| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 19:04
- Nahlásit
Jumi
Karol
Tak něco na pobavení.
Od pátku nám visí 4 bažanti na balkóně a Cathy je chodi v pravidelných intervalech počítat.Večer jsem je přenesla do kuchyně a manžel je vykuchal atak.Měli jste vidět překvapený výraz naší madam - cože jako děláme s jejími bažanty.Teď leží uražená v předsíni.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 19:16
- Nahlásit
Jumi
Chci letos experimentovat
Hele a taky už tě chytla úchylka jménem Apetit?
Já, když chci jako OPRAVDU vařit, tak jedině podle Apetitu. A právě dneska jsem si koupila nový vánoční číslo a budu péct rozhodně část cukroví z něj (zn. rodina.cz????? )
Navíc musim tenhle tejden.....takže asi v sobotu večer udělat spoustu adventních věnců.....a na to je taky pořeba nachytat inspiraci všude kolem a každý rok nakoupit nové a nové nesmyslíky a ozdobičky...Jé já se těšim
Jen nakupovat dárky se mi nechce
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 19:20 - Změnil/a: Karol
- Nahlásit
Zuzana T
A vy jí ty bažanty jako chcete sníst nebo co?
No, to bych se taky urazila.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 19:21
- Nahlásit
Karol
Zuzana T
tak jako pravý závislák píšu od tchýně!
Apetit-to neznám, alehned zítra si pro toskočim do trafiky!
mymáme novou domácnost - první vánoce spolu, takže vše kupovatnové avše musí být velkolepé a super!
Chudák cathy - takhlejí sežrat odměnu!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 19:24 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Karol
Jumi
Bažantíci čerstvě střelení jsou moc moc dobří.Ale jestli chcete nějakého na cvičení,tak mám ještě 3 loňské v mrazáku.Stačí říct.
Do Vánoc půjdu určitě ještě na hon,tak jestli chcete,můžu donést i vám - na sváteční vánoč.tabuli.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 19:34
- Nahlásit
Jumi
jako pravý závislák píšu od tchýně!
No tak to hned zítra vážně do trafiky utíkejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!
A budeš rozhodně litovat, žes na to nepřišla dřív
Já už ho hltám skoro dva roky!
Tak pak můžem experimentovat společně a ještě si mezitim stihnem napsat dojmy
A Zuzko, ty můžeš samozejmě taky! Kdyby tě čistě náhodou vaření přestávalo bavit...Apetit tě vyléčí
Za tuhle reklamu by mi mohli poslat aspoň zástěru za odměnu
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 19:55
- Nahlásit
Karol
Myslím,že ani Apetit mě nedostane.Pracuji totiž již 26 let v gastronomii.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 20:07
- Nahlásit
Zuzana T
se ještě uvidí! Můj tchán je šéfkuchař a chce k Vánocům předplatný
Fakt.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 20:49
- Nahlásit
Karol
jééé já jsem sem před hodinkou psala a ono to tu není!
Tak buchty už se spokojeně pačou - mňam mňam, ale je jich nějak málo, jen jeden větší pekáč a ešus! Příště zadělám z kila!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 20:56
- Nahlásit
Karol
že by?
Jumi
to bude Bernáškovi stačit
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 21:07
- Nahlásit
Zuzana T
hele pokud si vzpomínám, tak má bernášek gastritidu néé! Takže na tu se buchty určitě papat nesmí
Jo a dneska mi venku krásně přiaportoval dummíčka!
začíná se mu to v té škeblince krásně rozsvěcet! a taky mě napadlo, že bychom vlastně ty working testy, jestli na ně půjdeme mohli brát jako takovou generálku na OVVR a podle toho uvidíme, jestli má smysl je zkoušet před táborem a nebo raději nechat až na tábor...
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 21:09
- Nahlásit
to bude Bernáškovi stačit
Taky myslim. Jen na vás asi nic nezbyde.
A to už vykrmujete na příští výstavu? To teda chválim...přecejen, květen je daleko ....ale zas až se vás zima zeptá...
To je dobrý. Pánové mi tu svorně chrní - Ondra v křesle, Bondík pěkně páníkovi pod nohama...to je teda pracovní prostředí
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 21:11
- Nahlásit
Karol
Zuzana T
a když jste takové odbornice, používáte pečící papír? v e mně to nějak vzbuzuje nedůvěru, ale zas všude se tváří, že vysypávání moukou je poněkud předpotopní metoda
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 21:12
- Nahlásit
Jumi
Kde najdu něco o těch working testech?
Možná bych na to mohla Ondru nalákat...pořád se tak kasá na ty zkoušky, dělá jak bude rád, když Bondík nebude na výstavách nijak extra úspěšnej....protože s ním má jiné plány...a zatim? Já skoro denně piluju aport a on se s nim honí po louce
Ale to je dobře, protože mě baví to cvičení, ale na zkoušky bych asi neměla dot pevný nervy.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 21:14
- Nahlásit
Karol
Takhle kluci odpadli po té výstavě! Chudáky to natolik zmohlo, že spali 4 hodinky!
A to už vykrmujete na příští výstavu?
no jasně! víš jakou to dá práci vykrmit bernáše do proporcí Chipsyho
akorát nevím, jak to zmáknout s těma bernášovejma chůdama, ty mu asi nezkrátim...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 21:15
- Nahlásit
Karol
Kde najdu něco o těch working testech?
www.retriever-sport.cz
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 21:16
- Nahlásit
Jumi
Tak pečicí papír používám, ale jenom když je to napsaný v receptu asi taková jsem odbornice
Ale uznávám, že je to dobrý věc. Jen k buchtám mi to nějak nepasuje, to bych asi nedělala. Dobrý je to na některý vánoční cukroví, to je fakt, že se to nepřilepí a dobře se s tim pracuje.
A mimochodem, ty plechy nemam taky, ale už jsem je měla dostat v létě k narozkám od mámy, jen je nestihla koupit. Navíc si až dneska vyžádala rozměry trouby, aby to koupila správně. Tak doufám, že budu péct už na svejch , a že nebudou až pod stromečkem
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 21:17
- Nahlásit
Jumi
s těma bernášovejma chůdama
To právě musíš vykrmit odshora dolů a odzdola nahoru...důkladně a pořádně a bude to. Já myslim, že jste ale začli včas, vidim to velmi nadějně!
www.retriever-sport.cz
Kdo by to byl řek, že ?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 21:18
- Nahlásit
Karol
já nemyslela na buchty! tam je ten olej úplně jednoduchá věc, ale nějak nevím jak na to lejt třeba hrnkovej koláč teda jak to vykoumat aby to bylo správně v těch rozích, ale na plech pod cukroví je to určitě super, nebo po štrůdl...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 21:20
- Nahlásit
Karol
ale jestli jako není už teď moc vysokej...ty jooo já si nějak nedokážu představit vyžranýho bernáše
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 21:23
- Nahlásit
jo a mám trik na ty zuby! když mu je vyrazim, tak bude mít od veta, že je tam měl, ale skus už nám nikdo nezkontroluje....vyžranej a bezzubej - to bude nádhera! Tak ti nevím nevím ale asi ty buchty nakonec sníme raději sami, zuby mu necháme na horší časy a na výstavy budeme chodit dělat křoví našemu milovanému šampiónovi Bondíčkovi, který byl pro vítězství stvořen!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 21:25
- Nahlásit
tedy holky vy jste ale hospodyňky!
Tak se tu mějte jdu na kutě,dobrou.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 21:27
- Nahlásit
Zuzana T
Dobrou, budu přemýšlet o těch bažantech!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 21:32
- Nahlásit
Zuzana T
Dobrou!
Karol
budu přemýšlet o těch bažantech!
tak to seš opravdu dobrá, to já bych teda zvíře nevykuchala!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 21:34
- Nahlásit
Jumi
Na pečicí papír se dá klidně i nalejt těsto. Jasně že si musíš trochu vyhrát s rohama, nastřihnout je a co nejlíp vytvarovat, ale jinak to těsto se docela snadno rozleze samo, nejpozdějc když se rozehřeje v troubě.
Jestli myslíš, že Bondík byl stvořen pro vítězství, tak je bohužel jasným že my nebyli stvořeni k předvádění vítěze
Možná bysme měli zkusit na příští výstavu přeplatit jednu úspěšnou handlerku
A nešly by fakt ty rovnátka? Já vim, že to asi neexistuje...ale neni to dobrej nápad? EHM, možná by se z toho ten pes jenom zbláznil
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 21:36
- Nahlásit
Jumi
já bych teda zvíře nevykuchala
No to já taky ne, ale mam na to lidi
Ondra se celej rok těší na kuchání kapra, tak proč mu tu radost ještě nerozšířit, ne? (ALe jinak se v krvavých záležitostech nijak nevyžívá, jen si asi občas rád připadá jako lovec mamutů :lol
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 21:41
- Nahlásit
Karol
jen si asi občas rád připadá jako lovec mamutů
tak to petr najít v lednici mrtvolu, tak příjdu z práce - za dveřma mám kufr a k němu přivázanýho psa s mrtvolou v hubě
A nešly by fakt ty rovnátka?
a proč ho trápit! jemu to nijak zdravotně neva a my na těch výstavách nelpíme. neříkám, že by nás to vůbec nezamrzelo, ale ať má klidně zuby jak kůň jen když bude mít nožky v pořádku!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 21:48
- Nahlásit
Jumi
jen když bude mít nožky v pořádku!
Máš samozřejmě pravdu ono Bondovi je to taky jedno, jakejma zubama mu Bernášek prokusuje jazyk nebo ocas , hlavně když se má s kym honit!
Všimla sis, že docela pečou na Dorču, jakmile jsou spolu?
za dveřma mám kufr a k němu přivázanýho psa s mrtvolou v hubě
A on by se Bernáška jako tak snadno vzdal, jo? Tomu nevěřim!
(A tebe jen kvůli mrtvole v lednici? Nerozporcovaný? Ještě si to s nim rozmysli )
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 22:02
- Nahlásit
Karol
Všimla sis, že docela pečou na Dorču, jakmile jsou spolu?
no oni jsou ve věku kdy se společnost takto starých jedinců přirozeně rozděluje na skupinky chlapců a na skupinky děvčat - tohle je velký argument zastánců separovaných tříd a navíc ona na ně dorča taky není zrovna z nejmilejších! minule je oba pěkně sjela! tak co se budou vnucovat uvrčený holce, ale ještě chvilku a uvidíš, ještě se o ni začnou prát
A tebe jen kvůli mrtvole v lednici? Nerozporcovaný? Ještě si to s nim rozmysli
Já si nějak neumím představit, že bych si po 6ti letech měla zvykat na někoho jinýho a navíc! Peťkoušek je moje první láska, první kluk, pvní pusa....no takový terno (to, že je terno mi prozradila jeho babička ) se neopouští!
A on by se Bernáška jako tak snadno vzdal, jo? Tomu nevěřim!
Hela já ti opravdu nevím a ani nechci vědět, on se tváří, že by mi ho s klidem nechal, ale podle mě si ani sám neuvědomuje, že ne, ale vždycky se nečím pozradí...třeba ta sobota, ten z toho byl zničenější než já a pořád se rozněžňovla, jak může bejt na bernáška někdo zlej....
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 22:15
- Nahlásit
Jumi
že bych si po 6ti letech měla zvykat na někoho jinýho
Nejenom zvykat, ale vůbec se seznamovat s někym jinym! To si neumim představit. Znova někomu všechno vyprávět a poslouchat celej životní příběh někoho jinýho...a třeba po měsíci zjistit, že to za nic nestojí a muset to všechno absolvovat znova...mám právě jednoho kamaráda, kterej je tímhle už tak otrávenej...vždycky dává několik měsíců do nějakýho vztahu maximum a pak to skončí...a musí se začít znova někde jinde, s někym jinym. To mě děsí a jsem neskutečně ráda, že nám ten náš půbertálně založenej vztah tak krásně vydržel
že je terno mi prozradila jeho babička
Mně zas že je terno pořád opakuje Ondrova sestřenice z Itálie (ta co píše ty legrační vzkazy Bondovi na stránkách), která ale Ondru naposledy viděla, když mu bylo asi 10 let Ale vždycky věděla, že je z těch tří (bratrů) nejlepší. A nejmíň se tomu ternu chtělo věřit mojí mamce
Ale vraťmě se k psům, protože tohle si tu zítra všichni přečtou
Koupili jsme Bondíkovi na výstavě kousací kost - jinou než tu klasickou koženou, je taková skoro bílá a měla bejt lepší a dýl vydržet. Dneska jsme mu jí dali a on vůbec nechápal a nechápe, co s ní! Dali jsme mu jí do tlamuly a on držel a koukal, ani se nehnul. Tak jsme mu jí zkoušeli házet a nic. Prostě z ní asi nic necejtí nebo z ní cejtí něco nepříjemnýho . Tak jsem mu jí nakonec odnesla na noc do pelíšku, že se třeba spřátelí.. a on na mě koukal asi jako "co mi to sem nosíš za bordel?"
|