Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
ko4ka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 16:48
- Nahlásit

Tak naposled jsem Chelsku vážila a měla nějakých 25 kg, ale to už je min. měsíc, ale je tak akorát stavěná. Je taková nízká a mohutná po mamince, tlustá naštěstí není ( aspoň zatím )
Vzpomínám když jsem jí viděla poprvé, to byla krysička a takovej medvěd mi z toho roste

Karol
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 16:52
- Nahlásit

ko4ka
To bys jí měla znova zvážit....takové neaktuální informace .......Bondík má teď asi 31 - 32 kg a mrkni na stránky, že je to docela mrňous

ko4ka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 17:21
- Nahlásit

Karol
no tak to si myslím, že u nás ta 30tka taky nastala Jak jí zvážím, tak podám aktuální informace

Jumi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 17:58 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit

Karol
ko4ka
když my nemáme váhu!

Karol
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 18:39
- Nahlásit

Jumi
To bude asi tím, žes nikdy neměla potřebu držet dietu a hlídat kila....tak buď ráda
My váhu máme, vážíme na ní jenom Bonda a musim pod ní vytírat

Jumi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 21:13
- Nahlásit

Karol
a musim pod ní vytírat
ježíš a proč?

nikdy neměla potřebu držet dietu a hlídat kila....
A ty jo, vždyť seš taky vyžle

Jumi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 21:31
- Nahlásit

Jo a právě jsme se vrátili od tchýně z večeře! Odemkneme vlezeme do bytu a nic - žádný vítání, máchání ocáskem, nic se nám nepletlo pod nohama. Hrozně jsem se lekla jestli se mrňousovi něco nestalo, jestli někde něco nesežral, nebo tak...takže jsem takovým vyděšeným přiškrceným hlasem zavolala do tmy "Bernáááškůůůů" a ze tmy se vypotácelo cosi bílého - sotva mžourajícího a celé omuchlané!
Takže ta dnešní prochajda mu dala fakt zabrat!

Ale Thorin třeba spí děsně tvrdě. Jednou se mi stalo, že jsem ráno vstala otevřela na terasu a zapískala a zavolala psa...nic, tak jsem ho šla hledat. Spal uprostřed zahrady, tak na něj volám...nic! Trochu mě to znepokojilo stoupla jsem si přímo nad něj a oslovila ho...zase nic! Ale přitom mi přišlo že dýchá, opravdu vyděšená jsem s ním zatřásla a křikla Thorine....pes se děsně ale opravdu děsně lek a sotva rozlepenejma očkama na mě kouknul, proč ho jako takhle blbě budím! To jsou ale psi co! Ukradli by je i s veškerejma cenostma

ko4ka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 21:50 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit

Tak přináším aktuální váhové informace. Chelsinka váží 30 kg
Nevíte někdo, kam mi schovali to 3 týdenní myšátko, které jsem si vybrala prosím a vyměnili mi ho za takovýho mamuta???

Máme nové fotečky jak na stránkách tak i tady v galerii na
cz-pes. Můžete mrknout

Jumi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 21:51
- Nahlásit

ko4ka
Je to hrozný jak děsně rychle ti naši chlupáči rostou viď ?!

ko4ka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 22:10
- Nahlásit

Jumi
to jo no.... z myšátka je puberťačka, hrozný, letí to pěkně

Karol
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 22:24
- Nahlásit

Jumi
vyžle jo? Dovol, abych se
Bondík je taky dobře mrtvej...

Máme nový lino a koberec...v bondíkový barvě a evidentně se mu to moc líbí, takže si na ten koberec hned lehnul a neni skoro vidět
Právě jsme začli uvažovat, jak moc je to nepraktický...jako ta barva...a že suchý utírání tlapek budem muset rozšířit za nejdřív mokrý a pak suchý...ale zas je to hrozně pěkný a příjemný a neklouže to tak, jako ta děsná dlažba. Lino klouže trochu. Ale taky ne tak jako ta dlažba před tim. Takže úspěšný den ve všech směrech.

Pod váhou vytírám.....asi protom aby pod ní bylo čisto, ne? A hlavně proto, že se jinak na ní nalepujou chuchvalce prachu a ty zase dělaji bordel v celý kouplně...mám to promyšlený, neboj, že bych snad dělala něco zbytečně!!!!

Thorin je borec. Takový dobrý spaní má snad jinak jen Ondra

Dobrou noc!

Jumi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 23:19
- Nahlásit

Karol
...a že suchý utírání tlapek budem muset rozšířit za nejdřív mokrý a pak suchý...
no tak to se mi značně neosvědčilo...když jsme se nastěhovali do Prahy, tak jsem to zkoušela! Nejprve otřít mokrou houbou a pak suchým hadrem...jenže jsem pak přišla na to, že ta suchá špína se nějak nenápadně rozptýlí po celém bytě a nějak není vidět...zato jak se ty nohy namočej a když je pak utřeš, tak se nějak nikdy neutřou dost dokonale aby nedělal šlápoty, ale možná jsem jenom neschopák a prostě to s těma nohama neumim!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 07:05
- Nahlásit

suchá špína se nějak nenápadně rozptýlí po celém bytě a nějak není vidět
Přesně moje filozofie čili své samočistící psy zásadně jen otírám SUCHÝMI hadry a pak popřípadě musejí být na pelechách, dokud úplně neoschnou, žádný lození po bytě. No a pelechy se pak vyklepou a tak 1x týdně vyperou

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 07:08
- Nahlásit

Jumi
To s tím spícím Thorinem je dobrý, jsem se po ránu zasmála. Párkrát se mi totéž stalo se Salinou - naši psi spí venku a ráno samozřejmě natěšeně čekají přede dveřma. A když tam někdy třeba po předchozím dlouhým výletu nebyla a chrápala v boudě, tak jsem se taky hned vyděsila že určitě chudinka umřela

Karol
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 08:33
- Nahlásit

Jumi
Ketrin
Aha! Takže jen suchým? I mokrou špínu??? Když je sucho, to ho většinou neotírám vůbec, na to kašlu. Ale když je mokro, takže třeba každý ráno...jsem ho do teď utírala jakože do sucha, což samozřejmě nejde...a asi u toho zůstanu . Holky dík, ušetřily jste mi práci
Ještě taky plánujem koberec hned za vchodový dveře, ten už samozřejmě ne v bondíkový barvě, ale v barvě špíny. Takže tam potom vsichni, nejen pes, ztratíme ten nejhorší bordel pěkně nenápadně do koberce

Hele, to se tak dělává, prát pelechy jednou týdně? To mi přijde nějak děsně často!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 08:44
- Nahlásit

Karol
Já jsem totiž už před pár lety zrušila takový ty tlustý polštářovitý pelechy a máme doma jen tzv.psí deky, šijou to tady v Lomnici nad Popelkou. Je to jen asi 3-4 cm tlustý, obdélník různých velikostí, rychle se to vypere a rychle uschne popř.strčí do sušičky. Kupovala jsem to tu i některým štěňatům, když to páníci chtěli, prý to nikde jinde ve zverimexech nemají.

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 08:55
- Nahlásit

ko4ka
Děkuji za info. Já to vidím zatím na tu Prahu-Háje a přemýšlela bych o Hluboké, moc se mi tam totiž líbí, bylo by bezva udělat si nějaký takový víkendový výlet...chtěla bych také na Konopiště, ale to nevím kdy bude. Brno určitě zatím neplánujeme. No ale ono se teprve uvidí, je to ještě spoustu času a hlavně nevím jak dopadneme teď v Praze, třeba nám řekne, že má Charlie křivé nohy a bude po vystavování)
Chelska už je vážně kus ženský!

Jumi
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 09:39
- Nahlásit

Ketrin
Páne jo ty si holka čistotná koukám! Jednou týdně! Bernášovi jsem prala pelech jen, když si ho počůral, ale teď to vypadá, že si budu muset najít nějaké jiné kritérium

naši psi spí venku
To Thorin také spával, ale od té operace má to privilegium a spí doma. Bojím se aby přes noc neprochladl! Ale včera jsem to právě říkala Karol, že na té yahradě člověk nikdy neví, jestli mu tam někdo něco nehodil. Toho se pořád bojím...

Jinak u nás do rána napadal sníh, tak to si přivstal i páník aby viděl, co na to bude Bernáš říkat! Když si na schodech smočil tlapku, tak to tak nedůvěřivě očuchávala koukal na nás, co že to jako má být. Tak jsme ho vzali na velkou travnatou plochu co máme za domem a tam se mohl zbláznit! Lítal jak pominutej rejdil čumákem, ani neměl čas se vyvenčit!

Karol
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 09:40
- Nahlásit

Jumi
Já jsem tak ráda, že jsme tu procházku včera ještě zvládly beze sněhu
Dneska už bude všude bláto a určitě je i větší zima...
I když Bondík je ze sněhu u vytržení a až teď půjdem na delší procházku, tak určitě vezmu foťák, abysme ty první chvilky na sněhu měli zdokumentovaný
A přijde mi, že je snad ze včerejška unavenej ještě teď

Jumi
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 09:41
- Nahlásit

HanuleGR
Hele já si myslím, že na Hájích právě bude všechno, kromě retrieverů! Teda tak to bylo letos...ale možná se pletu.

Jandula
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 09:42
- Nahlásit

Karol
Ketrin
Jumi
Taky čistím zásadně suchým froté ručníkem, snažím se jí z pacek vytřít co nejvíc špíny, a ona když definitivně uchne, tak to z ní opadá do pelechu, který pak stejně putuje do pračky...

Ketrin
Sára má plastový pelech, v něm takovou dětskou dečku menších rozměrů a přes to obyčejnou deku, obojí rychle hodíš do pračky a je to...

Karol
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 09:44
- Nahlásit

Jumi
To náhodou vypadá, že tam budou všichni - jmenuje se to takhle (na těch Hájích)

SPECIÁLNÍ VÝSTAVA ŠPANĚLŮ,
SLÍDIČŮ, VODNÍCH PSŮ a OSTATNÍCH PLEMEN ZAŘAZENÝCH DO KCHLS

Jsem ráda, že má občas někdo rozum a udělá výstavu někdě za humny
Jižní Čechy jsou fajn....ale přece jen trochu z ruky...

Jumi
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 09:44
- Nahlásit

Karol
Dneska už bude všude bláto
to jo! Já si myslím, že to hned roztaje. Tady na Pavláku není nic.

A přijde mi, že je snad ze včerejška unavenej ještě teď
to bernášek bohužel ne, ale odpoledne jdeme venčit s tím tolleřím kamarádem, tak to se zase vyblbne! Jenom doufám, že zapomenou na takové skopičny, co vymejšleli v Třeboni

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 09:55
- Nahlásit

ty si holka čistotná koukám! Ani ne... Když to domáci spotřebiče za mě udělají, tak co... na valše bych to tak často neprala.
SPECIÁLNÍ VÝSTAVA ŠPANĚLŮ,
SLÍDIČŮ, VODNÍCH PSŮ a OSTATNÍCH PLEMEN ZAŘAZENÝCH DO KCHLS

Španělé, slídiči atd.z KCHLS mají klubovky extra a retrívři taky extra. Myslím že v tom textu pak dál je "kromě retrieverů".

Karol
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 09:57
- Nahlásit

Ketrin
A neni to tam
http://www.kchls.cz/akce/vrch_akce_2007.htm

Ale třeba to bude v nějakých podrobnějších informacích

Jandula
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 10:00
- Nahlásit

Karol
takže lino v pohodě???

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 10:01
- Nahlásit

Karol
Myslím, že ve zpravodaji to je. Nebo že by to fakt bylo pro všechny? To už by těch klubovek bylo nějak hodně...

Karol
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 10:06
- Nahlásit

Jandula
Jojo, v pohodě. On už taky Bond tak děsně doma nelítá...takže to nejhorší období jsme propásli...ale dlaždice klouzaly tak, že na nich nemoh ani sedět, protože mu ujížděly přední nohy dopředu, takže buď musel přešlapovat, nebo se sklouznul do lehu ...a to to lino rozhodně nedělá, takže super. Na lítání to taky neni, ale co má pes co lítat po kuchyni, že

Jumi
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 10:11
- Nahlásit

no na těch Hájích to je myslím každý rok a vždy bez retrieverů...a já pochybuju, že by mě potkalo takové štěstí, abych se na výstavu retrieverů koukala z okna

Jumi
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 10:13
- Nahlásit

Karol
ale co má pes co lítat po kuchyni, že
a jak mu to mám prosím tě vysvětlit!

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání