Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Karol
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 20:46
- Nahlásit

Jumi
No tak já tam dám jinou fotku, kdyby tě to mělo i nadále traumatizovat....jestli si teda nechceš to trauma "odprožít"....a tím se ho zbavit

Mám třeba fotku, jak Ondra s Bondem stojí přímo na tý betonový plošině nad stavidlem...tak třeba by to bylo lepší

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 20:46
- Nahlásit

Jumi
Tedy nevím s kým jsi mluvila,ale např.Evča P. vyžaduje před stříháním,aby byl pes vykoupanej - tupí se nůžky.Někdo koupe psa - tím myslím dospělého,před každou výstavou.Např.Cathy má kudrdliny a když ji nevykoupu Aa nedám kondicionér,tak můžeme do kruhu pudlíků.Jessy je jinej případ,ta má srst super a nemusí se koupat tak často.Ale na tak velké výstavy jako klubovky ,výstavy v zahraničí se pes prostě koupe a stříhá a někdo i fénuje a jinak čančá.Na velkých výstavách to hraje velkou roli.

Karol
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 20:50
- Nahlásit

Jumi
on je totiž taková šoková terapie
No, a to právě Bondík neni. Vždyť už jsme říkala kolikrát, jaká by to byla pohoda, kdyby byly naše děti jednou tak hodný jako on...
se vlastně hrozně máš, když budeš takhle natrénovná - oba budete natrénovaný

Karol
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 20:52
- Nahlásit

Zuzana T
Evča P. vyžaduje před stříháním,aby byl pes vykoupane
Tak o tom nás zapomněla informovat - asi pro nás platí jiný jiný pravidla

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 20:57
- Nahlásit

Zuzana T
Na velkých výstavách to hraje velkou roli
no jo, já už se s tím pomalu smiřuju...ale můžu alespoň chvilku protestovat nééé - ať máš taky nějakého vzpupného majitele odchovu

Karol
No tak já tam dám jinou fotku
ale houby! já to nějak přežiju!

Ondra s Bondem stojí přímo na tý betonový plošině nad stavidlem...
no bondík má prostě to štěstí, že jeho páníčci nedopustili, aby se sjel mochomůrku ve velmi útlém věku a tudíž nenese žádné trvalé následky!
Já bych se tam s bernášem nepostavila ani před tou příhodou, protože to psisko si (asi po tátovi) libuje ve skokách do vody, takže by tam zaručeně toho placáka skočil...a on vlastně i Lery, takže bůh ví jestli tam ti magoři nakonec neskočili sami a dobrovolně! (ale to bychom asi slyšeli šplouchnutí)

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 20:59
- Nahlásit

Karol
Vy jste ještě mimina,ale neboj,to příjde!
Ne vážně,možná to tak nevypadá,ale srst je často dost špinavá a nůžky se rychle ztupí a nabroušení je poměrně drahé.Cathy i jessy jsou po vykoupání nádherně hebké a lesklé a viditelně čisté.

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 21:00
- Nahlásit

Zuzana T
Tak o tom nás zapomněla informovat
tak tady se přiznal jeden jedinec, který mi to říkal

Karol
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 21:01
- Nahlásit

Holky dobrou, já musim ještě něco napsat a nějak se nemůžu pořád soustředit. Takže dobrou noc a zítra nebo možná až ve čtvrtek čau!

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 21:02
- Nahlásit

Zuzana T
po vykoupání nádherně hebké a lesklé
tady mi teda bohužel nezbývá než naprosto souhlasit, protože bernášek má normálně srst jemnou asi tak jako divoké prase, ale po tom šampónu jsem si ho furt musela muchlovat jakej to byl plyšáček plyšovej!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 21:03
- Nahlásit

Jumi
Jumi do Hluboké budeš mít ode mě pokoj.Dřív žádná výstava,která by stála za výst.poplatek není.
Jo ty máš divocha pejska,ale já mám takového cvoka syna i muže.Čím větší risk,tím lépe.Divím se,že nemám tik.

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 21:04
- Nahlásit

Karol
Tak pááá ty workoholičko!

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 21:06
- Nahlásit

Zuzana T
já mám takového cvoka syna i muže
no to je potom opravdu radost! já se musím přiznat, že jsem docela ráda, že na to Petrovo lítání ty peníze prostě nejsou...zato brácha s tátou jsou nadšení motorkáři a to teda taky nic moc záliba

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 21:07
- Nahlásit

Jumi
Karol
Také přeji dobrou noc.Jdu čučet na TV,dávají krimi,které je ke koukání.

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 21:10
- Nahlásit

Zuzana T
do Hluboké budeš mít ode mě pokoj
jsem dneska koukala, že i Petr je nějakej lačnej po bernášových úspěších! nejdřív, jak se rozčiloval v Třeboni - do té doby se tvářil, že mu na tom nesejde! A dneska, když jsem mu řekla, že v Hluboký bude pan "Dewmist" tak prohlásil, že to tam teda rozhodně musíme, ale pak ho trochu otrávilo, že bude posuzovat feny!
Pak začal vymýšlet kam bernášovi napsat, že je to dewmisťák, tak jsem ho musela upozornit, že to opravdu není třeba s tím jeho klonovaným ksichtíkem

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 21:12
- Nahlásit

Tak dobrou všem! Já si jdu číst - mám půjčeného Flushe od Woolfové - tedy život básnířky očima jejího kokršpaněla

amísek
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 07:44
- Nahlásit

ahoj holky,můžete mi některá prosím poradit?Je mi jasné,že zlaťáčci mají jinou srst než labrouši,ale nemáte nějaký vyzkoušený způsob jak rychle přelínat??Už línáme snad měsíc a i přes denní vyčesávání no někdy je to obden,to z něj pořád jde.Snad z něj bude nakonec naháč.Někdo dává od kronchu olej na granule,ale já nevím.Nechci v Letňanech vypadat,jako že jsme burani z vesnice,stačí že se tak chová.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 08:16
- Nahlásit

amísek
Možná by nebylo od věci se zamyslet nad krmením event. nějakými doplňky- stav kůže a srsti je vždycky obrazem celkového zdraví psa.... ale labradoří línání je prostě kapitola sama pro sebe a většinou nezbývá než vyčesávat, luxovat, vyčesávat, luxovat.

Zuzana T
Tak se na světovce držte.

Karol
Borgouš si stěžoval že Bondík má estránky a on nic - prej že naše "oficiální" stránky nejsou vůbec o něm ale pořád jen o Brestě - a kdesi cosi frflal takže mu je dělám. A hned mám problém a dotaz: nahrála jsem tam blbý logo - nějak se to roztáhlo a nevypadá to dobře - chci to změnit a nejde mi to. Pořád tam tvrdošíjně je to původní. nemáš ňákou radu??
www.borgo.estranky.cz (ještě tam ale skoro nic neni)

Karol
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 08:50
- Nahlásit

Ketrin
Ahojky - no tak už víme, cos dělala, když sis tu s námi nepovídala - stránky pro Borgouška

S tím logem je to hloupý, ale zároveň jednoduchý. Protáhne se to každýmu a většina lidí to neřeší a nechá to tak, což nechápu!!!Vypadá to Jediná možnost, kterou jsem objevila je, vybrat fotku, která se dá předem oříznout na co nejplacatější - tedy co nejnižší a co nejširší, aby to odpovídalo formátu loga...takže nejlépe ležící pes...anebo dost malý sedící pes...prostě, já to umim jen takhle a jinak ne - tu oříznutou verzi musíš samozřejmě uložit a potom tuhle uloženou nahrávat do loga. Pak už je jen občas potřeba počkat, než si to na estránkách přeberou - třeba nový portrét se někdy ukáže až druhý den. Ale hlavně že vůbec.

Tak ti přeju hodně legrace s novou, časově velmi náročnou zábavou - ale to už znáš - a kdybys tápala, zase se zkus zeptat, třeba budu náhodou vědět. A moc pozdravuj Borgouška, těším se na fotečky!!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 09:00
- Nahlásit

Karol
co nejnižší a co nejširší, aby to odpovídalo formátu loga...takže nejlépe ležící pes...
Já tam nejdřív dala Brestu jak plave s kachnou. Jenže se to protáhlo do podoby jakéhosi podivuhodného krokodýla ona je i tak dost dlouhá a tohle, to už byla karikatura Tak teď jsem tam dala neutrální les (pohled od nás od baráku), než vyberu něco vhodnýho psího (anebo budu muset nafotit...) A pak to zmenšování atd... Jsou to vskutku časově náročné hrátky. Ale ten pocit, že dělám stránky já pro kterou je vrchol PC umu napsat sem příspěvek anebo poslat email s přílohou!

Jandula
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 09:12
- Nahlásit

Ketrin
hezký stránečky, už se těším na fotky...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 09:14
- Nahlásit

Asi tam dám nějakou spící štěněčí šarpejovitou rozpláclou tlamu Když miminům běžel 8.týden (půlka už jich byla pryč), byla u nás Eda a udělala mi krásný fotky. Třeba:

Jumi
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 10:24
- Nahlásit

Ketrin
ježíííš, to je ale opravdu šíleně slaďoučká fotka!

Jumi
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 10:27
- Nahlásit

Tohle je moje zamilovaná!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 10:41
- Nahlásit

Jumi
Ketrin
Karol

Ahoj Holky!
Fotky spících štěňátek jsou vždycky sladké.Já se ráda dívám i na spící dospěláky,Cathy dokáže spát naprosto úžasně.
Jinak Míšo,rozhodčínesmí vědět,jakého psa / odkud pochází/ posuzuje.To je proti výst.řádu,otázka je,jestli je to tak vždycky.U p.Dewmist,jak řikáš to je tutovka.Co vím,tak své psy neposuzuje.

Jumi
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 10:50
- Nahlásit

Zuzana T
rozhodčínesmí vědět,jakého psa / odkud pochází/ posuzuje
já vím to byl taky jenom vtip! Petr mu to totiž chtěl tetovat na jazyk

Co vím,tak své psy neposuzuje
a co teda jako bude dělat, když do hluboké pojede nějaká fenečka po Svenovi, jakože 100% pojede. Ono jich není zas až tak málo!To jí jako neposoudí! to by bylo dost divný a že nepozná, že je od něj je holá blbost, protože oni to maj fakt napsaný na čele....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 10:51
- Nahlásit

Jumi
Taky krásná. kde jsou ty časy, žejo?!
rozhodčínesmí vědět,jakého psa / odkud pochází/ posuzuje
přesně tak, vlastně bys na rozhodčího (kromě event.pozdravu) neměla mluvit a odpovídat pouze na případné otázky

ko4ka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:44
- Nahlásit

Ketrin
krásný stránečky, Borgo je sladký štěňátko

ko4ka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:46
- Nahlásit

Ahoj hoky!
Tak co nového u skorobratránků? A spřátelených labíčků
Jak jdou aportky? Nám dobře, když je ovšem neděláme.... Mám takový dojem, že jestli Chelsinka někdy začne aportovat a bude jí to bavit, tak to náležitě oslavím.... zatím to nadějně nevypadá

Jumi
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:55
- Nahlásit

Ketrin
kde jsou ty časy, žejo?!
jo jo - je to hrozný, jak rychle ta naše škvrňátka vyrostla!

ko4ka
Jak jdou aportky?
opravdu nic moc...

ko4ka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:58
- Nahlásit

zrovna jsem se probírala fotečkama z doby, kdy jsem si malou přivezla, to bylo tak sladký miminko, a tak rychle to vyrostlo

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání