Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 12:02
- Nahlásit

Karol
Moje! Máma poslední dobou získala nějakou potřebu pořád něco slavit a tak jak se ji naskytne příležitost a nějak mě to vyburcovalo, to tu trochu zkulturnit. Naši k nám moc nechodí, přeci nebudou jezdit do paneláku, když můžeme být u nich na zahradě! Akorát ty okna, přes ně sice není vidět, ale na ty fakt kašlu! no navíc i z principu, protože jsem mamce celej život předhazovala, že se na ně nevykašle, když se jí nechce
máma se po celý život řídí heslem, že "Pořádek je pro blbce, inteligent ovládá chaos"
Tak to je tvoje maminka opravdu moudrá žena a naučila tě do života to nejdůležitější! To moje máma před každou návštěvou děsně cídí a mně nezbývá než mlátit hlavou o zeď a připomínat si, že člověk se učí nápodobou, takže za to vlastně vůbec nemůžu, že už jsem celá ona a teď jak mám svoji domácnost, tak to pozoruju čím dál víc a musím říct, že jsem z toho trošku zděšená

Karol
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 12:31
- Nahlásit

Jumi
naučila tě do života to nejdůležitější!
Si nejsem tak jistá........když se tak podívám kolem sebe....na celém psacím stole asi 25 různých hromádek papírů, obrázků, barevných odstřižků (to vše k vyučování...), 5 hrnečků od čaje, 2 od kafe, jeden talířek od snídaně a miska od polívky ........ehm. A Ondra taky občas chce sedět u počítače...takže zásada pěkná, ale STRAŠNĚ sobecká...nekulturní...a snadno se z pouhého nepořádku změní v špínu a bordel....když se třeba juknu za dveře, který zůstávaji pořád otevřený, tak ty chomáče prachu spojeného s Bondovými chlupy...
NAŠTĚSTÍ jsme zvolili čtvrtek úklidovým dnem...takže dneska , tak se to hned všechno změní (díky bohu za myčku, mop, lux a samočistícího psa ....škoda, že i některé další věci nejsou samočistící)
Já mám jen jediný cíl a jediné přání ohledně vlasntí domácnosti - aby to tu trvale vypadalo tak, že může přijít nečekaná návštěva a já se nebudu muset stydět - za bordel se nestydím, ten si obhájim, ale za špínu jo, takže tu je třeba ještě trochu omezit a budu V POHODĚ
Jdu na to, protože špína je už značně zažraná

A co vlastně slavíte? Budou knedlíčky? Kynutý?

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 12:45
- Nahlásit

Karol
A co vlastně slavíte?
Ále mám dneska svátek! Knedlíky nebudou, udělám jen obložené mísy a chlebíčky, to jim proboha musí stačit!

5 hrnečků od čaje, 2 od kafe, jeden talířek od snídaně a miska od polívky ........
ono to právě u nás nevypadalo o moc lépe!

Karol
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 12:56
- Nahlásit

Jumi
aha, tak všechno nejlepší. Svátky mi nějak zpravidla unikaj...
Ale kvůli chlebíčkům bysme je možná taky mohli začít slavit...jen kdyby je udělal někdo jinej

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 14:21
- Nahlásit

Karol
No já teda chlebíčky fáááákt šíííííleně miluju! Já bych je snad mohla jíst pořád!

Tak mi nakonec na cvičák také nejdeme. Jedeme v neděli ke kamarádce a tam se budeme vycvičovat pod jejím dozorem. Ale máme to my dvě štěstí, že jsou ty výstavy páč se uvidíme příští víkend a pak zase nejpozději v Letňanech

Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:11
- Nahlásit

Karol
tak jsem včera řekla Petrovi to moudro od tvé mamimky o pořádku a blbcích a bordelu a chytrejch a on mi na to odpověděl: NO JE VIDĚT, ŽE MY DVA JSME VELICE INTELIGENTNÍ - hele neměla bych se jako spíš urazit

Karol
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 14:58
- Nahlásit

Jumi
Neurážej se, vždyť je to v pohodě.........pokud sis teda až do tý chvíle nemyslela, že máš doma super pořádek , to by ses pak asi měla urazit a Petra reklamovat, nejlépe u rodičů

Na mailík ti odpovím, hned jak budu mít chvilku...
nejdřív totiž musim přijít na to, proč Bond kňučí...a asi to tušim. Rodiče si teď zvykli ho mít třeba půl dne na zahradě, když nejsme doma. Na jednu stranu jsem za to vděčná, na druhou stranu ho ale asi trochu rozmazlili, on teď ví, že by mohl být vlastně pořád na zahradě, ale samotnýho ho tam zanim nechávat moc nechcem, protože se jednak bojíme krádeže (snad až bude velkej, bude riziko menší...) a jednak musíme pořád hlídat, jestli nedostal nějakej pitomej destruktivní nápad...
Takže má prostě smůlu. Až se půjde na procházku, tak se půjde a myslim, že má běhání rozhodně dostatek.
To jsem ale zlá psí máma, co?

Jaký byly chlebíčky? Hned bych si dala, taky je miluju

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 15:01
- Nahlásit

Jumi
on mi na to odpověděl: NO JE VIDĚT, ŽE MY DVA JSME VELICE INTELIGENTNÍ - hele neměla bych se jako spíš urazit
Naopak, je vidět že je Petr citlivý a taktní - no přece to zní daleko lépe než říct "tady je ale bordel"

Jumi
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2006 20:50
- Nahlásit

Karol
Ketrin
Hlavně že se ho zastanete chudáka! Jsem to ale partnerka! Asi stejná jako Karol psí máma
a náhodou jsem si myslela, že tu máme celkem pořádek, ale asi teda nemáme ! Je teda fakt, že jsou místa, kde to může být lepší - jako stolek v obýváku a křeslo v ložnici - ale to jsem dosud považovala za detail

a jednak musíme pořád hlídat, jestli nedostal nějakej pitomej destruktivní nápad...
jo jo retriever na zahradě - to je poklad! Když se nám u našich konečně podařilo zahrabat všechny krátery a vysázet nějakou tu zeleň, tak tam začal na víkendy pravidělně dojíždět Bernášek

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 08:35
- Nahlásit

Do debat o domácím (ne)pořádku se raději nebudu zapojovat... akorát si musím pochválit, jak dobře jsme zvolili teď při rekonstrukci novou dlažbu - špína a chlupy na ní fakt skoro nejsou vidět

Jandula
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 09:06
- Nahlásit

jsme zvolili teď při rekonstrukci novou dlažbu - špína a chlupy na ní fakt skoro nejsou vidět
FAKT??? Prozraď jakou...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 09:43
- Nahlásit

Titus 33x33, taková teplá barva - do oranžova, ale taková jako melírovaná-flekatá, takže to je uplně geniální řešení ovšem taky asi člověk musí mít pár dioptrií jako já

Jandula
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 10:11
- Nahlásit

Ketrin
u nás je to fakt příšerný... chlupy všude... tak snad se mi tentokrát podaří vybrat podlahy, kde to nebude tolik vidět... i když zase se Sárou je problém, že když jí to klouže (třeba lino), tak pak jde jak připosraná...

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 11:14
- Nahlásit

Ketrin
Jandula
Když už jsme u těch přestaveb, tak co vlastně psům nejmíň klouže....v kuchyni. My máme dlažbu, která Bondovi naprosto šíleně klouže. Navíc je hnusná, tak to chcem nějak předělat a mysleli jsme, že lino bude lepší...nebo ne? Já myslela, jak je to měkký, že se do toho trochu "zaboří" a nebude klouzat - neni to tak?

Jandula
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 11:19
- Nahlásit

Karol
my máme na chatě téměř všude lino, v kuchyni jí to neklouže, ale do chodby jsme kvůli ní museli koupit koberec, protože tam musí jít do zatáčky, několikrát jí to tam podklouzlo a ona díky tomu, jaký je srab, se od tý doby bojí, takže teď když se rekonstruuje a není tam koberec, tak se plíží... a čím víc opatrně jde, tím víc jí to samozřejmě klouže...

Takže nevím, podle mě lino lepší než plovoucí podlahy, ale koberec je koberec (ale zase nepraktickej, takže já do svýho bytu budu dávat téměř všude lino a do obýváků kusový koberec)...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 11:35
- Nahlásit

Karol
Já jsem právě vybírala s ohledem na to tu dlažbu né tu lesklou hlaďoučkou, ale takovou tu jakoby hrubší. Psům neklouže. A dobře se to uklízí, nejdřív to vyluxuju a pak setřu. Lino si myslím, že je taky dobrý a teď se dělá i hezký, ale asi tolik nevydrží. nejhorší je plovoučka, tu bych nechtěla.

Jandula
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 11:44
- Nahlásit

Ketrin
jenže zase problém hrubší dlažby je ten, že jí musíš drhnout rejžákem... jinak se ta špína hrozně rychle zašlape a už to z toho nedostaneš...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 11:58
- Nahlásit

Jandula
Blbě jsem to napsala, není to ta hrubá-protiskluzová. Je to normální dlažba... prostě jenom není jako zrcadlo

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:12
- Nahlásit

Ahoj holkýýý!
tak abych se zapojila do podlahových krytin! Tak ta dlažba má taky výhodu v tom, že se nepoškrábe...my máme i korek na chalupě opravdu kvalitní, tak ten drží ale v kuchyni u našich - tak tam už je teda pěkně zřízenej, ale taky zas až tak neklouže. Ale nejlepší je asi ten koberec - jenže do kuchyně

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:25
- Nahlásit

Právě, vím, že koberec je nejlepší a taky ho budem dávat všude, kde to půjde (zatím co ten před náma dával všude dlažbu, kde to šlo...ehm, byli to naši ) - takže my máme dlažbu v obou předsíních (trochu zvláštní byt máme, no ), v obýváku i v kuchyni, celkově teda skoro všude, kam Bond chodí. V obýváku už jsou koberce, v předsíni nějaký provizorní taky, jen ta kuchyň je děsná. Ale taky to neni ta nejhladší zrcadlová dlažba, trochu zdrsněná je, ale nějak to nezabírá....a lino už jsme předběžně vybírali takový, na kterym nebudou vidět škrábance...takže předem poškrábaný - tak jako se teď džíny dělaji předodřený a předonošený...

Ale co, taky mohli tehdy dát rodiče všude plovoučku a byli bysme my i bondík pěkně v háji. Takhle jí máme jen v ložnici a tam pesík nesmí

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:32
- Nahlásit

jo a zjišťuji, že Bernášek asi cítí v kostech, že v třeboni bude konkurence veliká, takže nechce utrácet drahocený čas nějakým šaškováním po výstavách, kde stejně nemá šanci. Tak se včera nechal pěkně popíchat od vos a horní víčko u očička mu nateklo tak, že skoro neviděl! za takovou vizáž by se nemusel stydět ani Žižka! a bodli ho i do tlapinky a pořád posedával a nožičku zvedal a hrooozně smutně koukal, chuděrka malá, vyplatilo semu to, protože ho pak všichni přítomní utěšovali piškůtkama
Je to prostě komediant a simulant!

Jandula
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:39
- Nahlásit

Já fakt sama nevím, dlažbu se mi do našeho přízemního bytu, kde jsem nad sklepama a je tam už takhle zima dávat nechce, a koberce se hrozně rychle ušpiní, takže u nás zvítězí nějaké hrubší lino...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 13:31
- Nahlásit

Jumi
Korek je fajn, neklouže, není studenej... ale nevydrží. my ho měli v obýv. 13 let. Byl ale už hroznej. Odchovala jsem na něm i 2 vrhy, které na něm (pokrytém novinama) běhaly, dokud nešly do "psího domečku". Teď je tam dlažba a kus koberce.
Jandula
Lino nevydrží... mně by se taky líbilo, ale právě u nás taky v létě pořád couráme dovnitř ven a když je sucho se ani nepřezouváme, takže ta dlažba je nutnost. Ale v bytě bych určitě volila lino.

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 21:14
- Nahlásit

Hezký večer!
Kde všichni jste - nějak nám to tu skomírá a propadáme se hluboko dolů - a to je ostuda milovníci retrívrů - vzchopme se!

Jinak u nás je opravdu veselo! Bernášek učinil pokus o sebevraždu číslo čtyři! Tak doufám, že to bylo už vážně ale vážně naposled! Tentokrát v tom měl ale část viny i páník, takže jsem musela vyčinit oboum!
Páníček hodil míček o zem a ten se samozřejmě odrazil a spadl vedle cesty, kde roste takový mladý stromek a vedle něj ční podobný ale zlomený. Prostě takový 1,5cm v průměru pevný špičatý kůl. bernášek doběhl na kraj cesty, chvíli se na to koukal studoval situaci a pak se vymrštil a skočil a to přímo hrudníčkem na ten špičatý kůl! Naštěstí se nic nestalo, ale musím se přiznat, že se mi opravdu zastavilo srdce a že tenhle pokus, ze všech jeho pokusů zaváněl průšvihem nejvíc - no možná podobně jako pokus proskočit zavřené francouzké okno

A teď něco veselejšího!
Dnes už jsem musela vážně napsat Zuzce! Nedávno tu vyslovila Ketrin otázku jestli není Bernášek kříženej s labroušem...no a dnes jde páníček venčit Bernáška a kolem jde maminka s dítětem. Dítě ukáže na Bernáška a volá - vlčák, vlčák! no a maminka odpoví: to není vlčák to je nějaký voříšek!
Tak vážně uvažuji, že od Zuzky budu požadovat vrácení části peněz. Bernáška sámo nedáme, už ho máme rádi, ale ty peníze co stál - no prostě za vořecha cena opravdu nepřiměřená!
Akorát jsem to měla zjistit dřív, nemusela jsem nás hlasit do třeboně ale mohli jsme si vyjet na nějakou tu voříškiádu...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 07:18
- Nahlásit

Jumi
vlčák, vlčák! to není vlčák to je nějaký voříšek
Dík za milé ranní probuzení ovšem ten pokus o samonaražení se na kůl, to je teda hrůza hrůzoucí. Ani si radši nepředstavuju, co se mohlo stát. Borgova sestra v srpnu běžela s klackem, klacek se zapíchl do země a ona si ho vrazila vzadu do tlamy. naštěstí se zlomil, takže se sice trochu poranila a brala pak atb, ale to je vše a rychle se to zahojilo. Ale veterinář prý řekl, že stačilo už jen kousek a ten klacek měla zaražený v mozku. To jsou věci, kterým se nikdy 100% nedá zabránit... a kdybysme na to měli pořád myslet, co se všechno může stát, tak je z vodítka nespustíme.
A kde jste se tak dlouho zašívaly - že vy od rána do večera trénujete na Třeboň?

Jumi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 09:32
- Nahlásit

Ketrin
že vy od rána do večera trénujete na Třeboň?
No jasně!Na tak velkou konkurenci jako je Bondík s Karol je třeba se řádně připravit...Takoví ostřílení výstavníci!

Karol
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 09:41
- Nahlásit

Nazdárek!
Konečně čtvrtek! Den úklidu a všech jiných povinností než je škola a natloukání němčiny do cizích hlav ! Moc se těšim, fakt.

Taky koukám, že se propadáme s diskuzí kamsi do hlubin zapomnění a to nemůžem připustit. Takže koukejte psát! Eva si chudák postěžovala, že u nich na stránkách nechce nikdo diskutovat...no jo, když oni už všichni diskutují jinde. Muselo by se tam asi začít nějakym hodně žhavym tématem a na to já nemám teď myšlénky.

Jumi
Tak ten Bernáškův sebevražedý pokus, to je fakt síla. Taky doufám, že byl poslední, protože každýho voříška je přece škoda
......mimochodem, doufám, žes tý pani něco řekla nebo se na ní aspoň hóódně ošklivě podívala. Ne kvůli cti psa a tvojí, ale přece kvůli vzdělání jejího synka!
Hlavně, že to dobře dopadlo!!!!

No a co Třeboň? Jak trénujete?
Já včera vzala Bonda na chvíli na výstavní vodítko a vážně jsme si trošku procvičili běháníčko a postaveníčko....šlo to jak po másle, běhá parádně, stojí výstavně.....takže jestli zas něco vyvede, je to zmetek zmetkovatá a dělá mi to schválně!!!A to potom ... a taky

NO, jdu makat. Mám tolik práce, že jsem ráno vstávala s pocitem naprostý beznaděje a zatim mě to nepřešlo. Ale fakt mám ráda čtvrtky. Aspoň že nikam nemusim. Celej den strávim doma s kanárkama.......trochu hádanka?

Karol
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 09:47
- Nahlásit

Jumi
No jasně, pořádně se na nás připravte

Víš, jak to s náma nakonec dopadlo? Budem z toho mít jednodeňák. Ubytování v Klášteře nevyšlo, a Píchovi to ještě pak celý tak trochu rozložili návštěvou svých příbuzných, takže pojedem i zvlášť. Tak mi nakonec berem mojí ségru s kamarádkou a večer pošviháme zase zpátky. Hlavně proto, že toho teď máme tolik, že se nám ten den bude docela hodit...
A možná pojedem v neděli cvičit s Evou s RS (prý byla s nima i minulou neděli a to jste zas nebyli vy a teď zas jestli pojedem,tak vy budete ještě na Jihu... no prostě, mám en a sebe vyloženě štěstí...aspoň že je ta Třeboň, co?
A to cvičení je prý tentokrát někde úplně jinde (Eva si nemohla vzpomenout kde) a povede ho snad přímo nějaký ten vrchní pán v RS ..Barták??? nevim. Každopádně to třeba jednou vzkoušíme. Pokud se to nebude konat na nějakym úplně nesmyslnym místě....

Jumi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 09:52
- Nahlásit

Kdopak to je?

Jumi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 10:04
- Nahlásit

Karol
Není to na žádném nesmyslném místě je to kousek od Milíčáku, co se cvičí normálně, poblíž Křeslic. ten pán se jmenuje Bárta a je to ten co jsem se o něm zmiňovala v tom mailu.
Trošku mě mrzí, že nemůžeme jít taky, ale zase třeboňsko je Třeboňsko!
Nevím s kým byla Eva minulý týden, jestli nebyla spíš s tou druhou skupinkou - v Praze jseou dvě. naše skupinka totiž pokud vím minulou neděli necvičila!
To my jsme byli minulou neděli sbírat info u Libušky (CHS Brdské zlato) a dopadlo to pro nás docela dost tragicky...
Jinak nevím jestli si nás Libuška ještě někdy pozve, protože ačkoli doma by to Bernáše ani nenapadlo, tak u nich se neustále hrabal v odpadkách a ještě si k tomu přizval Libuščinu Aireen!

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání