Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 07:25
- Nahlásit

amísek
Já přijdu do Letňan taky jen na čumendu a taky s "pubertálním buranem", takže kliiiiid. Vím, že ses párkrát ukázala tady na LR fóru, ale nějak ztrácim přehled-co máš za psa a jak starého? Jinak s tou srstí, tady Ti stejně dáme jen nějaké obecné rady (krmení, vitamíny, nešampónovat...) a to nemá moc smysl. jestli se Ti něco nezdá, nech si poradit od veterináře. Já s tim žádné extra zkušenosti nemám, protože mí psi to nepotřebují, mají dost kvalitní srst po předcích-na tom taky záleží. Taky, pokud třeba máš psa celoročně jen v bytě, tak ti většinou línají tak nějak trochu pořád.

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 07:52
- Nahlásit

Potvrzuji, že pes v bytě líná neustále, jen je období, kdy naprosto příšerně a kdy trošku míň...

Karol
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 07:53
- Nahlásit

Jumi
Dáreček pořízen a připraven!
Tak to je úžasný! Musim honem vymyslet, co budem slavit , protože já mám narozky až v létě a Ondra je měl teď...tak nevim nevim, do čeho ty svíčiky píchnu. Možná tě napodobim a taky spáchám dortík na výročí - jenomže to je 3. ledna a kdo má po Vánocích chuť na dort...
Uvidíme. Každopádně se moc těšim na tu legraci, protože vim spolehlivě, že Ondra je nezná

Karol
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 07:55
- Nahlásit

Ketrin
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚžasný miminkový fotečky!!!! Rozplývala jsem se tu nad tim děsně dlouho a snad mi nakonec ty labrouškový miminka přijdou ještě sladší než ty zlaťáčkový
Ale to bude asi tim, že každý chce to, co nemá nebo neměl

Jandula
Aha. Tak to ten náš teď zrovna naprosto příšerně

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 07:58
- Nahlásit

Karol
U nás je to teď trošku míň... nebo je to tím, že je s tátou na baráku, kde se dělá rekonstrukce, takže mezi tím prachem se těch hodně chlupů docela ztratí...

Joo, Sára je velkej pomocník, krade tátovi naprosto všechno, naposled to byl nějaký štětec (prý hodně drahý), ze kterýho mu vytahala štětiny... Otec měl záchvat... Pak takový ty platový křížky, který se dávaj mezi dlaždičky, aby tam byly stejný mezery a ten náš debílek se tím začal dusit...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 08:11
- Nahlásit

Karol
Dík za chválu Ty to vlastně neznáš, protože jsi sem ještě nechodila, když jsem tu na jaře hrnula pořád fotky mimin - to byl odchov štěňat online.
Asi tam nechám ten les (na logu). Jakákoliv fotka psa tam vypadá jako příšerka z petřínského zrcadlového bludiště. A jaks to dokázala, že máš fotky i v textu?

amísek
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 08:11
- Nahlásit

Ketrin
ahojky,mám labradorskýho retrívra,je to pesan a je mu 20 měsíců.Je teda v pubertě snad od půl roka nebo jestli to už bude setrvalý splašený stav nevim.Mám ještě 9-ti letýho leonbergra,ale to byl vždycky kliďas,tak nevím co mám od tohodle plašana čekat.Poslouchá teda super,ale jinak pořád skáče,lítá,jak vidí aport je utženej ze řetězu.No a co se týče žrádla je snad bezednej.My jdeme do Letňan vystavovat,ale myslím,že nás vyrazej,nemá totiž rád když mu cizí chlap šahá do huby a to tak,že docela dost vrčí,takže asi vyhozený peníze.

amísek
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 08:14
- Nahlásit

Ketrin
poslala bych fotečku,ale jsem trošku na tohle levák,umím to zatím jen na mail,tak snad až se to naučím

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 08:20
- Nahlásit

amísek
takdocela dost vrčí,když mu cizí chlap šahá do huby To je blbý, to byste měli ještě natrénovat. Když zavrčí na rozhodčího, tak ho rozhodčí vyrazit přímo musí. Někdy rozhodčí do huby přímo nešahaj, koukaj jen na skus a třeba tě nechá abys mu ho předvedla sama. Ale na kulky mu šáhne určitě.
jinak pořád skáče,lítá,jak vidí aport je utženej ze řetězu.
to je normální,

amísek
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 08:34
- Nahlásit

Ketrin
oni mi ho totiž zpražili na svodu mladých loveckých psů,ale to by bylo na dlouho.A to že je divokej,za to vlastně ani nemůže,vyrůstal s živelným kloučkem,no a teď se bezvadně doplňujou.Se zubama otravuju koho můžu,ale nikdo se do toho moc nehrne-ani se nedivím!! Jinak venku bezva počasí,louže něco pro ně,pak si utře nožky o mě nebo o křeslo,protože ho většinou děti pustí domu,aby bylo veselo.

Karol
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 08:48 - Změnil/a: Karol
- Nahlásit

Ketrin
Vkládání fotek do textu je jednoduchý - je na to ta ikonka vedle vložení www odkazu (řetízek) - vypadá jako obrázek s nějakou horou...teda mně to tak přijde - na tu klikneš když máš kurzor tam, kde chceš mít zhruba obrázek a on ti ještě nabídne možnosti, jak bude obrázek mezi textem umístěnej. A velikost si musíš vyzkoušet - můžeš si tam zadat delší stranu obrázku, já do textu myslim dávám 150 - 200...zas prostě něco náročnýho na čas, protože když je to moc velký nebo moc malý...musí se to smazat a zkusit znova a navíc si musíš pamatovat, co jsi právě zkoušela, což je pro mě třeba u 5. fotky už problém
Jé to byly časy o prázdninách, když jsem na tohle měla čas...

A ještě ti dám jeden typ - kdybys chtěla mít texty na barevný ploše, tak to jde nejlíp tak, že ten text napíšeš do tabulky, třeba celej do jednoho okýnka (teda buňky) a v tý pak snadno určíš barvu pozadí. Bez tabulky to myslim moc nejde.
A jinak je na estránkách taky někde nějaká poradna, kde jsou jednak nejčastější dotazy rovnou vysvětlený a pak je tam i diskuze, kde se můžeš na cokoliv zeptat a rady se ti dostane zpravidla do pár hodin, nejpozději druhý den - to jsem taky zkoušela, jen jsem chtěla dělat samý věci, co bych si musela zaplatit navíc....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 08:48 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

amísek
A kdo vás labíky posuzuje?Pokud je to někdo rozumnej,tak si myslím,že mu to můžeš v klidu říct,co máš za problém se zuby.Já mám z vrhu A jednoho hyper-hyperaktivku a toho před výstavou nebo zkouškou musejí nechat někde vylítat,aby vůbec zůstal chvilku v klidu.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 10:02
- Nahlásit

Karol
Díky, díky... Potíž je v tom, že já jsem fakt hroznej PC-tupoun a analfabet. Holt starší generace. Budu to pomaloučku zkoušet a uvidím.
A z těch poraden, z těch mám trauma z dob, kdy jsem začínala dělat s internetovým bankovnictvím když bylo v plenkách a pořád jim to nějak nechodilo, navíc další problém mezi židlí a klávesnicí... a když jsem volala na bezplatnou linku o pomoc, tak na mě mluvili tím profesionálním IT ptydepe a ještě s tou jejich profesionální echt zdvořilostí, zatímco já zuřila... jednou jsem to nevydržela a plná frustrace jsem na toho milého pána do telefonu ječela, že já tohle neumím a ani to umět NEMUSÍM a ať mi vysvětlí ČESKY, co mám dělat

ko4ka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 10:34
- Nahlásit

Ahoj holky, jste tu dneska někdo?
amísek
A jak se ti osvědčila Calibra? Nám teda u dvou našich psů vůbec....

ko4ka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 10:54
- Nahlásit

Milá děvčata, včera jsem se evidentně musela nudit, nýbrž jsem se pustila do hrátek s fotečkama našich dvou medvědů, totiž psů a přitom jsem se div nerozplynula nad tím jaké to krásné miminko jsem si dovezla poslední květnový víkend domů

Můžete mi prosím, někdo vysvětlit kdo mi moje krásné myšátko

vyměnil za toho neposlušného, rozmazleného, ukníkaného, nenažraného a pubertálního výrostka??

Karol
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 11:23
- Nahlásit

ko4ka
Tak tenhle druh sentimentu na mě jde taky. Dokonce chystám na stránky takový půlroční text a chci do něj našoupat fotky, na kterých bude hezký srovnání velikosti Bondíčka mimi a Bonda poberťáka. Jen kdyby to tak nežralo čas. Miminka to byly sladký, ale teď se zas dá s nima víc podnikat a nemusíme je pořád tak hlídat. A běhat v noci ven čůrat každou chvíli

Karol
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 11:31
- Nahlásit

Ketrin
Já počítačům taky skoro vůbec nerozumim, jsem typický uživatel a neumim nic víc, než co občas potřebuju.

plná frustrace jsem na toho milého pána do telefonu ječela
Tak takhle jednou křičel Ondra do telefonu na někoho v informacích myslim že v OBI - a ten člověk ho naprosto zpražil tím, dokud se neuklidní, neřekne mu vůbec nic...a měl pravdu, protože v nevýhodě je nakonec vždycky ten, kdo něco potřebuje... čili ubohý zákazník.

A připomnělo mi to, jak jeden náš známej jednou volal rozčileně do banky, že podle výpisu z účtu mu jednu platbu účtovali dvakrát a při tom on posílal peníze jen jednou a ať v tom udělaji pořádek...a oni mu do toho telefonu pustili nahrávku jeho dvou hovorů - zadával tu platbu přes telefon - a on opravdu během jednoho dne dvakrát zavolal, zadal úplně tutéž platbu a prostě na ten první hovor zapomněl !
To mě jen tak napadlo....že když člověk na někoho řve do telefonu, měl by myslet i na to, že se to možná nahrává....navíc v Čechách....nenahrávají se tu náhodou všechny telefonní hovory?

ko4ka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 11:33
- Nahlásit

Karol
jsem se do toho včera tak zasekla, že jsem u toho seděla celý odpoledne Tak rychle to uteklo

Karol
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 11:42
- Nahlásit

ko4ka
A má to nebo bude to mít nějaký zvěřejněný výsledek?

A jak jsi mě tak navnadila...asi to taky provedu ještě dneska...odpadla mi jedna hodina, co učim, tak bych ten čas mohla věnovat Bondíkovi a jeho stránkám........fakt je, že mi musí Ondra občas připomenout, že čas věnovanej stránkám je Bondovi úplně ukradenej a ani trochu to neocení a daleko víc by ocenil třeba delší procházku....
Nojono.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 12:05
- Nahlásit

Karol
no bude to mít ten výsledek, že Chelsince asi dneska překopu fotoalba Takže přibudou nějaké nové, dosud nezveřejněné fotečky a naopak ty okoukané dám pryč....
Pořád přemejšlím, co bych na ty její stránky ještě dala, naopak co tam být vůbec nemusí... Asi už je to nějaká nemoc

Jumi
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 12:27
- Nahlásit

Ahoj holky!
teda vy ste s těma stránkama ale nějaké počertu aktivní!

ko4ka
vyměnil za toho neposlušného, rozmazleného, ukníkaného, nenažraného a pubertálního výrostka??
hele především to slovo ukníkané mě dost zajímá! Chelsinka taky kničí! já jen, že jsem musela bernášovi oznámit, že jestli se bude od Leryho učit ty šílený tolleří nešvary, jako je kničení na cvičáku než na něj příjde řada, tak jim to jejich kamarádíčkování budu muset zatrhnout! Tohle totiž u GR vůbec neznám

Karol
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 12:37
- Nahlásit

Jumi
ko4ka
Bondík je teď taky docela ukníkanej. Na cvičáku nevim, teď jsme vlastně dlouho nebyli ale nikdy to nedělal ( ale některý GR to dělaji taky, myslim, že třeba Dorča taky chce pořád už do akce...a závidí těm, co právě smí něco předvádět a Bali, teda LR, tak je tak nedočkavá, že skáče do vejšky a poštěkává...většinou to vypadá, jako by němohla uvěřit, že ty zlaťáci jsou tak tupý a dělaji s aprotem kraviny, zatimco ona přesně ví, co s s ním dělat má a chtěla by to všem pěkně předvést )
Ale kníká teď docela často doma, když třeba něco slyší z venku a nemůže se jít podívat nebo tak. Někdy je to asi zívání...při zívání mu to vždycky trochu pískne a já občas běžim zkontrolovat, jestli se mu něco neděje a on zatim napůl chrní a je spokojenej

ko4ka
Taky jsem přišla na to, že jsem na začátku založila některý úplně nesmyslný galerie...ale předělat to a sloučit...to je na několik hodin!

ko4ka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 14:19
- Nahlásit

Jumi
Karol
Chelsinka je ukníkaná hrozně! Nemyslím to kníkání při zívání, to už rozeznám, ale ona kničí prostě při jakékoliv vhodné přiležitosti... Například, pokud má pocit, že se jí nikdo nevěnuje, tak si jde a přitom si kňourá, nebo když jde někdo pryč, nebo když něco chce a já jí to nechci dovolit, popřípadě, když jí vezmu sebou k doktorovi, tak při čekání v čekárně mi tím naznačuje, že se jí tady nelíbí a nebo, že se tu nudí a přeje si odejít
Tak jsem si mezi venčením trošku pohrála se stránkama a hlavně s galeriema foteček Pozoruju, že nám ty založená fotoalba asi nebudou stačit, asi si budu muset na estrankách zřídit další účet na fotečky

Karol
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 14:38
- Nahlásit

ko4ka
jojo, to jsem pochopila rychle, že těch fotek zadarmo se tam vejde příšerně málo a musela bych pořád zakládat další a další stránky.....tak jsem radši obětovala těch 5 stovek....mezi tim, co pes stojí se to za rok myslim dost ztratí...a teď jsem ráda, protože tam můžu dát fotek snad 2000....a to doufám nikdy nenaplnim! kdo by se na to pak asi koukal, že?

Tak se jdu k tobě na chvíli mrknout....jestli jsi to udělala trošku přehlednější...očíslovaná alba mě malinko matou, nikdy nevim, kam jít a co už jsem viděla a co ne...

ko4ka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 14:49
- Nahlásit

Karol
tak já se snažím vybírat takový ty fakt pěkný, jelikoš nacpat tam všechny co bych chtěla, tak jich tam mám milion Vidíš, teď mě ještě napadlo, že bych jí ty fotoalba mohla nějak pojmenovat než očíslovat...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 14:53 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Karol
ko4ka
To písknutí při zívání mně se hrozně líbí když někdo doma zívne a pískne, tak já taky písknu
a Balije tak nedočkavá jako když to vidím... V sobotu jsme cvičili, Borgo a o 2 měsíce starší golden. Zkoušeli jsme marking. Golden vzorně čekal, až mu páník dovolí vyběhnout pro aport. A pak s ním kravil a vůbec ho nedonesl. No a Borgo? - samozřejmě přesně naopak. On jak čeká na ten povel, tak nekňučí, ale funí a podupává a div že neobrací oči v sloup - tak úúúúúúž?

ko4ka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 14:55
- Nahlásit

Ketrin
teda z Borgouška ti roste aportovací nadšenec, to se někdo má

Karol
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 14:57
- Nahlásit

ko4ka
že bych jí ty fotoalba mohla nějak pojmenovat
To je ono! - tens ystém je takový ...zvláštní Jestli jsem to pochopila, tak v albu I jenom mimifotky, II. krásně roztříděný a III zase všechno ve směsi...
Ale máš tam krásný fotečky!

Karol
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 14:59
- Nahlásit

Ketrin
A to chceš jako říct, že Borgo vyběhne a v tu ráno je zpátky u tebe i s arpotem, jinými slovy, že PROSTĚ FAKT APORTUJE?????

Abysme tě odsud nevyloučili !

A to zívací písknutí je hrozně roztomilý, to máš pravdu

ko4ka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 15:00
- Nahlásit

Tak při dnešní procházce jsem při pohledu na naše medvíďata uvažovala, jaký pejsci mně se vlastně líbí a proč a jakého si v budoucnu pořídíme do party.... Původně jsem ještě do nedávna uvažovala nad nějakými i hlídacími plemeny a pak při pohledu na vysmátý Chelsin výraz, když mě flákla klackem do nohy, který držela v tlamce, když probíhala kolem a při pohledu na Jackounka, našeho grizzlíka, když se tak okolo mě majestátně producíruje s úžasným labíkovským medvítkovským výrazem jsem se plně rozhodla... Miluju ty neposlušný retrívry víc než poslouchací ovčáky a podobně a asi by mi i chybělo to jejich neposlouchání... Můj další pes bude retrívr, asi jsem masochystka

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání