Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 17:40
- Nahlásit

Jumi
Aha ty myslíš Fotogalerii,ne jednotl.fotku.Už mám dneska uzlíky na mozku.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 18:12
- Nahlásit

Jumi
Ha jsem trubka,ty myslíš galerii.No mě se to líbí,akorát bych tam dala posuvný šipečky,tedy jestli to jde.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 19:44 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit

Ahoj holky! Tak jsem se na vás dneska konečně přišla podívat... Celý dopoledne jsem se "flákala" v Třebíči, byla jsem tam na pracovním pohovoru

Takže co dělali dneska naši "něcojakobratránci", bráška a samozřejmě zpřátelení labroušci??

HanuleGR
Prosim tě, nemohla bys nějak naší paní chovatelku požádat jestli nemá kontatky na páníčky našich sourozenců z vrhu CH? Stačily by emaily, pokud nemaj stránky. Na mě paní Maříková nějak nereaguje...

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 20:44
- Nahlásit

Zuzana T
No mě se to líbí,akorát bych tam dala posuvný šipečky,tedy jestli to jde.
no moc nevím, kam myslíš, protože nahoře vedle těch malých fotek šipičky jsou...ale je to jedno, protože je to stejně šablona z frontpage do které jen házím fotky...petr se sice tvářil, že mi vytvoří nějakou lepšejší, ale znáte chlapy a bůhví kdy to teda bude

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 20:58
- Nahlásit

Jumi
Aha no vidíš,já si nevšimla..
Mě to dneska moc nepálí

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 21:03
- Nahlásit

Zuzana T
Ach jo...jsem z toho bernáše celá nesvá. měli jsme jít k vetovi hned dneska a na nic nečekat. Zítra tam zavolám, ale myslím, že měli napsáno, že mají zavřeno....skoro mám chuť tam jít místo těch Letňan

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 21:06
- Nahlásit

Jumi
Coje? Ucho nebo to blbnutí s Thorinem?

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 21:11
- Nahlásit

já ho pořád sleduju a celej den dobrý a teď mi zase přišlo, že jde nějak podivně a ještě ke všemu mu lupe v nějakém kloubu...ale zase mi příjde divný, že by se to objevilo ze dne na den...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 21:17 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Jumi
zítra buďte v klidu a v sobotu a v neděli bude určitě ordinace fungovat.

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 21:19
- Nahlásit

No Petr v klidu je, že pro něj děláme absolutní maximum a je ochotnej mě vzít kdykoli kamkoli, ale já to nějak špatně nesu. nevim co budu dělat až budeme mít nemocný dítě

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 21:21
- Nahlásit

Jumi
Jak dlouho byl dneska v terénu?Jestli to má natažené a lítá tak,jako ve středu,tak je docela možné,že to večer bolí.

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 21:21
- Nahlásit

jo a ještě ke všemu se celej víkend rejpal v jídle a pořádně nežral a dnes si zase nesnědl oběd a přitom je to takovej žrout, pro kus žvance by si nechal koleno vrtat!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 21:25
- Nahlásit

Jumi
No klidně může být nachlazený,víš,že se každou chvíli vykoupe.Sádla na sobě moc nemá,takže mohl prochladnout.Zítra jděte na kratší procházky a buďte v teple.Dej mu céčko,medíček atak a mazlínkuj ho.

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 21:34
- Nahlásit

Šli jsme dneska na kratší a jen na jednu, ale s lerym a potkali jsme pár psů se kterejma se honil...

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 21:38
- Nahlásit

Zuzana T
no on už ode mě chce mít svatej klid, pořád ho nutim chodit rychle pomalu a hejbu mu s nohama, takže už je naštvanej a zvolil strategii alá Thorin - tedy zatnou každej sval co se dá ať se s těma nohama nedá hejbat. chuděra to taky nemá jednoduchý, když má paničku chabruse na nervy!
a ještě jsem volala Petře, jak to začlo u boďase a místo aby mě uklidnila, tak že prej ze dne na den, že si myslela, že blbě skočil...
asi si udělám horkou čokoládu a zalezu si s knížkou někam do kouta nebo se tu ze mě ti moji kluci ještě zblázněj!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 21:39
- Nahlásit

Jumi
Míšo,teď nic nevymyslíme.Zavolej k vet a objednej se zase na prohlídku,ať máme klid.Já zítra jedu s Cathy na hon, ale večer si zavoláme,co a jak.Podrbej ho za mě a dobrou.

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 21:40
- Nahlásit

takže mohl prochladnout
no to klidně mohl protože u našich se pořád válel na tý studený zámkový dlažbě na terase fakt povedená návštěva...

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 21:41
- Nahlásit

Dobrou a úspěšný lov

amísek
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2006 15:57
- Nahlásit

Ahoj holky,jste tam někdo?Mám trochu dilema,venku je hnusně a zima,tak nevím jestli mám vzít Amovi jenom deku na ležení nebo jsem mu udělala molitanový pelíšek.Nechci vypadat jako,že jsem se zbláznila,kdybych ho brala sebou.Vzhledem k tomu jaký máme číslo,si myslím,že nevydrží tak dlouho stát a ležení na studeným se mi taky moc nelíbí.
Jumi
Tak co psík,už je lepší?

Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2006 17:18
- Nahlásit

amísek
Klidně vem pelech! tam ho nosí všichni, takže jako blázen určitě vypadat nebudeš!

Asi jo dneska mi přišel v pohodě. byli jsme venčit skoro se stejně starou fenečkou a přišlo mi že chodí úplně stejně, tak možná jsem plašila zbytečně...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2006 18:01 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Jumi
Ahoj tak jsem tady.Bernášek chodí normálně,ale já sotva lezu.Měli jsme 6 lečí a poslední byla do kopce a z kopce a já si trošku pochroumala kotník - nic vážného,ale cejtím ho.
Hon byl pěknej,ale bylo děsně moc psů.Napříště se budeme muset přihlašovat k účasti.Ale přesto si to psiska užila.
Zítra dorazí malá Katka od Brittany,podpořit Bernáška.

Karol
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2006 16:01
- Nahlásit

Ahoj po výstavě!
Tak to bylo dneska velmi rozporuplné, co?
Jumi
Ještě jednou díky za svíčky! Při nejbližší příležitosti na ně Ondráška nachytám
S tou rozhodčí to dneska bylo zvláštní. Vůči nám byla rozhodně v pohodě - to musim říct, protože její chování mi přišlo docela hezký a co říkala rozumný. I Eva jí má myslim docela ráda, takže ten pitomej, unáhlenej a dost nesmyslnej výplod o Bernáškovi mě překvapil. Na druhou stranu - ona byla asi přesvděčená, že dělá to nejlepší, co může, když ti řekla, co ti řekla. Nám zas poradila, ať na příští výstavě nejdřív s Bondem prolezem všechny stánky a koupíme mu cokoliv, co se mu bude líbit, i kdyby to mělo bejt grilovaný kuře...aby měl z výstavy prostě super zážitek

Karol
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2006 16:05
- Nahlásit

A ještě pro ty, kdo to neví...ale byli tam odsud skoro všichni..., tak Bondík skončil 3. s tím, že nám rozhodčí řekla, že by byl 1., kdyby vydržel stát. Vystavoval Ondra, myslim, že se to povedlo...i když to chvílema bylo opravdu tak, že všichni psi stáli v postoji a Ondra předváděl s Bondem něco mezi tancem se psem, akrobacií, kravením, přetahováním ...a tak ...každopádně to zabralo a Bondík až do poslední minuty celkem vydržel a vypadalo to dobře...jenže ta poslední rozhodující minuta pak byla už prostě moc dlouhá, a tak ve chvíli rozhodování pořadí prostě nechtěl stát, anebo aspoň ne hezky. Takže jsme moc rádi - především, že teď bude až do jara s výstavama klid, a že potom možná nastoupíme s trochu duševně vyvinutějším pejsáčkem.

Ondra uznal, že vystavování psa je velmi náročný a společně s Bondíkem prospali skoro celý odpoledne

Jumi
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2006 16:07
- Nahlásit

Ahoj holkýýý!
tak o našem tragickém výsledku už všichni slyšeli, ale:

HanuleGR
jak dopadl Charlie? byl pěkně neposedný

Karol
A co váš brácha a ségra? Koukala jsem na ně jak si to před začátkem nervózně zkoušeli v kruhu!

Ketrin
Kde jste se proboha schovávali! několikrát jsme prohledali labradoří halu a kde nic tu nic!

my jak jsme přijeli dom, tak jsme všichni tři padli za vlast a spali, jak medvědi. Nějak nás to znavilo a musím říct, že ty výstavy v hale jsou opravdu děs běs, pro příště budeme asi chodit už jen na venkovní a to ještě uvidím, jak se dovyvinou ty bernášovi tesáky musím se přiznat, že toho na mě bylo tenhle týden nějak dost. nejprve to bernáškovo chození (stejně po spaní je pořád nějaký ztuhlý) a pak se začal nípat v jídle (ještě si dnes ani nedožral snídani) a jako poslední ten dnešek se zubama a churavym psem.

Jumi
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2006 16:12
- Nahlásit

Karol
ona na nás byla hodná a milá - to jo. Podle mě prostě cítila povinnost upozornit člověka, který podle ní nemá zkušenost se psy na to, že jeho pes je na tom zdravotně špatně...

Mě to strašně mrzelo v tu chvíli, ale teď už mi zrovna to vytknutí podvyživenosti neva..to spíš aby se mu srovnali ty zuby, nohy a aby blbec jeden přestal dělat drahoty s jídlem!

Jumi
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2006 16:15
- Nahlásit

Karol
jo a Bernášek to asi okoukal od Bondíka, nebo asi tušil co si o něm paní rozhodčí myslí, ale při kontrole zubů se taky pěkně stáhnul a nahrbil!

Karol
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2006 16:29
- Nahlásit

Jumi
Jo, tak ještě trochu reklamy na Aurea Rosa - Eva má dneska vážně důvod k radosti, protože všechny 4 fenky, co tam byly, obsadily první čtyři místa !!! v pořadí Daffie, Delphi, Dorris a Debbie. Bráška Dantes alias Rony VN bez pořadí.

A my měli to štěstí, že jsme Helču potkali mezi halama 2 a 3 - vás potom asi nenašla...a nějak nemohla vůbec najít ani celý labíky...a já do teď nevim, kde vlastně byli, ale asi určitě v jiný hale, že jo?

Těšíme se zítra na cvičení - i když to přeběhnutí nám připadá trochu zvláštní...ale když chodí i Eva

Karol
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2006 16:33
- Nahlásit

Jumi
A kontrolu zubů Bondík dneska docela zvládnul...myslim. Fakt mu asi ženská vadí míň. A náhodou Bernášek krásně stál, mám hezkou fotku, tak jestli chceš, pošlu. Ani nevim, jestli Petr fotil.
Vůbec myslim, že to ti moji chlapi spolu pěkně zvládli - vesele a hravě podle plánu , a že to dneska nebylo pro Bonda tak hrozně stresující jako třeba v Třeboni, to bylo asi nejhorší.
Navíc mám jasnej cíl - Bonda je potřeba před výstavou pěkně hodinku vyběhat a bylo by to zřejmě zas o dost lepší...jen jak to zařídit...a nemuset o tu hodinku dřív vstávat

Jumi
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2006 16:40
- Nahlásit

Karol
tak to moc gratulujuuu jste to ale povedená rodinka!

i když to přeběhnutí nám připadá trochu zvláštní...ale když chodí i Eva
no to je asi proto, že to bereš jako přeběhnutí, když to přeběhnutí není! RS je teď sice každou neděli, ale není to zvykem, bývá většinou 1 za 14 dní a až se Bali zakulatí a porodí, tak nebude tak 2,5 měsíce vůbec. takže já chodila 1 týden do Koloděj a 1 na RS a až bude mít RS pauzu, tak si to v Kolodějích zase doženema, co teď nechodíme

Já jsem koupila bernáškovi ještě jednoho dummíčka, zelenýho, protože se mi pak nebude chtít platit poštovné! už aby ten dareba pořádně aportoval, ať můžeme pěkně oba využít ! beztak to cvičení je daleko lepší než všechny výstavy ..

Karol
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2006 16:51
- Nahlásit

beztak to cvičení je daleko lepší než všechny výstavy
Tak to rozhodně!!!!!!!

My jsme tuhle aplikovali nějaký to cvičeníčko z RS a moc se nám to líbilo - všem třem. Vzali jsme toho chlupatýho dummíka a docela to šlo. Největší nádhera je, jak to baví toho psa - to je úplně dojemný a je těžký se od něj nenakazit. Jen teda nakonec s tim králíkem začal trochu kravit....on má na to takový ty ouška jak dělaný, tak jsme mu ho museli odejmout a zas ho dlouho neuvidí
Těšíme se na zítra právě na další nápady a inspiraci.

Hledali jsme tam dneska nějaký vhodný hračky a nějak nic moc. Koupili jsme jen takový gumový kolo s provazem - jenomže Bonda stejně zajímá především ten provaz...ale zase na přetahování je to vynikající, to se drží za kolo a nepustí
Ale jinak se nám tam nic nelíbilo. Nějak mi pořád přijde, že si dokážu sama vymyslet a vyrobit i lepší a vhodnější....jen na to vzít čas. Ale jednou se do toho pustim a s pomocí provazu a starejch tenisáků určitě vznikne něco suprovýho.

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání