| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 15:02
- Nahlásit
Jumi
No jo, to je tak,když si člověk něco moc plánuje,viď.
Tak Bernášek je na starší holky,jo?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 15:28
- Nahlásit
Zuzana T
hlavně je to pěknej nemrava a ještě k tomu takový střívko, že se ani nazabejvá tím jestli se právě vyžívá na ocase nebo na hlavě
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 15:39
- Nahlásit
Zuzana T
a málem bych ti zapoměla říct, že jak tam neměl Thorina, tak byl takovej hrdina, že jsem s ním musela večer na zahradu jít čůrat já, protože se sám za tmy ven bál a jak je to starej barák co vydává všelijaké zvuky, tak se bál i doma, takže jsme s ním museli spát v pokoji o čemž páníček už od rána prohlašuje, že bylo za trest
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 16:00
- Nahlásit
Jumi
takže jednou donchuán a jednou strašpytel
Jsem zvědavá,jestli se tu ukáže Karol a podá info z rodinného setkání déček.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 16:03
- Nahlásit
Zuzana T
no to bych taky ráda, ale myslím, že se neobjeví..celý den nechali rodiče napospas osudu tak si asi nebude ještě večer moct zalézt neslušně k PC....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 16:15
- Nahlásit
Jumi
Se děsně nudím,asi mi nezbyde,než jít žehlit.Uáááá
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 17:29
- Nahlásit
Zuzana T
jééé tak to ti nezávidím, ale mě tu také čeká hora prádla na žehlení! A musím se přiznat, že bych se také docela ráda nudila, mám z knihovny půjčené nějaké knížky a tohle počasí mě vysloveně láká zalézt si s nima do pelechu! jenže bohužel to vypadá, že mám až do začátku června o zábavu postaráno a kdykoli si na to vzpomenu tak je mi z toho až špatně...
A to jsem mámě slíbila, že ji namaluju květináč na jednu kytku co potřebuje přesadit a sama tu mám taky několik květináčů připravených a pak jsem se ještě zavázala, že ji vytvořím nějaký hedvábný šátek....akorát teda vážně netuším kdy....když buď sedím u PC nebo lítám někde po venku se psem!
Ale už se strašně těším na zítra na cvičák akorát tam máme být už na devátou takže budu muset páníčka v čas vykopnout z postele, abychom zase nepřijeli pozdě a nebylo z toho akorát tak fiasko...
Jinak bernášek už vydrží chvíli sedět s králíkem v hubě, ale chodit nám s ním ještě nejde ale to se během pár tréninků doladí...Radka nám více méně poradila to samé, co už dřív Libuška a co vlastně radí i ve workingové bibli a to je vrátit se zase pěkně úúúplně na začátek, takže se u nás na předsíni zase dějou věci!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 17:52
- Nahlásit
Jumi
něco jako: " vezmi,drž a pusť"?
Bernášku Bernášku,ty máš vojnu!
Jestli ráno vysvitne sluníčko,tak bych se ráda jela na vás a vůbec na cvičák mrknout.Naposledy jsem tam byla v prosinci na besídce.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 18:34
- Nahlásit
Zuzana T
Zítra má být hezky - jeden den sluníčko druhej den leje! mám pocit, že je duben
něco jako: " vezmi,drž a pusť"?
ne něco jako ale jen " vezmi,drž a pusť"
akorát nevím jak tohle budeme doma praktikovat s opravdickejma mrtvolama, nebo kde budu schánět vycpanýho bažanta - ještěže ten páníček nám začne chodit do práce a tak mu zůstane spousta věcí co se doma děje utajena
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 18:59
- Nahlásit
Jumi
já bych mrtvolky doma nepoužívala,teď jde jen o správný aport,myslím,že dummy a atrapy stačí.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 19:29
- Nahlásit
Zuzana T
já bych mrtvolky doma nepoužívala
já to myslela trochu jako nadsázku, mrtvoly si tu po koberci házet nehodlám
spíš jde o to ho naučit takhle brát všechno, s dummy už to neděláme tam je to ok, vracíme se zpět s novým aportem,jde o to aby si takhle zvyknul na chlupy a peří a já tím právě myslela, že chlupy máme vyřešený, ale jak ho zvyknout na peří...ale tam to na druhou stranu zase až tak tragický nebylo, je fakt, že bažanta drží na povel drž pěkně a párktát už ho i přinesl...no uvidíme jak se to bude vyvíjet a co na těch ZV nakonec předvedem
navíc mrtvolu bych tu stejně neměla kam dát
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 20:11 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Jumi
Evka hodlá po těch WTS s Rakušáky začít pilovat aporty se zvěří a počítá s tebou a Karol,takže neboj,to děláte do těch ZV.Největší problém je ale s kachnou,tu nemá asi nikdo.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 20:33
- Nahlásit
Zuzana T
Evka hodlá po těch WTS s Rakušáky
jéé Evča tam jede - tak to se teda má! Já tam taky moc chtěla ale holt nemůžu mít všechno ale tak nejsou tady naposled, tak to třeba vyjde někdy jindy
Největší problém je ale s kachnou,tu nemá asi nikdo.
Famous golďáci jo dostala jsem od Irči fotky Awišťáka a Bekyny s kachýnkou a moc jim to tam slušelo! jen tu kachnu jsem si představovala nějakou větší..
I když Bekoš byl proti Bernášovi medvěd, tak tomu by ta kachna byla akorát
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 20:42
- Nahlásit
Jumi
I když Bekoš byl proti Bernášovi medvěd
je to velký rozdíl?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 21:01
- Nahlásit
Zuzana T
jo docela jo - ale on Bekoš má i pěknou rovnou hustou srst, takže Bernáš vedle něj byl takový vyčouhle rozčepířený..ale hlavně když k tobě běží, tak na Bekošovi se všechny ty záhyby vlní a natřásají...a když se proti tobě řítí, tak se prostě řítí hora hmoty.
na výšku ale vedem!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 21:05
- Nahlásit
Zuzana T
Radka se mě ptala jestli se chystáme na nějakou výstavu, tak sem jí říkala, že zatím jen hluboká a že si myslím, že nemá cenu někam chodit,že moc šancí nemáme, což podle ní vzhledem k tomu, že už jsme v mladých nemáme - tak mě to nějak jen utvrdilo v pocitu se nikde raději moc neukazovat...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 21:21
- Nahlásit
Jumi
Letos práce a výstavy později,to si myslím i já.Bernáš vyspívá hodně pomalu a ve tř. mladých to má proti těm rychle hotovým stejně starým psům těžký.Ale aby se nemohl někde ukázat,to si myslím,že zase neeee.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 21:52 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
Zuzana T
jo tak ty seš zastánce "nejdřív práce - potom zábava"
ale nemůžu říct, že by mě to nějak mrzelo - na výstavy můžem chodit očumovat i tak a alespoň to máme bez stresu a mnohem levnějc
a ukazovat se chtě nechtě musíme - bernášek je na plížení kanálama moc velkej poseroutka
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 22:23
- Nahlásit
Jumi
no já nevím,jestli je výstava větší zábava než práce,to bude asi věc názoru.Někdy je a někdy není.
A moje názory znáš dobře.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 23:23
- Nahlásit
Tak jsme aktualizovali po dlouhé době naše stránky
www.zlatejtorda.wz.cz
tak kdo chce vidět jak umí bernášek na páníčky plazit jazýček tak ať se jukne
Konečně jsem našla program, který mi vygeneruje fotogalerii bez úpravy fotek, což je naprosto supééér!Sice není ideální ale zase je to velká úspora času...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2007 18:06
- Nahlásit
Krásný večer!
Tak koukám, že v tento krásný den kde nikdo tu nikdo!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2007 18:25
- Nahlásit
Ketrin
tak jsem si ostuda jedna včera nevzpoměla ale už jsem to napravila a na LR má Borgoušek přání k večerejším narozkám!
A jak jste je oslavili a copak dostal pěkného?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2007 18:30
- Nahlásit
Jumi
tůdle nůdle je krásná fotka! děkuju za večerní potěšení, můžu jít opět pracovat...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2007 18:33
- Nahlásit
Jumi
Ahojda,tak copak jste odpoledne dělali- já se prachsprostě flákala.
Ketrin
Borgouškovi přejeme vše nej,hodnou paničku,zdravé kloubíky a dlouhý a spokojený život.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2007 18:51
- Nahlásit
Zuzana T
no já bohužel taky - jediné na co jsem se vzmohla bylo tak trošku pouklidit byt - a na obědě jsme byli u tchýně, tak jsem ani nemusela vařit, ale večer jsem pozvala bráchu na véču, takže už mě vaření nemine!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2007 18:58
- Nahlásit
Jumi
Včera mi Jakub konečně připravil stránky a tak jsem si dneska trošku vyhrála.Bernášek už má svojí stránečku.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2007 19:06
- Nahlásit
tak to jdu hned okouknout!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2007 19:14
- Nahlásit
No supéér! Ta dnešní fotka je vážně pěkná a pořádně jsem okoukla i sourozence!
Kačky Jessynka je teda taky pěkná nohatka! A Bonna je vážně fešanda! nejvíc se ale těším na sraz na Bártíka akorát mám dojem, že zjistim, že jsme proti němu kuna
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2007 19:18
- Nahlásit
Jumi
Zatím to vypadá,že je silnější v bocích
Uvidíme na setkání,třeba přijede 5 kun.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2007 19:32
- Nahlásit
Zuzana T
Uvidíme na setkání,třeba přijede 5 kun.
toho bych se nebála! na takový unikát máme určitě štěstí akorát my - bernášek je prostě jen jeden a je jen a jen náš!
|