Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
ko4ka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 11:52
- Nahlásit

Ahoj holky!
Zdravíme našeho brášku i polobratránky ( nebo co to jsme ) Takže po důladnem rozvážení všech pro a proti jsem se definitivně rozhodla nás nahlásit na výstavu v únoru v Brně...Musím to co nejdříve zaplatit, abych si to zase nerozmyslela Pak se asi uvidíme v té Hluboké
Dále jsem se s definitivní platností rozhodla, že Chelsu nebudu trápit nějakým prakticky zbytečným přerentgenem a necháme to osudu a půjdeme fatk až na to RTG.
HanuleGR
máš někde fotečku ostříhanýho GR? Chelsa něco takového taky absolvuje příští rok, tak, abych viděla jak vypadá upravený GR... u mého zarostlého medvěda si to musím leda představovat
Karol
tak ať ti ta práce rychle uteče

ko4ka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 11:54
- Nahlásit

Jumi
holčičky obvykle méně řvou u chlapů.... Pochop, je to ženská, i když maličká

Jumi
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 12:08
- Nahlásit

Tak Anežka spinká! Ovšem Petrovi v náručí! a jak se jí jen pokusí položit do postele tak spustí takovou, že už to ani nezkouší!

ko4ka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 12:35
- Nahlásit

Jumi
no vidíš a určitě mu Anežka v tý náruči moc sluší

Karol
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 22:19
- Nahlásit

Se jednou rozhodnu pracovat a vy se propadnete úplně někam do dějin diskuze!
Aby vás člověk pořád hlídal

Úplně děsnej den to byl a zítra další!!!!!!Ách jo. A prý děkanské volno od 14h...a já mám do 15...tak to už si tu hodinu moch děda nechat od cesty....

Dobrou noc

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 12:01
- Nahlásit

Ahoj holkýýý!
Tak kde se touláte!?
Musím se vám svěřit, co se nám včera stalo! Slavili jsme s Petrem výročí..poprvé jsme zůstali doma, navařila jsem véču a upekla dort - pěkně s čokoládovou polevou,barevným máčkem a svíčičkama!
Zapálili jsme svíčičky společně je sfoukli a chtěli si dát romantickou pusinku, když v tom svíčky znova chytly. Tak jsme je zase sfoukli a zase...a zase...a zase - to už jsme byli naštvaní a já letěla do kuchyně pro obal, co že je to zač! a ony magic candles - dokonalý zabíječi romantických chvilek!

Karol
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 15:56
- Nahlásit

Jumi
To je super! Já je měla jednou na dortu jako malá a od tý doby je schánim!!!!Kdes je vzala? A jak se nakonec teda sfoukávaj???
Jseš to ale romantička, to bych do tebe neřekla

Holky, taky máte pejsany tak žárlivý? My když se s Ondrou obejmem, tak Bondík strašně žárlivě poskakuje kolem a nakonec se vždycky přidá a opře se o nás na zadních

A kde vůbec dneska vězíte?

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 17:56
- Nahlásit

Karol
Kdes je vzala?
Tak je máš mít! Přinesu ti je do Letňan!
A jak se nakonec teda sfoukávaj???
Prostě se musej šíííleně moc zafunět a poprskat

My když se s Ondrou obejmem, tak Bondík strašně žárlivě poskakuje kolem a nakonec se vždycky přidá a opře se o nás na zadních
Tohle přesně dělal Thorin a nebo na nás ještě štěkal. bernáš to bere sportovně, teď jsme se muchlovali v lese a Bernáš vedle ležel a žužlal klacek, ale občas si taky příjde šťouchnout čeníškem

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 18:27
- Nahlásit

Karol
Jumi
Nazdárek.Jak se vede? Cathy úspěšně dohárala,takže na výstavu do Polska jedeme.Nevím,jestli mám být ráda nebo ne - ztrácím odvahu.

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 18:46
- Nahlásit

Zuzana T
No tak to já si taky říkám, jestli se na ty Letňany nevykašlat ale zas když už to máme zaplacené A vždy´t Cathy je zkušená výstavnice, tak to hravě zvládnete!
Jé a chtěla jsem se tě vlastně zeptat, jestli se budeme muset stříhat nebo ne?

Jo a dnes jsme zase zkoušeli aport a je to utrpení

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 19:14
- Nahlásit

Jumi
Jumi zkušená by byla,ale bude mít v kruhu 30 dalších zkušených fen,které vlastní špičkoví chovatelé,proto ztrácím odvahu.
Ale vy do Letňan klído jděte,Bernáš a ty se učíte a na výsledku vážně nesejde.Myslím,že stříhat nebude třeba,ale já ho příští týden zkouknu.Naplánujeme společné venčení,jo?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 19:17
- Nahlásit

Jo a blahopřeji k výročí!

Karol
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 19:19
- Nahlásit

Ahoj holky

Jumi
Přinesu ti je do Letňan
Jupíííííííííííííí!!!!!!

(Kdybyste někdo potřebovali radu, jak si nenápadně říct o dárek, nabízím rychlokurz )

A jestli budete muset stříhat, to ti klidně odpovím za Zuzku: ANO!
My jsme si dělali naděje, že by to třeba stačilo ob výstvavu a to teda rozhodně
Zrovna dneska mi Eva psala, jak se domluvíme na stříhání. A fakt je, že i ty dva tři týdny jsou znát...prostě kluci potřebujou probrat, aby byli při tom kravení v kruhu krásní

A novinka je, že do kruhu půjde tentokrát Ondra. Možná se sním bude Bondík cítit bezpečněji? Uvidíme. Každopádně jestli jo, bude to pro mě dost krušný

Zuzana T
To jedete do tý Poznaně? Jak je to vůbec daleko? A proč ztrácíš odvahu...vždyť to všechno dobře znáš...a měla bys nás tu všechny podporovat a udělovat dobré rady

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 19:25
- Nahlásit

Zuzana T
Naplánujeme společné venčení,jo?
Jasně

Jo a blahopřeji k výročí!
Dík - ale nevím, jestli je to nějaká zásluha - no hlavně nám tím začal sedmý rok, který je prý kritický - tak to jsem na to zvědavá

Karol
Tak to jsem zvědavá, jak to ondrovi půjde, ale zase tím nebude moct posoudit, jestli je to chlapama v obleku nebo nee...

Karol
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 19:26
- Nahlásit

Jumi
Zuzana T
Tak jsem se sekla...s tím stříháním, Eva je asi důkladnější

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 19:31
- Nahlásit

Karol
nebo Bondík chlupatější

Karol
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 19:37
- Nahlásit

Jumi
sedmý rok, který je prý kritický
To je nějaká blbost....nic o tom nevím
My to budem mít o Vánocích 8 a žádnej kritickej zatim nebyl...

Jo a taky gratuluju

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 19:41
- Nahlásit

Karol
Hele a po kolika letech jste se vzali? já jen tak jestli nejsme nějak pozadu

Karol
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 19:45
- Nahlásit

Jumi
To byste asi museli začít chystat.......po 6 a půl ale neboj, za půl roku se dá svatba připravit...jestli je teda cílem nebýt v tomhle o pár měsíců pozadu

Ale zas jsme se chtěli vzít už asi od chvíle, kdy jsme spolu byli pár týdnů (z Ondrovy strany to byly 2 týdny, já nabyla jistotu až asi po měsíci - viděli jsme se za tu dobu asi třikrát, tak myslim, že na 16 a 17 tiletý děti to bylo docela zralý rozhodnutí )

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 19:51
- Nahlásit

Karol
hmm tak to mi spolu začali chodit taky v 17ti, ale Petr tehdy ještě chodil každý týden lítat a po půl roce jen tak mezi řečí prohlásil, že vlastně může kdykoliv spadnout a zabít se, takže žádnou ženu a děti nechce! super zpráva!
Jo a ještě lepší vtip byl, když jsme se v pátek viděli, tak strašně žertoval a prej: jestli v pondělí nepříjdu na matiku, tak jsem spadnul a je po mě a víš co - nepřišel, je to 5,5 roku ale když si na to vzpomenu, tak bych ho normálně ukamenovala!

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 19:54
- Nahlásit

Jo o ruku mě požádal letos na jaře, ale když jsem prohlásila, že jestli to myslel vážně tak vyzvednu na matrice ten papír, tak od té doby se o tom mlčí
Ale včera, když jsme vraceli Anežku, tak mi oznámil, že si myslí, že už si mimčo klidně můžeme pořídit.

Karol
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 19:54
- Nahlásit

Jumi
A včem lítal? (Beze všech dvojsmyslů )
A kdy s tím přestal, že teď už je to zjevně jinak?

Jojo, chlapy jsou někdy na zabití.

Karol
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 19:58
- Nahlásit

Jumi
že už si mimčo klidně můžeme pořídit
No, tak to byla jednak Anežka asi hodná a jednak je to rozhodnutí podle mě pro chlapa vlastně jednodušší. Protože trčet doma a změnit celej život budeme muset hlavně my. I když ty s tim asi takovej problém nemáš a těšíš se...já když vidim svoje šílený synovce...všichni radioaktivní a závislí na matkách, který si ani v klidu neodskočej na záchod, aniž by se brečelo jak při vraždění nemluvňat...já z toho mám fakt strach .

Ale už je to tu zas...tohle je myslim psí diskuze

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 20:02
- Nahlásit

Karol
A včem lítal?
větroně a nějaká ta motorová letadla, přestal nějak na konci roku 2000. On by chtěl lítat dál, jenže je to finančně dost neúnosné...
na vysokou ho vzali na pilota na ČVUT a když nepřišel k zápisu, tak mu dokonce sami volali jestli náhodou nezapoměl. jenže to znamenalo půjčit si milion a jelikož se u něj začala objevovat senná rýma a kdyby to zjistili, tak by ho vyhodili, tak tam nakonec nešel...

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 20:08
- Nahlásit

Karol
? všichni radioaktivní ?
co to jako znamená!

Ale už je to tu zas...tohle je myslim psí diskuze
no já vím, ale koukni jinam! tady všichni kecaj ovšem a nezapomeň na naší domluvenou strategii ;)

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 20:19
- Nahlásit

Jumi
Tak my měli leto 23 té výročí
Karol
Bondík bude mít určo více chlupů,a já nechci Míšu a Peta nervovat tím,že budu zase mořit Bernáška stříháním.
Ale jestli to bude potřeba,tak střihnu!

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 20:37
- Nahlásit

Zuzana T
já nechci Míšu a Peta nervovat tím,že budu zase mořit Bernáška stříháním.
no nás to nijak nenervuje! to jenom bernáš když druhý den uviděl nový kartáč, co jsem mu koupila stáhnul ocásek a nenápadně se odplížil schovat za křeslo!
Jo a ještě mi zbyla půlka toho šamponu - ale zjistila jsem, že nikdo psa před výstavou nekoupe - teda nikdo koho znám a to jsem se ptala snad všech!
Ale hlavně, že se bernášovi lepší ten ocásek, už přestává vypadat jak štětka! pěkně jsem se s ním natrápila, protože, jak jsem ho před tou třeboní vykoupala, tak mu děsně nabyl ale ty jeho víry způsobily že mu chlupy trčely na všechny stany i na horu a vůbec to nešlo učesat dolu a musim se přiznat, že to už sem teda začala trochu natahovat, protože s takovým ocasem bychom nemohli vylézt na světlo boží...no ale naštěstí splihnul!

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 20:40
- Nahlásit

Karol
Teda když vidív v té vaší knize návštěv toho Bondíka jak stojí na hrázi třeboňskýho Světa, tak ti mi vždycky úplně zatrne - asi jsem opravdu utržila trauma

Karol
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 20:40
- Nahlásit

Zuzana T
my měli leto 23 té výročí - to přece neni na ale na !!!
Jumi
radioaktivní - no prostě hrozně aktivní čili hyperaktivní, žádný taje v tom nejsou. Jen jsou nesnesitelný.

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 20:43
- Nahlásit

Karol
hrozně aktivní čili hyperaktivní
Hele tak to si myslím, že je věc, která nás opravdu nemůže rozhodit! Jestli přežijeme bernáše - tak už přežijeme všechno - on je totiž taková šoková terapie, aby člověk otrnul a ty děti pak už tak neřešil

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání