Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
HanuleGR
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 13:10
- Nahlásit

ko4ka
Ahojky, Charlie tak nějak normál) Na rtg půjdu až bude Charlie dospělý a sfoukneme kyčle i lokty najednou...pokud budou nějaké komplikace, půjdeme samozřejmě dříve... držíme palce ať Vám předrtg dopadne výborně! Do Brna se nechystáme,ale na nějakou klubovku bych zavítala, můžeš mi kdyžtak poslat odkaz kdy a kde jsou? Hlavně uvidíme jak dopadneme teď v Praze...
Jo jo na zlaťáčky už jsem koukala, moc hezké stránky a pesani ještě krásnější

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 13:38
- Nahlásit

Karol
Mě se u štěňat osvědčili drobné granulky. Dám si je do dlaně a pak je po jedné s přestávkámi dávám psovi. Piškoty někteří rozhodčí nemají rádi, protože ulpívají na zubech a oni kontrolují skus. Pak se pamlsky snižují a na konec pes dostane pamlsek možná až po předvedení. Opakuju slovo "postoj" Když nacvičuji postoj a pes si sedne nebo přešlapuje, říkám durazně ne a znovu opravím postoj. Po chvilce, když pes vydrží v klidu stát ho pochválím a dám povel volno a zahrajeme si spolu.

Jumi
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 13:41
- Nahlásit

Marie Šustová
Hele tak přesně tohle jsem nechtěla! i z tohoto důvodu jsem utekla z mujpes a chodím tam jen proto, že tam chodí moji kamarádi! tuhle diskuzi mám fakt ráda a to proto, že jsme jen obyčejné bohapusté amatérky (mimo ketrin) se zcela žádnými zkušenostmi a vědomostmi o chovu atd...a já tím spíše, že ani nemám v plánu Bernáše uchovňovat!
Nevím přesně, který příspěvek se tě dotknul a co jsem v něm říkala, ale neměla jsem nikdy v úmyslu vaše výkony snižovat. to že poznám sama - tak tím jsem si jistá! Upřímě řečeno ani zdaleka nečekám, že dosáhnu vaší úrovně. pokud si pamatuji, tak jem se podivovala, že letos se vám nějak nedaří a pořád padáte do III. ceny nic víc, nic míň! Rozhodně to nebylo myšleno nijak zle!
Takže není mým cílem kohokoli znevažovat a ani nikoho poškozovat a ani nemám pocit, že bych komukoli jakoli konkurovala....

Jumi
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 13:45
- Nahlásit

Marie Šustová
Tak takhle to dělám taky s tím postojem akorát při tom vypjatém, mu podpírám tlamičku...doma fakt super stojí a ani se nehne a to i když mu skákali jiní psi před čumákem, venku to bylo taky dobré ale na té výstavě to byl děs běs jak jsem ho chytla pod tlamou tak se začal vztekat a šít sebou a vůbec - no prostě tragédie. Doma Zuzce stál i na míčeka, ale tam!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 13:48
- Nahlásit

Jumi
Jsem taky amatérka... prosím nevyčleňovat mne z kolektivu dva odchované vrhy a zatím dva vycvičení psi, co to je. A to myslim vážně.

Jumi
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 13:50
- Nahlásit

Ketrin
dobře amatérko! beru na vědomí!

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 13:51
- Nahlásit

Mě Ami taky nechtěl stát, když jsem u něj klečela. Zkusila jsem to na volno a bylo to mnohem lepší. Možná by pomohlo před nástupem ho nechat očichat ostatní psy, možná důraznější povel.

Karol
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 13:52
- Nahlásit

Marie Šustová
Díky, granule zkusím. Piškoty docela zabíraly, ale Bond je tvrdohlavec a vystavování se mu prostě nelíbí - myslím, že jste se na něj v Třeboni dívala? - takže už ho pak ani ty pamlsky moc nazjímají a prostě hledá únikovou cestu. Doma to taky ještě docela jde...ale jak začně ten rozruch kolem...

Jumi
To ses ani nepochlubila, že Bernáš tak super stojí!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 13:58
- Nahlásit

Já teda pokud jde o ty pamlsky, na výstavě nedávám ani granule ani piškoty. je to suché a labrador hltavec se klidně může v kruhu začít dávit. Mívám v ledvince buď tvrdý sýr na kostičky, nebo kostičky nějakého salámu, nebo Beggin strips nebo takový ty pamlsky co vypadají jako steak. Prostě něco ne tak suchého.
Brestin otec, vždycky když vyhrál (a to bylo často), dostal 1/4 grilovaného kuřete.

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 13:58
- Nahlásit

Karol
Co na něj v kruhu mluvit, vzít si tam hračku, nebo po posuzování se do prázdného kruhu vrátit a nechat ho tam vyblbnout? Aby si to ohraničené místo spojil s něčím příjemným, ne s vypjatým postojem, divným člověkem, co mu prohlíží zuby a sahá na kulky?

Jumi
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 13:59
- Nahlásit

Karol
no nechtěla jsem chválit dne před večerem a měla jsem pravdu, že super stojí doma v obejváku je totiž trochu na nic! Zuzka byla unešená, že se super vystavuje a a pak v třeboni poznala!

Zkusila jsem to na volno a bylo to mnohem lepší.
no to taky jediný trochu šlo ale samozřejmě jen s piškotem. Doma mu to právě šlo i na míček, že stál jak socha a čučel na míček před čumákem, ale v kruhu jsem si s míčkem mohla leda tak pinkat sama!

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 14:02
- Nahlásit

Měla jsem jednoho malého hopíka - míček v kapse. Než jsem šla do kruhu, párkrát jsem s nim pinkla o zem a Carmen se vždy postavila a čekala, kam se bude moc vrhnout. Stačilo, abych jí ho v kruhu ukázala ...

Jumi
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 14:02
- Nahlásit

Marie Šustová
Co na něj v kruhu mluvit, vzít si tam hračku
to právě bernáš v kruhu moc nevnímal! a to jsme si to před začátkem v kruhu zkoušela, ale on byl z toho ruchu jak u vytržení!

Karol
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 14:14
- Nahlásit

Marie Šustová
Já mám právě trochu vyzkoušeno, že ten piškot je tak akorát - dokáže zůstat stát a těšit se na něj. Ale jakmile je to něco "lepšího" - u nás sýr nebo i klacek, tak je moc natěšenej a už vůbec nepostojí. Začne popocházet, hopsat, natahovat se...
Tak trochu doufám, že přes zimu trošku vyspěje a bude to psychicky líp snášet...A kdyžna na něj v kruhu mluvim, tak mě taky moc nevnímá...všude kolem je tolik zajímavějších věcí...ale mluvim na něj stejně pořád...

ko4ka
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 15:23
- Nahlásit

Holky, možná spíš Ketrin, poraďte kterou frekvenci u téhle píšťalky a prosím vysvětlení základních rozdílů, děkuji
http://www.kanea.cz/?ui=SrcYdHO7We2227&run=1&item= 14212&ktg=4891

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 18:54
- Nahlásit

ko4ka
Já ty píšťalky nějak extra nepoužívám (včera jsme to probíraly na LR), takže dotaz patří spíš Jumi, ta je v tom určitě dál. Mám obě - i tuhle, i tu normální ultrazvukovou a používám tu ultrazvukovou a tuhle jenom, když tu druhou nemůžu najít.

Jumi
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 19:18
- Nahlásit

ko4ka
základní rozdíl je ten, že každá má jinou frekvenci a tudíž zní trochu jinak. Trylek používat neumím, tudíž ho nemám! Takhle píšťalka, co sis vybrala, je doporučovaná pro lidi píšťalkové začátečníky...přesně tuhle mám já a jsem s ní absolutně spokojená. Mám tu 210ku...

ko4ka
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 19:43
- Nahlásit

Ketrin
Jumi
Děkuji

Jumi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 15:27
- Nahlásit

Karol
Díky za super prochajdu! bernášek padnul za vlast Táta docela čučel kde jsme se tam vzali a než jsem se stihla vyčůrat tak už měl Bernášek sfutrovanou bagetku! ale samozřejmě bez špičky, ta se mu nebude dávat, vždyť je tvrdá (si asi táta nevšimnul, že ten pes má zuby)

Jo a s těma schodama si měla pravdu! Bernáš se sice trošku bojí ale už v pohodě nastoupí sám, bez toho abych ho tam strhávala vodítkem

Jinak doufám, že už bude Dorča v pořádku - je to moje Aureácká favoritka (samozřejmě dohromady s Bondíčkem)!

Karol
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 15:44
- Nahlásit

Jumi
Ahooooooj! No, Bondík, ten usínal už cestou. A jak tu Ondra pokládá to lino (mimochodem nakonec hrozně pěkný a k barvě zdi dokonalý!), tak mu dal pelíšek jinam než normálně, Bondík se do něj bez okolků svalil a sladce spinká

Taky děkujem, bylo to hrozně hezký! jen lituju, že jsme neměly ten Foťák!!! ten náš už jsem odhalila......v ložnici - tak tam jsem ho fakt nehledala
Procházku zas někdy zopáknem někde u vás..škoda, že nebydlíme trochu blíž, tím metrem to jde, ale přece jen...

Dorča snad bude v pohodě....my si totiž pomýšlíme na její štěňátko kdyby teda čistě náhodou někdy byl ten druhý pejsek... (Škoda, že ho nemůžou mít s Bondem spolu )

ko4ka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 15:46 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit

Čau holky, tak jak se kluci tvářili na první sníh? Teda, pokud u vás nasněžilo U nás přes noc napadal první sníh a Chelsinka z toho byla jak u vytržení. Lítala v něm jak blázen...
Tohle je fotečka z dnešního odpoledního venčení

ko4ka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 15:49 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit

HanuleGR
tady je nějaký odkaz ze stránek KCHLS
http://www.kchls.cz/akce/vrch_akce_2007.htm
Některou z nich, možná dvě, mám už v plánu ( kromě té v Třeboni 15.-16.9., to mám akci s Cantes )

Karol
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 16:12 - Změnil/a: Karol
- Nahlásit

ko4ka
Koukám, že té tvé Chelsinky je taky už kus! To Bond působí celkově menší, aspoň myslim....ale nejspíš to máte v rodině

V Praze zatím po sněhu naštěstí ani stopy...ale taky nás to čeká a nemine. Mám zprávy od příbuzných z Varů a z podhůří Krušných hor...vánice a chumelenice a manžel tam zítra jede a ještě nemáme přezutý auto a už to rozhodně nestihnem udělat...

Ale je to krasavice, ta tvoje holčina. Máš nějaký nový fotky na stránkách? (Jsem na tom hrozně špatně s časem, tak to nemůžu sama vyzkoumat... )

Jumi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 16:17
- Nahlásit

ko4ka
U nás zatím nesněžilo!
Ale koukám, že Chelsinka už je pěknej macek! Tak jediná krysička nadále zůstáváme my!

Karol
Foťák v ložnici...hmm...koukám, že máš podobný schovávačky jako já!
S tím linem je to super, představa, že by se ti fakt nelíbilo, ale musela bys mlčet! no takhle to je 100% lepší

škoda, že nebydlíme trochu blíž
to teda jo, ale takhle je to pro nás vzácnost a nehrozí, že nám to společné venčení zevšední

my si totiž pomýšlíme na její štěňátko
ahááá, to se nedivím je to opravdu nádherná holka! Mně se líbí od chvíle, co jsem ji poprvé viděla! To já si zas pomýšlím na tu čivavu, ale s Petrovejma nárokama na velikost psa....

Karol
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 16:24
- Nahlásit

Jumi
s Petrovejma nárokama na velikost psa....
...můžeš na čivavu klidně zapomenout a myslet si taky na Dorčiný štěňátko

A to lino...nebylo tak děsný, že by se mi nelíbilo vůbec...jen mě překvapilo. Ale spíš myslim, že problém je v osvětlení v tom obchodě...a pak na denním světle to vypadá úplně jinak (Ondru to taky překvapilo...). Já jsem si právě takhle koupila před týdnem bundu v domění, že je taková zelonohnědá - prostě psomyslivecká....a ona je mrcha naprosto trapně hnědá....

Karol
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 16:26 - Změnil/a: Karol
- Nahlásit

ko4ka
Nemůžu se nezeptat....kolik to tvé mimčo teď váží???

Jumi
Jestli my je náhodou málo nekrmíme

Jumi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 16:28
- Nahlásit

Tak to je bernášek s taťkou!

Jumi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 16:31
- Nahlásit

Karol
no umělý světlo je zrádný - tak to tu bundu holt budeš muset nosit jen pod rozsvícené pouliční lampy

Jestli my je náhodou málo nekrmíme
Hele bernáš dostává nějak 600g (prosím ať mě nikdo neposílá žádné maily ohledně týrání psa a nekontaktuje chovatelku ) a to mu musí stačit!

Jumi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 16:36
- Nahlásit

Tak a takhle nám ten postoj jde, než se milostpán začne vztekat!

Karol
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 16:47
- Nahlásit

Jumi
Tak to Bondík dostává podobně, i když ve skutečnosti asi víc, protože ho teď většinou krmí Ondra a ten mu určitě spíš přilepšuje

Váš taťka je fešák...teda aspoň co můžu soudit z fotky, a asi i hodně velkej...podle srovnání. Jen by fotograf neměl být líný a trochu se přiblížit k zemi....fotí-li něco na zemi ležícího

NO. Tak to byl na začátku nápad "Což takhle dát si svařáka - takovýho prvního zimního"............. a na konce je opitá K., neschopná výkonu své práce

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání