| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:55
- Nahlásit
Jumi
ale stejně si myslím,že na nich nejvíce milujeme právě ty lumpárny,kterými jsme je zkazili.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:58 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Tak nahřívací pytlíky rozhodně koupím a řekla bych že je upotřebí nejen Sali.
S těma pískacíma hračkama a hrama.... bych to zas tak moc nehrotila... on dobře vedený pesan brzy moc dobře ví, co je hra a co práce a podle toho se zařídí.... spíš je to asi takový to bu bu bu na začátečníky s prvním psem, aby byli důslední. To o zkažení prvního psa je přesný - Sali neumí APSOLUTŇE nic.
Zuzana T
Vidím, že jsem uplně mimo. Cathy dceru mají doma můj syn s nevěstouJakub má kluka z tohohle vrhu. Jakub neni Tvůj syn? Jo a v Albeři jsem se taky ztratila pěkně daleko. A jelikož mě žluťáci považují za vůdce -jak nepředložené v tomto případě- tak mě při domnělém návratu oddaně následovali přesně na opačnou stranu, než byl tábor.
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:09
- Nahlásit
Karol
tváří se tam jak boží umučení co? A to s ní ještě nemusela ani mezi lidi To budou teprve xichtíky.... Já doufám, že je to jen teď než se dá úplně dohromady a snad už to fakt nebude potřebovat.
Jak baští ten sirup?
sirupek jí velice chutná a zdá se jí, že ho dostává málo Vždycky si u toho tak fajně chrochtá Dneska to bude brát týden, je ho tam tak půlka - jenže to berou dva, takže to zbaští rychle. Ještě jim asi vezmu jeden, aby měl každej tu dávku a pak jim s tím dám zase chvíli pokoj...
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:15
- Nahlásit
Ketrin
taky se přidávám a jsem moc ráda, že je Sali líp, mělas tam ale pro jistotu toho veta?
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:27
- Nahlásit
Jumi
ideální až takový 3. - 4. pes
No počkej, ale za předpokladu, že k malým dětem nebudem chtít asi víc než jednoho psa najednou....dětí chceme naopak víc než jedno....tak v důchodu budem mít fajn psa, jo?
Ale třeba se některý fáze daji přeskočit....třeba ten náš první mi ZATIM nedocvičenej nepřipadá
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:30
- Nahlásit
Zuzana T
Ketrin
To je fór, já jsem taky nejdřív myslela, že Jakub je Zuzky syn....ale hned nějak po Albeři mi to Eva vysvětlila
Zuzana T
Asi se chováš velmi mateřsky k majitelům svých odchovanců...kolik lidí si asi myslí, že Míša je tvoje dcera
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:30
- Nahlásit
Ketrin
Jakoubek je jako můj syneček,mám ho moc rára.V Albeři bydlel se mnou,protože neměl k sobě mužského spolubydlícího se psem,který by byl nekonfliktní s Angelem.Jsem něco jako tetka Bětka.Jakub je synRenaty a Honzy Havleových - jinak Maxíci.
No to je možná ono,Cathy mě do jisté míry respektuje jako vůdce a pána,ale jen do jisté míry.Sama víš ,co je Cathy za osobnost.Je fakt ,že má vyvinutý smysl pro potencionální nebezpečí.Už jsem se o tom a ne jen já, několikrát přesvědčila.Tak možná proto umí paničku dovést domů.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:34
- Nahlásit
Karol
Možná až bude se mnou spát na chatce Albeři,tak budu mít konečně dcerušku,kterou jsem si přála a neměla.
Jenže to nevyjde,Petr by asi nechtěl spát jinde!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:38
- Nahlásit
Zuzana T
Petr by asi nechtěl spát jinde
Mohl by spát přece s Jakubem
Jen by asi taky musela chtít Míša
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:39
- Nahlásit
Tak se vám musím pochlubit, dneska mi odepsala jedna vychovatelka z dětskýho domova a vypadá to, že bychom tam mohli jezdit s Chelsinkou a ještě možná s našima dalšíma dvouma štěňátkama za dětma na návštěvy, aby si štěnda zvykli a časem tam dělat přímo canisterapii!!!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:39
- Nahlásit
Jdem cvičit směry. A zítra se doufám, dozvim, že všechno špatně....a pes je zkaženej
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:41
- Nahlásit
ko4ka
To je super! Taky musim něco takovýho podniknout....já jsem samé plány a skutek utek Jenže já to fakt nestíhám
Ale chtěla bych spíš potěšovat babičky a dědečky, na ty se kašle ještě víc než na děti...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:37 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
Teda koukám, že zatím co potím krev u mikráku se tu vesele bavíte na můj účet!
Karol
třeba ten náš první mi ZATIM nedocvičenej nepřipadá
znáš to - vyjjímka potvrzuje pravidlo! mně totiž ten můj příjde přecvičenej..tedy, že jsem zjistila, že umí i povely, které jsou podle některých zkušenějších úplně k vlastně na nic!
Jenže to nevyjde,Petr by asi nechtěl spát jinde!
Za předpokladu, že se uvolí a pojede taky. letos v létě jsme měli jet taky a měla jsem jet sama s thorinkem...jenže na Bernáše on si nějak potrpí! Na cvičáku sice nevyleze z auta, ale z toho co říkám, tak na zkouškách na nás hodlá dohlížet a do letňan nakonec taky šel
Jen by asi taky musela chtít Míša
teď mě napadlo, že kdyby spal s jakubem i bernáš, tak by si od těch svejch rozmazlenejch chlapů alespoň na chvilku oddychla!
Ježiš marjá teď mě napadlo, jestli by Petr vůbec přežil táborové stravování! Do školní jídelny nechodil, na ŠVP nejezdil, na tábory taky ne...do družiny školky a jeslí taky nee....no socializaci maminka opravdu nezvládla
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 17:52
- Nahlásit
Zuzana T
Tak petr se právě rozhodl změřit bernáše - měření opakoval několikrát a došel k jasnému závěru, že má 63cm v kohoutku! tak hned studoval standart a zjistil, že je přerostlej, tak tu teď běhá a nadává, že jsme přerostlý tak už útočíme na ty vlkodavy!
Jo a moc moc díky za tu činku!!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 17:59 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Jumi
Tak ho zase uklidni,protože normálním metrem ho nezměříš.Musí to být takové speciální měřidlo,kteéí se postaví psovi za patu př. nohy a kolmé ramemo toho měřidla se položí na kohoutek psa.Je to docela kumšt správně položit,takže neblbněte a počkejte až bude někde příležitost.
Cathy má ofiko 52 cm a Bernáš byl dneska tak o 1-2 cm vyšší než ona 54/opravuji / +2 = kolik?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 18:02 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
opravuji má 54 cm
Jinak Míšo v Albeři se vaří,jak u babičky na venkově - zeptejte se účastníků - to je " ráj v hu...!,hlavně ty polívčičky.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 18:11
- Nahlásit
Nojo a hlavně porce, že se to ani nedá sníst. 2x denně teplé jídlo, kdo to kdy viděl.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 18:15
- Nahlásit
Jumi
no a vojna ho asi taky minula,co?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 21:40
- Nahlásit
Zuzana T
No minula! to bylo naše jediné štěstí, jinak bychom se asi utrápili oba ale zase to pro něj byla velká motivace jít na VŠ
A Petr je nevěřící tomáš! prostě máme obra a basta když jsem se mu snažila vysvětlit, že sveneček je určitě větší a do standardu nejspíš spadá, tak si tu něco brumlal tak ať si je přesvědčenej o čem chce nééé!
Ketrin
2x denně teplé jídlo, kdo to kdy viděl.
o víkendu zcela běžně a ve všední den podle toho, jak stíhám! dřív jsme sem tam měli i teplou snídani třeba palačinky, ale to už většinou vyřešim koláčem nebo buchtama - ke stáru lenivim
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 22:03
- Nahlásit
Jumi
Mluvila jsem dneska s Evou Hub.,ta se smála,že by od Třeboně musel Bernášek vyrůst 20 cm.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 22:04
- Nahlásit
Tak Bernáš má něco s očíčkem...Petr si myslí, že se do něj asi na procházce někde píchnul...no každopádně má ho úplně červené, pod ním nateklí váček a asi ho to celkem bolí, protože ho hodně zavírá....
Může mi někdo vysvětlit co to mají chlapci z Botičských meandrů za podivný sport píchat se do očí!
Jo a schodou okolností je to to samé oko, co ho do něj píchla ta vosa....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 22:05
- Nahlásit
Jumi
Cathy je dneska úplně mrtvola,leží ani oko neotevře.Jo a osácek měla chuděra celej oslintanej.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 22:06
- Nahlásit
Zuzana T
Taky roste jak z vody! a Karol tu psala, že bondík má 57cm a Bernášek je náhodou vyšší (ale nevim, jestli teda o 6cm)
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 22:07
- Nahlásit
Jumi
Už vím,co mu koupím k vánocům - ochranné brýle!!!
Karol nejspíš měřila stejně jako vy.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 22:08
- Nahlásit
Zuzana T
osácek měla chuděra celej oslintanej
a od čeho proboha!!!
Petr vzkazuje, že utahovat si z nás, tak na to vás užije!
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 22:09
- Nahlásit
Karol
u nás je to zatím ve fázi příprav, ale snad se to domluví. S Chelsinkou je potřeba začít něco dělat, ale vzít jí mezi důchodce nebo postižené děti zatím prostě nejde, každýmu hopsá do náruče a olizuje, což je prostě nepřijatelný. S děckama se vyřádí a zvykne si na různé prostředí. Snad nám to klapne
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 22:11
- Nahlásit
Mám takové neblahé tušení, že zítra večer se tu objeví:
Bondík je dneska úplně mrtvola,leží ani oko neotevře.Jo a osácek měl chuděra celej oslintanej.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 22:11
- Nahlásit
Jumi
Já si neutahuju,ale jednookej by nebyl tak hezkej- a s brýlemi by byl
Oslintání ma na svědomá červenookej bandita.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 22:14
- Nahlásit
Kde se dneska večer courá Karol,vždyť už ty kanáry přeložila nebo ne?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 22:14
- Nahlásit
Zuzana T
Petr reagoval na tohle:Mluvila jsem dneska s Evou Hub.,ta se smála,že by od Třeboně musel Bernášek vyrůst 20 cm
Brejle bereme všema deseti, ovšem, když si vezmeš na starost i to zvykání na ně a když v ttom už budeš, tak ho můžeš rovnou zvyknout i na košík! k tomu jsem se furt ještě nedonutila...
|