Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 18:52
- Nahlásit

Jumi
No já to také nejdříve nechtěla,ale Scalibor je tenká bílá bužírka a v chlupech není ani vidět a fakt vůbec ničím není cítit - hlavně to na ty potvory zabralo.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 18:54
- Nahlásit

Mata26
já už dlouho krmím Pro plan Purinou a jsem s ní velmi spokojená.

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 19:16
- Nahlásit

Zuzana T
no tak já se ještě domluvím s mámou až se vrátí z dovolené - teď se s taťkou rekreujou na Slovensku v nějakých lázních...nevím, jestli už ten Frontline neobjednala a kolik vlastně u ní stojí a kolik by u ní stál ten Scalibor...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 19:18
- Nahlásit

Jumi
Já si ho objednávám u Hubíkových budu ho mít po neděli,jestli chceš,tak vezmu tři.Vyšel mi levněji než inzerují v eshopech,také budu brát Artican.

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 19:23
- Nahlásit

Zuzana T
no díky moc za nabídku, ale já se musím domluvit s mamčou, jak je to s tím frontlinem a Artican mám od ní taky za super cenu - tedy za 394Kč kolik by stál ten Scalibor a jestli ho maj nevim...
ale dneska už jsme spolu mluvili a nechce se mi jí kvůli tomu otravovat na dovče a volat na Slovensko...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 19:29
- Nahlásit

Jumi
Jasan,času do pátku do večera dost.
Máma jela na hory lyžovat - je tam ještě sníh?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 19:30
- Nahlásit

Jumi
jé - to jsem ale trdlo -.´píšeš,že jsou v lázních

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 19:41
- Nahlásit

Zuzana T
naši a lyžovat naši a jakýkoli sport

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 20:01
- Nahlásit

Jumi
oni jsou antisportovci,jo?

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 20:05
- Nahlásit

Zuzana T
jo jsou!

Zuzko - Libuška to dělá tak, že jim tam psa dáš, jdeš se projít, oni ho osnímkují a pak ti ho vrátí už zbuzeného! no jsme z toho s Petrem v sedmém nebi - po tom Thorinovi je to pro nás šílená úleva! tak to na ty RTG asi zas až tak moc čekat nebudeme..navíc z její skušenosti s předrtg a RTG se to prý moc neliší...takže je jedno jestli jdeš v roce nebo roce a půl

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 21:14
- Nahlásit

Jumi
No to je dobrý servis.Já budu jen ráda,když půjdete co nejdříve po roce,víš proč.Ale je to na vás,kdy se rozhodnete.

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 21:34
- Nahlásit

Zuzana T
Já vím a myslím na to...u nás to odkládání bylo hlavně kvůli té narkóze - takhle je to pro nás mnohem snesitelnější. Výsledek je už stejně dán a nijak ho nezměníme...alespoň budeme vědět co si můžeme dovolit a jak s bernáškem zacházet..Petr s ním chce chodit běhat, ale dokud nebude mít RTG tak se bojíme atd.

Jinak nám doporučila, že se před tím má chodit hodně plavat - tak to jsme to dneska nahnali

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 21:42
- Nahlásit

Jumi
No vidíš,tak zítra plavky,aby měl Bernášek motivaci.
Přišla mi fotka Brittany- jessy a představ si,že začala v pátek hárat stejně jako Bonna.

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 21:46
- Nahlásit

Zuzana T
já ti to říkala tenhle týden byl pro ty tvoje béčka ve znamení pohlavní dospělosti...divím se že se Bártík nevydal zase na nějaký výlet

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 21:47
- Nahlásit

Zuzana T
No vidíš,tak zítra plavky,aby měl Bernášek motivaci.
nejsem Evička Píchová! Já kvůli psovi v březnu do rybníka nepolezu doufám alespoň ne dobrovolně!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 21:54
- Nahlásit

Jumi
no třeba byl zase na výletě,ale už ho místní poldové znají,tak nevolali Kordovi.
Já kvůli psovi v březnu do rybníka nepolezu se ještě uvidí

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 22:01
- Nahlásit

Zuzana T
se ještě uvidí
hele! jestli budeš mít ještě nějaká "Céčka" tak by bylo fér majitele upozornit, že na ně budeš mít občas docela vražedné požadavky

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 22:03
- Nahlásit

Jumi
no já jak víš potencionální majitele svých milovaných štěňátek poměrně dost straším.Myslíš,že mám ještě přitvrdit?

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 22:07
- Nahlásit

Zuzana T
Myslim, že jo - nás si nestrašila vůbec! A co teď máme doma! jediný co mě překvapilo, že potřebuje zkušenější majitele...měla si možná říct - flegmatiky s nervama jak dráty do betonu!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 22:13
- Nahlásit

Jumi
No tak jo já budu ještě více upřimnější.

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 22:20
- Nahlásit

Zuzana T
No tak jo já budu ještě více upřimnější.
tak to se budu moct jezdit muchlat se štěňátkama asi hooodně dlouhou dobu

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 22:21
- Nahlásit

Zuzana T
dej sem prosím tě tu stránku z těma fotkama z Crufts

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 22:30 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Jumi
www.goldenfoto.com.pl
tam, si najdi vystavy - crufts 20007

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 22:53
- Nahlásit

Zuzana T
hmm pěkný!
ale příjde mi divný, že je tam i best puppy, když je tam ta kvalifikace a vůbec...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 23:03
- Nahlásit

Jumi
to jsou angličtí psi,ti se nekvalifikují tak,jako psi z jiných zemí.

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 23:33
- Nahlásit

ko4ka
neměj s rtg strach,náš blbounek když byl malej docela často kulhal,jednu dobu i dost napadal na přední nohy,a výsledek nás mile překvapil,vet který nám dělal rentgen snímky až moc studoval,tak jsem si říkala je to v .....ted je na tom dobře a to nikdy ani nedostával žádnou kloubní výživu,každopádně ti držíme palce

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 23:34
- Nahlásit

sandy_plankton
Ahojky my jsme z Libně a naše stránečky jsou www.archie-campari.estranky.cz

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 23:36
- Nahlásit

Karol
Ahojkymy budem moct na prochajdu ve středu nebo ve čtvrtek,to budeme ještě sami...

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 07:42
- Nahlásit

Zuzana T
Musím se přidat, Scalibor je naprosto úžasnej, bylo to jediný, co v Chorvatsku zabíralo na klíšťata... Pět měsíců byl klídek a pohoda, ani jedno...

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 07:44
- Nahlásit

Jumi
Já jsem si Sáru u Líby nenechávala probouzet, byla jsem klidnější, když jsem s ní jela sama, že mi bude ještě nějakou dobu spát a tu půl hoďku v autě domů přežije...

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání