Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:13
- Nahlásit

Zuzana T
Ale u Bernáška by jsi myslím měla největší trable s klidem u aportu.
tak to ale všude ne jen u WT...a myslím, že u něj je to hlavně otázka věku - je to pořád kůzle splašený!

Ahoj,jak jste přečkali ledový víkend?
na cvičáku jsme mále umrzli - nakonec jsem z toho měla v neděli rýmu a bolení v krku, ale už je to dobré, tak snad to přežiju bez úhony! V neděli jsme byli venčit s Lerym a Anežkou! Z princezny už je pěkné šídlo a leze po čtyřech ale tak rychle, že se až člověk nestačí divit! Jen to očíčko ji pořád tak trápí

Karol
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:14
- Nahlásit

Jumi
No, my jsme uvažovali o druhém pesanovi docela samozřejmě, ale pak to přešlo, když bylo Bondíkovi asi půl roku.....protože začal potřebovat daleko víc času a pozornosti...a tak jsem při představě nějakých pár malých dětí a k tomu dvou psů začla rozumně uvažovat....a asi to hned tak na druhýho nevypadá. Ale občas se jen tak rozněžnim a zasnim a na oko Ondru přemlouvám...a tak kombinace Bondíka a Bandíka....to se nedalo opominout. Ve skutečnosti to ale je hudba budoucnosti. Taky nevim, jestli bysme to utáhli finančně...teď, když vidim, kolik z nás vytáhnou všichni ti kynologové a myslivci a když plánujem časem nějaký to mimčo...

Karol
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:15
- Nahlásit

Zuzana T
OK, asi jsem se zas zapomněla , snad to nebylo tak zlý

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:22
- Nahlásit

Karol
to naprosto chápu - já když vidím ta štěňátka! A teď to spojení Svena s Coletou, ty budou určitě tak úúúžasní! To budu vážně trpět! Ale kočár a dva psi - ani za nic! Navíc si říkám, že nechci aby děti byli peciválové a budeme s nima chtít cestovat a už teď když vidím jak se Jitkoušovi do auta sotva vlezou, tak druhej pes by asi musel na střechu, navíc v hotelu tě s jedním maxipsem vezmou snáz než se dvěma...

Taky nevim, jestli bysme to utáhli finančně...teď, když vidim, kolik z nás vytáhnou všichni ti kynologové a myslivci
o tom snad ani nemluvím!

Karol
Zuzana T
co to tady zase kujete za pikle

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:44
- Nahlásit

Jumi
Nic nic,jen si některé důvěrnosti pošpitáváme smskou.
Chceš taky důvěrnost přes sms?

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:46
- Nahlásit

Zuzana T
už jsem je dostala přes mail

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:48
- Nahlásit

Ahoj...O těch WT si raději popovídáme přes email já už s Evou mluvila, sice původně kvůli něčemu jinému, ale samozřejmě jsme skončily u proběhlého víkendu. Veeeelmi zajímavé
A hádejte, co? - Došly mi Borgovy výsledky od Šebka - ten sebou hodil. DKK 1/0, DLK 0/0
Gratulace a květinové dary přijímáme od 15 hod.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:50
- Nahlásit

Karol
Dva pesani?Teď by to byli dva mladí,ale za 8 let dva staří a co pak.Je lepší si věk psů rozložit.S Bondíkem máte před s sebou spoustu práce,zážitků a radostí,tak si myslím,že vám druhý psík chybět ani nebude.

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:51
- Nahlásit

Karol
Zuzana T
tak vám pořád scháním tu kachnu a nevim nevim...táta teď bude volat svému kamarádovi myslivci, co má chovnou stanici psů - nevěděl jakých ale jak o tak popisovali tak asi nějakých španělů...tak to je poslední místo...
oni se teď totiž ještě střílet nesmí a lidi, co je nemají pro psy je asi takhle komplet na mrazáku neuchovávají

no příští rok na tom budem lépe, když si řekneme včas tak nám ji někdo milerád picne! A představte si, že si už domů můžu nosit mrtvoly! jen je páník nesmí moc vidět a taky je nemám kam dát, protože já sama taky nemusím mít mrtvoly mezi jahodama!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:52
- Nahlásit

Ketrin
Jéééé to je supééééér zpráva.Tak to je nad všechny ostatní úspěchy! Tak tu máme krásného okatého žluťáka - dámy stavte se do fronty!Gratuluji.

Karol
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:52
- Nahlásit

Ketrin

Tak to máte co oslavovat!!!!!!!!!!!!
Gratulujem
A ještě mi řekni - byl takový i odhad po RTG?

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:53
- Nahlásit

Ketrin
gratulujemeeeeee!
Dary předáme na oslavě kterou k této příležitosti jistě uspořádáš a na kterou nás doufám pozveš - třeba si v jejím rámci vybereme i nějakou tu výcvikovou lekci z naší bezedné permanentky

Zuzana T
Člen
- Nahlásit

Jumi
Já mám márnici pro mrtfolky nahoře v dílně,tak ti vypomůžu!

hab a Archie
Člen
- Nahlásit

Ketrin
tak to blahopřejem

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:54
- Nahlásit

tak vám pořád scháním tu kachnu a nevim nevim
bylo ve smylu jako ta vám pořád něco dělám, ne ve smyslu pro vás...doufám, že to tak nevyznělo!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:55
- Nahlásit

Jumi
tak vám pořád scháním tu kachnu a nevim nevim...
já to vidím jen na picnutí nějaké kachny domácí.

Karol
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:57
- Nahlásit

Jumi
ne ve smyslu pro vás
Škoda

My běžíme ven. A pak do práce. Ta zatim.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:02
- Nahlásit

Děkujeme... zapijem to na táboře, ne? a nejen Borga
Karolbyl takový i odhad po RTG? Byl, vypadalo to fakt dobře. Jak jsem to viděla, hned jsem se uklidnila, ale to víš-červík hlodal až doteď

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:10
- Nahlásit

Karol
no jaká škoda - já myslela, že na ty ZV budeme chodit trénovat společně takže jako pro nás všechny

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:18
- Nahlásit

Ketrin
Na táboře to zapijeme určitě a doufám,že všichni budou pít na oslavu a ne ze žalu!Je tu hodně čekatelů na vyhodnocení rtg.

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:03
- Nahlásit

koukala jsem na tu Nitru a bylo tam nějak děsně málo psů
ale co mě překvapilo nejvíc, že z baby třídy a z dorostu byli dva pejsci vyloučeni - teda to by mě zajímalo, co k tomu rozhodčí vedlo! Chudáci páníci, když vyloučí štěně - to už by mě na žádnou výstavu nedovlekli ani párem koní!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:08
- Nahlásit

Vylučuje se snad jedině za vylučující vadu - kryptorchismus, vady skusu, ektro/entropium, ne? A o tom by měl majitel vědět a na výstavu ani nejít

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:22
- Nahlásit

Ketrin
Jumi
No bylo jich tam hodně málo .
Možná že to bylo jen blbě napsané,že třeba odstoupili sami,když se štěně bálo.

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:23
- Nahlásit

Ahojky, jestli budete chtít udělat nácviky s kachnou, můžeme se domluvit. Rybník i kachnu máme

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:24
- Nahlásit

Zuzana T
Nebylo to blbě napsané... jeden pes měl momentálně jedno varle v šourku, druký vadu skusu. Ptala jsem se,když jsem to zapisovala

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:27
- Nahlásit

Marie Šustová
Hm,tak to je opravdu vylučující a je to škoda,že jim nikdo neporadil,že je lepší raději nenastoupit do kruhu.

Bruce zase loni nanosil kachničky z rákosí?

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:28
- Nahlásit

Zuzana T
ne to ne, jen mám nějaké zásoby z loňska (asi tři) a v květnu jich budu mít asi 20 )))

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:29
- Nahlásit

Hele, asi se jimstalo to, co mě s Derickem v Maďarsku, rozhodčí sáhl a nic, za pět minut jsme mu ukazovali, že je ok a bylo pozde. Druhý den prošel bez problémů ... měl obě v šourku

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:30
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/domaci/prvni-jarni-den-bude- cast-ceska-pod-snehem_111664_h06vl.html
budeme mít asi opět sníííh

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:31
- Nahlásit

Tui kachnu z vody byste chtěli i s výstřelem???? Tak jako na zkouškách???? To bych musela mít souhlas hospodáře a domluvený rybník naostro i se střelcem s brokovnicí .....

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání