Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Jumi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 10:06
- Nahlásit

A kdopak prozměnu tohle?!

Walda
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 10:09
- Nahlásit

Jandula

Klouzavé podlahy řešíme tak, že na plovoucích podlahách a na dlažbách máme poházené běhouny a zbytky koberců. Inďák je spokojený a neklouže mu to. Když jsou koberce jeté, snadno se vymění.

Karol
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 10:53
- Nahlásit

Jumi
Odhadovala jsem na obou Bernáše a někoho jinýho a jestli sedí názvy fotek....při zvětšení se ukážou....tak to jednou neni ani Bernášek! Tak to bych neuhodla. A koukám, že vaše mamča už je docela ve formě. Sáře se to pořád moc nedaří - shodit to břicho. Ale taky jede do Třeboně a myslim, že Cathy taky, ne?

Karol
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 10:54
- Nahlásit

Walda
No, my teda zatim tohle řešení máme taky, ale když se Bondík rozeběhne, tak potom jede i s kobercem přes pokoj....a to taky neni nějak ideální...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 10:57
- Nahlásit

Jumi
Cathy se k Bernášovi nějak nehlásí, asi si říká - co jsem to zplodila...
Karol
Musíš nám pak poreferovat, co jste dělali u RS (myslím nějaký speciality).

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:05 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Jiná variace na téma matka a syn (sorry nejsou to GR)

Karol
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:08 - Změnil/a: Karol
- Nahlásit

Ketrin
To je úžasná fotka!

Máme jen takovou, protože Bondík se Sárou jsou k sobě dost chladní

Jumi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:10
- Nahlásit

Ketrin
Karol
Děvčata měla jste hádat!
To není oboje bernáš!
Ale nic si z toho nedělejte - ani vlastí páníček to nepoznal a já bych to asi taky nepoznala!

Karol
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:10
- Nahlásit

NO, tak já už to zas neumim. Prostě se nezobrazí a nezobrazí. Potvora.

Jumi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:11
- Nahlásit

Karol
athy nejede - hárá! A břicho se jí také nedaří shodit, ale na fotkách to není vidět!

Jumi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:12
- Nahlásit

Karol
vy máte totiž ty fotky udělané - uložené na webu nějak netipicky, protože ty vaše a jenom vaše tu blbnou furt...

Karol
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:17
- Nahlásit

Tak teď jsem tam dostala takovej zmetek
Lepší než nic, ne?

cherry
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:29
- Nahlásit

Ketrin
To je nádherná fotka. Borgoušek se má..

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 12:01 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Jumi

měla jste hádat!
No mně první napadlo - Bernáš a Thorin. Ale hned jsem si řekla že to je určitě blbost.

Karol
Bondík se Sárou jsou k sobě dost chladní Když spolu nebydlí, tak je to asi jiné.... i když Bresta se ke svým štěňatům chová jinak než k cizím, i když je třeba viděla po 6 měsících. Dovolí jim, co by cizím nedovolila. Nechápu to... nevěřím sentimentálním teoriím, že "ví", že jsou to její děti...

cherry
Borgoušek se má
To teda jo a ani si toho, potvora, neváží a mámu pořád zlobí...

ko4ka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 12:31 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit

Tak já se sem taky hlásím, aby nám to tu neupadlo v zapomnění...
Jumi
Koukám, že Bernášek je pěkný číslo, ale hlavně, že se mu nic nestalo
Tak, ty máš taky křížence, vítám tě do party

To ta moje malá potvora se potřebovala pro změnu vykoupat a vlítla mi do ledovýho potoka, aby si mohla zaplavat....Měla z toho děsnou radost, já už o poznání menší, jelikoš ten potok totiž nepatří k nejčistším a co v tom je za bordýlek lepší nevědět. Tak doufám, že se to objede bez následků...

Abych se přidala k tématu "podlahovin"... My máme v bytě koberce i lino a musím naznat, že bych koberce úplně zrušila, protože vysát to po dvou línajících retrívrech je fakt síla. Nebo by to možná chtělo výkonější vysavač a nebo oblushu vysavače

Jumi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 18:26
- Nahlásit

Hezký večer!
Tak jsme byli 2,5h venčit v Milíčáku s fenečkou francouzkého buldočka a byla to děsná sranda! Dorča se Bernáše sice nejdřív bála a když jí otravoval, tak ječela na celé kolo a schovávala se k paničce, ale pak se holka otrkala a to teda bylo!
Pěkně to bernášovi nandala! Všechny jeho způsoby boje na ni totiž neplatili!
a) zadupat nepřítele do země! - bernášek skákal a dupal, ale nepřítel byl tak maličký, že se mu jen vesele proplétal mezi nožkama a smál se od ucha k uchu
b) kousat nepřítele pěkně do uší a tahat za ně - s takhle malým uchem ještě Bernášek neměl tu čest, takže se ne ane trefit, zato Dorče se na jeho plachtách viselo docela pohodlně

ale Bernášek je kabrňák a jen tak něco ho nerozhodí, takže nakonec na to přišel! Vychytrale změnil taktiku a Dorinku zalehnul

Ketrin
dneska jsem potkala labrouše - žlutého a měl tmavě hnědý flek (znak) na uchu...Jak se tohle stane?A to ho asi vyřadí z chovu, ne?Ještě nikdy jsem to neviděla! Bylo to opravdu zajímavé!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 19:56
- Nahlásit

Jumi
Hmm a byl to vážně LR? Jako třeba, jestli nebyl tatínek třeba bígl... Ale vážně - stát se to zřejmě může, byl o tom před pár lety i článek ve zpravodaji RK CZ s fotkama, ale já to naživo nikdy neviděla a ani neznám nikoho, kdo viděl, takže je to asi dost vzácné. Do chovu by to samozřejmě nebylo.

Jumi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 20:40
- Nahlásit

Ketrin
já to naživo nikdy neviděla a ani neznám nikoho, kdo viděl,
no tak už znáš! Já teda nejsem žádnej LR odborník, ale tohle byl 100% labroušek a docela pěknej...Já si toho nejprve nevšimla, pak jsem myslela, že je špinavej, ale nebyl...já teda tomu vůbec nerozumím, ale tohle mě teda zarazilo a vzbudilo moji pozornost myslím tím, z hlediska odborného...vím, že si nějak hlídáte geny pigmentů...no prostě by mě zajímalo, jak se tohle stane...jako jestli je ten pes mozaika nebo, jak se tohle vysvětlí?

Karol
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:39
- Nahlásit

Dobré ráno!
Letím do školy, ale nějak se v tom žebříčku udržovat musíme, ne?

Tak přeju výstavovatelům poslední pěkné trénování do Třeboně!
a
Jumi
vy vlastně už dneska vyrážíte, tak si to tam krásně užijte a hlavně ať vyjde počasí ještě na celý víkend! Prý se to má začít zhoršovat...

Zítra pa

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:42
- Nahlásit

Jumi
Až budu mít chvilku, tak najdu ten článek. Ale asi až příští týden. Dnes musím dochystat věci na OVVR, připravit ceny (vítěz vyhrává mimo jiné pěkný velký pelech), jet s Brestou na očkování, s mámou na hřbitovy atd.atd.....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:43
- Nahlásit

Jumi
Karol
Málem bych vám zapomněla popřát hodně štěstí v Třeboni. Tak se držte-tfuj,tfuj, a dejte pak vědět.

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2006 13:12
- Nahlásit

Tak Bernáš vykoupanej. Kontrola chovatelkou provedena. Věci skoro zabalené - snad jsem proboha nic nezapoměla!

Tak se tu mějte krásně. Užijte si pěkný víkend.
Ketrin přeji hladký průběh zkoušek a na Karol
už se moc těšíme na zítra!

Jo a díky za držení pěstí!!!!

ko4ka
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2006 14:01
- Nahlásit

Karol
Jumi
Hodně štěstí oběma!!! Pak dejte vědět jak jste dopadli a jak to probíhalo! Hlavně si to užijte i za nás!

Jumi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2006 20:31 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit

Karol
Moc moc gratulujeme bondíčkovi ke krásnému VN3 a celému zbytku vaší rodinky ke všem jejich úspěchům! Koukala jsem na vaše stránky a jsem ráda, že jste se neotrávili definitivně. Já se Bondíkovi nedivím, nám s bernáškem se pan rozhodčí taky nelíbil!
A když ho pomluvil i sám Korda a to veřejně, že dává do pořadí psy s vážnýma vadama....
Pan rozhodčí se prý specializuje na ohaře a setry - tak vůbec nechápu, jaktože bernášek nevyhrál - on je totiž setr jak vyšitej

My jsme byli v naší třídě benjamínci a navíc jsme šli první v řadě, takže jsem z toho byla pěkně vyplesklá, ale i tak jsme dostali pěkný posudek a VN - no je vidět, že jsme na toho Bondíka trénovali málo a do letňan máme co dohánět!

jinak jsme měli v třeboní náááádherný víkend a Ketrin strašně moc dík za doporučení - ubytování bylo super!

Jediné co mě tedy trochu vyvedlo z míry byl opravdu dost hnusnej zážitek. tentokrát jsme už beze srandy o bernáše málem přišli...Bernáš a Lery se honili po hrázi Světa a já si povídala s jitkou, periferně jsem viděla, že kluci seběhli dolů k vodě. Najednou mi došlo, že je kolem vlastně děsnej klid, tak jsem se rozhlédla a psi nikde! Pod námi bylo stavidlo rybníka! strašně jsem se vyděsila a zařvala na psi...ve stavidle to začlo šplouchat - podle stylu jsem poznala Leryho...Kluci okamžitě seběhli dolů a začli je tahat. U Leryho to bylo v pohodě, ale bernáš už ztrácel síli, vždycky vykoukl nad hladinu jen čumák a špičky pacek a pak hned zase zajel pod vodu. Petr musel ponořit ruku až skoro po loket, aby ho vytáhl...vůbec nechci domyslet, co by se stalo, kdybychom si toho všimli později....

ko4ka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2006 22:25
- Nahlásit

Jumi
gratuluji k posudku....
Ale to s Bernáškem fakt nebyla sranda, asi se budu opakovat, ale hlavně, že je v pořádku, na to se nedá nic jiného říct

Karol
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 09:05
- Nahlásit

Jumi

Ahoj a dík za gratulace...Taky gratulujem, VN je super a víš, že rozdíl je jen v těch pár kilech, který Bernáš dřív nebo pozdějc nabere... (A závidim ti Zuzčinu podporu! Úplně jsem si říkala, proč u mě Eva taky neni, když ví, jaký mám s B. potíže....)

Já jsem nebyla rozhodně špatná z toho umístění, to je mi srdečně jedno - snad bych měla radši N, jen kdyby se ten pes ukázal a tvářil a choval tak, jak opravdu je. To, co mi tam předvádí je vážně děs a hrůza. V dorostu to ještě jasně celkem projde, zvlášť když tohohle rozhodčího ti psi zas tak hrozně moc nezajímali...nebo mně to tak trochu přišlo...ale v mlaďoších už by bylo myslim i spravedlivý takovýho psa, kterej táhne pána z kruhu pryč a na rozhodčího se nechce ani podívat a prostě před nim zdrhá, rozhodně neumístovať. A vůbec by ho mohli klidně i vyloučit - je to výstava, má to mít snad nějakou úroveň a já tam přijdu s Bondem, kterej mě táhne jak sáně
A to to ještě pak mělo dohru u těch čísílek s pořadím - řada lidí si chtěla pesany vyvofit pěkně vedle sebe v postoji...a Bond se rozhodl že nee, že už toho má prostě dost a nestoup si a nestoup. Ani na piškot. Prostě zůstal sedět a čekal, až se půjde dom.

Prosim tě, kam že vám ty psi spadli? My jsme se samozřejmě procházeli tamtéž...Bonda jsme do vody nepustili, protože teď pokaždy nastydne a neměli jsme sebou ručník...ale u toho stavidla se snad dalo spadnout jedině z tý vysoký zdi, ne? Přece tam nezahučeli zeshora!!!! To já bejt tebou, asi bych se tam složila, to je naprosto šílený!!! Štěstí, že se nic nestalo. Ale ty jsi teda sběratelka historek !

Jinak jsem byla v Třeboni hlavně ráda, že nemáme fenku, protože ten rozhodčí u fen, to byl vážně poděs - bral si tam psy (teda psinky) po jednom a každou prohlížel a zkoumal snad 10 minut! Hrozně to trvalo a možná posuzuje do teď
A náš rozhodčí mě taky zklamal. Kvůli Bondovi jsem ráda, že ty psi moc neošahával, ale když už jede ze Skotska...moh by tam trochu něco sehrát a dělat, že o něco jde

Jo a ještě něco, kolik se vás sešlo v tom Mlýnským dvoře s pesama? A fakt to bylo tak dobrý? Budu si to pamatovat a třeba se tam taky někdy mrknem. Jen jsme si po sobotě říkali, že už asi na výstavu do haly nechcem - ještě ty Letňany a pak se budem hóóódně rozhodovat. Je to otrava a Bond byl z toho myslim docela otrávenej - pořád ležet na fleku a 5cm od čumáku mu chodí pořád davy lidí a psů...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 09:33
- Nahlásit

Karol
Jumi
Gratuluju k pěkným známkám - VN je super, a pořadí nebo nepořadí - to už je jen o show a o štěstí. A o předvedení nebo nepředvedení. Karol na rozhodčího se nechce ani podívat a prostě před nim zdrhá, a co se dělo? máš pocit, že se bojí? nebo co jako?? Jestli mu nevadí ta hala. nebo se ten rozhodčí nějak blbě choval? mně jednou udělala kdysi Salina tohle - rozhodčí spěchal, bylo jich moc, ani si od ní nenechal očichat ruku a hned se na ní vrhl a začal jí otvírat tlamu, aby zkontroloval zuby. A ona se lekla a už s ní pak nic nebylo, a když se měla předvést tak se mi vysmekla a hurá z kruhu pryč. Tak jsem odstoupila, protože jsem věděla, že s její pasivní rezistencí nic nesvedu. Tehdy jsem si myslela, že je to chyba toho rozhodčího, ale dnes už dávno vím, že normální pes by to vydýchal a že ona prostě není úplně 100% pevná v nervech.
Jumi
Doufám, že to už je opravdu, ale opravdu poslední Bernášova adrenalinová příhoda. Fuj, to fakt není sranda. Taky tam vždycky chodíme tudyma na procházku, když tam jsme. A Mlýnský dvůr-docela dobrý, co? V kempu Třeboňský ráj chtějí prakticky stejné peníze a přitom za podstatně horší úroveň, o (společných) sprchách ani nemluvím, a ještě jsou na žetony za 10,-Kč a musíš hodně spěchat abys nezůstala namydlená bez vody.

Karol
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:17
- Nahlásit

Ketrin
Jo, bojí se, to je naprosto evidentní. A vlastně se to samý stalo na všech třech výstavách - a stupňuje se to. V žádný jiný situaci a žádnýho jinýho člověka se nikdy nebojí, jen v kruhu, když na něj dojde řada a rozhodčí k němu udělá krok, jen se třeba trochu skloní - tak jakmile Bond pochopí, že se k němu chce přiblížit, a že jde o něj, tak se nahrbí, začne couvat a tentokrát už se opravdu pokusil mě odtáhnout pryč
Naštěstí ten rozhodčí to nechal bejt a víckrát se o to nepokusil...a přesto nás teda umístil, což mě překvapilo...vlastně si na něj ani nešáh.
Jedinej nápad, co máme, je, že se Bondík bojí chlapů v obleku. Tak to musíme zkusit a bylo by to zřejmě ještě to nejjednodušší na odbourání. Jinak nevim. Zatim jsme to nezkusili.
Jsem z toho otrávená, protože jinak docela pěkně stojí, tentokrát i hezky běžel...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:36
- Nahlásit

Karol
To je blbý. se Bondík bojí chlapů v obleku tak ho musíte brát často do divadla a na koncerty ne, nechci si z toho dělat srandu... třeba to bude přechodné, jako pubertálního něco? To by byla škoda, tak pěkný pes a aby se nevystavoval.

Karol
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:48
- Nahlásit

Ketrin
No, já to zatim nevidim tak černě, věřim, že přijdem na to, čim to je, a že to nějak překonáme. Nevěřim, že to nezvládne - vážně jsme zatim nenarazili na jedinou jinou problematickou situaci - Bond bez potíží jezdí metrem, autobusem, sám naskakuje i vyskakuje na jezdicích schodech, nebál se ani na sedačkový lanovce mezi náma...prostě pohodář. Tak snad zvládne nakonec i ty rozhodčí
Spíš mi přijde, že si umí pěkně postavit hlavu - naštěstí to na nás moc často, nebo spíš skoro vůbec nezkouší, ale děsí mě, kdy s tím začne...na zkouškách, nejspíš - víš, že nakonec už nic nehrozilo, rozhodčí byl daleko, ale on se rozhodl, že si prostě nestoupne - a to ani kvůli piškotu, což normálně zabírá...čuchnul si k němu, chuť by měl, ale jak jsem rukou odjela dál, aby vstal, tak se radši začal dívat jinam

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání