Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 21:44
- Nahlásit

Tak tady to teda Bondíčkovi opravdu sekne!

Karol
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 22:25
- Nahlásit

Jumi
Tak tady to teda Bondíčkovi opravdu sekne!

Kde mu to sekne? tady měla asi být nějaka fotka???

A přejem Bernáškovi všechno nejlepší k půlročninám. Bernášku, hlavně ať tě pánečkové moc často nešampónujou a ať občas aktualizujou tvoje stránky!

Jumi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 10:17
- Nahlásit

Karol
Hele já to s těma fotkama opravdu přestávám chápat, protože tady normálně byla a teď tu není

S těma stránkama to je potíž, s těma galeriema je hafo práce a já se k tomu ne a ne dokopat a navíc nemáme moc nových fotek....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 10:53
- Nahlásit

Jumi
"Pudlíkování" a následná nemožnost se zprasit-chudák pes. Ještěže mám plemeno, kde veškerá výstavní úprava spočívá v ustřižení špičky ocasu
Bernáškovi taky gratuluju k půlročinám. On ten čas tak letí, že jsem si nejdřív řekla - tyjo,to on je starší než Borgo, jakto??? než mi došlo, že Borgovi už bylo 7 !!

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 10:55
- Nahlásit

Ketrin
Borgoušovi už je 7 měsíců??? Připadá mi to nedávno, co jsme tam s Edou byly a muchlovaly se s nima...

Jumi
Bernáškovi vše nej a já doufám, že už nám konečně vyjde nějaká ta prochajda...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 10:59
- Nahlásit

Včera jsem dostala 4 fungl nové, čerstvé, "voňavé" jelení nohy. Odpoledne přijeli tři psi cvičit. Páníci tentokrát neposluchy nemuseli vůbec kárat ani trestat, všechno to za ně dělala Bresta, neb kdykoli nějaký drzý mlaďoch pánovi zdrhl a chtěl k ní čuchat, hned dostal sodu, protože ona pořád hlídala ty úžasné nohy v batohu

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:03
- Nahlásit

Jandula
Připadá mi to nedávno, co jsme tam s Edou byly a muchlovaly se s nima...
to by ses divila, jak pan mimi Borgo vyrostl a "zmužněl"... tak jasně, že byl k poznání, ale dábno už vyrostl z mimi...
Ketrin
taky chci jelení nohy!!!
hele, a pojďte na LR fórum, ať to tady nerozmělňujeme...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:06
- Nahlásit

Eda
Konečně někdo od "nás" - jdu na LR

Karol
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:02 - Změnil/a: Karol
- Nahlásit

Jumi
To je fór. Teď tam ta fotka najednou je! Tak aspoň vim, kterou jsi myslela

Máme teď v posudku v Budějovic "výborná přední fronta" - chvíli jsem zvažovala, co to je, ale asi je to přesně to na tý fotce - prostě je pěkně vyprsenej

Jdu vařit. (Okna už jsou totiž umytý , tak můžu pečovat o spokojenost partnera. Hele, a proč by jim jako nemohl ke spokojenosti stačit namazanej chleba? Třikrát denně...? No asi nemohl, ale přiznávám, že mně jo. Když jsem sama doma, klidně si třikrát chleba namažu a jsem naprosto spokojená. Někdy to proložim čínskou polívkou....ještě že toho Ondru mám, asi bych brzo umžela na zkaženej nejen žaludek, ale úplně všechno )

Jumi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 18:05
- Nahlásit

Karol
No jo, musíme být těm partnerům neskonale vděčné! Já bych sama pro sebe také nevařila a jedla bych a když jsem sama tak také jím, to samé co ty!

Fotku tu pořád nemám, ale hrudníček má Bondík krásně udělanej no je to krasavec to se musí nechat! jenom jsem koukala, že skoro na všech fotkách vytáčí levou přední - to asi aby se ti naši kluci náááhodou v něčem nelišili!

Ketrin
"Pudlíkování" a následná nemožnost se zprasit-chudák pes.
obávám se, že nějak nejsem na tohle ten správný typ, abych tohle nějak řešila! prostě ho v pátek dopo vykoupu, pak mu párkrát hodím míček a pak se děj vůle boží! Na co ten pes má tu svoji slavnou SAMOČISTÍCÍ SRST! Takže jestli se sprasí, tak se bude muset holt nějak vyčistit sám!

Dneska jsem na procházce šíleně litovala, že sebou nemám foťák! bernášek skočil do příkopu s takovým tím hnusně smradlavým černým bláten a ještě do něj vrazil hlavu! takže měl celé nohy, bříško a čumák až k těsně k očím úplně černé a zbytek bílý - vypadal skvěle! (jen kolíček na nos bych bývala potřebovala! )

Jumi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 23:27
- Nahlásit

tak jsem spáchala malou aktualizaci k půlročním narozkám

ko4ka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2006 19:48
- Nahlásit

Ahoj holky, koukám dneska u zlatíček není nic zajímavýho, když se tu nic neděje. Jumi koukala jsem ti na stránečky a z Bernáška ti roste pěknej kluk
U nás doma je zase "veselo" Malá nejspíš začne chodit ven s košem na čenichu, jelikoš asi něco slupla a navečer zvracela. Dokonce pak odmítla i večeři....Asi jí ještě není moc dobře. Akorát co papá jsou piškotky, tak doufám, že když bude do zítra o hladu, že se jí bříško uklidní. Tak nám držte pěsti ať máme klidnou noc..... Jestli se to nezlepší, tak budu muset volat vetce... Mám radost, takový starosti, horší jak s malýma dětma

Jumi
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2006 21:27
- Nahlásit

ko4ka
Jestli zvrací, tak žádné piškoty! Den hladovku a potom rozvařit rýži se strouhanou mrkví a maličkými kousíčky kuřecího masa a tuhle dietu tak tři dny a pak pomalu přimíchávat granule a zpátky na normo stravu!
Bernášek je taky děsná popelnice a neustále mu rvu něco z krku a nejčastější povel je fuj!

Jinak díky za lichotku, ale je fakt, že dvě kamarádky, které s námi poměrně často a pravidelně venčí se z ničehož nic najednou tento týden nezávisle na sobě vyjádřili, že nám Bernáš roste do krásy a že má nádhernou hlavu!
No ať to v třeboni dopadne jak chce, vím, že bernášek je ten nejkrásnější pejsek (narozený 12.4.2006 - je totiž jasné, že i Thorinek je nejkrásnější a ještě pár dalších zdejších šampionů)

ko4ka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2006 22:10
- Nahlásit

Jumi
ona teda zvracela naštěstí jen jednou, pak tu ležela jak chcíplá myš, tak já byla na nervy a pomalu už jsem jí vezla na vypumpování žaludku.... Asi vyhodila ten sajrajt co sežrala. No jo, a pak jí vezmu ven a ona lítá jak blbec a po návratu domu začala opět šikanovat Jacka. Když jsem jí zkoušla dát krmení, tak k tomu čuchla a odešla, ale piškot od táty si vzala, což mi je trošku divný, že by byla taková rozumná a nejedla by, protože když vezmu Jacka, tak ten i když zvracel jak blázen, tak žral furt jak nezjednanej...Pak zase ležela a spala. Teď už zase má tendence dělat blbosti. Ale i když už vypadá líp, tak zítra žádnej cvičák a klidový režim. Samotnou mě to štve, protože jsme měli zase dělat stopy a ona musí udělat tohle
To mi taky furt posloucháme o Chelsině krásný hlavičce Ještě kdyby v ní něco bylo a nejen to žrádlo ve všech možnej formách

Jumi
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2006 22:14
- Nahlásit

ko4ka
Já myslím, že není důvod na cvičák nejít, zvlášť jestli řádí! Asi si podráždila žaludek a jestli nežrala, tak ji asi opravdu nebylo dobře, takže bych ji dala tu dietu....

Karol
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2006 16:57
- Nahlásit

Jumi
tak jsem spáchala malou aktualizaci k půlročním narozkám

No vidíš, nebýt mě, dělala bys aktualizaci možná až k těm ročním, ne? A to by toho pak bylo!
A jaký máš pěkný fotečky a hlavně pěkný pejsa! Taky z něj roste fešák, jsem moc zvědavá, až ho uvidim!!!Podle fotek to vypadá, že pěkně sílí a to hubený období už je pryč!

Bondík samozřejmě opravdu vytáčí. Naštěstí jen nožičku - a to jsem se tak snažila vybírat fotky, na kterých to není moc vidět

Včera na cvičení nám to překvapivě šlo! Po dlouhý době jsem cvičila já (teda jako v rámci cvičení, jinak doma cvičíme oba) a myslim, že Ondra docela koukal, jak jsme s těma aportkama pokročili! On na to totiž vůbec nemá nervy, tak to nechává přes tejden na mě a já to většinou s Bondem dělám sama při dopolední procházce....A on mi ten dummík fakt včera několikrát přines....teda jestli se to tak dá říct....minimálně se s ním vrátil ke mně nebo skoro až ke mně....takže paráda! Jsem nadšená, ale nenechám se opít rohlíkem. Teď pár dní bude zas pěkně pro aportky běhat společně se mnou, aby si nemyslel

Karol
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2006 17:01
- Nahlásit

nika00
Tak co, našli moji rádcové?
A jste pěkně ostříhaný???

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2006 18:33
- Nahlásit

Karol
No vidíš, nebýt mě, dělala bys aktualizaci možná až k těm ročním, ne?
máš pravdu, že jsi mě k tomu dohnala svým rýpnutím ty ale plánovala jsem, že to udělám po Třeboni, jako významné události!

My jsme dnes zase byli cvičit s RS a na úvod jsem teda musela Bernáše zpucovat, jelikož se předváděl, jakej je puberťák a jak na paničku kašle...ještě jsem si o něj zlomila nehet a slušně si pokrvácela...S aportem teda pořád hrozně kraví, ale stopovačka se ukázala jako výborné řešení pro náš problém, takže ji hned dnes objednám! a budeme kombinovat společné nošení a stopovačku.
Bondíček je teda pašák, že se tak zlepšuje, tak se nám to snad také podaří!

Podle fotek to vypadá, že pěkně sílí a to hubený období už je pryč!
Jo jo začíná vypadat trochu k světu, ale ještě má co dohánět

Karol
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 12:16
- Nahlásit

Ach jo, já byla u zubaře. Samozřejmě ne dobrovoně, to já nikdy! ale až když to pořádně celý víkend a opravdu pořádně bolelo. A to už jsem měla já blbka asi 2 měsíce vypadlou plombu...jenže, jak řikám, já se tam prostě dobrovolně neobjednám.
NAŠTĚSTÍ s umrtvením mi ten zub vrtala a vrtala a vrtala až nejspíš do mozku a co je horší, našla další 4 kazy. Takže se teď zas budem s pani doktorkou vídat pěkně každý týden
Hrozně jsem si libovala s tím umrtvením, ještě mi to nikdy nedělali a vždycky jsem hrozně trpěla za živa..ale taky jsem tam ještě nikdy nešla s tak pěkně hlubokou záležitostí . Bylo mi v tom křesle fakt báječně, až jsem si řikala, "klidně si na to vem majzlík, já o ničem nevim." Ale jak jsem to pozorovala, ono se to zubařský náčiní nijak extrémně neliší od toho normálního
No, takže dobrý, ovšem až na to, že ještě teď necítim půlku pusy, a když jsem se chtěla najíst, hrozně jsem se pokousala a asi to bude bolet, až to obživne...tak už se těšim
A Bondík jako by tam byl se mnou, pořád spinká a snad ho budu muset nutit jít na procházku. Je dneska úplně miminkovej

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 12:29
- Nahlásit

Karol
Ach jo, já byla u zubaře. Samozřejmě ne dobrovoně, to já nikdy
ježííši, to je snad zlej sen! takhle mě děsit! já se zubaře bojím, jak čert kříže! a zrovna v pátek mi volala zubařka, že už jsem tam nebyla dva roky a že jestli nedorazím do konce roku, tak mě vyřadí z kartotéky a to si zase nemůžu dovolit, protože mě už půl roku pobolívá zub, tak čekám, že to brzo skončí podobně jako s tebou a to bych pak už neměla zubaře! a tak tam teda budu muset jít a děsně se bojím, protože mi samozřejmě bude něco zase vrtat!
Tak jsem hned volala mamince aby mě politovala jaký jsou na mě zlí a ona místo aby svou jedinou dceru podržela, tak teď ještě pořád doráží, jestli jsem se už objednala

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 12:54
- Nahlásit

Jumi
Karol
Br, zubař. Já chodím tak 1x za 3-4 roky. On vždycky nadává a těší se, jak mě za to pomučí, ale nic mi nenajde a tak to drze zakončí, že NA SVŮJ VĚK mám dobře zdravé zuby. Ale ono to jednou přijde. Tak já se taky objednám

Karol
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 13:10 - Změnil/a: Karol
- Nahlásit

Jumi
Ketrin
Aspoň jste mě utěšily, že nejsem jediná...taková...nezodpovědná...

Ketrin
Já mám teda na svůj věk zuby naprosto mizerný. Od pětek dozadu všechno zaplombovaný, a teď se budou muset některý ještě převrtat a přeplombovat...a já vždycky považovala jednou spravenej zub za definitivně vyřízenej... Takže ti tiše závidim.

Jumi
To s tvojí mamkou je přesný, u nás by to bylo podobný. Myslim, že jí trochu hlodá pocit, že tě ani nenaučila pravidelně se objednat k zubaři. Když jsem dneska mamce říkala nadšeně o tý injekci, tak se podivila, že mam TAKOVEJ strach z bolesti a koukala na mě....no asi tak že uvažovala o tom, jak budu teda rodit. To se prostě na těch matkách pozná, když myslej zrovna na tohle

Ale od teďka bude asi mojí šťastnou kartou vždycky ta umrtvovací injekce. Člověk o ničem neví a je to v klidu. Jestli to dovedu posoudit, tak už mi to kompletně obživlo a bolest žádná. A tenhle zázrak mi ta zubařka ještě nikdy nedopřála! Máma dokonce říkala, že její zubař (to je o jedny dveře vedle ) to umrtvení píchá každýmu (teda kromě ní), kdo se mu objeví v ordinaci a ještě ani nedosedne na křeslo - asi nějaký výjimečně humánní jedinec, který se nemůže dívat na utrpení nevinných.

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 13:14
- Nahlásit

Karol
Já mám teda na svůj věk zuby naprosto mizerný
Tak to já taky a člověk musí hodně hledat, aby našel v mé puse nějaký zdraví zub asi proto mám ze zubaře trauma, protože návštěva u něj je 100% jistota nějakého vrtání. Vždy říkám, že kdyby to bylo 50 na 50 tak tam lezu hned ochotněji....a moje zubařka je ještě ke všemu celkem protivná...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 13:16
- Nahlásit

jak budu teda rodit.
Porod je úplný prd proti např. bolesti ze zánětu středního ucha. Což jsem měla jednou už jako dospělá a fakt jsem brečela bolestí. A to jsem na bolest docela odolná. Takže když už jsi vytrénovaná zase od zubaře tak se ničeho neboj.

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 13:25
- Nahlásit

Ketrin
no opravdu moc ráda bych ti věřila, ale bohužel jsem jaksi zdeformovaná svou profesí! A tudíž vím, že těsně po porodu se vylévá tzv. hormon zapomění, který způsobuje, že žena na právě prožitou bolest a utrpení zapomíná - tedy vnímá je jako né tak hrozné, snad aby do toho ještě někdy šla...tudíž moc díky za uklidnění, ale víš co...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 13:31
- Nahlásit

Jumi
nebo to bude ještě mnohem prozaičtější - já mám celkem širokou pánev
ale to už jsme hodně daleko od goldenů

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:06
- Nahlásit

Hezký večer,

Tak jsem právě zjistila, že budeme muset s bernáškem pěkně rychle začít pilovat běhání na výstavním vodítku! nevím, jestli to bylo tím, že má dojem, že doma nemá na vodítku co dělat, nebo něco jiného, každopádně skáče jak koza a snaží se kousat buď do mě a nebo překousat vodítko

Taky jsme byli odpo zkoušet aportíky a moje nadšení ze stopovačky velmi rychle ochladlo! Bernášek se na ní pěkně vztekal a kousal do ní a navíc jsem nabyla dojmu, že asi absolutně nechápe, co po něm chci, protože v jednu chvíli se nad tím dummíkem postavil, tak podivně smutno prosebně na mě koukal a zafňukal tak moc nevím, co se mi tím snažil naznačit ale jinak mu všechno ostatní co jsme trénovali šlo náramně, tak alespoň že tak!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 08:45
- Nahlásit

Jumi
skáče jak koza a snaží se kousat buď do mě a nebo překousat vodítko
To je normální ze začátku. Snaž se ho vést nakrátko (ale zas né "jako myslivci" )

Jandula
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 08:54
- Nahlásit

holky, na zubaře si nestěžujte... mně budou asi příští týden dělat resekci a už teď z toho mám vítr...

ko4ka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 12:24
- Nahlásit

Prosím o zubaři se tu nebavte. Mamka jde ve čtvrtek na trhání, táta byl nedávno a takovej kráter mu tam udělala, že jsem tam strachy nemohla já jít na běžnou preventivní kontrolu, když jsem viděla, co mu provedla

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání