| Autor |
Zpráva |
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 13:51
- Nahlásit
Zuzana T
Já vím že to chce klííííd, ale prostě mě štve, když vidím, že ho něco trápí, on mi neřekne co a já mu nemůžu pomoct a musím ho tahat po vetech a zkoumat a zkoumat. No ale to nejsem určitě sama
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 13:54
- Nahlásit
ver
Tak on je žravej až moc Ale řekla bych, že je akorát, i paní Píchová mi to potvrdila. Jen v těch 5-ti měsících vypadal jak z Dachau. Můžeš mrknout a posoudit na www.charliechlupatestesti.estranky.cz v odkazu na fotoalbum č.3 jsou fotky ze sobotní výstavy.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 13:57
- Nahlásit
ver
ty takového někoho znáš osobně?
|
ver
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 13:59
- Nahlásit
HanuleGR
Však já na něj trošku mrkla na té výstavě i ve skutečnosti, my tam byli taky. Je to fešák.
|
ver
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 14:01
- Nahlásit
Zuzana T
No pár takových zaprclých štěňátek sem měla možnost vidět. A to na výstavě, na cvičáku
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 14:02
- Nahlásit
ver
Jééé, jak je to možné, že jsem se vás vůbec nevšimla? Asi jsem s ním měla plné ruce práce...a taky teda sama se sebou Je pravda, že jsem na té výstavě viděla jen pár hafanů co bylo jen poblíž nás
|
ver
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 14:05
- Nahlásit
HanuleGR
No tak my byli s holkama ve vedlejším kruhu. Takže není divu, že sis nás nevšimla. I když teda ve fenečkovým kruhu to byl zase jednou VD mazec. Ale my naštěstí dopadli dobře.
Jo tak já už sem výstavně protřelá, ono já už absolvovala 40 výstav, kde sem různě vystavovala 1 až 3 psi.
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 14:14
- Nahlásit
ver
Tak tam jsem párkrát jen hodila očkem. Tohle byla naše premiéra, tak třeba až budeme mít za sebou víc výstav budu stíhat koukat i po ostatních Na Vaše výsledky jsem koukala, posílám velkou gratulaci! My jsme obdrželi VN a bráška Chipsy byl VN1.
|
ver
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 14:17
- Nahlásit
HanuleGR
Však jo, ze začátku je to hlavně o sbírání zkušeností.
No my měli maximálně úspěšný víkend, takže spokojenost veliká.
|
ver
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 14:18
- Nahlásit
HanuleGR
A na Chipsy sem koukala už v Českých Budějovicích a Třeboni, je to opravdu hezký pejsek.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 14:31
- Nahlásit
HanuleGR
jéé tak ty seš moje kopie, já jsem taky hysterka, co by neměla mít děti a jak si přečtu o nějaké nemoci, tak hned má bernáš příznaky
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 14:55
- Nahlásit
Jumi
Hihihi, tak to jsem moc ráda, že tímto netrpím sama
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 15:07
- Nahlásit
HanuleGR
Jumi
no, já myslím, že je nás víc
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 15:58 - Změnil/a: Karol
- Nahlásit
Ahoj holky!
Koukám, že jste to tu pěkně rozjely!!! No paráda. Tak to můžu v klidu pracovat. Do soboty mě prosím vyhazujte a nebavte se semnou. jo?
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 16:04
- Nahlásit
Jo a ahoj ver! Já patřím k Bondíkovi (teda Diamondovi Aurea Rosa) a seznamovat se budem bohužel až od neděle
Jumi
Jen pro zasmání - kde myslíš, že se momentálně nachází ta skvělá házecí hračka, co jsme se s ní chlubili v neděli na cvičáku?
No, samozřejmě na stromě...a sundat asi nepůjde. Asi se půjdu zakopat. Že se tohle musí pořád stávat zrovna mně.
A moc pozdravuj Bernáška. Jestli má 27 kg, tak je prostě vysokej a úplně normální. Myslim, že Bond měl v jeho věku taky tak (to teď zní trochu jako by byl Bondík o pár let straší, co? )
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 16:05
- Nahlásit
HanuleGR
Nebude ti vadit, kdybych poslala nějakou tvojí super fotku Evče, teda paní Píchový? Ona by chtěla nějakou fotku z výstavy na stránky...a žádnou nemá a my tentokrát zklamali...
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 16:09
- Nahlásit
Karol
Jasan, klidně pošli, ale zase to s tou chválou nepřeháněj Jinak vím, že Eva je pí. Píchová, jen o ní nemluvim jako o Evě, co kdyby sem náhodou zavítala a zase tak dobře se neznáme
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 17:56
- Nahlásit
Karol
Asi se půjdu zakopat.
Tak to seš opravdu šikulááá ale víš co, takový věci se stávaj i zkušeným chovatelům - viď Zuzko
Do soboty mě prosím vyhazujte a nebavte se semnou. jo?
na tvém vzdělání nám samozřejmě strašně záleží, ale vyhovět ti nemůžeme...moc bys nám tu chyběla (jsme sobci)
jo a právě jsem se vrátila z Milíčovského lesa a došla k pár zajímavým poznatkům:
a) bernáš je skvělě vidět i ve tmě, tak nemá cenu vyhazovat peníze za nějaké blikátko
b) anise moc takhle po tmě sama v lese nebojim - to mě překvapilo
c) ve tmě mám ještě mnohonásobně větší můj orientační nesmysl, takže jsem se v mýstech kde s bernášem denně chodíme ztratila
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 18:08
- Nahlásit
Jumi
na tvém vzdělání nám samozřejmě strašně záleží
To je milé, ale bohužel nejde o vzdělávání, ale o práci...na tom vzdělání zas tak moc nesejde mně, takže o zkouškovym tu budu skoro furt
nemá cenu vyhazovat peníze za nějaké blikátko
A tys o nějakym uvažovala? To by mě ani ve snu...
Já jsem poslala kluky ven samotný, tak snad se neztratěj , i když Ondra je orientačně celkem zdatnej...jako ostatně ve všech oblastech, kde já pokulhávám - třeba neztrácí věci a asi by ani nic nezahodil na strom
Zas ale včera rozbil ždbán, takže mi nemoh tu hračku na stromě ani pořádně vyčíst. Navíc, když jsem mu to řekla do telefonu, dostali jsme oba takovej záchvat smíchu, že už se to ani nedalo brát vážně
Jdu zas pracovat. Protože vy budete tady všichni tak hodný a opravdu se se mnou bavit nebudete
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 18:16
- Nahlásit
Karol
pokuď by jsi chtěla kurz šikovnosti,s důvěrou se obrať
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 18:33
- Nahlásit
Jumi
můj orientační nesmysl
vidíš, ty máš orientační nesmysl a já mám sice smysl nýbrž DESorientační
jsem ráda, že je více postižených jako jsem já
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 18:39
- Nahlásit
Karol
Aha já myslela,že děláš nějakej ten překlad do školy! hmm pro tvou práci jaksi platí to samé
já taky celé dopoledne lítám mezi mikroskopem vzorkama a pc holt závislost to není žádná sranda!
A tys o nějakym uvažovala?
no docela jo...on až napadne sníh tak mám zkušenost s Thorinem, že pak moc dobře vidět není a to je Thorin mnohem zlatější než ty naše běluhy...
já už ten míček teda taky párkrát uhnízdila na strom ale pokaždý šel naštěstí sundat.
Zuzana T
Představ si jaká na mě Petra je! normálně se mi smála, že jsem se v tom našem lesejku ztratila! a to přitom ona takhle ve tmě k lesu ani nepáchne a venčí jenom na sídlišti - to je kamarádka co?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 18:40
- Nahlásit
jo a víte holky co právě dělám!
peču buchty takže tímto posílám pozdrav pí Č.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 18:47 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Jumi
Je buchty a s jakou náplní.Přiznej se jakou má Bernášek nejraději?
No já se u vás v Miličáku stratím i ve dne.Za boha si nepematuji odkud a kam.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 18:51
- Nahlásit
tedy[b][/b] Ztratím
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 18:52 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
Zuzana T
no jo jenže ty tam netrávíš 2hodiny denně
a buchty jedině s tvarohem!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 18:53
- Nahlásit
Jumi
má jako Bernášek nejraději?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 18:56
- Nahlásit
Zuzana T
no to se pozná, ale já nemám mlýnek na mák a povidlový mi nejedou, takže už zbývá jen tvaroh a v létě švestky
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 18:58
- Nahlásit
Jé tvarohový!!!!!! Ty my taky rádi
Holky, kdy se pustíte do cukroví? Já se hrozně těšim, asi jsem divná. Nebo se možná spíš těšim, až dodělám ten příšernej překlad a budu moct dělat něco - cokoliv! - jinýho
Zuzana T
pokuď by jsi chtěla kurz šikovnosti,s důvěrou se obrať
Dík , zatim mám pocit, že si vystačim s vlastními nápady a vydařenými kousky. Ale kdyby náhodou došla inspirace...
Jumi
lítám mezi mikroskopem vzorkama a pc
No, tak já nelítám, jen překlikávám. Ale ani nechci vědět, kolik tim ztrácim času...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 19:03
- Nahlásit
Karol
já nelítám, jen překlikávám
no já si alespoň zvednu kondici! třeba teď letíme k tchýni na véču a musím to stihnout než to vykyne
Holky, kdy se pustíte do cukroví?
no já bych se na něj nejraději vrhla hned, ale taky si připadám divná a navíc nemám plechy ale už jsem si o víkendu koupila kandované ovoce a koupila asi tři časopisy s receptama!
Chci letos experimentovat!
|