| Autor |
Zpráva |
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:02
- Nahlásit
Jumi
Karol
a chystáte se taky pak do Brna na tu mezinárodku v únoru?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 15:20
- Nahlásit
ko4ka
My jsme o tom ještě nepřemýšleli, ale asi spíš ne...Chci na Kačinu, Konopiště, Kunratice a Zuzka nás uvrtává do Hluboké nad Vltavou, takže toho budem mít až až....
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 09:26
- Nahlásit
Jo ale vlastně naše paní chovatelka také stříhá i cizí..ta je v Hostivaři - kousek od Interšpásu, jestli to tam znáš, kontakt najdeš na www.zboticskychmeandru.com
holky me ten link nejde otevrit..muzete mi hodit kontakt prosim?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 09:36
- Nahlásit
Jumi
do Hluboké nad Vltavou
Co bude v Hluboké? Tam bývají trialy...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 11:07
- Nahlásit
Jumi
tak jsme objednani k pi Pichove na ctvtrtek
poradis nakou nejjednodussi cestu jak tam dorazit a neztratit se?!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 11:58
- Nahlásit
nika00
Bohužel asi neporadím, to spíš Karol já tam netrefím
Ketrin
Co bude v Hluboké?
no já vlastně ani nevím já jsem si myslela, že nějaká výstava, ale možná je to nějaká Veveřácká slezina - když ses takhle zeptala, tak zjišťuji, že vlastně netuším, kam to mám jet. Zuzka na mě někdy chrlí informace až moc rychle - prý tam budou skvělí rozhodčí z Anglie a přijede pan chovatel našeho taťky Svena ze Švédska....prostě si mám udělat 18.5. čas
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 16:09
- Nahlásit
Jumi
Tak s Chipsym v Třeboni jsi mě moc nepotěšila...ale musim se tomu, smát, jak člověku ty výstavy lezou na mozek - tys ještě na žádný nebyla (teda Bernášek nebyl) a už vymýšlíš pořadí
A koupání - my jsme Bonda před žádnou výstavou zatim nekoupali a myslim, že vyčesání naprosto stačí - pokud neni nějak strašně špinavej, a to bys ho pak koupala stejně. Eva na tom teda nijak netrvá a Dorču taky nekoupe. Záleží na srsti, některý psi se prý vykoupat musí, třeba aby se jim srovnala moc zvlněná srst. Ale to je u těch našich prťat dost irelevantní
Být tebou, důkladně ho vyčešu a Zuzce řekni, žes ho koupala třeba tři dyn před tim
Já bohužel asi ve čtvrtek nemůžu, fakt se mi to teď děsně nahromadilo...a co je nejhorší, zůstane to nahromaděný minimálně celej semestr. Fakt hustý, musim si na to tempo zvyknout...Tak až se aklimatizuju ve svém novém životě, dám vědět a konečně jim zas ukážem, co je to to správný venčení
Teď to musíme nechat na cvičák - na kdy se budete hlásit? Nám je to myslim zatim jedno, tak se můžem domluvit a my se přidáme.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 16:13
- Nahlásit
ko4ka
Do Brna se nechystáme a po dosavadních zkušenostech...ehm teda dvě výstavy nejsou nijak moc...budem teď asi vymetat hlavně klubový výstavy. Je tam menší mumraj, víc na co koukat (teda v tom retrívřím smyslu) a jsou tam zahraniční rozhodčí...o těch českých nekolují právě dobrý pověsti a nejradši bych některý věci ani neslyšela
A taky toho ježdění teď máme nějak moc...po třech týdnech Brno, Budějovice aTřeboň...a z toho právě to Brno je po úplně nejhorší cestě jménem D1, na kterou chci na co nejdýl zapomenout...takže tak. Za to s Jumi se budem vídat - nevím sice data, ale tuším jsou to samý klubovky, ne?
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 16:30
- Nahlásit
nika00
Doufám, že pojedeš autem? Jinak jsem tam nikdy nejela!
Nevim, odkud pojedes, ale nejspíš přes Černý Most....ne? Tak jukni do mapy, neni to těžký. Přes Čerňák pořád rovně, podjedeš Mladoboleslavskou a pořád pořád rovně rovně a rovně, tak 15 minut, projedeš Horní Počernice a vyjedeš do polí, po nějakym kilometru, dvou odbočka doprava na Šestajovice. Vesnice začíná po pár set metrech, napravo novostavby. Na první možnosti doleva mezi baráky a potom zas docela dlouho pořád po hlavní, projedeš takový (myslim) dvě spojený vesnice...to druhý jsou Jirny (možná jsou to pořád Jirny, to teď nevim, hlavně pořád po hlavní), a až zase vyjedeš do polí, tak uvidíš napravo nový baráky, část ještě rozestavěná, tak tam to je. Odbočka doprava do ulice je málo vidět a neni moc označená. Musíš jet pořád dál ulicí (otáčí se do půlkruhu) a Píchovi bydlí až v podstatě na konci, žlutý dvojdomek.
Tak nějak to je, když se k tomu podíváš do mapy, určitě to najdeš. (Teď jsem koukala na mapu na seznam.cz a nezdá se mi, že to je ta ulice, co ti to ukáže jako Luční v Jirnách...tahle je úplně nová a nejspíš ještě v mapách neni...
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 16:34 - Změnil/a: Karol
- Nahlásit
KetrinJumi
Mám lepší info!
V Hluboký bude Klubovka 12.5., se švédskejma rozhodčíma - právě s tím chlapem, od kterýho je Sven, a to má být snad nejlepší rozhodčí přes goldeny vůbec! Jenomže, bude posuzovat feny a na psy si sebou přiveze nějakou kolegyni, která prý posuzuje "v jeho duchu"
Otázka je, co je to "nejlepší rozhodčí" - ale každopádně to znamená, že jeho posudek má nějakou váhu.
A on už je někde výstavní kalendář na příští rok? Už se ví data Kačiny, Konopiště apod?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 16:39
- Nahlásit
Karol
některý psi se prý vykoupat musí, třeba aby se jim srovnala moc zvlněná srst
tak to je právě bohužel náš případ a Eva nám na cvičáku dokonce vyhrožovala trikem! Ale na to fakt kašlu, jednou je to pracovní pes, tak se nebude koupat a nosit triko jak nějakej pudlík Thorin se koupal v šampónu za celých 6,5 roku 1x a to když se vyválel v chcíplim ježkovi (marně hledám smailíka se zacpaným nosem)
Zuzka nám chce věnovat část svého nechutně drahého šampónu, tak si říkám, že jí na tom asi záleží...no když si nevzpomene ona tak asi ani já a když jo, tak ho pro jednou teda vykoupu, ale to zakoupení tohoto výrobku na výstavě asi ji seznámím s naším rodiným rozpočtem a tím, že pes nebude mít dražší kosmetiku než já
Tak až se aklimatizuju ve svém novém životě, dám vědět a konečně jim zas ukážem, co je to to správný venčení
Tak se budeme těšit - tady je vidět, že život studenta je řehole!
Teď to musíme nechat na cvičák - na kdy se budete hlásit? Nám je to myslim zatim jedno, tak se můžem domluvit a my se přidáme.
v neděli chci jít s retriever sportem, tak zvažuju, že do Koloděj nepůjdem...ale zas bych vás ráda viděla...jenže teď byli mrňousové pokaždé v neděli a dvě cvičení za den by bylo na jednoho Bernáška moc!
no já také data netuším, ale poslechnu rady své chovatelky a budu si vybírat jen výstavy pro mě zajímavé buď prostředím a nebo účastí zahraničních rozhodčí!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 16:44
- Nahlásit
Karol
V Hluboký bude Klubovka 12.5.,
Jsem si to hned myslela, že to je nějaká výstava...to budeme asi jako Sveňátko dost pod drobnohledem zvlášť vzhledem k povaze naší Zuzky!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 16:47
- Nahlásit
Karol
teda koukám, že máš z D1 stejně super zážitky a dojem jako celá naše smečka! Nás na tuhle dálnici jen tak někdo nedostane
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 16:48 - Změnil/a: Karol
- Nahlásit
Jumi
Tak teď teprve jsem objevila ty rozpisy psů na Třeboň - teda jen počty http://www.retriver.cz/vysledky/2006/20061028_kv_ trebon/rozpis_trid.htm
To už asi viděli všichni kromě mě, viď? Koukám, že bude konečně jednou fen víc než psů!!
(Fuj Bondík si tady nechutně ulevuje. Taky by se mi ten smajlík hodil :eek
A v mlaďoších dokonce 14 psů a 17 fen! To nás čekaji věci, ta naše generace taky asi nebude nepočetná...
O kosmetice už jsem taky od Evy samozřejmě slyšela, zatím to přecházim mlčením. A uvidíme. SNAD to nebude potřeba, protože ten šampón za tisícovku a kondicionér taky tak nějak...nic moc. (Ale prý to dlouho vydrží ) Bond se zatim moc nekudrnatí...ale nejspíš začne, protože Sára je ovečka a Bruce bych klidně typla, že taky. Jen je pořád vyčesanej, že to neni tak vidět.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 16:51
- Nahlásit
Jumi
A ta Hluboká, tam se docela těšim. Bez ohledu na výstavu, je to nádherný místo a nádherný okolí...k tomu veselé, VELMI veselé vzpomínky na svatební cestu...prostě paráda. Jsem ráda, že jsou ty výstavy takhle často v Jižních Čechách. Mám to tam hrozně ráda.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 16:51
- Nahlásit
Karol
tak naši oba rodiče jsou vlnitý a Sven měl dočista ovčí období! ale na šampón za 1000 může bernášek klidně hned zapomenout!
akorát zuzka říkala, že loni bylo GR taky hodně a pak posuzovali baby a dorost čeští rozhodčí, aby se to stihlo, tak to by mě asi trošku dost otrávilo!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 16:53
- Nahlásit
Jumi
Nás na tuhle dálnici jen tak někdo nedostane
Nás taky ne. A do Brna asi taky ne. Minimálně do příští klubovky, která bude za něco stát. Jako správná Pražanda.......to město nějak nemusim.
Haló!!!Kolik je vás tu z Brna?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 16:54
- Nahlásit
Karol
A ta Hluboká, tam se docela těšim.
Z toho si taky asi uděláme víkendovku, jako z Třeboně - je to přeci jen lán cesty!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 16:55
- Nahlásit
Karol
Město by mi bylo jedno, ale naše auto není tank a ani já vymetač všech poutí nemám plechovej žaludek!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 16:58
- Nahlásit
tak to by mě asi trošku dost otrávilo
No teda! To mi ani neříkej! Ono to stojí dost peněz a oni pak takhle, jo? To bych potom nelitovala, že jsme přijeli do Třeboně, ale že jsme se teď táhli do těch Budějovic. Třeboň je hezčí a tak nějak cítim, že ty Budějovice nemusely bejt. Ale je to zkušenost. Prostě ty klubovky maji vážně jinou atmosféru. Já chci cizí rozhodčí...jak řekla jednou krásně Ketrin - ty co koukaji na ten správnej konec vodítka...
A jak to plánujete s tím noclehem? Vážně Selský dvůr? Už to máte objednaný? My zvažujem, že zůstanem pak naopak do neděle a v neděli uděláme nějakej výletík, možná s Píchovejma, protože asi pojedem jedním (našim malým) autem
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 17:04 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
Karol
jmenuje se to Mlýnský dvůr a my jedeme v pátek a návrat je v neděli - takže výlet samozřejmě bude také! akorát celej pátek budu trnout, aby mi bernášek neskočil do nějakýho rybníka! To bychom s tou srstí asi zacvičili a Zuzku by omyli!
A rezervaci máme už asi měsíc - jsem aktivní!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 17:09
- Nahlásit
Jumi
Aha, tak proto jsem to nemohla včera napodruhý najít ...a to bys neřekla, kde všude mají Selský dvůr...jen ne právě tam, kde jsem ho chtěla mít.
Tak teď na to ještě mrknu, třeba se tam nakonec v sobotu sejdem - i když je možný, že už budou plný...navíc Píchovi se třema psama nemusí být všude právě vítanými hosty...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 17:14 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
Karol
jo a to výstavní vodítko jsem nakonec koupila - stálo 50kč a je celkem slušný, ale byla to celkem fuška! já myslela, že má být do barvy psa a všude měli jen samé modré a červené tak to fakt netuším na jaké psy se to dává!
zkuste tam zavolat a uvidíte, se jedná snad jen o 3 psy, majitelé mají dva vlastní, my jednoho, naši kamarádi jednoho a Irča jednoho - no nějaký další tři se tam asi vážně ztratí!
No jdem venčit - tak pa snad třeba večer!
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 20:10
- Nahlásit
Jumi
Karol
já teba Brno taky nemiluju, ale říkala jsem si, že bych tam jako na první jela, pak bychom šli na RTG a pak na jaře nebo v létě na nějakou už zajímavou výstavu. Co je to za výstavu v té Hluboké? Můžete mi sem hodit nějaké bližší info?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 20:15
- Nahlásit
ko4ka
Jenže ty to máš do Brna poněkud blíž než mi pražáci. My jdeme taky na mezinárodku v Praze, protože je to v Praze
Co je to za výstavu v té Hluboké? Můžete mi sem hodit nějaké bližší info?
Já myslím, že nějaké moc bližší info než to co už jsme tu k tomu řekli zatím ještě není, ale stěžejní info, tedy datum a místo už máš
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 20:31
- Nahlásit
Jumi
no jo, to je jasný, že pro vás je to lepší jít v Praze, než se plahočit do Brna
A to je výstava KCHLS nebo RK klubu?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 20:39
- Nahlásit
ko4ka
hele já fakt nevím - já ani nevěděla, že je to klubovka! mně jenom pí chovatelka nařídila ať si to zapíšu do kalendáře, že tam bude chovatel našeho taťky a že to si prostě nesmím nechat ujít!
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 20:43
- Nahlásit
Jumi
aha, tak to máš dobrý Já jen, abych pak věděla kde hledat přihlášku a propozice...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 20:47
- Nahlásit
ko4ka
to tě určitě pí chovatelka taky v čas upozorní a informuje
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 20:52
- Nahlásit
Jumi
no, naše paní chovatelka není naštěstí tak aktivní, že by svojí rodinku takhle sama sháněla na výstavy.. Ale určo bude mít info na stránkách, pokud to bude klubovka KCHLS jako ta Třeboň. Mimochodem, hodně štěstím tobě i Karol v tý Třeboni!
|