspekci" přišla Evča s Jindrou a rozhodly,že se budou všichni raději plazit bez psa.Ale buďte rádi,že jste byli první.Ke konci už v dráze bylo vyhrabané hluboké koryto plné hrabanky - tak si dovedeš představit,jak někteří vypadali!
Fotky Míša určitě nějaké pošle,já jen jestli jsi stihla nějakou svojí uměleckou.
hab a Archie
Já na cvičák moc nejezdím,nemám s čím.Má skoro šestiletá fena se už učí jen když chce a Jessy nebydlí se mnou a její panička se od ní nechce odpoutávat moc často a cvičení ji neláká.
No a když tam jedu na čumendu za Bernášem,tak musím být schovaná v autě,protože jinak se Bernášek nesoustředí a pokňukává a hledá mě i Cathy.

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 10:12
- Nahlásit

jana33
na tu louku chodí každý den kamarádka má taky labíse Bače

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 10:15
- Nahlásit

Zuzana T
s tím Bernáškem to je vtipnýý úplně to vidím živě

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání