| Autor |
Zpráva |
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 19:19
- Nahlásit
Karol
Tak to bernáš nám vytřel zraky všem! jak jsme se báli jak se bude tvářit na Thorina a všude jsem hledala a pročítala, kde a jak je seznámit přišli jsme dom já Thorina držela v předsíni a Petr s bernášem přišli dovnitř, tada spíš bernáš se naprosto suveréně vřítil pozdravil se s Thorinem jako by se nechumelilo a letěl prošmejdit byt...žádný rozpačitý pomalý okukování. první den spal asi tak 20 minut jinak celou dobu řádil a osvojoval si a přivlastňoval co šlo Petr, já i thorin jsme už byli mrtví a náš nový přírůstek překypoval energií. Pak zjistil, že je docela dobrý vyhodit Thorina od misky a nejprve sežrat jeho granule a pak teprve svoje...takže jedli pod dozorem! to ovšem náš malý génius vyřešil po svém našla jsem ho v Thorinově pytli s granulema koukali jen zadní nožičky
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 19:34
- Nahlásit
Jumi
koukali jen zadní nožičky
Bernášek je prostě číslo
Já se teď dojímám nad touhle - to jsme si Bondíka právě přivezli domů a poprvé pustili pře domem. (Doufám, že se ta fotka káže )
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 19:38
- Nahlásit
Karol
nic nevidííííím
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 19:40
- Nahlásit
Karol
koukala jsem na ní na stránkách! Tak ta je taky božská
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 19:43
- Nahlásit
Jumi
Karol
vy jste holky dneska nějak rozněžnělé,co to co to?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 19:44
- Nahlásit
Tady byl bernášek ještě neškodný!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 19:45
- Nahlásit
Zuzana T
Když oni tak šíííleně rychli vyrostli! To je hrůza! ještě nedávno se to vešlo do hrsti a teď už je to takovej habán!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 19:52
- Nahlásit
Jumi
A s dětmi je to nemlich to samé
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 20:00
- Nahlásit
Ještě jeden pokus
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 20:00
- Nahlásit
Zuzana T
Anežku maj skoro tak dlouho jako my Bernáše a rozhodně jim tak rychle neroste... já jim pořád říkám, jak se těším, až bude konečně lézt a běhat a rodiče se kupodivu děsej a netěšej
Lišáka prej tudle drapla za ocas, že mu málem vylezli oči z ďůlků! Toho chudáka ještě čekaj věci!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 20:01
- Nahlásit
Jumi
Ta s kuřetem je taky super
Jen...neni to nějaký opravdu zlatý štěndo? ta barva nějak nesedí, ne? )
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 20:09
- Nahlásit
Karol
Tak to tedy je Bernášek,tenkrát ještě červený psík!Bylo to focené při uměl.světle.
No a vrtá mi hlavou,kde vzal Bondík tu nazlátlou barvu,když je z rodu běluh.Kdepak se mamka zapoměla?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 20:09
- Nahlásit
Karol
neni to nějaký opravdu zlatý štěndo? ta barva nějak nesedí, ne?
Tak za
a) bernášek je to podivný nahoře a né to žlutý (nebo zlatý jak té barvě říkáš ) dole - to je to kuře
b)je mu tam 7dnů takže to asi ještě nebyl definitivně rozhodnutej pro barvu
a za c) tyhle dotazy pokládej prosím přímo naší paní chovatelce, protože to ona nám podstrčila tuhle fotku s tím, že se jená o našeho psa
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 20:12
- Nahlásit
jo a správná připomínka! Bernášek náhodou má být po kom zlatý nebo alespoň zlatavý!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 20:27
- Nahlásit
Hmm tak zjišťuji, že sem asi nějaká divná, ale příjde mi zvláštní, že někdo dává vždy hned druhý den po akci na své stránky výsledek jak uspěli a když to nevyjde, tak ticho po pěšině...asi jsem se taky měla tvářit, že jsme ještě nikde nebyli
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 20:30
- Nahlásit
Jumi
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 20:33
- Nahlásit
Zuzana T
ehm to bylo jako že mám držet pusu, nebo jak si to mám správně vysvětlit...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 20:55 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Jumi
nene to ,to jako že to byl ten správný hřebíček na ....
ikdyž,já jsem také ještě neaktualizovala
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 20:59
- Nahlásit
Zuzana T
no mně to prostě příjde divný, nemůžu si pomoct už jsem si toho všimla na víc místech! jako by prostě neexistovali blbý dny a jako by to bylo něco za co se člověk má stydět...navíc je to tím divnější, že o tom stejně spousta lidí ví...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 21:05
- Nahlásit
navíc mi příjde, že naopak, když to člověk na ty stránky dá s komentářem a posudkem nebo tabulkou ze zkoušky, tak to nakonec vypadá líp než když si všichni šeptaj no on měl D nebo oni ji vyhodili ze zkoušek ale už nikdo neví proč a zač!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 21:20
- Nahlásit
Jumi
co na to říct...,to je také téma na procházky po Miličáku
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 21:48
- Nahlásit
Jumi
Zuzana T
Mně to přijde jasný - ti lidi prostě myslí dopředu, aby toho psa jednou dobře "prodali"
Nezkušenej člověk o tomhle nic netuší a vybírá štěňata (nebo teda chovatelskou stanici) podle fotek, právě podle výsledků výstav nebo zkoušek...podle přehlednosti stránek...prostě, vim to z vlastní zkušenosti a divim se, jaký ohromný jsme měli štěstí!!!!!!!!
A je určitě rád, když může říct, že máma nebo táta jeho pejska nikdy neměl jinou známku než "výborný" nebo že dokonce nikdy nebyl bez pořadí
A totéž určitě platí i o řadě lídí, kteří chtějí mít jednou štěňátka od svojí feny a hledají třeba krycího psa...každej se tolik nezajímá a nestará, ale potom chce co nejkvalitnějšího partnera, to je logický...
Jinak si to neumim vysvětlit. Naštěstí jsem si toho sama ještě nikdy na žádných stránkách nevšimla, tak si ani nemám koho konkrétního představovat...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 22:21
- Nahlásit
Karol
- to je jeden z více důvodů ano
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 22:38
- Nahlásit
hmm, no podle mě si ti lidé prostě jen škodí sami sobě....
jinak by mě zajímalo, jak to děláKetrin s tím borgoušem, jak psala že ho nechá nosit dummíka a když ho položí tak ho schová a má smůlu...dneska jsem tohle udělala Bernáškovi s míčkem, už mě nebavilo pořád kontrolovat jestli ho mám nebo ne a musila jsem mu ho vrátit, protože se odmítal hnout z místa, pořád ho hledal a když jsem šla dál tak běžel za mnou a pak se vrátil atd. dokud jsem nevyměkla a nedala mu ho zpátky!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 22:46
- Nahlásit
Jumi
Tak mu hoď klacek a ten ať pak klidně ztratí...asi to chce jedině upoutat pozornost na něco jinýho - zrovna dneska jsem to řešila taky. Když oni jsou ty mrňata tak nezodpovědný vůče svejm věcem
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 22:47
- Nahlásit
Jumi
Už máte tu velkou činku?
Já jí tuhle viděla viděla ve zveráči, ale když jsem řeklad Ondrovi, že stojí skoro 200,- , tak mi jí zakázal koupit , a že jí prej vyrobí Jenomože kdy to bude, to už neříkal
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 22:52
- Nahlásit
Karol
Už máte tu velkou činku?
činku máme ale bohužel ne velkou, ale koupili jsme malou protože měli jenom 600g a pak až přes kilo a mě se zdála ta velká moc velká, protože jsem ji kupovala v době, kdy mi přišlo, že ten dummík je na bernáše tak tak, že ji unese...jenže tahle zase neplní svůj ůčel, protože má malý ty bambule, že se mu vejdou do tlamy a může jí brát i za kraj, čímž jaksi činka ztrácí význam...taky uvažuju, že s bráchou něco vykutim sama...nějakou kulatinu doma snad najdem...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 22:55
- Nahlásit
Karol
on právě ten míček zásadně neztratí! on ho právě vždycky někde položí ale pak se vrátí zpátky a najde ho a nebo mu řeknu, kde máš míček a on ho hledá a vezme...jak jsme byli tudle za tý tmy tak si ho takhle nosil celou prochajdu a neztratil a to jsem si říkala, že v tý tmě je to skoro 100%, že o něj příjde!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 22:59
- Nahlásit
Jumi
On Bondík si pro něj taky vždycky dojde, ale časem ztrácí zájem a musim mu to čim dál častějc připomínat a to mě neba a trvá to dlouho...
A s tou činkou...Ondra je totiž původně truhlář, takže a) já jsem ta kovářova kobyla...b) když už se do něčeho pustí musí to bejt 100%, takže to taky adekvátně dlouho trvá a proto taky tak dlouho trvá, než se k tomu vůbec dostane....no, ale zas to pak stojí za to Zrovna dneska vyrazil ségře dech konferenčím stolkem, kterej jí dělal na zakázku
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 23:12
- Nahlásit
Karol
Ondra je totiž původně truhlář
jasně já si to pamatuju!
já jsem ta kovářova kobyla...
o kobylách mi ani nemluv! máme pekárnu a stejně jsme každý pátek cestou na chalupu zastavovali v každém krámě a scháněli, kde mají alespoň nějakej zbylej oschlej rohlík k večeři
A Petr Bc. z meteorologie a když se zeptám jak bude - tak odpoví co já vim!
|