| Autor |
Zpráva |
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 19:38
- Nahlásit
Zuzana T
on něco vymyslí neboj! má to už dobře natrénované!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 20:20
- Nahlásit
Jumi
no a aby se mu dobře vymýšlely lumpárny,tak mu vyřiď,že mu s sebou beru nejem mámu,ale i kámošku Jessy.
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2007 06:56
- Nahlásit
Karol
přihlásili jsme se včera,jsme jako náhradníci,akorát nevím jak to budu s oběma zvládat,no nějak to budu vymyslet,pojedu asi sama
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2007 16:44
- Nahlásit
Ahoj Brášková, ještě neznáš výsledky DKK Charlieho? Náš bráška Choco gold DKK 0/2 a Chardonay 1/0... Oba kluci mají lokty 0/0 a posuzoval MVDr. Šebek.
My stále čekáme
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 06:58
- Nahlásit
Jumi
Ahojky,děkujeme za vzkazík na stránkách,na tábor se už moooc těšíme
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 19:25
- Nahlásit
Jumi
Čauky, poslala jsem ti nějaký fotky z dneška a ze včerejška - snad ti to úplně nezacpe schránku
Jinak musim teď za celý víkend dohánět resty...a to si umíš představit, jak moc se mi chce.
Ale zas víkend to byl parádní
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 20:11
- Nahlásit
Karol
Víkend byl supééééér
akorát mám pěkně spálenej obličej a hlavně pěšinku, takže od teď už jedině s kloboukem!
O restech mi snad ani nemluv já tu budu pracovat na PC asi do rána abych zítra mohla odevzdat vše co mám a to jsme přijeli dom a všichni tři padli za vlast!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 20:49
- Nahlásit
Karol
tak zatímco mi Petr opravoval Pc jsem stihla skouknout fotky! Díky moc za ně!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 08:03
- Nahlásit
Jumi
b]Karol[/b]
Ahoj holky,víkend se opravdu povedl až na mojí nedělní migrénu,která přetrvává bohužel až dodnes.
Myslím,že mi každým okamžikem umírá miliony buňek v mém zmučeném mozečku.Achich ouvej!
Prosím,pošlete mi nějaké fotky Bernáška a jeho paničky,abych měla co dát na stránky.Včera jsem dostala fotky áček,kteří se mi sešli v hojném počtu - 3 kluci a naše Jessy.Už ani nepamatuji,kdy jsem jich měla víc pohromadě.Já jsem vyfotila asi 6 fotek celkem,víc jsem nestihla.Družstva se u nás střídala takovým tempem,že nebyl čas se ani napít,natož fotit.Spoléhala jsem na doprovodné fotografy / Petra,Karol a Alenu- všichni máte prima foťáčky- ne?/.
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 08:36
- Nahlásit
Zuzana T
Ahojky,koukám že jste si sobotu všichni pěkně užili
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 08:49
- Nahlásit
hab a Archie
jo byla to opravdu povedená akcička,měla jsi se přijet podívat.Byla tam na čumendu 3 malá štěňátka.Dva kluci od Radky Bursíkové a jedna labunka od Jarmily Horníčkové.
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 08:54
- Nahlásit
Zuzana T
jela bych ale byla jsem celý víkend v práci ale určite se tam budeme potkávat.....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 08:59
- Nahlásit
hab a Archie
potkávat - myslíš na cvičáku?S labunkou a jedním pejskem od Radky asi určitě.
Jeden je ještě volný -nechceš kluka do třetice?
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 09:04
- Nahlásit
Zuzana T
hele mě stačí úplně bohatě ti dva aspon zatím...jojo na cvičáku,u Evy se cvičí i přes týden že jo?Budem chodit i k Máji,ale bohužel nám to u ní vychází jen jednou za 14dní
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 09:09
- Nahlásit
hab a Archie
Jo v Praze je blaze - tady se od letního času cvičí i o všední dny.
Vy jste z Prahy nebo to máte kousek?
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 09:21
- Nahlásit
jsme přímo z Prahy,z Libně,bydlíme kousek od Karol a koukala jsem na mapy.cz jak daleko to k Evě je,cca 15 minut
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 09:26
- Nahlásit
hab a Archie
Kde přesně bydlíte? Já jen,že my jsme taky libeňáci, bydlíme u Palmovky a několik zlatáčků potkáváme. My jsme k nepřehlédnutí - černej LR, bílej LR a černej vořech vořechovič. Jinak do Kolodějí počítej půl hodiny 100%
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 09:27
- Nahlásit
Zuzana T
dneska je venku úplně nádherně,už aby Kampíno trošku vyrostl a mohli si udělat pořádnou prochajdu
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 09:29
- Nahlásit
jana33
bydlíme kousek od Bulovky,před barákem máme parčík
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 09:31
- Nahlásit
jana33
chodíš venčit i k Rokytce,kolem vody?Že jsem tě ještě nikdy nepotkala
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 09:43
- Nahlásit
hab a Archie
Chodíme, ale my jsme z druhý strany Libně, jako u Libeňskýho zámečku, k Bulovce nechodíme
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 09:49
- Nahlásit
jana33
k zámečku to máme kousíček kousek za ním je psí louka a na tu skoro koukám z okna
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 09:50
- Nahlásit
jana33
jak máš staré hafany?
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 09:54
- Nahlásit
Zuzana T
Nechám fotky na Míše, všechno od nás, kde jsou trochu k vidění jsem jí poslala a Petr určitě udělal spoustu dalších...
Ale bylo to fakt báječný - jen jsem pak slyšela, že jsme byli jediný, kdo se plazil
hab a Archie
Plánuješ jezdit do Kolodějí jen ve všední dny /to je tušim jen čtvrtek..../ nebo i o víkendu? Mně se to bohužel tenhle semestr ve čtvrtek kryje se školou, jinak bych klidně jezdila....a o víkendu by byl čas na jiný věci .....teda jiný věci se psem
A ta cesta do Kolodějí je bohužel vážně delší, než se zdá, my na to počítáme asi 40 min a když tam chceš bejt ještě čtvrt hoďky předem, aby se psi vylítali, znamená to vyjet hodinu předem (Ale vy to asi máte o něco kratší, než my - musíme jet z Proseka dolu po Kbelský a tam bývá trochu zácpa)
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 10:02
- Nahlásit
Karol
můžu taky poprosit o fotečky??
Když budu mít volno tak asi i všední dny,a víkend taky,no nevím jestli to budeme mít blíž,asi to výjde tak nějak na stejno
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 10:03
- Nahlásit
Karol
ale když to vezmem po Spojovací tak možná jo,nevím jak přesně se tam jede..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 10:04
- Nahlásit
hab a Archie
Tak na louku chodíme, resp. dřív jsme chodili dřív,teď už jen jednou za čas. Jinak Samouškovi budou v květnu čtyři, ferdovi je dva a půl (cca) a Rozárce čerstvé dva roky. Tak to se možná potkáme.
Jinak do těch Koloděj je to opravdu půl hoďka tip top,takže my počítáme 3/4 hodinu nejmíň,aby se i trochu vylítali. Ono je to delší než se zdá
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 10:10 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Karol
Jo máš pravdu,váš team se plazil jedinný s pejsky společně.Po Ondrově proplazení se 20 min opravovala dráha.Na "inspekci" přišla Evča s Jindrou a rozhodly,že se budou všichni raději plazit bez psa.Ale buďte rádi,že jste byli první.Ke konci už v dráze bylo vyhrabané hluboké koryto plné hrabanky - tak si dovedeš představit,jak někteří vypadali!
Fotky Míša určitě nějaké pošle,já jen jestli jsi stihla nějakou svojí uměleckou.
hab a Archie
Já na cvičák moc nejezdím,nemám s čím.Má skoro šestiletá fena se už učí jen když chce a Jessy nebydlí se mnou a její panička se od ní nechce odpoutávat moc často a cvičení ji neláká.
No a když tam jedu na čumendu za Bernášem,tak musím být schovaná v autě,protože jinak se Bernášek nesoustředí a pokňukává a hledá mě i Cathy.
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 10:12
- Nahlásit
jana33
na tu louku chodí každý den kamarádka má taky labíse Bače
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 10:15
- Nahlásit