| Autor |
Zpráva |
Jumi
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 22:01
- Nahlásit
Zuzana T
Ono to na veta není! proslě rozšklebenej čumák no! Max mu to můžu něčim mazat ale je to zbytečný, jenom aby mu to tam nezůstalo růžoví jinak o nic nejde...
Tady u nás u cvičáku prý někdo vysypal pytel granulí a je v tom spousta těch uzenejch uší. petra mi říkala, že bodie se toho ani netknul a moje kamarádka co má labradorku a flatku - děsný popelnice, který sežerou co najdou se tomu taky vyhejbaj obloukem! no já tam raději vůbec nechodím, nehodlá zkoušet, co na to bernáš řekne...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 22:03
- Nahlásit
ko4ka
lístek stojí asi 60kč a jízdenka do Prahy nevím, ale taky to nebude tak hrozné, když si koupíš zpáteční....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 22:03
- Nahlásit
ko4ka
Stačí mít na autobus a vstup.Sváču si vem z domova!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 22:05
- Nahlásit
Jumi
Chlap má bejt zjizvenej!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 22:09
- Nahlásit
Zuzana T
Chlap možná, ale tohle je pořád ještě moje mimi...
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 22:11
- Nahlásit
Jumi
Zuzana T
aj to je pro mě vysoká položka... Trvalý příjem mi začne chodit až po 22tým ... Ale nebudem se tady bavit o penězích, takové ošklivé téma v dnešní době...pořád chybí
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 22:15
- Nahlásit
ko4ka
Jo jo život studenta - to je řehole! Nám právě dovezli granule - dřevěné činky došly a půlka vejplaty je v háji! Miluju tabulky o výši platu státního zaměstnance!
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 22:23
- Nahlásit
Jumi
jj, život studenta bejvávalo, minulej měsíc jsem musela skončit a teď se o mě bude chvilku starat sociálka než si najdu práci...
Viď, takový ty min. 30ti tisícový platy jak ukazujou v televizi, ty jsou úplně krásný, až pohádkový a to doslova.... Ale zase, člověk si frfňá jak jsou pro ně ty věci drahý, ale stejně to koupí
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 22:42
- Nahlásit
Jumi
ko4ka
Holky dobrou,užijte si pěknou sobotu.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 20:27
- Nahlásit
http://nacerno.blesk.cz/Clanek63116.htm
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 22:03
- Nahlásit
Jumi
no výborný, já mám psa chodící popelnici, ještě by mi tady scházel nějakej takovej debil ( promiň ten výraz )a bylo by vystaráno
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 20:03
- Nahlásit
Hezký večer!
Karol
Jé vy jste tak svědomití! Ty vaše stránky jsou fakt super a hlavně jak tam máte pořád něco nového!
Když já to mám s těma svýma takové složité a strkat tam stále nové fotky je děsně pracné takže vždycky čekám, až se mi nakupí a pak to tam šoupnu na ráz!
Dneska jsme byli cvičit asi 3h s RS a bylo to fajn, až na to, že celou dobu pršelo taky jsme šli kolem vypuštěného rybníka a můžete hádat, jak se jmenoval jediný pes, který tam vlítnul a zabořil se až po pás do toho uhlově černého rybničního bahna. Takže jsme museli jít plavat, abych ho vůbec mohla vzít dom aniž bych vytírala celou chodbu a výtah...no a teď nevím, aby mi nenastydl...ach jo ti panelákoví psi to je potíž s thorinem bych to vůbec neřešila - ten plave dokud mu rybník nezamrzne!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 20:08
- Nahlásit
Ahoj všichni, tak co, jaký byl víkend?
Ahoj Zuzko, koukám, že ses do toho na internetu pěkně obula...tady, u Bondíka na stránkách, u Evy s Jindrou jen tak dál!
My jsme zjistili, že náš nový koberec v bondíkový barvě nám asi udělá ze života peklo. Pořád ho jen utíráme a stejně je furt jak prase - myslim pes - a následně je čím dál tím uprasenější i koberec....takže , ale učíme se rychle, takže jsme se shodli, že je třeba koberec rovnoměrně zašmudlat tak, aby jednotlivý šmouhy tak nevadily
Jinak v tom hnusnym počasí jsme ani nic nepodnikli a měli jsme na víkend Ondrovy rodiče, tak jsme jen papali a chodili na malé deštivé procházky, abysme zas mohli dál papat. Takže vlastně skvělý víkend, až na to, že mi na dnešní večer zbývá asi 10 hodin práce...a noc obětovat nechci, tak to zas bude tejden...když se ten rest potáhne už od víkendu. Asi znáte, ne?
Jumi
To je teda hnusná zpráva. A Bond dneska zas něco zbufetil - teda pro změnu
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 20:09
- Nahlásit
Jumi
Ahoj! Tak to zas bude Bernáš mnohem vycvičenější než Bondík!!
Co aporty? Něco nového???
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 20:17
- Nahlásit
Karol
Pomalu si zvykej,že s pejsánkem už nikdy nebude byt čistej!Návštěvy k nám už chodí jen takové,kterým příliš nevadí,že si odnášejí chlupaté oblečení domů.
Jumi
Když se Bernáš vykoupe a pak má dost pohybu - a to on má vždycky,tak se mu nic nestane.Nesmí ovšem zůstat mokrej ležet venku a na větru,no a to zase nedopustíš ty,že.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 20:23
- Nahlásit
Zuzana T
Pomalu si zvykej,že s pejsánkem už nikdy nebude byt čistej!
Na to jsem si zvykla velmi rychle. Jen když přijede švagrová s miminem, tak strašně uklízim, aby to vypadalo, že je to u nás "hygienický" - ten dojem nevydrží ani 2 hodiny
A sama už vidim jednou naše děti, jak se tu plazí s pusou plnou chlupů - ale zas budou odolný, ne?
Jumi - to musíme ještě někdy probrat - psí domácnost a potřebná čistota pro děti...zatím si to neumim moc představit....přecejen, mimi je mimi a každej se snaží mít kolem čisťounko
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 20:24
- Nahlásit
Karol
Co aporty? Něco nového???
Abych řekla tak né...spíš ve mně uzrává pocit, že bychom měli sedět doma a na cvičák a podobně raději moc nelézt dnes tam byla nějaká paní Eva má 18měs čoko labradorku a jestli jsem to pochopila tak je to nějaká věhlasná výcvikářka, která všem vycvičuje psi a chodí jim s nima na zkoušky! Takže takhle paní se mi koukla na bernáše - podrobně jsem jí vzlíčila, jak děsuplné to s námi je a vlastně mi řekla, co už jsem věděla a poradila pár věcí, co už víceméně dělám a nebo jsem tak dělat chtěla....jinak mi pořád všichni říkaj jak je bernášek super chuťovej pes, což je teda moc hezký, akorát, kdyby to ještě znamenalo, že nám to jde...ale jako vždy je výsledek, že nemáme dodělanej aport, ale že to půjde....
tak jsme jen papali a chodili na malé deštivé procházky
hmm já byla včera na moravě a zjistila jsem že těch 50% moravské krve se dost tluče s těma 50% pražskejma a hned bych se tam odstěhovala... no ale píšu to proto, že jsem tam také celej den papala a hrála si se svejma 4 skorosynovcema, zatímco kluci tu spolu chodili na ty krátký procházky! Za to jsem teda petrovi mírně vyčinila, protože s Bernášem se musí na 2h ikdyby padaly trakaře jinak je vždycky druhej den divokej jak prase - takže to sním dneska byl jeden dlouhej nekončící tryskopsí záchvat
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 20:29
- Nahlásit
Zuzana T
zůstat mokrej ležet venku a na větru
my máse svátek když leží doma! Takže venku to opravdu nehrozí!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 20:31
- Nahlásit
Jumi
s Bernášem se musí na 2h ikdyby padaly trakaře
Hele, to je naprosto děsný!!! My bysme ty 2 hodiny denně ani neměli, to je prostě děsně moc!!!Já chodim na půl hodiny ráno a navečer pak spolu nebo Ondra sám maximálně na hodinu....a díkybohu to Bondovi fakt stačí, pak se spokojeně ztulí a spinká a spinká...Časem, kdyby mi to přišlo málo, budu muset chodit ráno na dýl, ale 2 hodiny v kuse...to prostě fakt nejde, to neni v lidskejch silách! jak to děláš? ...asi si nenosíš práci domu, co? já bohužel pracuju z poloviny doma a to je pak průšvih, zvlášť když moje práce nikdy doopravdy nekončí...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 20:33
- Nahlásit
Jumi
Hm tak to byla určitě paní E.Černá.Má velké zkušenosti s výcvikem lov.pejsků.Na honech ji vidím často,je samý smích a je moc prima.Její pejsci pracují moc pěkně.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 20:33
- Nahlásit
Karol
mimi je mimi a každej se snaží mít kolem čisťounko
podívej já mám to štěstí, že jsem chodila na přednášku z imunologie, kde nám jasně vysvětlili, jak přílišné čisto miminkům šíleně škodí a vím, že chlupy v bytě jsou to nejlepší, co můžeš mrněti pořídit - takže to s tím cíděním asi přehánět nebudu a když se mě jitka ptala, co si myslím o tom, že lery Anežce líže ručičky, tak jsem ji řekla, že bych jí je pak pro lepší pocit utřela kapesníkem - pro lepší pocit, že!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 20:40
- Nahlásit
Karol
No já jdu ráno na 45min a pak na 1,5h odpoledne nebo přes den...kolikrát i na ty dvě hodinky, když cvičíme a schováváme se po lese, nebo když plaval a pak když jdeme ještě s někým tak to taky uteče...a i potom Bernáš večer otravuje a musím mu házet hračku...když mi to nějak opravdu nevýjde a jdeme odpo třeba jen něco přes hoďku, tak pak doma na předsíni pilujeme poslušnost a schovávám mu tu hračky a piškoty...
...asi si nenosíš práci domu, co?
já už nemám žádnou přednášku, takže do práce chodím tak od 9 do 14h. Práci na doma mám taky, ale asi ne tolik co ty, musim pořád hledat a číst nějaký články a taky už se pustit do nějakého toho sepisování...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 20:41
- Nahlásit
Jumi
Karol
mimi je mimi a každej se snaží mít kolem čisťounko
Já jsem měla synka čuně od malička,v pohodě se nasvačil kočkám z misky,jeden čas měl dokonce oblibu žvejkat nedopalky cigaret/ ze země i s popelníku/ no a vyrostl celkem v pohodě.Do puberty jsme chodili k doktorovi akorát na očkování a sem tam něco ošetřit.Spoustu dětí vyrostlo spolu s psími kamarády,toho bych se nebála.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 20:47
- Nahlásit
Jumi
Zuzana T
Tak s mimčama jste mě krásně uklidnily. Budou mít chlupů, co hrdlo ráčí.
On právě švagrový prcek ze všeho nejradši chodí Bondovi do misky, pěkně plácat do vodičky a pak olizovat prstíky. Švagrová je z toho na nervy, takže musim vždycky misku dát pryč a pak mam zas špatný svědomí, že Bondík trpí bez vody...
Na tu imunitu taky myslim, že to bude lepší než Savo všude kolem
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 20:53
- Nahlásit
Zuzana T
Karol
No právě! děti vyrůstající se zvířaty a oblizující podlahu se setkávají se spousta patogenů - imunitní systém se má kde vyřádit a netrpí pak alergiemi a podobnejma autoimunitníma chorobama...je to sice laicky řečeno, ale je to tak!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 20:56
- Nahlásit
já teda se psama lízat jednoho nanuka nemusim, ale zase si taky nechodim mejt ruce když si ho během vaření nebo jídla hladim - což po mě chce pořád moje mamka
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 07:02
- Nahlásit
Ahoj holky, ahojZuzana T
s těma dětma je to přesně tak, já to nemám teoreticky podloženo jako Jumi ale můžu jen potvrdit... když byli kluci malí, měli jsme ještě u domu slepice a podobnou havěť... nejednou batolata pojedly se slepicemi brambory se šrotem a mám temné tušení, že ochutnaly i to, co ze slepic vycházelo... ale nemocní prakticky nebyli. já teda se psama lízat jednoho nanuka nemusim
se přiznám, že mám jeden zlozvyk. Doma od stolu sice psi nic dostat nesmí, i když ne každý člen rodiny to dodržuje Ale když jsme někde pryč, tak pes, který se akce účastní, má dvě privilegia-spí se mnou v posteli a poslední sousto každé mé porce dostane na mé vidličce
A jinak, už jsem z vás měla mindrák, jak pořád se štěňaty cvičíte a cvičíte a my nic, takže jsem si řekla že začnu Borga učit marking. (S důrazem na to vyběhnutí až na povel, nikoli zatím na samotný aport.) Samozřejmě že to nevydrží, takže najíždíme na metodu šňůry, kterou budu postupně pomalu zkracovat. A v poslední době si oblíbil najít si v lese kládu cca 3 m dlouhou a 10-15 cm v průměru (nepřeháním) a tuto radostně nosit po celou procházku. Ještě se s tím neumí moc vyhýbat, takže jsem celá omlácená ale zato máme pořád dřevo do krbu.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 08:52
- Nahlásit
Ketrin
zato máme pořád dřevo do krbu
No to je přesně jako u nás! Taky se nám Bond stará o otop a to si piš, že když už to donese na půl cesty, tak ho nenechán tak pěkný klacek opustit kvůli nějkýmu tenčímu a velikostně úměrnějšímu
Jinak já teď usedám k práci a asi si budu muset dát předsevzetí, že žádná diskuze, dokud nebude něco hotovo. Tak vám přeju krásný dopoledne a snad i celej den, protože než bude něco hotovo, to bude trvat a po poledni musim zas vyběhnout na svůj maratón, tedy nejdřív učit sebe a potom do večera učit cizí...
Bude se mi stýskat
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 09:51 - Změnil/a: HanuleGR
- Nahlásit
Karol
Ahojky, tak jsme v sobotu absolvovali výstavní setřih u pí. Píchové (moc příjemná paní ) Ze začátku jsem myslela, že to bude porod, jelikož nechtěl vlézt do domu a už vůbec ne do stříhací místnosti, klepal se jako ratlík, chudák si asi myslel, že je u veta Ale pak se uklidnil a krásně držel...chlupů bylo dost a to jsem si myslela, že moc chlupatej není Pak si trochu pohrál s Dorčou, je krásňoučká! Jo a k jejich domu jsme trefili díky popisu co byl tady na diskuzi, takže díky díky
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 11:46
- Nahlásit
Ahoj holky!
tak my máme doma pěkně veselo! Jíťa šla cvičit, tak tu máme už od půl desáté na hlídání Anežku! jenže už to tu celé okoukala, tak nám předvedla jak má silné plíce! bernášek je z toho chudák pěkně vyděšenej a jak spustí na plno, tak stahuje ocas a zalejzá do bezpečí! ale jinak se mu moc líbí. a chová se moc hezky vůbec jí neleze na deku a ani se nepokouší brát jí hračky - je to pusinka!
Karol
že žádná diskuze, dokud nebude něco hotovo
Teda ty seš na sebe ale přííísná!
no nic jdu oblažovat mimčo - teď tu s ním pobíhá po bytě Petr - hrajou si na letadlo a zpívá jí králíky z klobouku! Jo a u něj řve míň než u mě
|