| Autor |
Zpráva |
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 20:28
- Nahlásit
choco
A státnice mě čekají taky...pokud splácám teda diplomku...
no tu já tu plácám už několik týdnů né li měsíců a výsledkem je ubohoučkých 13 stránek
Do Koloděj chodíme, ale štěňátko už bohužel nejsme - ta puberta přišla děsně brzo a asi se ji jentak nezbavíme! Ale určitě tam zajděte - Bernášek tam taky našel Bondíčka - kámoše k nezaplacení!
tady máš foto z Bondíkovi první výstavy - bernášek se mu stará o úpravu vizáže před tím než poběží o titul BIS
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 20:29
- Nahlásit
Jumi
No je vlastní zbraň nestačí,ještě musíš mít lov.lístek a mít složené myslivec.zkoušky a kdoví,co ještě.Ale jinak se uvažovalo,že se bude přidělený střelec připlácet.Možná ,že se už i platí,já to měla ještě zdarma.Ale na OVVR to není určitě.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 20:31
- Nahlásit
Takle se běhá pro aportky!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 20:33
- Nahlásit
Jumi
Tak hlásím,že do Hluboké patrně dorazí i Katka s Brittany- masíruje rodičovstvo.
A Beverly už je také dospělá!
Uf to je dneska informací!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 20:33
- Nahlásit
Zuzana T
aha..no mě by zajímalo, jestli se platí, páč jinak bych pro nás měla snad i toho myslivce a vystřelil by jistě i všem našim milovaným kamarádům
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 20:35
- Nahlásit
Zuzana T
páne jo! ty naše ségry se snad domluvily!
a jestli pojede Kačka tak budu nadšená!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 20:39
- Nahlásit
Zuzana T
No je vlastní zbraň nestačí,ještě musíš mít lov.lístek a mít složené myslivec.zkoušky a kdoví,co ještě.
tak jsem to právě oznámila Petrovi a on se nějak rozčiluje zrovna příští týden si bude rozšiřovat zbrojní průkaz aby mohl použít zbraň na ochranu života, zdraví a majetku a pořád mi tu zdůrazňuje, že bernášek má hodnotu vyšší než 10.000 takže když mu bude chtít někdo ubližovat tak ho může klidně picnout ty chlapi vážně někdy nejsou normální - ještěže to nemyslí vážně!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 20:50
- Nahlásit
Jéé Zuzko právě jsem našlana stránkách KCHLS, že 20km od Teplic pořádá Martin bárta pravidelné cvičení s retrívry, jestli teda ještě hledáš u Teplic!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 20:55
- Nahlásit
Jumi
Jo u Teplic to hledali majitelé Barta.Kde to najdu?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 20:59
- Nahlásit
Zuzana T
http://www.retriver.cz/sekce/akce_tabory.htm
Víkendová výcviková setkání retrieverů a je to jen jeden den a né víkend...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 21:10
- Nahlásit
Za střelbu se na zkouškách KCHLS platí 100,- a za zvěř 2OO,- takže i se startovným to pěkně naskáče.
Bresta hárá (barví) teprv od pondělí a už tu mám na dvorku cizího psa, co přelezl plot a zeď. Přitom je to náš "kontrolní" pes, který vždy neomylně chodí 14.den, kdy je ona ke krytí. Tak jsem z toho volajaká zmetěná. Zítra jedem do Brna synovi na promoci, čili celej den pryč, a to už se ji budu bát nechat venku. Bude muset být chudák celej den zavřená doma.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 21:19 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Ketrin
Nojo,příroda blázní,tak co by nebláznili i osvědčení hlásiči plodných dnů.
Tak si ten slavnostní den hezky užijte.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 21:21
- Nahlásit
Jumi
Jo to jsem už četla.Já to teď nebudu hrotit,uvidím na setkání,co už umí a o co mají vlastně zájem a pak je budu směrovat.Myslela jsem i na cvičení u Ketrin,že by tam dojížděli ,alespoň občas.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 21:26 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
Ketrin
Aha takže Bondík, Dorča a my - to je 300 - náboj stojí 5 korun - takže to je 15 korun hmmm tak se mi nějak tak zdá, že máme šanci ušetřit minimálně 285Kč!
A za co proboha platíš to startovné když ti nedají ani aport! A to si máš nosit zvěř vlastní
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 21:46
- Nahlásit
právě proběhla intenzivní thorino terapie a Bernášek nosí atrapu králíčka jako divej po celém bytě
ze země ho sice ještě zvedá za chlupy ale pokrok je to oooobrovskej
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 21:49
- Nahlásit
Jumi
že by zabrala případná konkurence?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 21:51
- Nahlásit
co by nebláznili i osvědčení hlásiči plodných dnů.
Ale tenhle byl fakt spolehlivej! VŽDYCKY přišel 13.-14.den. On bydlí dost daleko a jinak tudy vůbec nechodí. Je to machr.
Jumi
Ale to je až na vyšších zkouškách. Na OVVR se nic nedoplácí.
Jinak je samo lepší když seš ve skupině s někým, kdo flintu má, on ti vystřelí a pak mu za to koupíš panáka. Jenže to dopředu nevíš, protože se nejdřív platí a pak losuje. A většina vůdců na retrívřích zk. jsou stejně nemyslivci - a spousta ženskejch - a loni jsem si i všimla, že i někteří chlapi myslivci si to radši zaplatili a svou flintu si vůbec nevzali - ono je to o starost míň.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 21:53
- Nahlásit
Zuzana T
no pořádně aportujeme od té doby, co nám bodie neplánovaně vyfoukl dummy přímo z pod čenichu a teď opravdu hodně těžce nesl, že si ho tu Thorin nosí..škoda, že Thorin není ten typ, co by mu to bral, když už se k tomu sklání, to by se nám hodně polepšilo i to zvedání, ale zase i dílčí úspěchy jsou velké úspěchy a já jsem za ně vděčná! A jak thorin přijel tak se vrhnul bernášovi do misky, takže ten ho hned vyhodil véču si rychle dojedl - budeme sem muset brát Thorina častěji
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 21:55
- Nahlásit
Ketrin
ta 100,- Kč by mě tak nevadila,jako ta zvěř - připadá mi to 200 za psa dost- např. bražant stojí kolem 70,-80,- Kč,králik asi ty 200,- Kč jo,ale určitě nemá jeden pes jednoho bážu nebo králíka,tak si myslím,že je to docela nehoráznost.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 21:55
- Nahlásit
Ketrin
já myslela na ty ZV ne na OVVR
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 21:57
- Nahlásit
Zuzana T
ta 100,- Kč by mě tak nevadila,jako ta zvěř - připadá mi to 200 za psa dost
to ti nevadí, že náboj stojí 5Kč a oni chtějí 100Kč - chápu, že nějaké opotřebení zbraně atd. ale 100 to je vážně trochu drsný!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 22:07
- Nahlásit
Jumi
Jak to bude na ZV nevím. Ale tam taky té zvěře neni potřeba tolik jako třeba na VZPR apod.
Když jsem na podzim pořádala OVVR, tak pro dvě skupiny po 10-11 psech jsme měli připravené 2 kachny a 4 bažanty a za to všecko dohromady si myslivci řekli 1000,-Kč. ! Jo a vlastně od vůdců jsem vybírala na místě od každého 20,- pro střelce.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 22:37
- Nahlásit
Prostě každá sranda něco stojí.
Přeji dobrou noc a zítra už je pátéééék!
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:06
- Nahlásit
Jumi
Nebo já vám občas půjčím Sáru, ta taky nejdřív obhlídne, co je v miskách, aby to náhodou mohla někomu sežrat... a králíka by možná Bernáškovi taky ukradla, je hrozně mazaná a dokáže vyfouknout komukoliv cokoliv...
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:58
- Nahlásit
HanuleGR
ahoj brášková! Moc držíme palečky bráškovi,ať je v pohodě! My nejedem ani na Hlubokou ani na Konopiště, ale pojedem na OV Kunratice a pak přes léto ještě uvidím kam dál.... pokud budeme bez problémů
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 11:05
- Nahlásit
ko4ka
Ahoj,tak už je líp?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 11:42
- Nahlásit
ko4ka
jééé proč nakonec nejedete na tu Hlubokou?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 12:21
- Nahlásit
Jumi
Ahoj,co dneska děláš,pracuješ?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 12:35 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
Zuzana T
Měla jsem to původně v plánu, ale vzhledem tomu, že máme na hlídání Thorina a Petr se na mě tvářil, jak na vraha malejch Petříčků, že ho tu chci nechat na pospas těm dvěma lítejm bestiím, tak jsem zůstala doma, že alespoň zase nastuduju nějaké další články a napíšu kus té diplomky...
Obě líté bestie samozřejmě spěj!
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 12:37
- Nahlásit
ko4ka
Ahojky sestřičková No my taky nakonec na Hlubokou nejedeme...pohrávám si s představou, že bychom mohli zkusit to Konopiště, je to alespoň blíž. Ale uvidíme jak dopadneme příští pátek na rtg...kdy budeš vědět výsledek Chelsinky?
|