Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Jumi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 15:27
- Nahlásit

Karol
u nás budou pak počůraný lesní jahody (u plotu k sousedům, co maji taky psa...) a možná taky rajčata a kdo ví co.
no tohle je na tom jejich značkování nejhorší! thorin nám takhle dost likviduje vegetaci na zahradě, mámě učůral nové lilie a ona z toho není zrovna nadšená

Já právě dnes potkala 8měsíčního ridgebacka a ten že střídavě zvedá a nezvedá, ale že ji začal zvedat už před dvěma měsíci. já o to značkování také 2x nestojím, protože to pes musí pořád někde čuchat a značkovat a šíleně to zdržuje. Dospělí pes má mít min. 20 min procházku aby se kloudně vyčůral! s bernášem vyjdeš před dům on si přičapne 2min. čůrá a je vystaráno....

A co se tlustých psů týče, asi se pustíme do vykrmování, když jsou s tím pak takový úspěchy
koukám, že se vám vánočková strategie vašeho taťky docela zamlouvá co?!

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 15:53
- Nahlásit

Karol
Jumi
Ještě mě tak napadá, do čeho oblíkáte sebe na tu výstavu?

Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 16:02
- Nahlásit

Dospělí pes má mít min. 20 min procházku aby se kloudně vyčůral! s bernášem vyjdeš před dům on si přičapne 2min. čůrá a je vystaráno....
jo jo, to byl taky jeden z rozhodujících faktorů proto, abych si pořídila fenku...

Jumi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 16:03 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit

HanuleGR
Tak to okoukej na těch fotkách nee! já měla tričko a mančestráky a Karol myslím džíny!

jo a má se volit takové oblečení, aby si dělala psovi dobré pozadí, takže pro nás asi nejlépe černé nebo jinak tmavé kalhoty!

Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 16:09
- Nahlásit

Jumi
já chci vidět taky nějaký foto... prosím

Jumi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 16:21
- Nahlásit

Jandula
máš je na mailu...

Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 16:25
- Nahlásit

Jumi
díky, hned jdu kouknout...

Karol
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 16:49 - Změnil/a: Karol
- Nahlásit

Jumi
Hele, co vlastně rozesíláš za fotky? Ty ode mě? Já jen aby se nám to potom nějakým kruhem nevrátilo a někdo nebyl

Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 16:51
- Nahlásit

Karol
neboj, já se v oficiálních kruzích vůbec nepohybuju, mám bezpapíráka...

Karol
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 17:05
- Nahlásit

Jinak k těm psům v Letňanech tak já vim o našem Bondovi, potom náš brácha Rony (pár týdnů jsem ho neviděla, ale prý má 37kg (Bond má asi 31 a ve výšce rozdíl není , čímž se dost zvyšují šance u oné rozhodující dámy... ), potom Bernášek, typla bych, že Felix od Hr. Veveří (protože Hubíkovi jezdí všude..) a ten má určitě nějaký krásný brášky...ale zatím jsem nedohledala, kolik jich je a teda může přijet do Letňan. A pak jsou tu Chlupatý štěstíčka a taky nevim, kolik jich je...stránky některých CHS jsou nějaký zalabyrintovaný.
No a když uvážíme, kolik je brusinek...který tou dobou už budou v dorostovym věku (konkrétně 16 psů) - mezi nima i ty, co teď vyhrávaly v Třeboni ve štěňatech...tak se divim, že je tam psů jenom 11

A pojďme asi změnit téma nebo z těch výstav zešílíme

Karol
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 17:07
- Nahlásit

Jandula

Karol
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 17:08
- Nahlásit

Ketrin
Ještě naposledy s vracim k tý fotce - byl ostříhanej, na krku rozhodně. Nedalo mi to a důkladně jsem to prostudovala....ta neupravenost přecejen nebyla zas až taková

ko4ka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 17:18
- Nahlásit

Koukám holky, že vás téma výstavy nějak bere
Celkem vám závidím, já už chci taky na výstavu!!!

Karol
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 17:35
- Nahlásit

ko4ka
Nezáviď, je to peklo , včetně toho, jak to člověka chytne. Horší už je snad jen internet...a v tom tady lítáme všichni

ko4ka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 17:52
- Nahlásit

Karol
no, já se brzo připojím, takže budu lítat v obou závislotech....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 17:58
- Nahlásit

Karol
No jo, aha, já goldenům nerozumim. Úpravě srsti už vůbec.

Borgo značkuje,tj. za procházku čúrá třeba 10x, ale nohu nezvedá. To je brzo.

Já jsem u paní Č. vystavovala 3x a musím říct, že spíš byla přísnější ke psům pocházejícím z jejích odchovů, než aby jim nadržovala. Určitě má dobré oko. Ale do mezigoldeních rivalit nevidím

Jumi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 19:22
- Nahlásit

Karol
Hele, co vlastně rozesíláš za fotky?
Ne hlavně ty naše! Tu od tebe jsem poslala jen Ketrin a HanuleGR. ale jestli ti to vadí, tak já je nikomu posílat nebudu...i když už mě ani nenapadá, kdo by je chtěl!

ten má určitě nějaký krásný brášky...
no jasně že má - přeci nás nééé

No oni nejen Brusiny! Back Famous gold a jeho smečka a Vetcareáci myslím také nejsou brusiny nééé...

Jumi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 19:25
- Nahlásit

Ketrin
Určitě má dobré oko.
jupíí tak alespoň, že v tomhle to bude dobré a alespoň se o sobě dozvíme něco věrohodného. Mně příjde, že ty přehmaty pana rozhodčího snižují i věrohodnost našeho posudku ale jestli má raději macatější psy, tak to mi prostě nejsme a pořadí už je spíš o osobních preferencích rozhodčího - nebo se pletu?

Jumi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 19:28
- Nahlásit

Akorát by to chtělo přepadnout Chipsyho handlerku, zhipnotizovat a zjistit strategii konkurence! Jak to s tím psem proboha dělá, vždyť ten Chipsy podává výkony, nad kterýma mi může leda tak spadnout čelist a tiše závidět a nezměrně obdivovat!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 06:58
- Nahlásit

Jumi
pořadí už je spíš o osobních preferencích rozhodčího
No samozřejmě. Každýmu se líbí nějaký typ a ten preferuje. Osobně si myslím, že toho koukání na druhý konec vodítka je méně, než si lidi často myslí (i když samozřejmě to existuje). Prostě rozhodčí chová nebo choval nějaký typ a ten se mu líbí a u něj vyhrává, a tak logicky mezi nimi musí být i potomci jeho odchovů... ovšem musí ve všem být nějaký vkus a míra, né jako jeden jistý rozhodčí, který loni na NV Ml.Boleslav ve fenách všechno nasypal přímo svým odchovům (v majetku členů svého fan klubu), bez ohledu na to, že třeba jedna CAC fena byla typ "klobása na křivých nožičkách". (Já jsem tam fenu nevystavovala, takže ze mě nemluví uražená závist)

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 07:01
- Nahlásit

Jo a holky - co je to brusiny o kterých stále mluvíte? jsem nějak mimo...

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 08:35
- Nahlásit

Jumi
Chipsy je prostě kus A to mám takový pocit, že byl zadaný jako jeden z posledních štěníků...ale to předvedení asi dělá taky hodně...no na vlastní oči jsem ještě nikoho neviděla. U nás to předvedení taky bude veselé, už se na to moooc teším

Karol
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 08:35
- Nahlásit

Ketrin
Ahoj! No brusiny čili brusinky jsou štěňata po Brucovi (of Dream Team) - takže kromě našeho Bonda jen v ketošnim roce (zatim ) dalších 61 kousků (právě jsem to přepočítala). Tahle skutečnost samozřejmě řadě lidí nedá spát...a vedou se plamenné diskuze o tom, jestli je vhodné připouštět jednoho psa víc než desetkrát za rok a tak...Autorkou pojmu je, řekla bych, sama Mája - to abychom se nechlubily cizí nápaditostí...
Se mi to ale povedlo napsat neutrálně, co?

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 08:39
- Nahlásit

Karol
Tak od Chlupatého štěstí vím jen o Chipsym a o nás, jestli dorazí i někdo z ostatních nemám tušení, na nikoho nemám kontakt

Karol
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 08:44
- Nahlásit

Jumi
No jasně, že nejen brusinky - těch je jen asi fakt nejvíc (viz, výše )

Ty fotky klidně pošli komu chceš, jen mě to tak napadlo a nerada bych vnášela nějaký nesváry tam, kde stačí závist

Chipsy je - co se týče vzornýho postoje - vážně borec. Docela by mě zajímalo, jestli taky někdy řádí, nebo je to prostě takovej klidnější typ. V Třeboni měli místo kousek od nás a nevšimla jsem si, že by ho museli nějak usměrňovat...to já musela Bonda pořád chudáka komandovat...když on prostě nedokáže v takovym prostředí zalehnout a usnout...
A myslíš, že když jsou z Budějovic, že se potáhnou na výstavu do Prahy? Jestli přijedou, tak se jich půjdem zeptat, jak ho to naučili. Možná se v postoji už narodil

Karol
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 08:45
- Nahlásit

HanuleGR
Tak teď jsi to vyřešila - takže Chipsy do Letňan jede? Tak to se paničky asi vyptám...když nám podle posudku taky chybí ten výstavní výcvik

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 08:55
- Nahlásit

Karol
Jo jo, Chipsy přijede, jsem na něj moc zvědavá Jestli pak Charlie pozná bráchu...a hlavně doufám, že si od něj vezme mustr a bude šikovný jako on....ale to spíš musím odkoukat já od handlerky Chipsyho snad nevystavuje panička, ale kamarádka paničky, kdyžtak jukni http://www.volny.cz/chipsy/

Jumi
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 09:43
- Nahlásit

HanuleGR
Chipsyho snad nevystavuje panička, ale kamarádka paničky, kdyžtak jukni
jo jo vzstavuje ho kamarádka paničky

Tak to se paničky asi vyptám...
Přesně to mám taky v plánu

těch je jen asi fakt nejvíc
Hele asi není! Říká ti něco - Atsbury Touch the Sky (jestli jsem to napsala blbě,tak se jedinci tohoto jména omluvám) tak ten jich má snad ještě víc - Bruce je proti němu břídil!

ko4ka
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:15
- Nahlásit

Jumi
Ashburyho znám osobně! Loni jsem se byla podívat v CHS Goldy Forever a s majitelkou se znám osobě, je to fešák

Jumi
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:18
- Nahlásit

ko4ka
tak jsem to jméno zvorala! Já ho osobně neznám, ale z fotek vypadá krásně! Znám ale jeho potomky "A" z Brdské zlato a jeho dcera Aireen je ta super, že jsme ji chtěli Libušce nenápadně odcizit

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání