| Autor |
Zpráva |
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 14:07
- Nahlásit
Zuzana T
a přesto to Líbě vyčítají...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 15:01 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
no koukám vážná debata, tak vám ji trošku naruším!
Petr se tu dnes zase dme pýchou nad naším chlupáčem, jeho výcvik nese své ovoce!
Z bernáška si dnes utahovali dva výrostci, smáli se mu, že ještě že je taková bestie na vodítku a že je hrůůzostrašnej a vůbec se do něj naváželi! pak ale udělali osudovou chybu, přiblížili se k němu a zavrčeli na něj! to ovšem neměli dělat (přesně takhle si s ním hraje Petr) bernášek se s vrčením položil na přední odrazil se skočil a přitom hrůůůzostrašně štěknul kluci to nějak nerozdejchali nejprve uskočili až do křoví a potom raději utekli
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 17:38
- Nahlásit
Jandula
myslím že je V jedno,kdo si co říká....
Jumi
statečný psí hrdina
Teď jsem se vrátila od Artesiánů.Byla jsem se kouknout na štěňátka.Krásní medvídci!Katka mi pošle fotky,co jsme zplodily,tak ti je pak dodám.
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 17:48
- Nahlásit
Ahoj holky!
HanuleGR
díky za fotečky
Jumi
Karol
Gratuluju k úspěchu na výstavě
amísek
jakže jste dopadli na té výstavě vy??
Nějak to tu nestihám sledovat
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 18:14
- Nahlásit
Krásný večer!
Tak jsme navštívili pana doktora. Bernášek má docela velký zánět v uchu. Nožky vypadají v pořádku, ale ještě jdeme ve čt na kontrolu s uchem, tak se Bernášek předvede v pohybu a pak se uvidí jestli nepůjdeme na rtg. No a s tím žraním se na nás asi Bernáš s panem doktorem na té výstavě tajně domluvili, protože to je prý jasné Purina se přežírá často a navíc to v něm škrundá, takže má asi nějakou gastritidu a proto nemá takovou chuť chuděrka
Jinak jsme dostali opět pochvalu za vzornou péči! Jo a na tu radu s buchtama se pan doktor zeptal jesli je paní rozhodčí hubená. Musela jsem tedy říct, že ne tak úplně a on ji na to vzkázal, že by měla jednu denní dávku buchet nahradit granulema
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 18:21
- Nahlásit
Zuzana T
Tak na fotky se už moc moc těším!Škoda že si se nezmínila, že tam půjdeš nechala bych Katku moc moc pozdravovat!
Krásní medvídci!
Jaktože oni mají Svenovský medvídky a nám si podstrčila krysičku!
no tady ještě byl trochu medvídkovatej
ale tady už krysičkovatěl
statečný psí hrdina
no budu ti ho muset někdy půjčit ať na vlastní oči vidíš jakej je to hrdina nebo stačí když s náma půjdeš ve čtvrtek k tomu vetovi!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 18:21
- Nahlásit
Jumi
Míšo,jestli ještě někdy budete přihlášeni na výstavu k Č.,tak poprosíme Kubáta o předvedení.To bude veselo...
Takže v tom oušku je přeci je zánět.Co na to dostal?No tu gastritidu může mít klidně z jeho záliby v pití z kaluží.Cathy to také měla z louže a jednou ,když žrala sníh.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 18:23
- Nahlásit
Jumi
medvídky má každej,ale pěknou krysičku jen ty.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 18:31
- Nahlásit
Zuzana T
tak jsem koukala, že krom nás se té výstavy zůčasnilo ještě jedno sveňátko a líbilo se asi tak jako my - dostalo D
dostal surolan - takový dost obvyklé a gastritidu podle mě nemá, protože cokoli jinýho žere spolehlivě, teď do granulí dostal masovou kapsičku a jen se po nich zaprášilo!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 18:32
- Nahlásit
Zuzana T
Jo a pěkně jsem se naštvala! ráno jsem tam volala a sestřička říkala, že je zbytečné se objednávat, takže jsme čekali jenom 1,5h! příště jí zase budu věřit!
|
amísek
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 18:49
- Nahlásit
ko4ka
dopadli jsme celkem dobře.Chtěla jsem sice odstoupit,protože se mu nelíbil žádný pes v jeho blízkosti a představa,že je nás v kruhu 14,nebyla pro moje nervy.Nakonec zvládl psy a rozhodčí celkem přehlédl vrčení.Nechal nás za trest běhat a bez posouzení ve stoje mu dal VD,prý není ve výstavní formě,ale jinak posudek mu dal slušný,bez jediný kritiky,jen ta forma chyběla.Jinak by prý dal V.Měl nejlepší mechaniku pohybu,ale to asi díky tomu,že je to sportovec.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 18:55
- Nahlásit
Tak se mi sem konečně podařilo dostat nějakou fotku! tuhle nám věnovala Karol
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 18:55
- Nahlásit
amísek
tak vidíš, jaký jste šikovný
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 18:58
- Nahlásit
Jumi
Jo dostala D,přestože měla být původně dostat V.Paní rozhodčí nejdříve nadiktovala pěkný posudek a pak pojala podezření ,že je fenka moc vysoká.Bafla měřidlo nastavené na 56 cm a chtěla ho vrazit feně na kohoutek.Fenka se vyplašila/ je jí 12 měs./a nechtěla se nechat změřit.G.pravila,že si to myslela,že je moc vysoká. neřekla KOLIK,a že dostává D.Paní majitelka je naštěstí pohodář,a nedělala z toho závěry.G. je ujetá na měření,no když měří i 7 měs.Arwen
|
amísek
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 18:59
- Nahlásit
ko4ka
asi se ale na nějaký výstavy vykašleme,neni to nic pro nás prodírat se davy lidí.Amča se to taky moc nelíbilo,procházka v lese je prostě něco jinýho.
|
amísek
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 19:02
- Nahlásit
Zuzana T
když tu mluvíte o pani G.ta nás právě zpražila na tom svodu.Neměla jsem z ní vůbec dobrý pocit,ale možná je to jenom můj dojem.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 19:04
- Nahlásit
amísek
Paní G. má snad potěšení v tom,způsobovat mladým psům trauma.Asi by se ji měl také někdo podívat v rukavicích na zoubek!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 19:07
- Nahlásit
Zuzana T
no koukám, že to byla opravdu povedená výstava a zlatá paní Č. já čím víc mám těch fotek a čím víc si je prohlížím, tím víc ji začínám chápat!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 19:14
- Nahlásit
Tady opravdu vypadáme, jak když jsme si spletli kruh!
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 19:16
- Nahlásit
amísek
to je fakt
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 19:23
- Nahlásit
Jumi
mám od LuckyH také bernáškovy štíhlé fotky.Ale stojí na nich super.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 19:26
- Nahlásit
Zuzana T
Ona tam byla Lucka? Tak tu jsem tam teda vůbec neviděla!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 19:48
- Nahlásit
Tak jsem použila tu fintu s přimícháním jiného druhu granulí! bernáš si nabere celou tlamu, mele hubou, purinu vyplive vedle misky a ty šmějd granule sní
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 19:54
- Nahlásit
Jumi
To je mrška podšitá.No to ti nezávidím,snaží se tě donutit,aby jsi mu stravu zpestřovala.Mě tenkrát Cathy přesvědčila.
|
amísek
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 19:59
- Nahlásit
tak stojim opět před problémem kde nejlevněji koupím granule.Asi zůstaneme u Happy Dogu Premium,sice mi ho lidi haní,ale zatim ho tráví dobře,snad.Máte někdo zkušenost s nákupem přes net?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 20:03
- Nahlásit
amísek
Jseš z Prahy? jestli ano tak já mám dobré zkušenosti s p.Kučinkou www.buddyobchod.cz
Já jsem Cathy koupila 2x ProPac light a jsem spokojená.
Jessy má zase granule Troll - jsou švédské z lososa a kuřete a Jessy výborně svědčí.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 20:27
- Nahlásit
Bernáš má purinu a plive ji po mě! a co víc ještě to má potvrzené od doktora, že se mu to má měnit a zpestřovat, protože se purina často přejídá! Chápete to člověk tomu doktorovi ještě platí za to, že psa podporuje v takovejdlech puberťáckejch nápadech!
Páník ho sice chtěl nechat vyhladovět, ale to už by z něj vážně byla kostra! takže mu teď vařim ovárek z libovýho masa a budeme mu to tím zalejvat...ale těch 10kg prostě sní!
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 20:30
- Nahlásit
Jumi
a nechceš zkusit něco jinýho než purinu??? Tak Bernášek má zánět, no to je pěkný...
Míšo, a co ti vlastně, resp. Bernáškovi, řekli na tý výstavě??? Něco o kyčlích???
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 20:35
- Nahlásit
Dobrý fotky.
Jumi a tys doteď krmila jen suchým? Tak tím se vysvětlujou ty suicidální pokusy
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 20:47
- Nahlásit
Jandula
nechceš zkusit něco jinýho než purinu
koupím mu jinou příchuť od Puriny, nechci mu teď v docela důležité růstové fázi moc měnit krmení...ale má ještě přes 10kg té large breedky a tu prostě dožere...
Něco o kyčlích???
nééé, jen že je vychrtlej a tudíž asi nemocnej, tak si máme dojít na rozbory krve a pak doslova že má blbý zuby
Ketrin
tys doteď krmila jen suchým? Tak tím se vysvětlujou ty suicidální pokusy
A by ty ses ho náá hodou nezastala! po žrádle za 1500 nemá nárok páchat sebevraždy! Ale neboj, to víš, že v misce nachází krom granulí i masíčko, rejžičku, mrkvičku, sejra a jednou dokonce i tvaroh ale to jen jednou - tvaroh to je miší strašidlo a raději mu ho nedávám...
|