Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Walda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 12:06 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit

Vím, o čem mluvím. Indy byl první a největší z 10 štěňat. Byl zvyklý se přihnat ke společné misce a sežrat, co se do něj vešlo. Chudáci sourozenci. Takže my jsme celý jeho štěněcí věk museli přesně odměřovat jak stravu tak i pohyb. Pro jistotu jsem ho do 25kg nosil po schodech.
A doufám, že se nám podařilo to zvládnout.
Tak fakt myslím: kašlete na trendy.

Karol
Vsadim se, že práce ho baví víc, než běhání v kruhu
To podepisuju.

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 12:17
- Nahlásit

Walda
Pro jistotu jsem ho do 25kg nosil po schodech.
tak to jsi na tom stejně jako já! já ho nosila dokud jsem mohla - do těch 23kg, pak jsem si všimla, že mě v mých 23letech nápadně často bolí záda, došlo mi, čím to je a bernášek už mesí hupkat po svých. ale jako malého jsme ho snášeli i z obrubníků...

Karol
s rovnátkama má asi smůlu, ve žraní mu to neva a na nic jiného zuby nepotřebuje, takže když se to nezlepší tak co...navíc nám libuška řekla, že růstem hlavy to taky může být za chvilku všechno jinak...

Karol
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 12:19
- Nahlásit

Jumi
Já jsem zvědavá, co bude Bondík dneska dělat na cvičení, protože jak zřejmě celou noc rozebíral ten provaz, tak je teď úplně hotovej a pořád spí

Walda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 12:20
- Nahlásit

Jumi

nápadně často bolí záda
Vítej do klubu. Já jsem si při tom obnovil staré zranění kolena z lyží.

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 12:29
- Nahlásit

Karol
tak alespoň bude klidnej - ale to on je pořád viď! A o to lépe poslouchat.Hlavně, že se mu nic nestalo s tím kabelem to myslím dost zaútočil na bernáškův pokus ve stavidle!

Karol
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 12:37
- Nahlásit

Jumi
No, já jsem to asi co nejrychleji vytěsnila z paměti....tak nějak tušim, že ho to mohlo i zabít
Ale jak jsme to mohli tušit, když si nikdy ničeho ani nevšim, nikdy doma nic nedemoloval...a teď se do toho nějak začal pouštět. Nejdřív novej koberec, pak ten kabel ...jsme zvědaví, co bude další. Samozřejmě jsme už preventivně prdloužili procházky a pořádně ho teď proháníme s házecí hračkou. Jen nevim, jak to udělat, když musim před osmou z domova a před tim bych potřebovala aspoň 45 minut preventivně vyběhat a uhnat psa... To už fakt nevim, kdy bych měla vstávat. Nebo to možná vědět nechci

Karol
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 12:39
- Nahlásit

Jumi
alespoň bude klidnej - ale to on je pořád viď!
No, proti Bernáškovi asi jo, ale vzhledem k demoličním aktivitám posledních dní si to trochu přestávám myslet. Ale jediný místo, kde teda spolehlivě nikdy klidnej neni, je výstavní kruh
Ale zas lepší, než pes pod sedativama

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 13:07
- Nahlásit

Karol
Ale zas lepší, než pes pod sedativama
tak to rozhodně

..a teď se do toho nějak začal pouštět. Nejdřív novej koberec, pak ten kabel ..
no on bondíček konečně začíná ukazovat, jak se chová pořádnej puboš tj. zcela nevyzpitatelně

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 13:12 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit

Tohle je fotka, ktero by podle mě měl každý majitel retrievra vidět!

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 13:15
- Nahlásit

Na toto téma byla jednou moc moc pěkná a poučná fotogalerie na mujpes - na téma co nám zničil a některý věci byli opravdu dost dobrý! Nikdy nezapomenu na toho psa ležícího uprostřed místnosti se zcela servanejma všema tapetama!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 13:16
- Nahlásit

Jumi
Karol
Ahoj Holky,jdete cvičit s RS? Tak si to hezky užijte,Míšo ty lépe než Letňany.Pozdravujte známé.

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 13:20
- Nahlásit

Zuzana T
No jasně jdeme! užijeme si to určitě akorát je tu děsná mlha!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 13:41
- Nahlásit

Jumi
Já jsem včera jela rovnou na chatu.Tam byla také mlha a k tomu pěkná kosa.Ráno jsem kluky vypakovala na kolo a jela domů s parádní migrénou.Teď jsem jako praštěná palicí.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 13:51 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit

Ahojky! Tak jsme dneska vyrazili po 3 týdnech opět na cvičák. Ani by jste nevěřili, co je takový retrívr za piškotek ochotný udělat, dokonce i sedni, k noze, lehni ( rovně, aniž by se tam válela jak Alipaša ) a samozřejmě ke mně, když jí někdo drží a panička jí utíká pryč ( samozřejmě, nejde o paničku, nýbrž o ten piškotek, co drží v ruce ) No, a když si vzpomenu na její první kladinu, tak nechápu kde se to v ní dneska vzalo. Poprvé jsme jí přes kladinu doslova přešoupli, po druhé za pamlskovou cestičku to decentně přešla a dneska poprvé se na to řítila sama, musela jsem jí brzdit ( aspoň předávní piškotku trošku zabralo ), jenže, asi jí to nějak bavilo, jelikoš když jsem řekla, že stačí, tak nabrala směr kladina a přelítla jí jak čarodka na koštěti i bez pamlsku V dubnu 2007 se tam bude skládat ZZO, tak se možná přihlásíme a pak i na ZOP, co tam bude taky..... Ještě, kdyby jí ta poslušnost šla i doma, tak jako na cvičáku. Já pak vypadám, že si všechnu její neposlušnost a neaportování ( a celkový nezájem o aport ) vymášlím, když se tam tahá o balónek a pak ho v kliďánku přiaportuje....

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 14:11
- Nahlásit

ko4ka
Já ale myslím, že ZOP jsou lehčí než ZZO!
Raději se koukni na zkušební řády jsou tady na cz-pes

Zuzana T
tak se pěkně vylež my letíme na cvičení

ko4ka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 14:26
- Nahlásit

Jumi
jj, ZOP je jednodušší. Tam je rozdíl, že v ZOP je u poslušnosti VSTAŇ a není tam Aport. A v ZZO zase u poslušnosti není Vstaň, je tam Aport a odložení za pochdu v leže a každá ta zkouška se trošku liší v těch speciálních cvicích...Ale jinak je to na stejno. Chci s ní udělat oboje ( teda udělat, pokusit se o to ). Uvažovala jsem i o ZPU 1, jenže tam je skok vysoký,šplhem ( psovod i pes ) a štěkání na povel, takže to nevidím až tak reálně

amísek
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 14:30
- Nahlásit

HOlky jsem asi trochu natvrdlá,jak sem dám tu fotku,už jsem ji konečně dala do fotogalerie,ale teď nevím jak to dostanu sem.prý nějakým barevným čtvrtečkem,nemůžu ho najít.vlastně nevim kde ho mám hledat.

amísek
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 14:45
- Nahlásit

asi se mi to nepovede,tak kdo by jste ho chtěl vidět tak je v galerii pod Amískem, jak jinak,na názvy nejsem moc originální.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 14:47
- Nahlásit

amísek

amísek
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 14:56
- Nahlásit

ko4ka
ježiši díky.je sice trochu špinavej po procházce,ale líp nám to prostě nejde.jedna z mála,kde trochu vypadá.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 15:00
- Nahlásit

amísek
fešák

amísek
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 15:30
- Nahlásit

když si na ní najedete a zvětšíte,připadá vám tak hubený?Ať si rozhodčí říká co chce, mě se líbí a určitě bych ho za lepšího neměnila.
ko4ka
Díky,docela mě to potěšilo,že se někomu líbí.Původně neměl být na výstavy,ale pro truchlícího leonbergra jako kamarád.Výstavu jsme chtěli jenom vyzkoušet.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 15:48
- Nahlásit

amísek
prd hubenej, mně přijde akorát.... Víš co, u labíků fakt na to bacha, rozhodčí většinou razí heslo čím tlustší, tím hezčí, ale že pes vypadá jak válec, to je jiná věc, když pominu zdravotní stránku. Krom toho, netvrdím, že má být labík atlet, ale "tak akorát". Mně osobně se líbí mohutný, ale ne obalený labrador.... Já zase řeším dilema u toho máminýho medvěda. Jendou mi přijde jak prasopes a jednou tak akorát

amísek
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 15:54
- Nahlásit

ko4ka
a co to je za medvěda?

ko4ka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 15:55
- Nahlásit

amísek
URL
Mrkni

amísek
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 16:04
- Nahlásit

ko4ka
No tak tan je božskej,co se Ti na něm nezdá?To je pejsík Tvojí mamky?Nečetla jsem to celý,až budu mít víc času,rodinka chce totiž štrúdl,tak spěchám.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 16:22
- Nahlásit

amísek
Teda štrůdl bych si taky dala Ale některým lidem se zdá tlustej, mně teď teda přijde akorát. On je vykastrovanej, takže udržet váhu je trošku těžší.... Je mámin, bydlíme ve společný domácnosti, takže je spíš všech, ale je to pupíček a mazlíček

Walda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 16:36
- Nahlásit

ko4ka

Uvažovala jsem i o ZPU 1, jenže tam je skok vysoký,šplhem

Jenže v ZPU-1 to není kolmá 2m stěna, ale áčko cca 60°, tak to většinou není problém.
U ZPU-1 bývá největší problém hlídání předmětu psovoda, pokud si ho někdo vybere.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 17:16
- Nahlásit

Walda
Jenže v ZPU-1 to není kolmá 2m stěna, ale áčko cca 60°, tak to většinou není problém.
S mojí šikovností a neustále zlomenýma rukama nebo nohama v tom menší problém vidím....
tak ale to hlídání by se dalo nahradit stopou ne? Aspoň tak jsem to četla...

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 18:07
- Nahlásit

amísek
Mně příjde, že jste na tom tak asi jako mi. my jsme také odešli s tím, že si máme zajít na vyšetření, že nám určitě něco je, protože jsme moc hubení.
Já labroušům nerozumím, ale ten tvůj mi nijak extrémě vychrtlí nepříjde. takže ty musíš nejlépe vědět, jestli ti přijde, že není zdravotně ok a nebo jestli je prostě taková figura. Já být tebou porovnám se sourozenci a poradím se s chovatelem, než se začnu děsit nějaké poruchy slinivky, nebo co si to tu psala....

Jinak já jsem po tom dnešním cvičení nějaká utahaná, ale příjemně. Bernášek tu na mě zase dělá smutný čumáky, protože dostal chudák zase ty samé granule
no a hlavně to musím vymyslet, jak ho naučit ten prostředek aportu

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání