Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Karol
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 10:07
- Nahlásit

Ketrin
Činka je parádní - já jsem včera vymámila z Ondry, kolik by výrobou strávil času, že by si musel dokonce koupit materiál...a tak nakonec uznal, že se to ASI nevyplatí a nějakou radši koupíme - pokud jí teda vůbec potřebujem....to teď zas nevim, já. Když mu to docela jde...v čem, myslíš, že je hlavní výhoda činky? A kde jsi vzala takovou zvláštní hmotnost, já všude na netu našla 1 kg a pak až 2 kg a nic mezi tim a v obchodech zas ty hmotnosti napsaný nemaji vůbec a taky maji většinou jen menší...

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 10:13
- Nahlásit

Zuzana T
ježiš já jí úplně vidím!!! Cathy je prostě božskej pes!!!(ale jen dokud není můj já bych ji asi přetrhla jak hada, když ji vidím, co ti někdy vyvádí)
Když jsme holkám hubíkovejm vyprávěli jak má bernášek velikou touhu vyhovět pánovi, tak se obě začali pěkně řehnit a prohlásili, že TO po Cathynce rozhodně nemá!

Karol
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 10:14
- Nahlásit

Jumi
Tak to je parádní gratulujem a těšíme se na souboje v šikovnosti mezi klukama - to nám za
s roste konkurence...nemohl Bernášek ze slušnosti aspoň týden počkat , když je teda ten mladší?

ko4ka
Já bych viděla problém v tom, jestli se jí nechce! Radši rychle někde načti, jestli něco neděláš špatně....jestli pro Chelsku třeba neni samozřejmost, že když se na aport vykašle ona, tak pro něj prostě doběhne panička a je to v suchu
My jsme teď přísný a ze země nesbíráme už skoro nikdy nic , to musí milostpán sám! Akorát na stromy musim pro aportek já, na to je ještě přece jen malej

Jumi
Co rýma? Jestli si dobře vzpomínám, tak ty hnusíky z očí měl při rýmě na obou očích stejně intenzivní - běžný ospalky nebo trochu zánět spojivek a jiný podráždění je většinou jen na jednom nebo aspoň ne na obou očkách stejně.
A že začne kejchat doma....mně se taky vždycky spustí rýma jakmile přijdu v zimě do tepla...

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 10:15
- Nahlásit

Karol
v čem, myslíš, že je hlavní výhoda činky?
v tom, že se pes učí aport správně uchopit uprostřed!

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 10:19
- Nahlásit

Karol
mně se taky vždycky spustí rýma jakmile přijdu v zimě do tepla...
no to máš pravdu! Dobrý postřeh!
ospalky má v obou očích stejný a dnes už ani nebyli zelený! Cpu ho sirupem, medem a Echynaceou...

nemohl Bernášek ze slušnosti aspoň týden počkat
no raději se ho na to ptát nebudu! Ještě by vám holomek jeden vyhověl!

Karol
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 10:26
- Nahlásit

Jumi
že se pes učí aport správně uchopit uprostřed!
NO jo, jenže ta činka jinak nosit nejde...myslíš, že si pes prostě zafixuje, že se to bere uprostřed?

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 10:28
- Nahlásit

Karol
jenže ta činka jinak nosit nejde...
no prááávě, to je její princip a pes si to zapamatuje, jak se to správně bere a pak ho ožužlávt nějaké kraje ani nenapadne...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 10:31
- Nahlásit

Jumi
Karol
Jindra také doporučovala činku,když pes špatně bral aport.Ona měla vždycky na cvičáku takovou těžkou s velkejma kolama na konci,takže ji pes musel vzít uprostřed.Další výhoda těžké činky je,že s ním moc nejde pohazovat,když si nechce pejsek utrhnout hlavu.Dobrá je i do vody,když se pes po vylezení z vody oklepává a pouští aport.Ale určitě je dobré,když už psík nosí,ty aporty střídat - činka,dummy,nožka,chlupy atd.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 10:33
- Nahlásit

Jumi
Hubíkovi se nemají co řehnit- je to čuba z jejich líhně - takový plivník.

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 10:53
- Nahlásit

Zuzana T
určitě je dobré,když už psík nosí,ty aporty střídat
to určitě jo! jenom musim zvážit, jestli my s tím spíš ještě nepočkáme, dokud nebudu mít jistotu s tím peškem...

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 10:54 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit

Zuzana T
navíc ta noha má u obou mých kluků asi tak stejnej úspěch!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 11:24
- Nahlásit

Jumi
nooo jestli ho Petr tak trochu nenavádí,když si šuškají do oušek.
jinak máš pravdu,dokud nebude perfektní u dummy nebo činky,tak nech nožku a pod v klidu

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 12:03 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Karol
jsem včera vymámila z Ondry, kolik by výrobou strávil času, že by si musel dokonce koupit materiál
Odborník všecko vidí moc složitě. Naši uplně první činku mi vysochal syn, tehdy asi 14-letý, z obyč polena - sice opracování nic moc, lezly z toho třísky, ale prostředek (místo úchopu) se obalil kobercovkou a na krajích to pes nemá co brát, že? Jo a ta koupená stojí zhruba od 150,- do 220,- jak kde.

Karol
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 12:15
- Nahlásit

Ketrin
Odborník všecko vidí moc složitě a taky dělá...jenomže něco takovýho, co bych i já třeba zvládla na koleně...to by u nás neprošlo, protože miláček "by se musel stydět" nejspíš před celym světem, protože celej svět nemá nic jinýho na starosti, než sledovat jakou činku má náš pes ...a že neni dýhovaná nejmíň mahagonem
Ale dobře to dopadlo a jestli je to pro ten úchop fakt tak přínosný, tak pro činku za chvíli utíkám a doufám, že jí seženu v našem nejbližším zveráči.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 12:18
- Nahlásit

Karol
No já bych ho nechala nějakou vyrobit,protože za a/ bude to originál,za b/ páneček se zabaví a kdo si hraje - nezlobí.To je rada jedné dlouhovdané....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 12:19
- Nahlásit

Karol
Kup minimálně kilovou. Oni je někdy ale nemají a musí objednat. malou neber, je nanic.
svět nemá nic jinýho na starosti, než sledovat jakou činku má náš pes ...a že neni dýhovaná nejmíň mahagonem
A prokládaná perletí, ne?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 12:21
- Nahlásit

Btw. my máme stavební firmu a celý náš dům a jeho okolí je jedna veliká, obrovská kovářova kobyla prvních 10 let mě to štvalo, pak jsem si pořídila psy.

Karol
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 12:35
- Nahlásit

Zuzana T
Když ono je to u nás asi jinak - na nedostatek práce si Ondra nemůže stěžovat v práci ani doma...aktivní a pracovitej je až za ušima, ale všechno se stíhat nedá - on by tu činku hrozně rád vyrobil, tak jako všechno....ale když má ještě k tomu mít hotový zakázky a vydělat peníze....tak asi musim ještě nejakou dobu vydržet bez toho nábytku a Bondík bez domácí činky
Ale stěžovat si, to by bylo ode mně děsně nefér...můžu si jen tak postesknout

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 12:41
- Nahlásit

Karol
Jen si postěžuj,tady můžeš beztrestně.

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 13:27 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit

tak jsem si právě nakoupila vykrajovátka a konečně to budou pravé pejskařské vánoce!!! měli totiž vykrajovátko KOST a to chápete, že jsem musela vzít...pak jsem si koupila už jen pár takových zaručeně vánočních věcí jako je pejsek, kočička, šneček, ježeček....dost jsem zvažovala i velrybu a hrocha

Tak já vám nevím, já abych bernášovi tu činku koupila novou...to je teda opravdu radost hlavně páníček ze mě bude nadšenej! začínám se přiklánět k tomu, že si ji asi vyrobím sama a nebo se vyptám bráchy jestli už si koupil na ten svůj soustruh nože na dřevo..škoda, že nemůže bejt kovová! to by bylo bez problémů...

Karol
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 13:30
- Nahlásit

Jumi
abych bernášovi tu činku koupila novou

No, to asi budeš muset

Má kilčo, tak snad to stačí. A zatim funguje.
A stála 177 Kč - to jde, ne?

Karol
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 13:33
- Nahlásit

Jumi
Ale to vykrajovátko ti teda závidim! Kostičku musim mít taky - různých jiných blbostí už mám dost....i když na ty zvířátka zas tak vysazená nejsem....většinou se mi nakonec líbí mít všechno jednoduchý kulatý nebo hranatý....na vás asi nuda

Hned mě napadlo ozdobit celej stromeček jenom perníkovejma kostičkama....ale to by si asi všichni mysleli (nebo by teda konečeně poznali), že jsem se fakt zbláznila

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 13:33
- Nahlásit

Jumi
Mám 3/4 kg,můžu zapůjčit

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 13:38
- Nahlásit

Karol
ozdobit celej stromeček jenom perníkovejma kostičkama

Tak to si pamatuji na jednu vánoční besídku,ještě na starém cvičáku v Hrdlořezích u zahr.školy.
Pomáhala jsem E. a J. spolu s pár dalšími s přípravami a dostali jsme za úkol ozdobit smrček - koupenej - malými buvolími kostičkami.Bezva nápad - psí jak to zmerčili,se hned začali sápat na stromeček a trhat dolů ty kostičky - no a bylo po parádě.

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 13:41
- Nahlásit

Zuzana T
jo tak to bys teda byla hodná! vy ji asi stejně teď moc nepoužíváte?

Karol
Kostičku musim mít taky
v tom případě jsou tu dvě možnosti, ve čt půjdeme do Milíčáku a ty si ji tu koupíš sama (máme tu vánoční trhy takže ti může pomoct i Bondík) a nebo můžeš dostat dárek číslo II.

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 13:43
- Nahlásit

Karol
na vás asi nuda
spíš málo infantilní

Karol
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 13:47
- Nahlásit

Jumi
Já se po ní nejdřív taky mrknu! Určitě jí nemaji jenom u vás

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 13:52
- Nahlásit

Karol
no aby ses nedivila, protože tahle paní tam má každej rok ty nejsuprovější vykrajovátka na světě a já bych měla pokažené celé vánoce, kdybych si u ní každej rok nějaké nové nekoupila!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 13:52
- Nahlásit

Jumi
jo klíďo,je opletená provazem,aby netlačila na zoubečky.

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 13:55
- Nahlásit

Zuzana T
jéé tak, že bychom si ji předali třeba v sobotu? a díky moc!

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání