Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 10:09
- Nahlásit

Karol
no mně už v letňanech nikdo neuvidí! né kvůli našemu výsledku ale šííleně se mi to tam nelíbilo, raději budeme trávit volný čas v příjemnějším prostředí. Vůbec, ty haly jsou dost na nic..myslím, že Konopiště nebo Kunratice za to stojí rozhodně víc a když už teď budeme platit minimálně 500Kč tak si budu pečlivě vybírat!

Karol
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 10:29
- Nahlásit

Jumi
Jojo, to už jsem si říkala po Třeboni a Ondru nejspíš do haly taky hned tak nikdo nedostane.
Ale ty Letňany mám tak za rohem...že se tam možná ještě někdy vypravim s Bondem třeba i sama...
Ty fronty aut jsou bohužel leckde...třeba v Budějovicích před výstavištěm to je naprostej děs.

A připomnělas mi, že bych nás měla přes zimu nějak "zaklubovat" abysme platili aspoň trochu míň...

Karol
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 10:30
- Nahlásit

HanuleGR
Jo, ten můj mailík: kapro@email.cz
Kdybys měla nějaký jó pěkný fotečky, tak sem s nima!
Dík

Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 10:38 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit

já chci taky fotkýýý na mijur@atlas.cz (to y a z mě zabije)

Karol
že bych nás měla přes zimu nějak "zaklubovat" abysme platili aspoň trochu míň...
to my zaklubovaný jsme už od půlky července a vůbec jsem se začlenila do kde čeho hned zkraje

amísek
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 10:49
- Nahlásit

Jumi
trochu se vecpu do debaty k výstavě.Už po lloňských letňanech jsem říkala,sem už nikdy.Pak nám v létě nevyšel tábor s retrievry,byl zrušený z důvodů podmáčených stanů a bláta po velkých deštích,tak jsme chtěli vynahradit.Ale po letošních Letňanech už opravdu více ne.To LItoměřice jsou lepší,alespoň mi to tak letos přišlo.Bylo to sice taky v hale,ale stánky jsou venku a nebyl tam takový šrumec i míň psů,tak to odsýpalo.

Karol
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:01
- Nahlásit

amísek
Málem bych zapomněla! Amísek je nádhernej! Nevykrmovat!!!! a výstavama netrápit !!

To byl teda nápad - na výstavě si chtít vynahrazovat tábor

Tak pojeďte na "náš" tábor s chatičkama - tam bláto nevadí (a že ho letos bylo dost ) (kdyžtak najdes na www.vycvikretrieveru.cz )

amísek
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:07
- Nahlásit

Karol
jestli nás vezmete do party?budeme jen rádi,udám děti babičkám,který budou nadšený a určitě by jsme jeli.Ten můj hafan potřebuje trochu socializaci s jinými psy.Zkušeli jsme cvičák,ale to se moc nepovedlo,štěkalo a vrčelo to tam jako o život a už si myslel,že se musí přidat.

amísek
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:10
- Nahlásit

jinak my jsme vesnický burani,nám bláto nevadí a Amča ho spíš vyhledává.A kdyby jste věděli o koních v okolí,bylo by to super.Jsem totiž od mala rajťák a teď bohužel buď nemám koně nebo čas.

Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:12
- Nahlásit

amísek
tak to si skoč na labradorský forum, tam chodí Lucinda a ta jezdí na koních jak divá

jestli nás vezmete do party?
A proč by ne?

Karol
už máš vymyšleno něco do tomboly?

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:13
- Nahlásit

Karol
Jumi
Tak fotky byly odeslány

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:16
- Nahlásit

Jumi
A kde jste zaklubovaný?

Karol
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:17
- Nahlásit

Jumi
už máš vymyšleno něco do tomboly?
Nemám, asi to nechám na náhlou inspiraci v nějakým psím obchodě. Ale prý to ani nemusí být psí, tak třeba mi padne do oka něco člověčího...uvidíme.
Ehm....nemáme být už obě někde pryč?

amísek
Jasně že vás vezmem do party - i když my to samozřejmě neorganizujem a musíte se prostě včas přihlásit, protože zájem je velikej...letos teda ještě nejsou ani termíny, ale až budou...tak začátkem roku je třeba moc neváhat a tak do března duba se radši přihlásit. (A děti tam bývají taky - naposledy dokonce 3 miminka jen pár měsíců starý!)
Odkud vlastně jste?

Já teď mizim, jinak už to dneska všechno nestihnu takže PA a buď večer nebo zítra zas tu

Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:19
- Nahlásit

HanuleGR
já jsem se zaklubovala do KCHLS, poradilo mi to víc lidí nezávisle na sobě, ale znám lidi, co netroškaří a jsou zaklubovaný v obou klubech...ono to je asi v celku jedno, kde vlastně seš..
a pak jsem ještě členem Retriever sportu...

Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:20
- Nahlásit

Karol
já koukala, že loni tam byli i dorty, takže návštěva cukrárny to z mé strany jistí

Karol
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:20
- Nahlásit

HanuleGR
Díííííííííííky, jsou super!!!Nevim, kde náš foťák vzal tu tmu!!!
A Bondík teda pěkně zase kravil

amísek
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:23
- Nahlásit

Karol
jsme z Peruce,to je v okrese Louny,v ústeckým kraji.Jinak děti bych radši nebrala,stačí jeden hyperaktivní pes,děti jsou bohužel na tom stejně,tak si od nich chci alespoň na chvilku odfrknout.ptám se jestli nás vezmete do party,protože máme trochu problémy s ostatními psy,snad se nebude prát.Jako štěndo ho pokousal jezevčík tak nemá moc důvěru.

Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:27
- Nahlásit

HanuleGR
taky dííík fotky jsou supééér - olda je fotografický mág a koukám, že ti charlie taky opravdu přenádherně stál!

Karol
na jedný fotce jsem koukala, že to Ondra vzal opravdu vážně to uvolnění bondíka v kruhu a dokonce mu porovádí i masáž zad nápadité!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 12:02
- Nahlásit

amísek
Taky si myslím že by tábor prospěl, jestli byla trochu zanedbaná socializace. snad se nebude prát Uvidíš že z tý smečky bude pěkně vyvalenej a bude se chovat úplně jinak. A proč nechodíš na LR?
Jumi
jsem se zaklubovala do KCHLS atd..
Mně momentálně vadí jedna věc. Že KCHLS má jen JEDNOHO posuzovatele rtg snímků a od jiného to neuznává. Zatímco u RK už je to přece jen demokratičtější a můžeš si vybrat, teď nevím, ze čtyř něbo pěti.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 12:15
- Nahlásit

Ketrin
Já bych brala,kdyby museli jeden snímek posoudit alespoň dva hodnotitelé.Jednou jsem se na to ptala Noska a on říkal,že by to bylo drahé,platit více veterinářů.Ale jestli zaplatím 2450,- za RTG všech čtyřech nožek,tak mě už 350 kč navíc nezabije.

Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 12:33
- Nahlásit

Ketrin
hmm ale víš co, klub můžu změnit, kdy chci...teda alespoň teď kdy nemám žádného uchovněného psa, takže pak si to třeba rozmyslim...a zběhnu a nebo budu taky vychytralá a přihlásim se do obou a pak si budu vybírat letos jsme byli na klubovce KCHLS, tak bylo dobrý, že jsem se do KCHLS přihlásila...ale jinak to bylo asi jedno kde a jestli vůbec někde sem...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 12:42
- Nahlásit

Zuzana T
Zrovna před chvílí jsem se bavila o rtg DKK s veterinářkou a opět jsem se dověděla takové věci, že je mi z toho zase dost divně...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 12:49
- Nahlásit

Ketrin
Divně ze stavu DKK a DLK retrívrů v Čechách a nebo divně z jejich hodnocení?

amísek
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 12:51
- Nahlásit

Ketrin
socializace zanedbávaná snad ani moc nebyla,ale to víš na vesnici se mu psy rychle okoukali a tak jsem myslela,že je to dobrý.Pak se do něj pustil ten jezevčík a na svodu další,ty teda pouze vrčeli.Od té doby si myslí,že každý pes znamená nebezpečí.
na LR jsem byla,ale myslela jsem,že mě mezi sebe nevezmou.Tady to bylo v pohodě,hned se začaly holky bavit.Neumim moc mezi lidi,který už maji partu.Možná to tam taky zkusim.
Ty máš taky labrouška?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 13:03
- Nahlásit

Zuzana T
Hlavně z toho, že jsem poprvé od veter.lékaře natvrdo slyšela, že ten způsob, jakým se to u nás povinně snímkuje a posuzuje, není objektivní a nezaručuje objektivní výsledek. A to i v případě, že se nedějou žádné další kejkle. Samozřejmě člověk už ví a slyšel ledacos, ale nikdy mi to takhle na rovinu ještě nepotvrdil přímo veter.doktor. Že je to vlastně celé víceméně na nic. ale dost o tom.

amísek
Neumim moc mezi lidi,který už maji partu To já taky ne
jen přijď na LR, já sem chodim když na LR nikdo neni. Mám tři LR. Myslela jsem že si tě v Letňanech všimnu, ale nějak jste mi unikli.

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 13:06
- Nahlásit

Hlavně z toho, že jsem poprvé od veter.lékaře natvrdo slyšela, že ten způsob, jakým se to u nás povinně snímkuje a posuzuje, není objektivní a nezaručuje objektivní výsledek. A to i v případě, že se nedějou žádné další kejkle. Samozřejmě člověk už ví a slyšel ledacos, ale nikdy mi to takhle na rovinu ještě nepotvrdil přímo veter.doktor. Že je to vlastně celé víceméně na nic.
Tak to je síla... člověk si myslí, že se dělá vše pro to, aby to tak nebylo... a ono nic...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 13:20 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Jandula
Ketrin
Já bych brala,kdyby se u nás k uchovnění uznával výsledek vyhodnocení BVA .

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 13:32
- Nahlásit

Zuzana T
Nebo PennHip.

amísek
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 13:37
- Nahlásit

Ketrin
tak teď nevim když budu psát kde budeš?máš na LR ode mě dotaz,tak už to nebudu psát znova sem.Jinak teda jsem úplně mimo co je BVA nebo PennHip.Já znám jenom displazii.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 13:42
- Nahlásit

amísek
podívej na stránky www.brdskezlato.com - zdrav.výsledky psa tuším Arktic Brdské Zlato - tam pěkně popisuje BVA vyš.

amísek
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 13:47
- Nahlásit

díky,zase budu o chlup chytřejší

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání