Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Karol
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:06
- Nahlásit

Jumi
Tak kdybys nevěděla kdy a kde to je, můžu ti to taky klidně napsat Ale chápu, že šlo o tu krásnou pozvánku...

Zapomněla jsi snad na naši taktiku? Některý věci by se neměly zmiňovat ani šeptem, natož veřejně

A pro tentokrát doufám, že Bernáš s Bondem nebudou vedle sebe!...čistě proto, abysme vám nekazili výstavní morálku.

Pokud jde o trumfování v kruhu...chtělo by to natočit na kameru, abysme to potom mohli objektivně posoudit

nevím, proč mi petr zakázal nacvičovat tento způsob v 11h večer
Ehm, já jsem tuhle podpořená pár doušky a sedmičlennou návštěvou obdivující celej večer Bondovu poslušnost....chtěla předvést, jak štěká na povel...a převedla...hned asi 5x a pak jsem se dozvěděla od vlatsního manžela, že jsem "úplně blbá", protože....ono bylo půl druhý ráno.... (Smozřejmě jsem se hrozně urazila, ale asi měl pravdu, co? )

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:07
- Nahlásit

Jumi
Karol
Já mám doma malý míček,pískací placičku a jedno placatý .ušatý cosi.Vezmu to s sebou k Míše nebo na výstavu.

Jumi
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:10
- Nahlásit

Karol
že jsem "úplně blbá", protože....ono bylo půl druhý ráno
no jak píšu! ty chlapy prostě někdy nepochopíš

Smozřejmě jsem se hrozně urazila, ale asi měl pravdu, co?
pravdu nepravdu, hlavně když my a naši pejsci mají radost! na to ti dva bručouni ani nepomyslej!

Jumi
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:16
- Nahlásit

Karol
Tak kdybys nevěděla kdy a kde to je, můžu ti to taky klidně napsat
to jsem si rozluštila z těch hieroglifů i to že mám přinést něco do tomboly

Zuzana T

jenže ono na něj doma funguje kde co ale v kruhu, to se na mě akorát tak vzteká

Tak já zase letím! jdu na očkování - bojim bojim! naštěstí je to už ta poslední dávka, pak už mě letos čeká jen tetanus a budu mít zas na 10let pokoj!
Ale 4injekce za rok! no uznejte, že to je na jednu malou jumi až dost!

amísek
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:16
- Nahlásit

ahoj holky,vidím že jste všichni celkem v pohodě.asi jsem jedinej nervák před výstavou.teď mě ještě ke všemu poprosila kamarádka jestli nepředvedu i jejího hopsala v dorostu,tak mám dvojitý nervy a nevím jestli jí ho mám předvést.On mě sice poslouchá,ale je to pro něj první velká akce a tak nevim jestli není lepší když je s ním vlastní panička i přesto,že se na to necejtí.Já už se taky moc necejtim,včera mi chtěl sežrat veta když mu koukal do ucha.Byl pěkně nasr.

Karol
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 15:01
- Nahlásit

amísek
No teda my tady řešíme, jak nezkazit nenapravitelně psa výstavou - taková vážná věc - a ty máš pocit, že jsme v pohodě, jo? (no, upřímně, já jsem vždycky v pohodě až do tý chvíle, než nastoupim do kruhu plná nadějí, že všechno bude jinak a oba to tentokrát dobře zvládnem...a pak začne Bondík předstírat, že se pohybuje zásadně cvalem, je naprosto nevychovanej a má nekoordinovanej pohyb zadních nohou protože, se neustále snaží podrbat....tak pak mi obvykle vytečou nervíky, celá zrudnu a je to v háji. Tnetokrát se budu snad smát z pozapásky apotit se bude manžílek)

Nevim, jak moc zkušená jsi vystavovatelka, já bych zatim cizího psa asi nebrala....když zatim neumim vystavit ani vlastního na druhou stranu některý psi prý líp poslouchaji cizího než svýho...

Do ucha se snad zatim ( ) na výstavách nikdo psům nekouká, tak snad to zvládne dobře - i když vy máte problém s těma zubama, co?

Karol
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 15:05
- Nahlásit

Jumi
ty chlapy prostě někdy nepochopíš
No, já musim uznat, že v tomhle případě i docela chápu...ale ten slovník...
Nejhorší je, že on to štěkání s ním zkouší strašně často a mě to někdy už tak štve....taky nám Bondík pěkně začal předvádět, zač je toho loket, a že prý když chcem štěkáčka, máme ho mít. Takže teď to zkouší docela často...a diví se, že nejsme nadšený

Jumi
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 15:13
- Nahlásit

Karol
že on to štěkání s ním zkouší strašně často a mě to někdy už tak štve....
no naši kluci si venku hrajou tak, že Petr do bernáše boxuje a ten uskakuje a šíleně štěká! Ale protože bernáš je mistr úkrytů a tudíž strašně rád provokuje z podpostele nebo venku z podlavičky, tak se mi pořád plete pod nohy nebo se prorve mezi moje nohy a odtud na petra štěká ale jak u toho skáče tak do mě pořád vráží a když tohle dělaj 1/4hodiny, tak už mám chuť zardousit oba!
O nějakém romantickém procházení ruku v ruce setmělým lesem s okolo šťastně pobíhajícím psem si můžu ledatak nechat zdát! a to ještě čekám, kdy nás seřve nějaký myslivec, že tam ponocích štěkáme jak nalesy!

amísek
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 16:09
- Nahlásit

Karol
vystavujeme teprve potřetí.Poprvé byl jako starý mazák,podruhé už jsme dostali horší známku za špatné vystavení.vyloženě ho nebavilo to,že musí stát no a teď nás za zuby vyhodí rovnou.
Jinak k tomu druhému psíkovi,ještě nevystavovali a panička se bojí,že ho nezvládne.Je to trochu samorost,ale nějakým zvláštním způsobem mě uznává jako autoritu a jí bohužel ne.Je to ale její první pejsek,tak snad se to ještě zlepší a podaří se mezi nimi navázat nějaký vztahzatím je to bohužel jenom přes žrádlo.

amísek
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 16:11
- Nahlásit

Karol
jo a to,že se Ti bude potit manžílek docela závidím.Já jsem ráda,že nás vůbec odveze,ale i to je pro něj ztráta času.

amísek
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 16:24
- Nahlásit

Tak teď jsem zjistila,že zlaťáci jsou v první hale a labrouši v hale č.4,tak to vás asi moc s tím mým "agresorem" jak byl na svodu označený, neuvidíme. jestli ještě nebude nějaká změna.Loni tam měli kruhy vedle sebe a v Litoměřicích taky,tak je to letos blbě udělaný.

Jumi
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 20:40
- Nahlásit

amísek
těma halama se dá procházet! takže kdo se chce najít, ten se najde

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 22:19
- Nahlásit

zlaťáci jsou v první hale a labrouši v hale č.4
Do prčic, co nám to udělali? Já nutně potřebuju sledovat aspoň u dorostu jak LR, tak GR.

Jumi
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 22:57
- Nahlásit

Ketrin
Já nutně potřebuju sledovat aspoň u dorostu jak LR, tak GR.
no jo! na to jsem nepomyslela! Tak to abyste s Borgáčkem začali trénovat sprinty ale je to divné, protože vždycky bývali retrieveři spolu pohromadě!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 23:05
- Nahlásit

Jumi
V těch Letňanech to vždycky nějak pomrvěj. Buď neřaděj psy v třídách podle abecedy jak je zvykem, a teď tohle. Vedle LR budou nejspíš čivavy a vedle GR naháči.

Karol
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 07:04
- Nahlásit

Ketrin
Vedle LR budou nejspíš čivavy a vedle GR naháči
Třeba majitelům čivav a naháčů koneščně dojde, co to mají doma za podivný zvířátka

amísek
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 07:51
- Nahlásit

Tak zlaťoušsci mají kolem sebe jezevčíky-bacha na ně jsou pěkně vzteklý,dál tam jsou teriéři a beaglové.Labroušsci tam mají nějakou všehosměs zřejmě loveckých psů a teriéři tam taky nějaký budou.Z jezevčíkama mám děsnou zkušenost,už několikrát mi napadli to mé černé stvoření.
Je pravda,že kdo chce se najde,před psema labradorů jde ještě 13 českých fousků a my s Amem jdeme pak ještě až 24,takže do oběda času dost.
Ketrin
Myslím,že dorost stihneš,teda pokud chceš vidět psa a ne fenku,protože než se fouskové z psího kruhu odporoučej,tak to bude asi chvilku trvat.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 09:11
- Nahlásit

Karol
podivný zvířátka

Na obl.výst.v Kunraticích loni byli vedle našeho kruhu krysaříci. Než jsme šli na řadu, tak jsem tam s Rambem procházela a krysaříci na něj štěkali. Jenže ono to skoro nebylo slyšet z Ramba přímo sálal údiv-"co to jako má být toto?"

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 10:42
- Nahlásit

no to snad nééé! tak to je tragédie! bernáš tyhlepodivný zvířátka šíleně miluje! jestli mi vždycky za nějakým psem zdrhne, tak je to zcela zásadně něco takového! tak to můžeme na nějakou morálku v kruhu zapomenout definitivně! Bondík + podivný zvířátka

Karol
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 13:43
- Nahlásit

Jumi
Tak já nevim. Ondra neni schopnej si s Bondem zkusit nic, tak nevim, jestli je to rozumný ho do toho kruhu poslat. Ale asi už jsem se rozhodla, takže tam prostě půjde a předvede. A já budu stát za páskou a rozesmívat oba dva teda rozesmívat Bonda a uklidňovat Ondru. On totiž vůbec nemůže pochopit, proč o tom pořád mluvim a pořád to tak řešim...tak uvidíme, Možná to pochopí, až to jednou sám zažije...
Ty naháči či co....to už je v našem případě myslim jedno mohli by tam vystavovat třeba slony a nepomůže to...horší to bejt stejně nemůže (jasně, že přehánim )

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 13:51
- Nahlásit

Karol
Nějak to dopadne,neboj.Jestli se Ondra necejtí,tak jdi sama.Já jsem volnej handler,ale mám tam svoje štěňátko v kruhu.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 15:11
- Nahlásit

Ahoj děvčata, všimli jste si taky toho, že zakladatelka tohoto našeho drbacího kroužku tu už věky nebyla??

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 15:44
- Nahlásit

Karol
Jumi

Buďte v kliduuuu! Počkejte až nastoupím já s Charliem to bude komedie! Na rozdíl od vás ještě nemáme za sebou žádnou výstavu, takže můžu jen předpokládat jak se bude chovat a skutečnost může být stokrát horší Takže nezoufejte, pokud si s Jumi myslíte, že tam budete za šašky tak budu třetí kašpar do party

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 17:38
- Nahlásit

Zuzana T
Já jsem volnej handler,ale mám tam svoje štěňátko v kruhu.
Právě!Ty rozhodně volnej handler nejsi! Potřebujeme veškerou tvoji pozornost a podporu!

Karol
Ondra neni schopnej si s Bondem zkusit nic, tak nevim, jestli je to rozumný ho do toho kruhu poslat.
hele jak myslíš...já bych jenom zvážila, jak moc je Ondra trpělivej, protože já musim říct, že jsem v třeboni byla poprvé v kruhu a byla jsem z toho dost vyplesklá a jak bernáš neposlouchal a pořád sebou šil, tak jsem měla v jednu chvíli chuť ho fakt spucovat! No říkám to jenom proto, aby jste si byli s Ondrou 100% jistí, že mu nerupnou nervy a bondíka tam nespucuje, protože to by bylo asi dost blbý...

HanuleGR
že tam budete za šašky tak budu třetí kašpar do party
no hlavně že se pobavíme néé! jenže karol nás v tom pro tentokráté hodlá nechat pokoupat samotné a bude se nám hihňat zpozapásky

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:03
- Nahlásit

No tak holkýýý! kde se proboha touláte!? naše diskuze se opět propadá kamsi do neznáma...tak šup šup ostudy

amísek
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:09
- Nahlásit

Dobré ráno,tak se konečně taky někdo vzbudil?Nevím odkud jak kdo píšete,jestli z práce nebo z domova.Ale kdo z práce,tak mu docela závidím,já už jsem 7let na mateřský a začíná mi trochu hrabat.Ještě že mám toho psa a teď už i internet,do ktreýho se mi moc nechtělo.Co dělaji hafani,nezlobí?

amísek
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:12
- Nahlásit

Trochu jsem odbočila od psího tématu,snad to moc nevadí.Jinak černá "potvora" stále a stále vrčí při styku cizí ruky a jeho tlamy,tak to budeme mít asi rychlý.Budete někdo vystavovat i labrouška?

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:17
- Nahlásit

amísek
konečně taky někdo vzbudil?
já už jsem stihla účast na hodině angličtiny! a dnes píšu z domova ale jindy i z práce!

stále a stále vrčí
to je běh na dlouhou trať! za týden to asi nevyřešíte. chce to moře času a trpělivosti!

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 15:44
- Nahlásit

Holky, prosím, napište mi sem, jak se vám líbí nebo nelíbí ta poslední fotogalerie na našich stránkách, oproti tomu, jak to bylo před tím. mně to takhle přišlo lepší ale kamarádka si na to teď stěžovala, tak chci slyšet víc názorů! Dík moc!

www.zlatejtorda.wz.cz

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 17:36
- Nahlásit

Jumi
A kterou fotku myslíš.Pošlu Ti majlem fotky Svena a Cathy ze světovky ,jo?

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání