| Autor |
Zpráva |
Jumi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 22:24
- Nahlásit
Karol
No já jsem na některý věci opravdu tupá! Kdyby mně spolužačka neupozornila na to, že mě Petr na tu diskotéku asi nezval jen tak, tak mi to asi nedošlo do dnes a to petr tvrdí, že jsem se mu líbila už tak půl roku, a že se o mně říkalo, že sem samí srandičky ale jinak děsně nepřístupná no spíš asi sociální debil takže šance že mi to dojde u někoho jinýho
že se třeba spřátelí
takhle se taky bernášek tvářil na jednu kostičku a pak najednou zmizela a když jsem ji hledala, tak nikde nebyla, takže ji asi sežral...
Já jsem teď zase bernášovi čistila uši - takže jsem zase za vraha a páník za hrdinu! šišlá na něj a utěšuje...
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 22:35
- Nahlásit
takže jsem zase za vraha
To já radši čistim osamotě a mám připravený udobřovací mlsky
Ale Bondík to snáší v celku dobře. Podle návodu si vždycky uši pořádně vyklepe a pak s trochu útrpnym výrazem nechá vyčistit vatičkou. Ale občas ho u toho podezírám, že se mu to líbí...vždyť to může bejt docela příjemná masáž, ne?
Co buchty, jaký jsou? (Mimochodem, i buchty peču podle Apetitu :lol
Nepůjdete spát? Moji chlapi už jsou v pelíškách a já už na to asi taky dlouho neuvidim. Ale musim vydržet co nejdýl.
A příští čtvrtek bysme zas mohly někam vyrazit! - když to teda všechno stihnu, ale v sobotu je fakt termín a měla bych ho dodržet...přece jen jde o pracovní vztah s nakladatelstvím...už brzo si budeš moct koupit knížku o pejskách, kterou jsem přeložila když jsem ještě žádnýho pejska neměla (doufám, že se nebudu moc smát, až jí dostanu do ruky teď, o trochu zkušenější )
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 22:42
- Nahlásit
Karol
Co buchty, jaký jsou?
mňam mňam, bernášek mlsně kouká! Taky by si dal!
Nepůjdete spát?
jo jo spací přípravy vrcholí, kluci se jdou čůrat a já do sprchy! už se mi klížej zraky!
A příští čtvrtek bysme zas mohly někam vyrazit!
Jasně budu se těšit!
už brzo si budeš moct koupit knížku o pejskách, kterou jsem přeložila když jsem ještě žádnýho pejska neměla (doufám, že se nebudu moc smát, až jí dostanu do ruky teď, o trochu zkušenější
vždyť si to jen překládala ne? tak to za to ani moc nemůžeš, co se tam píše, nebo jo?
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 22:52
- Nahlásit
Jumi
tak to za to ani moc nemůžeš
NOoooooooo, to by ses asi trochu divila, za kolik může překladatel...
Jednak to může bejt špatně česky a pak to může bejt špatně odborně...třeba člověk přehlídne něco, co je užitý jako termín a přeloží to prvním slovem, který ho napadne. Nebo nemá páru o tom, že se v danym oboru nějaký slovo neužívá a v kontextu vůbec nehodí a bude se každýmu zasvěcenýmu zdát směšný... prostě neni to zas tak samozřejmý, taky se musí dát pozor, že v Německu jsou některý věci jinak než u nás a je potřeba to adekvátně změnit...co se týče zásad chovu, chovatelskejch organizací nebo i sportů, který u nás ještě nejsou...nebo vybavení, který se zatim u nás v obchodech nenabízí a v Německu je běžný...dokonce nebylo snadný najít úplně všechny plemena česky a pak ještě jak se správně píšou, když je píše každej jinak... má to svoje úskalí....
A teď si vem, že totéž je s kanárkama...o kterejch je toho na netu podstatně míň a navíc mi pěkně lezou na nervy. Pipiny mrňavý. U psů jsem se aspoň už těšila na štěňátko a něco se z tý knížky sama dozvěděla
Tak asi dobrou noc. Já se budu ještě chvíli trápit a pak to taky vzdám.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 10:03 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
Ahoj holky!
Tak kde se schováváte! Já jsem dneska zaspala a přišla do práce pozdě! no ještě, že si můžu chodit, kdy chci!
Karol
Koupila jsem si cestou do laborky ten Apetit a je fakt dobrej - dokonce si ho tu prohlídly holky z laborky a jdou si ho koupit taky
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 10:08
- Nahlásit
Teda vy jste takový hospodyňky...
Já mám ještě z dob, kdy byli všichni tři kluci doma, zažitý styl vaření "aby to bylo rychle a aby toho bylo hodně". A když si vzpomenu, jak jsem v potu tváře udělala 6 šišek štrúdlů a za chvíli nebyl ani drobeček a ještě se ze všech koutů ozývalo hudrání "já jsem skoro ani neměl..."
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 10:12
- Nahlásit
Ketrin
jak jsem v potu tváře udělala 6 šišek štrúdlů a za chvíli nebyl ani drobeček
jo tak to znám od bráchy a od Petra..musím se přiznat, že představa, že máme víc jak jednoho syna mě trošku děsí
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 10:15
- Nahlásit
Nazdárek,konečně se tu někdo objevil
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 10:16
- Nahlásit
Ketrin
No jo, když s jednim chlapem...to se to hospodyňkuje, ale chápu, že když jsi měla doma 4, bylo to o něčem jinym
Švagrová má 4 děti a taky nikdy nepeče jenom jeden plech koláče ale rovnou dva nebo i tři. A vánoček dělá 8...
A ségra má taky 3 kluky, zatim mrňouse, ale čekaji jí pěkný věci
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 10:18
- Nahlásit
Čau holky, se tu pěkně slejzáme (Pardon, zapomínám, že se se mnou nemáte bavit a vůbec vám to neusnadňuju. Ale když já nad tim včera seděla do půl jedný a dneska semi TÁÁÁÁÁÁÁÁÁK nechce... )
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 10:18
- Nahlásit
No já si hlavně říkám, že až to budu dělat 20let tak už to taky nebude taková zábava! ale zatím mě to baví, pečovat a svého skorochotě!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 10:20
- Nahlásit
Karol
no já si sem taky přinesla angličtinu, že si dodělám resty, co se mi nakupily, ale ta disciplína, ta mi chybí!
Hele a máš mlýnek, nebo si koupíš už namletý ořechy a nebo je prostě jenom nasekáš?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 10:22
- Nahlásit
Karol
s jednim chlapem...to se to hospodyňkuje
Přesně jak píše Jumi, já právě už moc nehospodyňkuju. jsem toho za ty roky jaxi nabažená což je taky asi jedinou příčinou občasných výměn názorů mezi mnou a chotěm on stále doufá, že se jednou změním v ženušku sedící s háčkováním u domácího krbu... ten krb teda teď už máme, ale já pořád postaru lítám venku s psama
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 10:23
- Nahlásit
Jumi
ořechy
Si pěkně musim nalouskat ze zahrady a pak je melu na máminym mlýnku - vloni dostala k Vánocům novej. Já sama žádnej nemám, ale v baráku asi stačí jeden. Nasekat by do některejch druhů bylo asi málo. Nemáš třeba ten starej na kličku? nebo mlýnek na mák...?
Učinim teď pokus o vložení fotografie, tak držte palce
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 10:24 - Změnil/a: Karol
- Nahlásit
Tak takhle ne, co?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 10:27
- Nahlásit
Karol
nemám žádnej a moje máma taky ne louskat budu taky - teda vlašáky, lískáče nemáme...asi budu muset sondovat u tchýně, ona se těhle věcí k mé velké radosti moc ráda zbavuje...
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 10:28 - Změnil/a: Karol
- Nahlásit
Takhle byste si ten tanec se psem moc neužily
Tak nějaký další pokus.
Tak to taky nechci, takže rychle zase pryč
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 10:29
- Nahlásit
Karol
ty vaše estranky - to je za trest a zase si vložila špatnou adresu - máš v ní preview a ne original
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 10:30
- Nahlásit
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 10:30
- Nahlásit
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 10:31
- Nahlásit
A teď tam zas neni nic
Nejsou za trest, já jsem s tim hrozně spokojená, tohle je jedinej háček. Tu špatnou adresu tam mam, protože jsem ty fokty nechtěla dávat na svoje stránky viditelně, ale jenom jako neviditelně...ale pak je zas nemůžu dostat ani sem
A ještě k tomu ta otrava, že se sem dá psát je jednou za minutu - musim vždycky čekat, než to zkusim znova...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 10:32
- Nahlásit
Tak já to tam yatím vidím, ale jsem zvědavá, jak dlouho to vydrží
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 10:33
- Nahlásit
To je dobrý, teď tam je fotka, ale jiná , sjsem se asi spletla.
Na týhl je obveselování Bondíka během výstavy, zatímco kolem vzorně stojí Chipsy a Charlie
Tak ještě zkusim tu druhou. Konečně tanec se psem
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 10:33
- Nahlásit
Karol
jo ta anti spam ochrana mi taky docela poškozuje nervovou soustavu...
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 10:34
- Nahlásit
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 10:34
- Nahlásit
Karol
To je dobrý, teď tam je fotka, ale jiná
nespletla tu jsem ti tam s dovolením z tvých stránek dala já...
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 10:37
- Nahlásit
Heuréka!!!!!!!!!!!!!!
To jsem vám ještě neříkala, jakej měla Eva sen. Normálně mi den před výstavou v Letňanech psala v několika SMSkách, že se jí zdálo, že jsme Bonda předvedli tak vesele a hravě, že mu nakonec rozhodčí dala poslední místo, ale řekla, že kdyby nerozvrátil celou výstavu, byl by první, protože je nejhezčí
A vtipný je, že se to s určitou nadsázkou splnilo - byl si ce třetí a ne poslední, ale Č. nám řeklad skoro totéž
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 10:39
- Nahlásit
Jumi
Jsem pako, vůbec jsem si nevšimla, žes jí tam dala ty
Ale ta druhá už se mi povedla - tak možná, že jsem se to naučila.
Tak si to pěkně prohlídněte a já to asi ze tránek zase odstranim, aby mi to tam nedělalo nepořádek.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 10:40
- Nahlásit
Jumi
A nedala jsi jí tam s dovolením, ale bez dovolení
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 10:42
- Nahlásit
Karol
jo máš pravdu jsem si taky uvědomila, že jsem neměla psát s dovolením, když to bylo absolutně bez dovolení
|