Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Karol
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 10:47
- Nahlásit

HALÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kde se schováváte?

ko4ka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:33
- Nahlásit

Jumi
s kombajnem jsem měla pár slovních přestřelek i já a přijde mi to jak říkáš, buď je to úplně totální magor a nebo si tu z lidí dělá akorát srandu...

ko4ka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:36
- Nahlásit

Karol
ahoj! Už jsem tu, včera jsem se sem vůbec nedostala. Dopoledne se mi podařilo špatným vypalováním zlikvidovat počítač, dneska se milostpán rozchodil, tak jsem toho hned využila

Jinak holky, včera jsem našim dvoum medvědům dala dva nový míčky, jeden větší a druhý menší, takový ty pichláčky, jak se s nima dělaj i masáže a Chelsinka je z nich úplně hotová. Sama si to hází a pak si pro to běhá a nebo DOKONCE mi ho nosí a vyžaduje, abych jí to házela já a co je nejdůležitější mi ten míček přiaportuje!!!

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:42
- Nahlásit

ko4ka
se mi podařilo špatným vypalováním zlikvidovat počítač
No tak to máš velký štěstí, že to zas rozchodil
Moje poslední zkušenost tohoto typu je, že není vhodné do notebooku vylít půl hrnku kafe. Jednak je to škoda, když už jsem si ho uvařila a mám v něm mlíčko i cukřík přesně podlě svých představ No, a pak to chudák zatim nerozchodil dodneška a je to už přes půl roku....a my jsme zatim nevydělali těch 15 tisíc na opravu, který by nám přebejvaly....

A co vůbec Chelsinka, jak jí jdou aportky jinak, kromě masážních míčků?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 12:26
- Nahlásit

Jumi
Na kombajna si vzpomínám a myslím, že se pokoušel dělat si srandu, ale mě to teda vtipný nepřišlo spíš provokoval... asi ňákej kluk, co se nudí ve škole...

ko4ka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 12:37
- Nahlásit

Karol
škoda kafíčka
Aportky? Jak kdy, občas když se dobře vyspí, tak i nosí, podává a tak a někdy jí to nemůžu ani násilím nacpat do tlamky a když už, tak jí musím držet za čenich, protože jinak to vyplivne a prchne Teď nějak v neděli a v pondělí měla dobrou náladu tak moc, že to i sama vyžadovala...
Ale jak říkám, to musí být
Snažím se to nějak neřešit a nechat jí dozrát. Snad to nastane.
Vám s Bondíkem to jde určitě líp

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 12:44
- Nahlásit

Ahoj holky!
Tak konečně mezi vámi! Pan doktor si benráškovo oušku pochvaloval, tak máme dokapat kapičky a ještě za týden na kontrolu a snad už to bude vpořádku!
Ale s panem doktorem je fakt zábava tentokrát jsme krom pochvali za vzornou péči dostali bonus! pochvala za skvělou poslušnost...koukal se na něj venku v pohybu a ptal se jestli ho můžeme pustit z vodítka jestli neuteče..já se dušovala že ne a jen bernáš dostal volno tak nabral mety, vyskočil na 1m zítku a pádil k neumětelům, takže jsme se na sebe s Petrem tak koukli, že to se teda chlapec předvedl ale na zavolání se naštěstí hnedka poslušně vrátil....v ordinaci pak pan doktor říkal sestřičce jestli viděla, jak super poslouchá a zakončil to tím, že na to on právě není, to on jen tak rozdivočit a pak aby ho někdo zachránil!
a je fakt, že minule tam byla plná čekárna a on se v ordinaci muchloval s takovým smetáčkem co mu lezl za krk

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 12:57
- Nahlásit

Jumi
Tedy to je povedené.Pan doktor je strašlivě hodný člověk a zvířátka to vědí.

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 12:59
- Nahlásit

ko4ka
Vám s Bondíkem to jde určitě líp
No, to určitě - to přece nemůžu ani na dálku srovnat. Ale snažíme se nějaký ten pokrok by tu byl. Jen mě napadá, že Bond je možná pěknej paličák vyčůranej - doma stojí jak socha, když o nic nejde, běhá jako nejkrásnější plemeník , ale jak o něco jde na výstavě...tak na nás kašle....takže jak to asi bude se zkouškama? Při cvičení to jakž takž jde, ale co když bude u zkoušek aplikovat tutéž taktiku

Jumi
Čauky, já si to hned myslela, že jsi u doktora - taky jsi tu někdy nedávno psala, viď?
Náš pan doktor je teda trochu odměřenější...až mi to bylo divný, když jsme na začátku přišli s minimimiBondíkem a on ani neměl potřebu si ho pomuchlovat. Ale zvkyli jsme si a jako veterinář je myslim perfektní - teda, zatim nebyl větší problém, ale dělá výbornej dojem.
Prosim tě, řekni mi ještě, jak se projevoval Bernáškovi ten zánět? Jak jste na to přišli?

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:03
- Nahlásit

Tohle je dobrý: "Když samička (samozřejmě kanárčí) sedí na vejcích, zajistěte, aby se ke kleci nepřibližovaly kočky ani krysy."
Kočky chápu, ale má někdo doma navolno krysy?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:09 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Karol
Kde jsi k té informaci přišla?
Ale někdo má krysu jako domácího mazlíčka.Děti je občas nosí do školy.Tuhle byla v jídelně holčina a na krku měla krajtu,málem mě kleplo.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:09
- Nahlásit

Karol
má někdo doma navolno krysy?
To se asi myslí takový ty krysy-mazlíci jedna vzdálená neteř ji měla, krysa jí pořád seděla na rameni, v metru ji měla pod bundou...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:10
- Nahlásit

Ketrin
Čauec,to co dorazíš na besídku?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:11
- Nahlásit

Zuzana T
do školy
v jídelně
snad neděláš ve školním stravování? Já dělala pár let vedoucí škol.jídelny ale to už je děsně dávno..

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:12
- Nahlásit

Doufám že dorazím. Pokuď nechytím od manžela virózu, co ho dost značně sklátila.

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:20
- Nahlásit

Karol
jak se projevoval Bernáškovi ten zánět? Jak jste na to přišli?
Tak Thorin na to docela trpí, takže jsem to raději šla ukázat u veta. u Thorina to bylo tak, že se mu šíííleně špinili uši ale při očkování na to vet vždycky řekl, že to je ještě dobrý. jenže po operaci byl nadopovanej silnejma antibiotikama a uši měl najednou nádherný . z toho jaksi vyplinulo, že to před tím byl zánět. Tak když se mu to vrátilo, tak jsem šla k vetovi a opravdu dostal kapky na zánět.
U bernáška to bylo tak, že jedno ucho měl úplně čisté a vůbec jsem mu ho nečistila , zato to druhý jsem mu pečlivě vyčistila kapkama a druhej den to nebylo poznat...vet říkal, že ten zánět tam měl opravdu velkej...zase se jim ale uši nesmí čistit víc jak jednou týdně, protože to se potom tvoří maz jako odezva na mech dráždění

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:22
- Nahlásit

Ketrin
Jo ,jo dělám.Původně jsem dietní sestra,ale díky " skvělým studijním výsledkům" mého jedinného syna jsem nastoupila do školství,aby vůbec dokončil zákl.vzdělání.Nakonec i odmaturoval a jídelna mi zůstala.Loni jsem zkusila soukromý sektor a pokorně jsem se vrátila zpět.

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:24
- Nahlásit

já jsem tak dobrá!!! Tak jsem si v allpetu požádala o osobní slevu 10% a už mám 15kg lososky jen za 1415,40Kč

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:26
- Nahlásit

Jumi
Tak to je super,asi si z tebe občas udělám dodavatele,jo?

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:27 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit

Zuzana T
No jasně to si udělej, tím se mi zvýší množství utracených peněz a dostanu další slevy

akorát 10% mám jenom na tu štěněcí lososku na vše ostatní mám 7%..ale taky dobrý...

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:28
- Nahlásit

Zuzana T
Kde jsi k té informaci přišla?
No, v knížce, kterou překládám
je plná takových mouder a zajímavých informací. Třeba páření kanárků, to vám je vzrůšo

Jumi
Tak já jsem čistila Bondovi uši včera a dneska je nemá 100% čistý, ale zas mi to nepřijde nějaký významný. Jen mi přijde už odmalička, že se mu dost rychle špiní a taky ten maz pěkně smrdí. Vetovi jsem to ukazovala už hrozně dávno a prohlásil, že je to normální smrad a uči že má v pořádku (díval se do nich tim kukátkem
Tak snad je to tak.

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:29
- Nahlásit

A holky, vám je úplně ukradenej můj dobročinnej záměr? Ztratil se bohužel na konci minulý stránky

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:30
- Nahlásit

Zuzana T
pokorně jsem se vrátila zpět.
Taky někdy vzpomínám se slzou v oku...

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:30
- Nahlásit

Karol
Tak snad je to tak.
tak snad jo, když se mu do nich koukal...a čistíš mu je pomocí těch kapek! oni se jim totiž na sucho čisti nesmí, ale to určitě víš

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:32
- Nahlásit

Karol
není, ale žádný takový útulek a ani zverimex neznám spíš kdyby se ta kasička umístila na té besídce, to by bylo taky dobrý...

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:32
- Nahlásit

Jumi
oni se jim totiž na sucho čisti nesmí
Jasně, jedině kapky a vytřepat

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:35
- Nahlásit

Jumi
Nejde jen o kasičku, i když ta bude asi taky. Myslim, že jde hlavně o sesbírání věcí, ne peněz! Všichni pejskaři maji určitě doma nějaký obojky, vodítka, hračky...cokoliv, co je jim líto vyhodit, ale zároveň už svejm obludkám koupili lepší a nový...
Útulkářům nikdo lepší nový asi nekoupí, tak aspoň takhle jim pomoct

Psala mi biluška, že to funguje často tak, že když se nějaká krabice s plakátkem umístí ve zverimexu, tak řada lidí v tom zveráči ráda něco koupí a rovnou to tam nechaj - takže i kšeft pro ten obchod...
Fakt nikdo nevíte?

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:40
- Nahlásit

Karol
Aha no vidíš to jsem nepochopila a máš pravdu, bernášovi štěněcí věci bychom už mohli věnovat potřebnějším..jenže zveráč u nás v ulici je vietnamců a já tam děsně nerada chodim a ten druhej je šíleně malinkej a zastrčenej, takž tam by to taky nebylo nic moc...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 14:03 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Jumi a Karol
A co tu krabici umístit u veterinárů?

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 14:10
- Nahlásit

Zuzana T
Tos mi ale vnukla nápad! Že mě to nenapadlo hned!
Vždyť u nás na veterině je taky malý obchůdek zverimex a prodává tam takový hrozně hodný pán...ten mi to určitě dovolí. A na dveře nalepim plakátek a bude to. Jupííííííííííí

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání