Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
ko4ka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 10:39 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit

HanuleGR
Tohle by měly být akce KCHLS, o RK klubu nevím, nějak nevím jak to tyhle dva kluby mají rozdělené. To by nám mohla napsat Ketrin. Mně zaujala Hluboká, Háje
(pokud tam budou i retrívři ) a možná ještě to Brno Žebětím, tak uvidíme.... S tím Brnem co bude teď v únoru už to začínám mít nějaký nejistý, nějak se mi do toho přestává chtít a nevím jestli to nenechat až po RTG. Je to tak 50 na 50...
Je to kus ženský a taky začíná pořádně zkoušet co si může dovolit

Jumi
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 10:45
- Nahlásit

a taky začíná pořádně zkoušet co si může dovolit
ježíš co to máte za pesy! vždyť jste všichni o 2 měsíce starší! to bernáš to začal zkoušet už začátkem října!

ko4ka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 10:53
- Nahlásit

Jumi
ona to zkoušela furt, ale teď už si začíná doslova dovolovat co panička vydrží a kdy by jí hrozilo, že začnou lítat žluté chlupy

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 10:54
- Nahlásit

Jumi

Tak to nevím jak to tedy bude, ale na stránkách KCHLS je uvedeno toto:

SPECIÁLNÍ VÝSTAVA ŠPANĚLŮ,
SLÍDIČŮ, VODNÍCH PSŮ a OSTATNÍCH PLEMEN ZAŘAZENÝCH DO KCHLS
26.5.2007 Praha - Háje

Retrívři přece patří do KCHLS

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 10:58
- Nahlásit

Jumi
Tak promiň, že jsem to psala znovu...Jsem hned odpovídala aniž bych si přečetla další příspěvky...

ko4ka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 11:31
- Nahlásit

Holky, jaký máte názor na výstavu v Hluboké nad Vltavou?

Karol
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 11:43
- Nahlásit

ko4ka
Podle mojí chovatelky to bude nej akce příštího roku!
Přijede nějaký švédský super rozhodčí na feny a nějaká jeho kolegyně na psy. A co tenhle člověk řekne je zřejmě pro některé kynology dost významné...takže my asi určitě pojedem.
Navíc je to na Hluboký krásný.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 11:55
- Nahlásit

Karol
zrovna jsem našla na netu přesně to místo,kde se to bude konat, je to tam nádherný Ubytko v okolí je taky a celkem požehnaně... Naši by tam rádi jeli, že bychom si to udělali jako prodloužený víkend... Tak asi taky pojedem

Karol
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 12:24
- Nahlásit

ko4ka
A kde to přesně je?

ko4ka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 12:42
- Nahlásit

Karol
Lovecký zámek Ohrada
URL

Karol
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 12:52
- Nahlásit

ko4ka
Aha, to vypadá krásně. Ale stejně škoda, já myslela, že to bude přímo na Hluboký v zahradách nebo tak...

Jumi
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 13:28
- Nahlásit

ko4ka
Karol
My do Hluboké jedeme 100% a to ze dvou důvodů je to tam nádherné, takže min na víkend! a za druhé ten nějaký švédský super rozhodčí na feny je chovtel bernášova taťuldy! Takže Zuzka se tvářila, že pro nás je to více méně povinné - ne ba né! Ale byl by to hřích tam nejet...

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 13:33
- Nahlásit

Jumi
A máte vytypované už nějaké ubytování?
Na Hluboké je nádherně, to je fakt! Byla jsem tam 2x a jela bych klidně i po třetí, ta výstava je dobrá přiležitost k výletu

Jumi
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 13:48 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit

HanuleGR
No tak to vážně nemám! vždyť je to až v květnu! já se teď hlavně musím modlit, aby mi to nějak nekolidovalo se státnicema...nebo, že bych si kvůli psí výstavě přeložila státnice na podzim!
Teda děvčata - to jsou životní priority což!!!!

To kdyby četla moje mamka! Ta už takhle slibovala bernáškovi, že si ho tam nechá, když má takové hrozně zlé páníky, kteří ho chudinečku malinkou stresujou tím, že ho tahaj po výtavách!
Ale zas by to mělo jeden opravdu pozitivní efekt! Máma by z něj vykrmila toho správného výstavního buřta

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 14:35
- Nahlásit

Ko4ka
Nevím nic víc než vy...
KCHLS: 12.5.07 spec.výstava retr. Hluboká n.Vlt.
15.9.07 klub.výstava retr. Třeboň (Vítěz Třeboně)
16.9.07 klub.výstava retr. Třeboň (Klubový vítěz)
z toho podle mě vyplývá, že ty Háje pro retr.nejsou.

RK: včera mi přišel zpravodaj a je tam jen plán MV a NV 2007, ale klubové zatím ne. Na webu taky nic. Ale asi to bude tradiční Konopiště v květnu, myslím.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 15:36
- Nahlásit

Jumi
HanuleGR
Karol

Takže se potkáme na výstavě v Hluboké? My už si to tady doma víceméně plánujeme Koukala jsem na stránky Hluboké nad Vltavou a ubytka tam bylo habaděj, takže určitě něco vyberem

Karol
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 16:35
- Nahlásit

ko4ka
Tak mě pak napadlo, že by možná nebylo úplně šťastný jít jako první na výstavu, na který tak nějak víc "záleží" - což je klubovka, navíc s tím úžasným rozhodčím
Takže jestli jde jen o "lenost", skoro bych ti radila, ať si to jdeš zkusit radši dřív než až s ročnim psem v Hluboký...

Ale záleží na tom, co ti bude Chelska vyvádět...já mám za sebou výstavy 3, myslim, že jsem se naučila trochu v kruhu ovládat sama sebe , ale na Bonda jsem fakt krátká
Takže, možná je to úplně fuk, co říkám.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 17:52 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit

Karol
já myslím, že je to vcelku jednu, kde se začne....Já ještě nevím, jestli do toho Brna půjdem nebo ne, taky mám obavu jestli nezačne hárat... S těma klukama je to jednodušší, u holek než poprvé hárá nikdy nevíš kdy to přijde Bude tam, vystavovat hodně známých ze cvičáku a ráda bych si to zkusila, ale zase 700,- je 700,- ... Říkám, mám to tak 50 na 50.
A pokud uspěje na takový výstavě jako v Hluboký, tak budu vědět, že se líbí Tam vím, že jedu na 100 %

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 18:21
- Nahlásit

Ahoj holky,můžu mezi Vás?

ko4ka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 18:27 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit

Zuzana T
no jasně! Vítej

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 18:42
- Nahlásit

Ko4ka
Jestli se chystáš na vaší vůbec 1. výstavu,tak ti únorové Brno moc nedoporučuji.Na mladého pejska je to dost velký nápor na nervy./ to je z vlastní zkušenosti/

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 18:45
- Nahlásit

Teď mě přišla do pošty zpráva o novém chovatelském serveru: www.dimenze.com
Jo a jestli rády pátráte po info o retrieverech,tak holky z pražského cvičáku mají nové webstránky s inzercí,diskusí i poradnou. www.vycvikretrieveru.cz

ko4ka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 18:59
- Nahlásit

Zuzana T
to si mě moc nepotěšila, jsem se právě rozhodla, že to přece jen asi zkusíme a ty napíšeš tohle
No a kde a kdy radíš začít?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 19:12
- Nahlásit

Nechci tě odrazovatmto vůbec ne!!!
Já jsem právě v Brně v unoru byla tenkrát s 8 měsíční Cathy a s manželem.Byla jsem pako nezkušený,já i pes jsme se motali v kruhu a moc pěkný zážitek z toho nemám.Můj muž pravil,že je to rockový koncert s čoklama a že už nikdy více nejede- a také byl za těch 5 let pouze na jedné výstavě jako řidič.
Já se snažím majitelům svých štěňat nabízet výstavy,kde je to dle mého názoru pěkné a pokud to vůbec jde i s kvalitními rozhodčími.Mám totiž vždycky strach,že budou mít špatné zážitky a víckrát je na výstavu nedostanu.Začínat je vždy lepší venku než v hale.
Ale máš-li čubinu salámistu,tak se přihlaš.Neber s sebou rodinné příslušníky s negativním vztahem k výstavám.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 19:38
- Nahlásit

Zuzana T
jak se projevuje čubina salámista??
No, já se na další odradit nedám, neboj, ale chtěla bych to někde zkusit, abychom se otrkali já i čubina a o výsledek nám nějak nejde... To už bych raději dosáhla nějakého hezkého výsledku v Hluboké
Sebou si vezmu tatíka, kterého jsem naučla snášet tyhle naše kynologické akce s klidem a který nám v tom fandí, tak doufám, že to tam "rozchodí" a nějak nás tam podpoří Pokusím se jí připravit ( teda i sebe ) co to půjde, ale o nic nejde. Hlavně si to zkusíme

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 19:47
- Nahlásit

ko4ka
Pes - výstavní salámista je ten,co se neděsí davu lidí,kteří přes něj lezou,ňafajících psů všech ras,všeobecného kraválu a klíďo leží na své dece,popř. vítá nadšeně každého,kdo ho jde pohladit atd.Do kruhu jde rád a nevadí mu,že ho kdosi ohmatává a leze mu do tlamy.A pokud paničce tečou nervozitou nervíky,tak ji povzbuzuje svým nadšeným máváním ocásku.Toť má,jen má představa!

ko4ka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 19:50
- Nahlásit

Zuzana T
tak to by odpovídalo, Chelsinka velmi ráda vleze rozhodčímu i za krk. Myslím, že odpovídá tvému popisu... Takže mám psa salámistu

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 20:00
- Nahlásit

ko4ka
Tak to se přihlaš už do Brna a sbírej zkušenosti.Jak je vlastně tvoje fenka stará?

ko4ka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 20:04
- Nahlásit

Zuzana T
Teďka má 8 měsíců, takže v brně bude mít skoro rok.
Můžeš mrknout na naše stránečky URL

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 20:07
- Nahlásit

Aha ,to sestřička Chipsyho,že? To je pěknej psík,jestli se bude Chelsie předvádět jako bráška,tak to budeš mít dobré.
Jste vlastně trošku příbuzní naší Cathy.Oran je syn Alexe od Hr.Veveří,to je Cathy polobratr.

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání