| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:01
- Nahlásit
Jumi
Holky po Svenovi už nejsou holky z jeho CHS,takže ty jsou v pohodě.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 13:12
- Nahlásit
Zuzana T
Aha tak to se bere jako doslova! Tak to bych ani nečekal, že někdo bude posuzovat vlastní odchov, to by mi přišlo poněkud divné...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 13:25
- Nahlásit
Jumi
že někdo bude posuzovat vlastní odchov, to by mi přišlo poněkud divné...
To bys koukala loni na NV ML.B. u LR-fen.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 13:57
- Nahlásit
Ketrin
Také jsem psala,že by to tak mělo být.Je fakt,že někdy to úplně vyloučit nelze,zvláště u rozhodčích- dlouholetých chovatelů.Znám rozhodčího- chovatele,který když už se mu někdo z jeho odchovu přihlásí,tak ho posuzuje opravdu přísně.Ví se to,takže svých odchovů v kruhu moc nemá.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 14:57
- Nahlásit
Zuzana T
No jasně že by to tak mělo být (a někdy není). Je na každého svědomí, jak se zařídí... okolo jsou lidi a kdo chce vidět, vidí. To co píšu výše, bylo ale opravdu do nebe volající. Já bych ke své chovatelce (kdyby byla rozhodčí) vystavovat nešla, bylo by mi to trapný.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 15:22
- Nahlásit
Ketrin
Já bych ke své chovatelce (kdyby byla rozhodčí) vystavovat nešla, bylo by mi to trapný.
Hmm to si taky nějak nedokážu dost dobře představit! Já bych se na takovou výstavu taky nepřihlásila něco ve stylu - čau Zuzko, tak co na bernáše dneska říkáš - pěknej né!?
a stejně nespravedlivé by mi přišlo: tak ho posuzuje opravdu přísně
Je to stejné jako když má máma učitelka ve třídě své dítě - o tom už jsem taky slyšela a musí to být fakt děsný!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 15:31
- Nahlásit
Karol!Karol!
Dáreček pořízen a připraven!
|
amísek
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 16:52
- Nahlásit
Ketrin
krmila jsem ho Calibrou-super srst,ale na doporučení veter.jsme dávali Energy a on po něm zhubl 7kg za měsíc.Nakonec se zjistilo,že asi neumí rozkládat tuky.Teď máme Happy Dog Premium Crog,trochu se ta změna podepsala na srsti,ale alespoň už nehubne.Snad se zlepší časem i srst.Někdo dává Kronch olej,prý je dobrý,ale zase nevim jestli když je to mastný to jen neprojde průjmem ven.Nemáš něco vyzkoušenýho?
|
amísek
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 16:57
- Nahlásit
Ještě otázečka půjdete někdo do Letňan,třeba jen na čumendu?Ráda bych poznala nový fajn pejskaře.Ten můj pesan je sice trochu drzej,hlavně když jde o čubiny a chová se jako buran,ale snad se taky někdy uklidní.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 18:41
- Nahlásit
amísek
Na kvalitních granulích hodně záleží,mě se osvedčily Purina Pro Plan- losos.Je sice trošku dražší,ale výsledek za to stojí.Také bych dala vitamíny na srst,zase z vlastní zkušenosti - od firmy Fitmin.Ale preparátů je spouty
Jinak klíďo pojeď do Letňan,na čumendě nás tam bude víc.
No a určitě tam bude spousty stánkařů s krmením a vitamíny atd,kde se o péči o srst můžeš také něco dozvědět.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 18:52
- Nahlásit
amísek
půjdete někdo do Letňan
pokud vím, tak se nás tam chystá většina co sem chodí! Nejde snad vlastně jen ko4ka jinak všichni ostatní jo!
Zuzana T
tak jsme byli venčit s boďasem a ten začíná bernáše dost nepříjemně rovnat
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 19:00
- Nahlásit
Jumi
No to budete muset už teď Boďasovi jasně vysvětlit.Jak bude Bernáš dospívat,bude to horší.Mohly by být v budoucnu problémy.Buď by se velkech černejch... bál a stáhnul se anebo naopak zaútočil první,aby nebyl bit.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 19:19
- Nahlásit
Zuzana T
no on to Boďas provedl jen na úvod a pak asi chránil tu flatku, co ji bernáš pořád masil, petra ho vždycky srovnala a byl klid. no uvidíme boďas jde 19. pod skalpel, tak třeba se zklidní...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 19:23
- Nahlásit
Jumi
No snad to pomůže,už kvůli Petře,aby nemusela být na prochajdách pořád ve střehu.Vy máte nějakou kamarádku flatku?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 19:26
- Nahlásit
Zuzana T
Jo máme - moje spolužačka ze základky má labrunku a teď (o měsíc mladší než bernášek) flatku...a když jí tak pozoruju, tak mám podezření jestli bernáš taky není spíš flatík
A Péťa si možná vezme od Libušky fenečku, tak bude další kamarádka!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 20:05
- Nahlásit
Jumi
O Petře a jejím příní mít od Mimi holku vim.Snad se to podaří a Bernášek bude mít další kámošku.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 20:33
- Nahlásit
Zuzana T
uvidíme! je to takové zvláštní, ale já ji chápu. ještě na treku a ten byl snad poslední víkend v dubnu se nás irča ptala jestli plánujeme štěně a my tvrdili, že ne...stejně tak mi péťa ještě před pár týdny říkala, že asi chce spíš labrunku, že uvidí jak se to vvyvine a že třeba ani mimi březí není, tak to zatím Libušce říkat nebude.(na ten seznam se zapsala pár dní po smrti Báry) A dneska..uplně jsem se nestačila divit, ještě to sice není 100% ale už vymýšlí jméno a mámě na to že je blázen řekla, že si ji pořídí, i kdyby měla jíst suché kůrky
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 20:47
- Nahlásit
Jumi
No jo rozhodování v jejím případě není snadné.Ale virus " retriever" už začal nahlodávat organizmus
Tak jsem dneska pořídila černobílou košili do kostýmu a nechala si zkrášlit účes,abych v Polsku nedělala ostudu.A když už ji budu dělat,tak alespoň učesaná a lépe oblečená.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 20:51
- Nahlásit
Jumi
Na stránkách slovenského retriever klubu jsou fotky a výsledky Speciální výstavy
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 21:00
- Nahlásit
Zuzana T
a jakou má adresu, prosím?
Taky bych snesla holiče - no snad se mě paní rozhodčí nelekne!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 21:04
- Nahlásit
Jumi
www.slovak-retriever.org
novinky
Hlavně,aby jste se vy lelekli pí.rozhodčí
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 21:05
- Nahlásit
stačí,když se jen neleknete,nemusíte se leleknout
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 21:09
- Nahlásit
Zuzana T
no hlavně aby se nám nestalo to co v třeboni - tedy že budu před bernášem máchat piškotem ve chvíli, kdy se mu začne rozhodčí sápat po tlamě - to bylo takový nic moc a hlavně z toho máme podle mě tu větu o tom výcviku
jo a když si chceš něco změnit v tom co si napsala, třeba pravopis tak ve svém příspěvku můžeš kliknout na to změnit a zpátky si to opravit!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 21:12
- Nahlásit
Jumi
Dík,to jsou věci!
Kde jsou dneska stálice tohoto pokecu?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 21:15
- Nahlásit
Jestli myslíš karol - tak ta je děsnej workoholik a pracant a dneska má nejhorší den, takže nestíhá ještě krafat s náma!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 21:17 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
Hmm tak koukám, že Petra košencová měla docela dobrej den no alespoň, že vyhrálo sveňátko - to mně je hned veseleji!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 21:25
- Nahlásit
Jumi
Jo Chilli pepper je prý moc pěkný,mám to z více zdrojů.
Obdivuji ty,kterí dokáží pracovat doma.Mám slabší vůli a doma bych asi častěji lenošila než pracovala.Já musím vstát a odkvačit do práce a tam dokononce i pracuji.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 21:28
- Nahlásit
Zuzana T
no to já někdy moc nepracuju ani tam, ale zato jindy mám zase děsný fofry...ale je pravda, že donutit se dělat něco doma je děs a ještě, když člověk pracuje na PC a hledá si články na netu! To je potom pokušení!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 21:34
- Nahlásit
Jumi
Tak díky za příjemnou společnost na netu a přeji dobrou noc a pozdravuj oba kluky.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 21:39
- Nahlásit
Zuzana T
pa
|