Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 10:45
- Nahlásit

Karol
Jak to že já nevidím ani jednu??
Máš to na stránkách, že bych se koukla tam?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 10:47
- Nahlásit

Už to vidim. Tanec se psem super.

Karol
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 10:51
- Nahlásit

Jumi
Kdybys měla problém s těma oříškama, tak ti je můžu klidně umlít - třeba bys mi je ve čtvrtek přinesla (teda vylouskaný ) a hned v sobotu potom je ta vánoční besídka, tak bys je dostala namletý zpátky.

Jumi
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 10:55
- Nahlásit

Karol
jooo, tak hodná bys na mě byla joo! Tak díky moc za nabídku!

Chtěla bych vyrobit marcipánový zvířátka, ale na to je asi ještě brzo. To by asi do vánoc oschlo..no tak se alespoň vrhnu na perníčky....

Karol
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 10:59
- Nahlásit

Jumi
Nevim, jestli to souvisí s těma oříškama...ale nedělá se marcipán z mandí?

Perníčky nějak nemusim - je stim hrozný práce a u nás to nikdy nikdo moc nejed. Takže tak leda na ozdobu....uvidíme.

Hlavně ještě nemáš ten Apetit....to pak bude možná všechno jinak

Jumi
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 11:06
- Nahlásit

Karol
ale mám a v něm je ten marcipán!

Akorát jsem si teda myslela, že těch receptů na cukroví tam bude víc...ale zase jsou tam opravdu zajímaví jiný jídla! ale se mnou je to těžký, protože nějak nedělám věci ve kterých je jen část vejce..nevím totiž co pak s tím zbytkem, ale to bych ještě nějak překonala, ale hlavně nedělám věci kde je těch vajec víc než dvě, protože petrův tatínek na tohle umřel, takže oni jsou riziková skupina a já se snažim vajíčka moc nepoužívat...

Jumi
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 11:08
- Nahlásit

Hele myslíte, že máme potom bernášovi koupit jehně, nebo toho lososa...a nebo ho oblbovat nějakej čas vývarem a pak ykusit, jestli už zapoměl, že mu to nechutná...

Karol
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 11:16
- Nahlásit

Jumia v něm je ten marcipán
AHA Myslíš ty marcipánový kuličky, nebo jsem ještě něco neobjevila?

S těma vajíčkama je to blbý. S množstvím se nedá dělat nic, ale mám pocit, že právě v tom časopise se často snaží užít obě části vejce....teda i nějak zužitkovat zbylý žloutky nebo bílky. S vánočnim cukrovim to ale asi moc nejde.
No, my si pak třeba uděláme míchaný vajíčka s extra dávkou žloutků nebo bílků....ale to teda u vás asi nejde, co?

A s množstvim receptů máš pravdu...řeklad bych, že trochu myslí na to, že musí něco vydat i za rok a za dva atd. atd....ale já musim říct, že mi to stačí. Mám takových svých 4-5 osvědčených druhů, který prostě nemůžu vynechat a doplnim si to třeba 3 nebo 4 z Apetitu a budu vyřáděná ažaž. Doufám, že mi pomůže ségra, protože bejt u toho sama je dost náročný...asi to znáš, v 10 večer mít před sebou ješt dva druhy těsta a práci skoro do rána...
Taky už mám časopisy s receptama nasbíraný za několik let, protože peču až asi od 14 let cukroví pro celou rodinu (teda dřív s větší máminou pomocí, poslední roky už hodně sama a až loni mi začla pomáhat ségra, která se konečně trochu usadila a taky začla po řadě dlouhých let jíst i jiný věci než zeleninu a ovoce....
Takže kdyby ti třeba chyběla inspirace, můžu ti něco půjčit nebo spíš ofotit.

Karol
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 11:17
- Nahlásit

Jumi
myslíte, že máme potom bernášovi koupit jehně, nebo toho lososa

Tak to ti fakt neporadim. Ale jsou tu zkušené chovatelky, navíc se můžeš ještě zeptat třeba Evy.

Jumi
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 11:34
- Nahlásit

Karol
Myslíš ty marcipánový kuličky
jo ale já z toho nebudu dělat kuličky - ty jsou na nás málo infantilní, ale zvířátka! myšičky a ježečky a možná si koupím i nějaké to potravinářské barvivo a napadne mě i něco dalšího

u nás doma se dělá více méně jenom linecké...ale to teda opravdu několik kilo - vanilkový, čokoládový, kokosový a oříškový těsta a ty se pak zdoběj a plněj asi na 100 způsobů, takže z toho vznikne docela nepřeberné množství druhů...

a jak říkáš člověk si k válu stoupne odpoledne a končí polomrtvej někdy v brzkých ranních hodinách - pak to několik večerů maže u televize a pak ještě jedna probdělá noc se zdobením...no a pak příjde táta, vezme si několik sušenek vrazí si je do pusy a polkne..a minimálně 15minut tvý práce je ve vteřině pryč...

S množstvím se nedá dělat nic
no ona to není zas až tak pravda, já do koláčů dávám zásadně o vajíčko míň a nemá to žádnej efekt na kvalitu a příjde mi, že ani na množství a do piškotu se dá místo jednoho žloudku dvě lžíce studený a místo bílku dvě lžíce teplý vody...

No, my si pak třeba uděláme míchaný vajíčka s extra dávkou žloutků nebo bílků....ale to teda u vás asi nejde, co?
tak s extra dávkou bílků to nevadí, žloudky už jsou horší...vajíčko si takz občas dáme, ale opravdu jen hodně málo často...Petr má chodit každej rok na kontrolu, jsme spolu 6let a ještě na ní za tu dobu nebyl...nejspíš je zdravej jak řípa, ale kdyby se pak přeci jen něco stalo, tak bych si to vyčítala...
Petrova maminka zůstala s 5ti a 7mi letým dítětem sama....no to si raději nějaký to vajíčko a máslo a sádlo a tučný maso odpustim...nedodržujeme žádnou dietu a nijak zvlášť to nehlídáme, ale jsou věci, kterým se raději vyhýbám...zás na druhou stranu např. když si dá jednou za čas vařaný vajíčko, tak se nic tak děsnýho nestane...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 13:59 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

JumiKarol

Holky dejte pokoj s cukrovím,já ještě nechci myslet na Vánoce
Míšo,kup mu tu lososovou purinu,je super a navíc je dobrá i na srst.Jak ji kupuješ v obchodě,nebo si ji necháváš přivézt z e- krámu?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 17:58
- Nahlásit

Holky kde jste,snad už nepečete?

Jumi
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 20:00
- Nahlásit

Zuzana T
Holky kde jste,snad už nepečete?
nééé lítáme po venku se psem
navíc jsem koukala do rozpisu, kdy se co má dělat a budu muset vydržet až do první adventní neděle

Jak ji kupuješ v obchodě,nebo si ji necháváš přivézt z e- krámu?
nakupuju na allpetu a už tam mám právě hodně slušnou osobní slevu + jsem dostala slevovej kupón a oni tu lososovou nemaj tak se budu muset kouknout jinde, koukala jsem na mujpes, že tam ji teda mají...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 20:04
- Nahlásit

Jumi
Objednej si u www.buddyobchod.cz
stačí telefonicky a donese ti to až do bytu.

Jumi
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 20:06
- Nahlásit

jinak bernášek je pro mě a petra boží trest...za všechno za co jsme se posmívali jitkoušům, že lery dělá! a hlavně za to kničení Ten jak se nudí, tak pořád kničí, stojí uprostřed obýváku, kouká na míček a kničí!
Jo a dnes objevil skvělou věc! Petra ráno probudilo šííílení kničení a vytí, prohledal celej byt i pod gaučam a pes nikde a pak ho našel v malym pokoji, otevřel si dveře a oni se za nim zase pěkně zavřeli, takže nemohl ven a mě odpoledne udělal to samí, koukám že pes nikde, tak jsem prohledala byt a on vážně nikde a pak koukám, že vystrkuje houbičku z pozadveří a nemůže ven budeme ten pokoj muset zamykat protože představa, že tam takhle uvízne když nejsme doma a celý dopo vyje

Jumi
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 20:08
- Nahlásit

Zuzana T
Kučinku mi ani nepřipomínej! Doteď čekám, kdy dorazí ta kloubní výživa, co jsem si ji objednala tak abychom ji měli připravenou až si Bernáška přivezeme!

Jumi
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 20:17
- Nahlásit

Zuzana T
Netušíš náááhodou kdo naučil našeho psa trávit dlouhé chvíle u klece hypnotizováním pískomilů!?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 20:32
- Nahlásit

Jumi
nebyla to náhodou moje blondýnka?
Kučinka je ale na granule dost spolehlivej,kloubní výživu jsem od něj nikdy nebrala.Na mujpes pokecu má ještě někdo e-krámek www.granulky.cz

Jumi
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 20:36
- Nahlásit

Zuzana T
jo jo, to je Majka, ale to bych platila poštovný...no objednám to buď na mujpes nebo u Kučinky, mezi nima je rozdíl celé 3 koruny...ale štve mě to protože u allpetu bych to měla víc jak o 100Kč levněji + ještě tu slevu....asi toho psa přetrhnu a bude pokoj...

Jumi
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 20:38
- Nahlásit

ale nejdřív mu tady v obchodě koupim jenom malej pytel, jestli to milostpán bude vůbec žrát!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 20:39
- Nahlásit

Jumi
a allpet ti ji neobjedná u Puriny?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 20:44
- Nahlásit

Jumi
Koukla jsem na stránky Allpetu,mají všemožnou purinu,ale lososa mají jen Adult.Myslím,že by se to dalo domluvit,aby ji od Samohýla z Puriny objednali.

Jumi
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 20:50
- Nahlásit

Zuzana T
nevim, psala jsem jim teď dotaz a můžu jim zítra zavolat, ale je to divný, že to nemaj, když už to úúúplně všude maj...

Jumi
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 21:47
- Nahlásit

Zuzana T
Teda to koukám! Právě mi napsali z allpetu a tu štěněcí lososku přidali do nabídky! Fakt supééér!!!! takže ji mám za 1462,80Kč + slevový kupón

jo a právě jsme se dozvěděli, že výstava v Kunraticích už letos (teda 2007) nejspíš nebude, je to v jednání, ale Viktor, co to pořádá je z minula nějakej otrávenej

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 21:59 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Jumi
To by byla škoda,kdyby Kunratice nebyly.Ale pěkná je i obl.výstava na Kačině.
Doufejme,že letos bude příznivější jaro a bude zase AKCE KAČINA -pořádaná výcvikáčem Evči a Jindry.To je super akcička.Právě že loni kvůli sněhu nebyla.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 22:02
- Nahlásit

Jumi
Koukala jsem na ty stánky granulky.cz a mají tam srandovní svítící obojky,viděla jsi to?Asi 8 různých typů ,dokonce i svítící vodítko.To jsou dneska věci
No vidíš - náš zákazník ,náš pán- lososka bude!

Jumi
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 22:09
- Nahlásit

Zuzana T
jo Kačinu jsme také plánovali! máme v Kutné Hoře chalupu, takže je to pro nás za humny...no uvidíme, jak to s náma dopadne.

srandovní svítící obojky,viděla jsi to
no já jsem dokonce uvažovala, že to koupím, ten červenej s tlapičkama, ale ještě, že jsem to neudělala, koupila si to naše kamarádka a po 1,5h prochajdě s jejíma fenkama s těmahle obojkama jsme měli s Petrou obě migrénu a blikali nám oči. Ono to svítí dost intenzivně a v té tmě je to blikání děsně nepříjemné...a pak jsem to viděla prodávat i v letňanech a nějak to na tom netu vypadá líp než v reálu...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 22:18
- Nahlásit

Jumi
Také si myslím,že to moc praktické není.Dobré by ale byly ty signální proužky,jako mají třeba děcka na školních taškách.Když na to zasvítí světo.Mluvila jsem s majitelkou Bonny,majitelem Barta ,Brittany a Beverly jsem do huby koukala já.Sourozenci jsou se skusem v pohodě,tak si myslím,že bude i bernáš.Těsný skus neznamená ještě nutně špatný skus.Bernášek roste a roste a brnká nám na nervy,miláček.
Tak čus bus,přeji dobrou noc.

Jumi
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 22:20
- Nahlásit

!!!!Ketrin Ketrin!!!!
Pamatuješ na toho člověka, co si říká kombajn - ten jak chtěl svýmu LR vyoperovat hlasivky a pak mu ho údajně sežrali sousedi...
tak poslední dobou se tady zase objevuje, tak jsem si schválně četla jeho příspěvky a teď už jsem na 100% přesvědčená, že si tenkrát dělal ze všech akorát tak pr... a nebo je to opravdu nějakej nemocnej člověk

teď si chce pořídit krysaříka a dělat s ním obranu

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:59
- Nahlásit

Ahoj holky, nevim, jestli jsti si všimly, ale nechala jsem se trochu unést předvánoční dobročinnou náladou... ne, fakt se mi to zalíbilo, to téma "Vánoční sbírka", a co tam biluška píše...takže jsem nelenila a hned jsem napsala Evě, jestli to nechce udělat jako součást naší vánoční besídky a ona odpověděla celkem nadšeně, takže teď je potřeba to nějak rozjet. Takže se chci nejdřív zeptat, jestli nevíte o nějakym vhodnym útulku, kde by si to zasloužili, a kde se o pejsky staraj...samozřejmě v Praze a okolí (vycházim totiž z předpokladu, že se Ondra uvolí a nakonec to tam všechno odveze...jenže zatim o ničem neví - ale tak manžela snad zvládnu, ne? )
A druhá otázka, nemáte náhodou někdo nějaký zpřátelený zverimex na nějakém dobrém místě v Praze, kde by se třeba dala postavit krabice (to jde samozřejmě v každym zverimexu) - ale já teď myslela, napsat sem jednu kontatkní adresu pro všechny Pražáky a třeba i na jiný diskuzní fóra...Muselo by to bejt organizačně co nejjednodušší, protože času fakt nemám na zbyt. Tak kdybyste měly nápad, sem s ním.

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání