| Autor |
Zpráva |
Karol
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 13:18
- Nahlásit
Jumi
Ještě mi říkala včera Eva, že taky psala Katce, že chce být s náma ve skupině...tak z nás musí mít Katka už fakt legraci
Se to počasí zas nějak kazí To nemůže to sluníčko vydržet ani tejden v kuse? Navíc mám dneska takovej pitomej den. Od rána jsem pořádně nic neudělala a jen se poflakuju po internetu, kde navíc neni vůbe nic novýho. A to všechno s vědomím toho, že mám do příštího pátku přečíst 300 stránkovou švédskou knížku a napsat o ní 500 slov dlouhý "cosi". A to si po řád ještě připadám jako začátečník. - kterážto úroveň naprosto odpovídá mnou vynaloženému úsilí
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 13:34
- Nahlásit
Karol
Snad se nám zítra trochu vyčasí- oni hlásili zataženo,ale teplo a mě tedy nepřipadá,že je tepleji,než včera.
Tak se těším,jak zítra porovnám vlnění na Bernášovi a Bondíkovi a vyhlásím vítěze.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 13:50
- Nahlásit
Zuzana T
koukám, že Zuzka už má zase pátek
koláč se uvidí jak dopadnul až ve tři to dorazí prarodičovstvo!
Karol
Ještě mi říkala včera Eva, že taky psala Katce, že chce být s náma ve skupině...
já jí psala, že chci být s váma a s Evou, jestli se přihlásíte a Katka psala, že se mi pokusí vyhovět no nemá to s náma jednoduché!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 13:53
- Nahlásit
Karol
Od rána jsem pořádně nic neudělala a jen se poflakuju po internetu, kde navíc neni vůbe nic novýho. A to všechno s vědomím toho, že mám do příštího pátku přečíst 300 stránkovou švédskou knížku a napsat o ní 500 slov dlouhý "cosi".
mnoooooo je ti jistě zřejmé s jakým vědomím se každej den poflakuji já a s jakým vědomím budu celý týden vymetat psí akce - včera teda dneska jsem šla spát ve dvě abych to nahnala a to jsem vstávala do práce v sedm
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 14:07
- Nahlásit
Jumi
jejdááá - zase si pletu dny
Mě tento týden připadá nekonečný,je nás v práci málo,všichni jsme nachcípaní ,tak to tu vůbec neutíká.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 14:35
- Nahlásit
Zuzana T
no no jo už se vidíš an nějakém tom stanovišti, jak nás trápíš bůhví jakýma úkolama - to si dovedu představit!
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 15:01
- Nahlásit
Karol
Ahojky,tak vzkazík jsem včera Martině předala,měla radost byla včera nějaká oslava?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 15:03
- Nahlásit
Jumi
neboj já nejsem typ na trápení lidí a pejsků už vůbec.
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 15:09
- Nahlásit
ahoj, holky, je pravda, že když už vám někdo udělal RTG a napsal to do PP, tak už nesmíte jít jinam, když s tím dotyčným vetem nejste spokojený? Je možný jít na RTG k jinýmu vetovi a posoudit až druhej snímek?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 15:19
- Nahlásit
Zuzana T
Jumi
Určitě si už vymyslela nějaký příšerný mučení hodných psíčků i páníčků,ale to jí teprv ten náš vořech ukáže,zač je toho loket
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 15:37
- Nahlásit
hab a Archie
Jasně, bylo šampáňo...ale Bondík to stejně celý vůbec nepochopil a nechová se o nic důstojněji než dřív
Neříkala mrtina náhodou, jak jí ty snímky připadaly? Jako jestli jí ten výsledek překvapil? Ona byla tak skvěle neprůhledná...
Kampík je úžasnej...jestlipak už byl u vás v posteli? Takovej méďa, teď nevim, jak jsme to s Bondíkem vydrželi...
ko4ka
To je myslim opravdu tak - když to máš v PP, je to oficiální snímek a nedá se s tim dělat nic. Zvlášť, když už jsi to poslala, to už nic neuděláš ani s tím posudkem. Teda, dá se podat oficiální stížnost nebo žádost o přezkoumání, ale co jsem tak slyšela, většinou to pak nevyjde o nic líp, spíš naopak...asi jsme ještě pořád v Čechách
Mášnějaký pochybnosti?
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 15:42
- Nahlásit
Karol
Campíno už s náma normálně v postelí chrní měli jsme jednoho kazišuka ted máme dva vydrží tam s náma celou noc,Arčucha na nohách a Campíno na hlavě
Martina říkala jen to že to vypadalo moc dobře
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 15:48
- Nahlásit
hab a Archie
Arčucha na nohách a Campíno na hlavě
Téda, tak to bych si asi líbit nenechala. A co mravní ohrožení mládeže? Jestlipak to Martina ví?
Tak zas letim do školy. Nevim, kdo to povolil, tyhle přednášky a semináře do 7 do večera. Nebo taky do 8...
Měli by pěkně vysoký školy v 15:00 zavřít - pak bych věřila těm vyprávěním o úžasnym studentskym životě
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 15:50
- Nahlásit
Karol
neboj my je nijak neohrožujem,obecenstvo u toho nepotřebujem
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 18:06
- Nahlásit
Karol
který turnus jedeš na tábor??
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 19:54 - Změnil/a: Karol
- Nahlásit
hab a Archie
První a třetí ....jestli se hlásíte teď, asi je volný jen ten druhý, teda prostřední
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 20:14
- Nahlásit
Karol
milý pan veterinář se ještě ani neoptěžoval ten rentgen poslat, ani neví kde ho má zahrabanej. Skoro 3 tejdny čekám a ono furt nic, tak jsem volala nejdřív Šebkovi a ten mi řekl, že peníze došly, ale na snímek stále marně čeká, načež jsem volala tomu, co nás rentgenoval a on mi řekl, jo, že ten snímek je asi někde u něj a když to teda tak spěchá, tak se po něm podívá a co nejdřív to pošle. Takže mi došla trpělivost a volala jsem zpátky Šebkovi a domluvili se, že s tímhle panem veterinářem je jaksi potíž a že bych nás ráda objednala k jinýmu na nový snímek a on byl ochotný tadyten nehodnotit a počkat na ten nový. Snad pokud by to nešlo, tak by mi to řekl i ten Šebek. Jenže problém je v tom, že už mi to tamten napsal do PP a 2x to tam být nemá. Jenže jde o to, že se nesmí 2x hodnotit tentýž snímek. Jen by mě zajímalo jestli by to šlo škrtnout a ohodnotit až ten druhý. Psala jsem Kordovi, tak čekám, co mi napíše...
Jsem z toho všeho dneska docela naštvaná...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 20:42
- Nahlásit
ko4ka
Teda ty si užíváš! jenže to budeš platit ty RTG znova...jestli by nebylo lepší zajít za tím vetem osobně a prostě ho donutit vyplnit nějakej ten průvodní papír a poslat si ty snímky sama. Nám Thorinovi snímky taky půjčili když šel na operaci jinam....
Karol
tak jsme pozvaní do Blevic na 13:15 to bude mít páníček radost, že se vyspí! na to teoretické dolaďování před tím se vybodnem, raději budu vylaďovat svoje veledílo!
hab a Archie
jéééé vy jedete taky na Albeř? a co Irča ta oní původně taky uvažovala, nevíš, jak se rozhodla?
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 20:43
- Nahlásit
ko4ka
Tak to je fakt pitomý. Aspoň, že ten Šebek s tim souhlasí - i když přesně nevim, co z toho budeš mít
Máš nějaký podezření, že ten snímek neni udělanej dobře? Abys zbytečně neplatila další RTG....přece jen to stojí dost peněz. Doktor je pitomej, že to ještě neposlal....(a tím začínám chápat, proč tolik lidí jede daleko za vetem, kterej sám chová retrievery - teda včetně nás)...ale na druhou stranu, jestli to teď už pošle, tak proč zrovna tyhle snímky nehodnotit?
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 20:46
- Nahlásit
Jumi
Taky jsme na 13:15 , takže to vyšlo , teď ještě uvidíme, co Eva, ale předpokládám, že bude taky s náma. My pojedem s ní asi společně....teda pokud nebude mermomocí chtít dolaďovat...taky se radši v klidu naobědváme doma
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 20:55
- Nahlásit
Karol
teď ještě uvidíme, co Eva, ale předpokládám, že bude taky s náma.
řekla bych, že jo..katka mi hned co jsme se hlásili odpovídala, že se nám pokusí vyjít maximálně vstříc, takže asi budeme pohromadě! já jenom doufám, že zase nebude ta zácpa a nebude to takové fiasko jako minule, protože by to zase byli jen vyhozené peníze
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 21:05
- Nahlásit
Někdo říkal, že to bude zase jako WT nanečisto, takže trochu takový jiný než jen cvičení. Hlavně aby bylo hezky, to pak i kdyby to nebylo 100%, tak je mi to jedno. Jak svítí sluníčko, je všechno tak hezký!!!!!!!!
Hlavně doufám, že Bondík bude spolupracovat trochu líp než naposledy na stejnym místě - to byl tehdy snad jeho nejhorší výkon od tý doby, co vůbec začal slušně přinášet
Těšim se na víkend...i když bych měla dělat úplně jiný věci.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 21:16
- Nahlásit
Karol
Těšim se na víkend...i když bych měla dělat úplně jiný věci.
ehm mno o tom mi snad ani nemluv! já se tu teď snažim něco nadatlit a hlavně dohledat nějaké další citace, což je děsnej opruz a těch pouhých 5h spánku se na mě začíná projevovat! Už se těším až to budu mít za sebou - a když si představím, že se hlásím na PGS takže to budu takhle mít za 3-5-let znova a to už tu na mě budou krom psa možná strkat oslintaný hračky i děti
Jak svítí sluníčko, je všechno tak hezký!!!!!!!!
Bernášek má takovou taktiku jak mi dát na jevo, že dneska ho to cičení vážně štve - letí pro aport letí s ním zpátky ale flusne ho tak 2m přede mnou a to mě vždycky po 2 aportu už bere čert - sluníčko nesluníčko!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 21:26
- Nahlásit
Jumi
Tak vy tam máte aspoň dost velkou pravděpodobnost úspěchu proto, že to bude určitě dost těžký....a vůbec novej a hodně zajímavej terén...takže Bernáše to asi určitě bavit bude.
Co je PGS? Něco jako PhD? Ségra si udělala PhD z práva když měla dva kluky a teď má tři a dělá si nějakej další titul....jenomže ona chce zůstat na fakultě, takže je to asi důležitý, aby si pořád přidělávala nějaký další písmenka před jméno a za jméno. Jinak já proto fakt nemam pochopení a když ze sebe jednou úspěšně udělám megeru, doufám, že už nikdy do žádný školní budovy nevkročim...teda aspoň ne jako student.
Ale chtěla jsem říct, že se to s těma dětmama asi nějak zvládnout dá. My už to každopádně nechcem odkládat - tituly netituly...hodiny tikaj, že
Asi půjdu spát, takže dobrou.
Jo, ještě jsem teď právě vyplnla přihlášku na Konopiště.....a to jsem tam FAKT jet nechtěla. Jenže pak do toho přišly ty kyčle a je to. Zítra je první uzávěrka. Jedete tam???
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 21:40
- Nahlásit
Karol
Co je PGS? Něco jako PhD?
jo to je to samé - PostGraduální Studium jehož cílem je získat titul PhD...
Věda je v tomhle jiná, tady je PGS taková nezbytnost pokud chceš ve vědě zůstat a to já chci..bez něj jakoby člověk snad ani nebyl Mgr. tady neznamená absolutně nic, takže mým osudem bude asi celý život skládat nějaké pitomé zkoušky a psát práce
Ale chtěla jsem říct, že se to s těma dětmama asi nějak zvládnout dá. My už to každopádně nechcem odkládat - tituly netituly...hodiny tikaj, že
no já doufám, že se to nějak zvládne a jak píšu nějak tak počítáme s tím, že během toho studia se tam to mimi nějak vsune...teď musíme teda počkat, protože těhotnou by mě asi do laborky nikdo na nové místo nevzal ale to je otázka nějakého 3/4 roku...
Jedete tam???
ne ne nejedeme - zaprvé když se podívám na bernáše, tak máme šanci uspět leda tak v dorostu a tam už by nás nechtěli, takže by to byli vyhozený peníze za to abychom poslouchali jakej je nedomrlej a za druhé se tou dobou budu snažit předstírat intenzivní studium před státnicema a v tom týdnu potom (31.) mám obhajoby, takže budu plodit nějakou prezentaci...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 21:53
- Nahlásit
čau holky,jak se vede?
Tak koukám,že vás čeká nabitý víkend a vlastně bude nabitý i celý duben.
ko4ka
No já mám dojem,že jestli už jsou jednou RTG udělány a zapsány do PP,tak by se jiné dělat respek. posuzovat neměli.
Ale snad jsi říkala,že RTG byly v dobré kvalitě,tak proč dělat nové a utrácet.Spíš zajdi za vet osobně a popožeň ho,aby to odeslal.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 21:56
- Nahlásit
Zuzana T
Spíš zajdi za vet osobně a popožeň ho,aby to odeslal.
moje slova!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 22:04
- Nahlásit
Jumi
máš emílka
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 22:15