Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 14:00
- Nahlásit

Jumi
V sobotu určitě,ale možná se za vámi vypravíme s Cathy na Miličík.Jsem sama doma - manžel dnes nastoupil do špitálu na ten chir.zákrok.

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 14:14
- Nahlásit

Tak to by bylo super, tak pak dej vědět, který den by se ti to hodilo...mně asi nejlépe středa...nebo pátek.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 14:16
- Nahlásit

Jumi
ok dám vědět

ko4ka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 15:24
- Nahlásit

Chelsinka v nové vestičce

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 17:24
- Nahlásit

Tak hlásím,že jsem se nechala zblbnout Míšou a Karolínou k přípravě vánoční výzdoby.Po zjištění,kolik chtějí v zahradnictví za advenťák jsem si je vyrobila sama.

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 22:48
- Nahlásit

Zuzana T
No supéér! tak je vidět, že místní omladina na tebe má blahodárný vliv
Já jsem byla dnes v toulcově dvoře na výrobě adventvích věnců, takže už ho mám také! Hned potom jsem letěla na večeři s holkama z RS a tam sem nasála spousta nových informací, postřehů a rad, takže jsem děsně nadšená a už se těším, až to všecičko na tom svém pokusném králíčkovi vyzkouším, jsem zvědavá jak nám to půjde!
Ale teď už jsem úúúplně mrtvá a jdu si zalézt do pelechu!

Jo a jenom, když si tu smíme veřejně stěžovat, tak Petr zapoměl Bernáškovi dát večeři - sám se sámo večeřet nezapoměl - že prej sem mu to neřekla a bernášek se sám taky nepřihlásil, že má hlad

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 22:49
- Nahlásit

ko4ka
Vestička vypadá super! a jak se Chelsince líbí?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 07:42 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Jumi
Petr zapoměl Bernáškovi dát večeři
Hm,tak to také nemá po Cathy,protože ta by se hlasitě přihlásila určitě.Když se blíží hodina H,leži před skříní,kde jsou granule a hypnotizuje ji.Pokud se dlouho neděje nic,přijde k pánečkovi/ ne ke mě/ a začne se kroutit,hučet a strkat mu do ruky čumákem.No a to je povel,aby páník popohnal mě k přípravě psí večeře.
Včera bylo na pokecu mrtvo.to jste byly v hospodě i s Karol?

ko4ka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 10:37 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit

Jumi
no, spíš nelíbí jak líbí Prvotní reakce byla samozřejmě to co nejrychlejc ze sebe dostat nejlépe rozkusovacím a škubacím stylem, což jí bylo znemožněno, ale jak v tom vydržela být chvilinku hodná, byla mooooc pochválená Nebudu jí v tom týrat nějak často, jen při a po dešti...

On se ti Bernášek nepřihlásil o papání? Tak taková věc by se u nás rozhodně stát nemohla Jackounek sice vzorně hypnotizuje linku, ale zato ta malá blonďatá potvora za mnou nebo za tátou lítá naprosto nezpochybnitelným stylem, že by jako mohla dostat večeři Doběhne ke mně, začne kňčet a žďouchat do mě, pokud to nezabere, tak kničení přechází ve vití a když se aspoň zvednu, tak popoběhne a sleduje jestli jdu za ní, pokud ne, postup se opakuje

Jumi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 10:43
- Nahlásit

Zuzana T
mně to právě překvapilo, protože když byl menší, tak si Petr stěžoval, že přesně ve dvanáct pes letí k misce kouká na ni pak k Petrovi a pak zase k misce a když páníček nezareaguje v čas, tak na něj štěká, ale včera se očividně chuděra neozval...

Jinak rýma se nám nějak zhoršuje a kromě toho pšiká už v něm i bublaj hleny

ko4ka
thorin měl po operaci nasazené triko, aby nemohl k ráně...odmítal se v něm vyčurat. Pořád jsme s ním chodili ven a furt nic už jsem šílela, že bude muset na cévku a pak nás ve 3ráno napadlo mu to triko sundat! no a milostpán se uráčil vyčůrat

ko4ka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 10:47
- Nahlásit

Jumi
no jo, pejsci fakt asi nejsou potěšeni když je my lidi do něčeho navlečem, leč chudáčci nechápou, že je nechceme prudit nýbrž je to jen a jen pro jejich dobro. Ale to jim nevysvětlíš a nevysvětlíš

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 11:09
- Nahlásit

Jumi
Tak to má asi opravdu rýmičku.Infekce postihuje v tomhle teplém a vlhkém počasí nejen lidi,ale i zvířátka.
ko4ka
Tvoje čubina je nějak nemocná,že ji chceš navlékat do pláštěnky?Pokud není,tak se nezlob,ale považuji to za zbytečné a ještě si ji zchoulostivíš.Retriever má chlupy jako duté vlákno,zahřívá se a suší těles.teplotou - t.j. dostatkem pohybu.
Mám fenu žijící u ústřed.topení a nikdy jsem ji do ničeho nenavlékala.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 11:22 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit

Zuzana T
fenka je děsně náchylná na záněty močáku, už od doby co jsem jí dovezla. Stačí aby rousala v mokrý trávě a nebo občas pořádně zmokla a za chvíli má ten močák prostydlej. A i když ji řádně vytřu, tak v bytě ten pohyb, aby mohla sama proschnout nemá a zůstává ve vlhku, tak promiň, ale vím, v jakém byla ještě do nedávna stavu, takže vím, proč to dělám. Nechci ji zchoulostivět, ale přijde mi to lepší jí do toho občas oblíct, než dospěje a dá se jí dohromady imunita než jí cpát antibiotikama a věčně po ní uklízet loužičky, když je nemocná

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 11:40
- Nahlásit

ko4ka
No proto jsem se ptala,jestli je nemocná.Co na to vet,myslíš,že se to spraví až dospěje?

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 12:44
- Nahlásit

ko4ka
Ahojky, někde ses mě tady ptala na mail na páníčky od Cherry, maila na ně bohužel nemám a tel. č. Ti pošlu na maila

ko4ka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 12:57
- Nahlásit

Zuzana T
upřímně řečeno doufám Vetka mi řekla, že jak se jednou močák chytí, rádo a často se to vrací... Ale já doufám, že až bude velká, tak se dá dohromady, přece to nebude takovej chcípáček. Dyť je to loveckej pes, co má něco vydržet

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 13:08
- Nahlásit

ko4ka
to bude dobré,dospívání je těžké....

ko4ka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 13:52
- Nahlásit

HanuleGR
tak jo, díky. Snad jim nebude vadit, když jim písnu smsku

ko4ka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 13:53
- Nahlásit

Zuzana T
dospívání je těžké
to je fakt

Karol
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 17:04
- Nahlásit

Ahoj holky!!!!!!!!

Jumi
Zuzana T
Vy jste mě přeběhly s věncema, jo? No jto je teda pěkný. Naštěstí začíná advent až v neděli a to já určitě stihnu taky a už se na to moc těšim Budu jich dělat možná 5 tak si to pořádně užiju.
Do jaký to máte barvy a s jakym zdobenim????Jsem móóc zvědavá, můžete přihodit i fotečky

Jumi
Kde žes to dělala ten věnec? Nějaká společenská záležitost?

Zuzana T
Na psoteoretický večeři jsem s holkama nebyla , pndělky do večera učim. Ale zas se o to víc těšim na čtvrtek, Míša mi to musí všecičko odvyprávět Jumi Viď? - jen doufám, že se to Bernáškovi moc nerozjede...to bys ho asi měla radši šetřit a to asi za Bondíkovy přítomnosti moc nejde... Tak kdyžtak dej vědět, kdyby se ti to nezdálo.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 17:44 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Karol
Ahoj ty učíš a copak ?
No já mám věnce převážně červenozlaté.Na jednom jsou svíčky velikostně odstupňované a dané jen na 2/3 věncese stahovacími Č-Z mašlemi.Na té zbývající třetině jsem vymyslela takový shluk s dřevěných kvítků,makovic,a takových malinkatých kuliček.
Na druhém,menším- ten je pro syna s nevěstou jsou stejně velké svíčky klasicky po obvodu stejnoměrně.Dozdobený je zlatými mašličkami,malými uměl. vánočnámi hvězdičkami a skořicí.
Pak jsem ještě udělala vánoční výzdobu na slámový cop,který je zasazený do keramické vázy.Je do něj zastrčený buxus,červená travina,vánoč.hvězdičky,mašle s malinkatými jablíčky na drátkách,a 2 dřevěné placaté kytky nebo co toje.
Foťák si půjčil syn,takže to fotit nemůžu

Jumi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:32
- Nahlásit

Karol
Míša mi to musí všecičko odvyprávět Jumi Viď?
no kdyžbudeš hodná tak mileráda
Jo a ještě jsme se teda nerozhodli, kam teda půjdeme!

to bys ho asi měla radši šetřit a to asi za Bondíkovy přítomnosti moc nejde...
no já doufám, že se to bude spíš lepšit..já myslím, že to bublání je možná spíš příznak, že se to uvolňuje a zlepšuje! a dneska jsem přitáhla dom až po pátý a pak jsme vezli tchýni do kika a teď jsme u ní na večeři. petr taky neměl moc času, takže měl dneska odpočinkový den...

Věnec jsem dělala v centru ekologické výchovy Toulcův dvůr -je to kousek od Zuzky, tak jsem při tom na ni vzpomínala

Mám ho s červenýma svíčkama a ořechama a skořicí, badiánem....

Zuzana T
a jak to vypadá s vámaa zítřkem slaměné vdovy?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:38
- Nahlásit

Jumi
No asi to nevyjde.Z práce poletím za mužíčkem do nemocnice a pak domů a s Cathy ven.Leda bych přijela kolem 16,00 hod.,ale to už bude skoro tma.Co říkáš?

Jumi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 21:49
- Nahlásit

Zuzana T
Hele jak se ti chce...jestli by ses kvůli tomu měla honit a stresovat, tak to nemá cenu...jinak mě je to jedno jestli půjdeme ve čtyři...nejsem si jistá, že sami bychom šli nějak výrazně dřív. Máme toho teď v práci docela dost. dneska jsem např. dorazila až po páté, takže je to jen a jen na tobě...

Jumi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 21:52
- Nahlásit

Bernáš má klíště

Karol
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 21:54
- Nahlásit

Zuzana T
Jumi

Tak to máte obě určitě věnce krásný. Já musim zas něco vymyslet novýho, aby to bylo zábavný a jiný....loni jsem měla jeden zlatej a jeden modrostříbrnej....a na dveřích už nevim (máme dva vchody...a dělám na každej jeden věnec - proč to dělat jednoduše, že?)
Letos mám nějakou náladu na hodně "moderní" úlety, tak mě nějak napadlo udělat věnec hranatej , ale to je asi trochu úchylný, co?

Zuzana T
Učim němčinu, normálně v jazykovce - takže sice večer, ale zas většinou lidi, který se učit chtěj....co by za to řada učitelů dala, že?

Jumi
Já myslim, že přijedu zas k vám, protože mně taky nic jinýho nenapadá. Ale tys měla ještě nějaký nápad...s tím Krčským lesem?
Tam se jde odkud?

Časově je mi to celkem jedno - trochu mě napadlo, že by mě pak mohl Ondra vyzvednout cestou z práce, ale to bysme to museli načasovat až do tmy...takže se tim nebudem omezovat, buď to vyjde nebo ne, klidně můžem jít dopoledne, kdyby ti to sedělo líp.
Moc se těšíme , hlavně aby byl Bernášek v pohodě .

ko4ka
Chelsince vestička moc sluší! Je to fotka jak do reklamy - jen chybí trochu nadšení
Ale stejně - snad jí jako velká holka nebude potřebovat....stejně by se tomu prochlazení občas nedalo zabránit a to je snad to nejhorší - když se musí pes šetřit
Jak baští ten sirup?

Karol
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 21:55
- Nahlásit

Bernáš má klíště
Fakt?!???
Potvory mrňavý, nedaj ani chvíli pokoj?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 22:04
- Nahlásit

Ahojte. nedaj ani chvíli pokoj? Bresta měla klíště v neděli. Navíc jsem si ho v tý její hustý srsti nevšimla, odpadlo napitý v kuchyni na podlaze a než jsem ho stačila sebrat, Borgo ho sežral
A teď mam starost o Sali, zničehonic se teď nemohla vůbec zvednout. Než došla z pelechu ke dveřím ven (max.10 m), tak 3x spadla a pořád se tak jako motá. Přitom je jinak normální a vrtí ocasem. Tak jestli to nebude zítra lepší, budem muset k MVDr. a to vůbec nevím, jak jí tam dostanu. Ona když nepočítám kastraci, tam 7 let nebyla.

Karol
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 22:15
- Nahlásit

Ketrin
Než došla z pelechu ke dveřím ven (max.10 m), tak 3x spadla a pořád se tak jako motá
Jejej! No tak snad se z toho vyspí!!!!!!!!
A těch 7 let byla tak zdravá, nebo je tak těžký jí k vetovi dostat?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 22:17
- Nahlásit

byla tak zdravá, nebo je tak těžký jí k vetovi dostat?
Obojí. Ona prostě je 1x za rok očkovaná v autě a nic víc nepotřebuje. Když jí byly 3, tak ji tam po úrazu trochu "potýrali" a ona tam prostě nevleze. Ani nevyleze z auta.

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání