| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 18:35
- Nahlásit
Jumi
to bude tím,že si pletu i/y
www.gryffindor.estranky.cz
v aktualitách
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 19:00
- Nahlásit
Zuzana T
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 12:21
- Nahlásit
Krásný den!
Kde se všechny schováváte?
Bernáškovi je dnes už mnohem lépe, ale zatímco včera docela pěkně futroval rýži s kuřátkem, tak dnes se v ní jen ponimral tak nevím, co si myslet, protože v rýži se ještě nikdy nenimral, takže bych řekla, že mu je špatně, ale zase narozdíl od včerejška tu kničí tahá hračky, rve králíčkům uši a už s nima dokonce mlátil i o zem...tak nevím, co byste myslely vy?
Zuzana T
Zítra si myslím, že určitě můžeme spáchat to plánované cvičení.
A strašná věc něco se děje na naší milované travnaté ploše! Běhají tam dělňasové motají se auta a už tam přivezli druhou stavební budku! Oni tam snad nakonec chtějí po těch 20ti letech, co tam stále něco plánují a pak to ruší, opravdu něco postavit!!! Chudák bernášek - až to zjistí tak mu to utrhne srdce!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 13:26
- Nahlásit
Jumi
Ahoj,byla jsem dneska na cestách po Praze,už jsem doma.Jsem maličko nachcípaná,ale s tím cvíčem počítám.Večer bych ti upřesnila čas,mám s Petrem stěhovat velkou matraci do postele pro synka a jeho dívčinu a nevím ještě v kolik.Počítám spíš,že pojedeme po obědě,takže cvičit bychom mohli dopoledne tak od 10 hod .Náš mladej si vybírá předčasně dárek k narozkám. Ještě loni by chtěl muziku,něco na sebe a ejhle- teď věci praktické do domácnosti.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 14:19
- Nahlásit
Zuzana T
Ještě loni by chtěl muziku,něco na sebe a ejhle- teď věci praktické do domácnosti.
taky jsme bohužel před rokem dospěli do tohoto smutného životního stádia
cvičit bychom mohli dopoledne tak od 10 hod
tak jo! mně je to více méně jedno, jsem dnes a zítra celý den doma a smolím to veledílo! Venku je pěkně hnusně, zima a lezavo - blééé! A přitom včera bylo tak krásně...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 15:23
- Nahlásit
Jumi
No snad zítra takhle nebude,to by bylo cvičení na nic.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 15:34 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
Zuzana T
No bernáš včera nebyl venku vůbec a dneska jsme byli 2x na krátko a už nějak ožívá, tak doufám, že zítra nebude na zabití! Asi se ještě budeme muse dneska vypravit do lesa!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 16:06
- Nahlásit
Jumi
Cathy dneska ráno nechtěla jít dál ,než kolem domu a teď odpoledne taky- to dělá ten déšť.
Jestli bude divokej,tak je necháme nejdříve vylítat.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 16:19
- Nahlásit
Ahoj holky! to je teda počasí
Vydržela jsem s Bondem hrdinsky hodinu venku a byl to fakt hnus.
A nějak nám blbne internet, tak mi to každou chvilku padá. Prostě super den...
Bondík zatim jehně docela baští, musim to zaklepat. Snídani dojídá už po poledni a večeři zvládne přes noc
Rozhodně jsme na tom mnohem líp než Eva s Dorčou - líčila mi, jak když ráno snídaji, Sára i Jennynka se na ně lepí a loudí nějakej ten drobek a Dorča je na druhym konci místnosti a kouká z okna, aby náhodou nemusela něco sníst
Tak zatim dobrý.
Doufám, že tohle príma počasí vydrží až do soboty - to by nám bylo na těch WT nanečisto vyloženě hezky...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 19:11
- Nahlásit
Karol
Doufám, že tohle príma počasí vydrží až do soboty - to by nám bylo na těch WT nanečisto vyloženě hezky...
no to teda!
Budete nám to pak muset všechno vylíčit - jak vám to šlo a jak to probíhá! My vám na oplátku budeme držet palce, ať jim to tam pořádně natřete!
Snídani dojídá už po poledni a večeři zvládne přes noc
Aha tohle bernášek více méně dělal s lososkou...a poslední dobou stačilo zalít a bylo to ok...akorát teď aby se vyhnul jehněti simuluje průjem
Chtěla jsem se tě zapatat na to psylium - chci ho teď bernáškovi nějakou dobu dávat aby se srovnal ale má se dávat na lačno hodně moc zapít - to lačno není zas takový problém ale jak ho pkak donutíš pít?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 19:18
- Nahlásit
Jumi
Co je to psylium?
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 19:25 - Změnil/a: Karol
- Nahlásit
Zuzana T
psyllium je když: http://www.psyllium.cz/
Jumi
Já jsem ho Bondovi naposledy dávala, když byl vlastně dost malinkej, a hodně napít jsem řešila injekční stříkačkou - tehdy to znamenalo do něj nalít třeba čtyři takový menší, co jsme měli. A dneska bych to dělala stejně, jen s větší stříkačkou, aby se teda jako hodně napil....dlouho jsme to nezkoušeli, ale tehdy to nebyl problém. Bondík měl nějak pocit, že ta voda v tý stříkačce je lepší než normálně, takže se tvářil, že by si ještě klidně dal
tu stříkačku je nejlepší mu strčit ze strany mezi stoličky - rozhodně snažší než zepředu...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 19:27
- Nahlásit
Karol
No tedy nevím nač to chcete dávat na průjem?První využití je při obezitě a ZAHÁNÍ pocit HLADU - to tedy ani jeden z hafanů nepotřebuje.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 19:43
- Nahlásit
Karol
se stříkačkou máme své zkušenosti - já mu pomocí ní dávám tu smectu a moc nedšený nebývá!
Zuzana T
Ono není jen na obezitu - já si ho také čas od času dávám..a to protože jeho další fcí je, že obaluje sliznice střeva:čistí trávicí ústrojí, podporuje činnost střevní mikroflóry a správné vyprazdňování (já mám na své krabičce obezitu až poslední) mně vždycky skvěle pomůže
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 19:45
- Nahlásit
A na těch stránkách čtu tohle dřív než obezitu!
Originální indické Psyllium Dr. Popova dokáže již po několika dnech užívání navodit správnou hustotu stolice a není návykové. V trávicím traktu zvětšuje až 40 x svůj objem. Vzniklý gel pohlcuje nadbytečnou tekutinu a prostým bobtnáním - mechanickou silou jako píst – odsouvá z trávicího traktu škodlivé splodiny. Potenciální škodlivé (jedovaté a rakovinotvorné) látky jsou ve střevech gelem absorbovány a snižuje se tak jejich kontakt se sliznicemi žaludku a střev.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 19:47
- Nahlásit
Jinak jak jsem psala, tak ho sam někdy piju a rozhodně mi teda pocit hladu nezahání - teda prostě jen tak jako když vypiješ 0,5l vody...za chvilku je hlad zpátky
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 20:23
- Nahlásit
Jumi
aha,ta to jo.
Zítra zase dorazím mezi 10 - 11 hod.Až budu vyrážet z domova,zavolám.Co mám vzít na cvičení za aporty?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 20:27
- Nahlásit
Zuzana T
Co mám vzít na cvičení za aporty?
Když dovolíš nechám to na tobě - já můžu vzít dummyše a nohu...
Prohlásíme tě asi s bernášem za našeho osobního trenéra a plně se svěříme do tvých zkušených rukou
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 20:59
- Nahlásit
Jumi
Tak to nevím,jak dopadnete,se mnou jsou občas výsledky značně nejisté.
Vezmu nohu a králíka,ty vem dummy.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 21:03
- Nahlásit
Zuzana T
Provedu
Tak to nevím,jak dopadnete,se mnou jsou občas výsledky značně nejisté.
s tebou nebo nebo s tvrdou palicí jedné zlaté dámy
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 21:09
- Nahlásit
Jumi
no není to vždy jen hlava oné dámy. já dokážu také " překvapit"
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 21:14
- Nahlásit
Zuzana T
no tak se alespoň pěkně doplňujete! A co se týče překvapování nebudu bohužel asi o nic moc lepší
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 21:15
- Nahlásit
Tak si to cvičení zítra krásně užijte. Já mám teď poslední týden volna, od pondělka zas škola, takže konec těch úžasných dlouhých procházek...vůbec nevim, jak to budu všechno zvládat. Ale byla to pohoda ten měsíc jen pracovat
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 21:20
- Nahlásit
Karol
A jaký máš rozvrh? Já mám teda jen jednu přednášku, ale od půl páte odpo - blééé
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 21:25
- Nahlásit
Jumi
No, tak já si to tentokrát asi užiju za všechny ty roky, co jsem měla rozvrh docela snesitelnej . Vypadá to, že ani jeden den úplně volno, zato v úterý a ve čtvrtek do 6 a do 7 do večera....a když k tomu v pondělí a ve středu do 9 večer učim....tak je to prostě paráda. To bych o tolik radši vstávala na nějaký ranní hodiny!...stejně už dvakrát v tejdnu učim od 7:30 a docela to vstávání zvládám...
Takže nic moc. Ale možná se to ještě nějak trochu změní, na UK je všechno možný...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 21:31
- Nahlásit
Karol
na UK je všechno možný...
tak to je pravda
no já bych na tu přednášku nejraději nechodila, ale bohužel jsem přesně tohle udělala loni a pak jsem jaksi nezvládla jít na zkoušku, takže teď tam musím poctivě chodit - to už se mi několik let nestalo, já se poflakovala už v prváku a ještě ke všmu musím pak na předtermín, abych měla čas se naučit ke státnicím - uff po peti letech flákání je to trochu šok!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 21:41
- Nahlásit
Bondík právě spapal celou večeři najednou
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 21:44
- Nahlásit
Karol
Já už pro vás mám fotku, jak to vypadá, když naše mimi dopapá rejžičku - jen ta půlka obsahu misky vyplivlá v obýváku na koberec tam není
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 21:46
- Nahlásit
Jumi
Na fotku se těšim a my jdem spinkat. Zítra děsně brzo vstáváme
Dobrou!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 17:49
- Nahlásit
Tak konečně slibované foto, jak to vypadá když Bernášek dovečeří! Nutno poznamenat, že to co si donese do obýváku a vyplivne na koberec tam není vidět a také, že když je ta rýže ještě smíchaná s granulema, tak je to hned barvitější!
|