Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
hab a Archie
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2007 22:28
- Nahlásit

Eda
hlavně ta fotka jak se zubí nemá chybu

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2007 22:31
- Nahlásit

Zuzana T
tak dobrou,já vstávám v šest ale moje hodina na spaní ještě nenastala

Jumi
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2007 22:41
- Nahlásit

hab a Archie
no tak to Thorin není, ten si nechá líbit všechno!

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2007 22:42
- Nahlásit

Jumi
jídlo si hlídá ale jinak nechá po sobě válet kohokoliv,takže bude mít Kampík na kom rajtovat

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2007 22:59
- Nahlásit

jdeme zalehnout,tak brou

Eda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 07:19
- Nahlásit

hab a Archie
hlavně ta fotka jak se zubí nemá chybu
jo, Ketrinji pojmenovala piraňa ale vyfotila jsem to náhodou, když kolozubka zrovna zívala...

ko4ka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 10:47 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit

Ketrin nebo ZuzanaT, obě máte zkušenosti s DKK, můžete mi některá "okouknout" náš RTG, když ho pošlu mailem a vyjádřit se k němu? Včera se mi ho podařilo vyfotit u toho veta a je to tam docela pěkně vidět. Byla bych vděčná....

Každopádně mě pan veterinář utěšoval, že jsem to já nezavinila, protože jsem 2 dny strávila sebeobviňováním, že jsem se o ní špatně starala, že jsem na ní měla líp dohlídnout a víc jí držet zkrátka atd.... Vysvětlil mi, že je to nějakými kvantitativními geny a prostě se to stát může i kdybych tomu předcházela nevím jak a taky mi řekl to, že s tím, pokud to tak opravdu bude a ta trojka vyjde, tak s tím nemusí mít do konce života vůbec problém. Poradil mi jak rozvrhnout pohyb a tak vůbec. Nakonec ale toho všeho mi taky řek, že na to, co si myslí on, nemám dát a počkat co tam uvidí Šebek, protože on to může vidět jinak a může mi přijít i mnohem lepší výsledek....

Můžete mi napsat jak "zacházet" s dyzplaztickým psem? Chci, aby v případě DKK 3. stupně na jedný noze prožila aktivní a spokojený život, věřím, že to jde. Chceme se věnovat i těm výstavám a loveckýmu výcviku a pak to ZZO a ZOP, jediný, čemu se máme vyhnout je tloušťka, skákání přes překážky a přehršle nározovému přehnanému množství pohybu po dlouhé době klidu

Jandula
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 10:51
- Nahlásit

ko4ka
Neplaš ještě, vím, že je to hrozný, já potom, co jsem se dozvěděla, jak na tom Sára je, jsem řvala jak malá holka...

Je pravda, že si jí víc hlídám a všímám, ale zase nadruhou stranu jí neomezuju co se týče pohybu, jen jí nenechávám v zimě ležet na betoně atd. atd. atd.

Sterkule
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 10:56
- Nahlásit

sorry, že Vám sem lezu, hned zase vypadnu hezký den

ko4ka
ahoj, pokud žiješ, tak jsem ti poslala maila na mail, co máš pod členem. Vždyť víš, že Chelska to zvládne i bez nohy, jak jsi sama řekla

sandy_plankton
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 10:57
- Nahlásit

Ahojky, snad nejsem prilis troufala, kdyz bych se rada pridala do teto diskuse..
mame doma dvouletou fenecku GR - Sandy - a protoze kamaradu neni nikdy dost (zvlast tech psich , tak jsem se tu chtela poohlidnout, zda by se tu nasel nekdo nejlepe z Prahy, s kym bysme se mohli sem tam sejit na prochajdu a vylitani.. a nebo bysme se radi zucastnili i mimoprazskych srazu... mam spoustu otazek, tak verim, ze se tu objevi nekdo, kdo ma treba s podobnymi vecmi uz zkusenosti - at uz treba sporty, ktere ty nase strestence bavi a nebo jak odnaucit pozirani exkrementu..

jinak vsem preji hezky den
Lenka a Sandy

Karol
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:02
- Nahlásit

Ahoj!
Tak taky hlásím konečně aktualizaci u Bondíkových

http://www.goldenretriever-bond.estranky.cz/

My měli pěkný víkend - v sobotu jsme nechali rodiče s rodičema a prostě odjeli na setkání našich malých štěnátek - a viděli 8 takových habánů, jako je náš Bondíček - tak v tom aspoň nejsme sami. "Děcka" si pěkně zařádily , ale byla jsem až překvapená, že si stejně Bond hrál jen s těma, co z ná dobře - s Ronym a s Dorčou. Druhej brácha bohužel jako jedinej nedorazil, tak jsme se toho srovnání všech kluků nedočkali
Dobrý bylo, že skoro všichni hned na začátku naskákali do takový hnusný bahnitý tůňky, takže podle toho pak vypadají na všech fotkách. Ondra je nekonečně hrdej na to že Bondíka uhlídal, takže byl jeden z mála v celkem slušnym stavu.
Setkání to bylo moc hezký - dokonce i se Sárou a Brucem, škoda jen toho Dominica, že se nepřijel ukázat. A to přijeli lidi s jednou fenečkou až ze Slovenska!
Rodiče jsme doma našli s několika prázdnýma lahvema a vypadali všichni 4 moc spokojeně
Jumi
Co vy, jaký bylo cvičení? My už snad určitě konečně po dlouhý době příští víkend....do těch Kolodějí dorazíme. Hodí se vám sobota?
ko4ka
Uvidíš, třeba to ještě dopadne úplně jinak, už jsem toho spoustu slyšela....a zdání může klamat. Hlavně aby byla Chelsinka v pořádku, ty čísla jsou fakt to poslení, viď? Ale taky máme strach a nemůžem se odhodlat se už na ten rentgen objednat...

ko4ka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:06
- Nahlásit

Sterkule
přečtu si ho, žiju. Dyť já vím, když už na mě vrčí ocasem .-)

Karol
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:07
- Nahlásit

sandy_plankton
Ahoj! O troufalosti nemůže být řeč my se tu všichni kamarádíme a nikoho neodmítáme, že jo holky?

Odkud jsi? A můžem ti taky okouknout stránky? Nebo snad tvoje pejsinka ZATÍM žádný nemá ?
Stránky našeho Bondíka najdeš v mém minulém příspěvku.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:14
- Nahlásit

ko4ka
ahoj,
můžete mi některá "okouknout" náš RTG, když ho pošlu mailem a vyjádřit se k němu? prosím Tě nééé - promiň, ale nejsem vet ani zkušený chovatel, můj názor by Ti k ničemu nebyl! Nejsem odborník a navíc mám na DKK dost kacířské názory... samozřejmě když jsou vedle sebe dva snímky, jeden negativního a druhý dysplastického psa, tak tam COSI vidím, ale to stejně vůbec neznamená že ten první nebude kulhat a druhý jo... atd...
Vím jak ti je, mám to za sebou a s Borgem mě ten "okamžik pravdy" brzy čeká...
U kohos byla snímkovat? Dost se divím, že ti řek takový nějaký verdikt-většinou, když to nejsou zároveň posuzovatelé, se nechtějí vyjadřovat. Nechalas udělat i lokty?
Mám teď děsně málo času-,minulý týden jsem tu psala něco z toho jak se ptáš na téma Je tu klub majitelů psů s DKK? - nebo tak nějak.
Vyčkej - třeba to bude lepší než to vypadá

abby
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:19
- Nahlásit

ko4ka

Zkus počkat,co ti řeknou a zbytečně to nehroť.Určitě znáš sama hodně pejsků se špatnou DKK a žijou normálním životem.Nás to taky brzo čeká,ale mě to snad nepřekvapí,protože já moc dobrej výsledek nečekám

sandy_plankton
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:27
- Nahlásit

Karol

diky za mile privitani Jsme z Prahy.. a pejsina zatim (ale opravdu zatim) zadny stranky nema, prave na nich pracuji nas panicek bohuzel nestiha, ten by to mel rychleji.. ale ja se s tim taky poperu, takze se brzy dockate zatim soupnu nejake foto na web, abyste meli predstavu o tom, jak nase kočka vypada za chvili tu zverejnim nejaky link

sandy_plankton
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:30
- Nahlásit

Karol

a to hlavni jsem se nezeptala.. odkud jste vy co se tu potkavate? organizujete nejaka setkani? jsem zvedavka zvedava

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:40
- Nahlásit

Karol
Tak já si teda píšu do kalendáře sobota cvičení s bondíkovejma a možná bychom tam pak mohli jít i někam venčit...akorát nevím, kdo nás povede, protože Evča i Jindra jsou myslím v Budějkách na WT - tak to abych se připravila ne sprďana od Soni

ko4ka
nic se nejí tak horký jak se uvaří - tak ještě chvilku počkej a uvidíš, navíc, jsou psi s 3 co jsou v pohodě a psi s 2 co sotva lezou....pravidel jak se s takovým pejsou zachází je spousta a většinu z nich si odvodíš zdravím rozumem já bych vyzdvyhla dvě zásadní - držet štíhlou linii a pořádně osvalenou! Svali pak drží kloub a je mnohem menší riziko komplikací - takže holky moje rada zní plavat, plavat a plavat!

sandy_plankton
Vítej mezi goldeňáky! A v které části Prahy bydlíte - my jsme také pražáci a naše stránky jsou www.zlatejtorda.wz.cz

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:40
- Nahlásit

Na stránkách KCHLS jsou výsledky Cruft´s

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:43
- Nahlásit

!Zuzko!Zuzko!Zuzko!
náš malej génius nosí z vody a nááádherně předává do ruky
mám šílenou radost a hlavně, že to šlo bez jediného zahudrování a zvýšení hlasu! Prostě jen drž

řekla bych, že je to asi vedlejší efekt našeho mučení s králíkem

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:44
- Nahlásit

Ketrin
to jsem viděla ale vůbec nevím, oč jde!

A co dostal pan borgo k narozkám?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:50
- Nahlásit

Jumi
jste dobrý-závidím
my byli poprvé po "zimě" aportovat z vody v pátek...
poprvé: vylezl a hned to flusnul
podruhé: oklepal se, přitom držel, sedl si a flusnul
potřetí už to udělal dobře
uvidíme příště

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:53
- Nahlásit

co dostal pan borgo k narozkám? no klasiku - dort, žužlačky a lepší pelech do práce a ještě mu chci koupit zajdummíka
vůbec nevím, oč jde! to je legendární a prestižní a vůbec nej nej... výstava v GB, na kterou se musí psi kvalifikovat

sandy_plankton
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:57
- Nahlásit

Jumi

diky za privitani a zaslani stranek.. my jsme z P3 Jarova.. mame hnedka pres ulici pekny park, kde se taky schazi par GR.. zrovna vcera odpoledne jsme tam byli 4 ve veku od pul roku do tri let a je s nima teda legranda

jinak kam chodite cvicit, jestli se muzu zeptat?

a gratuluju k uspechum noseni z vody.. my zatim s loveckym vycvikem spis zaciname, ale spoustu veci jsme se naucili tak nejak mimochodem je to sikovna blondynka.. jako vsichni zlataci...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:02 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Jumi
No vidíííš,už se to láme,přiště bude nosit chlupatinu a pak i tu zvěř,šikulka jeden.
Crufts je nejprestižnější výstava psů v Anglii,cizinci se musí nominovat na několika výstavách po Evropě,ocenění v jedn.třídách/ je jich více,než na normál.výst./dostanou je 4, ve tř. open 4+ 2 až 3,ostatní jdou bez posudku domů.
Mimochodem otec našich áček SH SequinsShamrock/ holand./ byl 1. ve tř. open a druhý nejlepší pes- golden s titupem res.CC
/ titul CC a res.CC dostanou jen 2psi a 2 feny/.
sandy_plankton
naše stránky jsou www.zboticskychmeandru.com
Jsi tu vítána,pokud chceš něco s pejskem dělat,tak nejlepší je cvičák,např.: www.vycvikretrieveru.cz
Karol
Jste moc pěkná rodinka!
ko4ka
Nevěš hlavu,já mám čubinku 3/3 a má tak super pohyb,že jsem rtg nemohla uvěřit.Ve všech posudcích má psaný výborná vynikající v pohybu.Níkdy nekulhala a lítá jak pošuk,zeptej se Jumi.
jsou i pejsci s2/2 a mají velké potíže s kloubíky,tak se neboj.
Důležíté je pohyb,osvalení a krmit kvalit.krmivy,dodávat kloubní výživu a držet váhu.

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:02
- Nahlásit

Ketrin
no my taky uvidíme příště

jste dobrý-závidím
no a co? vždyť vám to šlo už napoprvé u nás už je to bůh ví kolikátý pokus - ty první vypadali tak, že bernáš věděl, že dělá něco blbě, jenže to analyzoval tak, že se nesmí oklepat, takže vylezl flusnul a pak šííííleně nešťastně koukal, zvedal zadní nožičku ze které tekli proudy ledové nohy a pohledem prosil, jestli už se teda může oklepat

chci koupit zajdummíka
jéé to se bude mít! Já ho Bernášovi vyrobila z králičí kůže a písku a nevím jestli to Bernáš patřičně ocenil!

výstava v GB, na kterou se musí psi kvalifikovat
a jak probíhá ta kvalifikace? co se musí splnit? - teda ne že bychom na to s kunou pomýšleli, jen tak ze zvědavosti, kuny se tam asi nevystavujou - předpokládám

sandy_plankton
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:03
- Nahlásit

ko4ka

taky mame za sebou snimkovani DKK a jak uz tu bylo napsano - ani s horsim vysledkem nemusi mit pejsek problemy, pokud se udrzi:
1) dobre osvaleni
2) stihla linie
3) hybnost kloubu..
Potom nemusi byt do vysokeho veku vubec poznat, ze ma pejsan vlastne horsi kycle..

Takze z nasi zkusenosti - primereny pohyb (pokud mozno ne prudke zmeny smeru, ne moc vysokych skoku a dlouhy monotonni pohyb - beh za kolem ci bruslema).. co znamena primereny je samozrejme u kazdeho pejska jinak, to se musi vysledovat.. muj bracha ma labika, u ktere jsme zjistili, ze sam zacne polehavat a setrit se, kdyz je toho na ty nozky moc.. ale to asi plati spis u starsiho psa.. mladi nevedi, kdy maji dost..

drzim palce, at to neni vubec tak spatne, jak to tedko vypada..

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:06
- Nahlásit

Nejdou mi Bondíkovic stránky - tak nevím jaká jsou rodinka

sandy_plankton
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:07
- Nahlásit

Zuzana T

diky za stranky a tip na cvicak.. my jsme natrefili na http://www.retriever-real.com/ - mame to z domova nejbliz a cvici v casech, ktere stihame.. zatim jsme tam byli jednou a moc se nam tam libilo, tak uvidime...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:08
- Nahlásit

sandy_plankton
Jé já pracuji na Chmelnici ve základ.škole,Kde bydlíte.?Vídám tu chodit sytě zlatou čubinku,nejste to vy?

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání