| Autor |
Zpráva |
Jumi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:38
- Nahlásit
Karol
Jen nevim, jak vlastně poznám, že se mu mikroflora srovnala a obnovila nebo nee?
To poznáš docela jednoduše, podle konzistence bobanů a já myslím, že se to namusí nijak dramatizovat, jak říkám u lidí se to obvykle také neřeší, ani u malých dětí - fakt si nevzpomínám, že bych někdy jedla nějaké probiotikum a když mu do žrádla dáš trochu jogurtu nebo acidofilka - ale fakt třeba jen lžíci kvůli laktóze, tak je osídlenej jedna dvě! Já bych mu to psylium dávala hned i co má ty atb a pak ještě týden, až je dožere a to společně třeba s tím jogurtem!
jinak se nenech děsit, já jsem přesvědčená o tom, že Bernášova a Bondíkova puberta bude nebe a dudy! Oni jsou přeci jen trošku jiné charaktery - tedy ďáblík a andílek!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:40
- Nahlásit
Ketrin
Zas mám na jednu stranu radost, že přece jen bude akční.
ty máš také asi trochu slabost pro adrenalinové sporty nééé
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:50
- Nahlásit
Jumi
ďáblík a andílek
Teda, nevim, jestli je ten rozdíl TAK velikej, ale nějakej asi bude....když si tak promítnu, cos už všechno vyprávěla... Já ale tak trochu čekám, odkud to zničeho nic přijde i u nás. Neni přece možný, aby zůstal takovej nevinnej , když už jako mrňous bral všem sourozencům hračky, hlídal si je v rohu a vrčel na ně...a když zůstal už jen s několika ségrama jako poslední, tak je všechny vrčenim vyhnal od misky a papal sám ...někde to v něm určitě doutná, tím jsem si jistá.
Ale zatim to musim zaklepat je to ZLATÍČKO hodňoučký.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 14:03
- Nahlásit
Karol
hlídal si je v rohu a vrčel na ně...a když zůstal už jen s několika ségrama jako poslední, tak je všechny vrčenim vyhnal od misky a papal sám
Fakt jo?! To bych do něj neřekla... Oni ty Eviny štěňata (i "Céčka") se mi vždycky všichni zdáli takový slaďoučký něžňoučký...
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 14:15
- Nahlásit
Ketrin
To bych do něj neřekla
No to právě byla docela legrace - on byl ten nejaktivnější ze všech, nejzlobivější a největší objevitel všech únikových cest a všech lumpáren. A když jsme si pro něj přijeli, tak nám Eva doslova řekla " Musím vám říct, že je strašnej" a to nekecám - tehdy jsme se ještě samozřejmě moc neznali a přišlo nám to dost divný, že nám dává štěně za "takový prachy" a ono je "strašný" . Takže jsme čekali, co bude, jak ho budem muset držet pevnou rukou - a ono je z toho takový zlato....prostě to je občas všechno jinak, než se zdá. Ale zas ne že by nebyl do akce! To on, jak je příležitost,tak nelení . Ale doma je kliďas. Prostě IDEÁL.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 14:31 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Karol
No ono je nejlepší každého zájemce o štěně nejdřív pořádně vyděsit a on je pak spokojený a nadšený, že je to všecko lepší než čekal a že štěňuch sežral třeba jen 1 pár bot, 1 telefon a pár knih a nic víc
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 14:31
- Nahlásit
No, naše princezna naštěstí nic nelikviduje, teda pokud nepočítám našeho druhého psa
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 14:32
- Nahlásit
Walda
ahoj a máš nějakou bafovu stránečku, kterou by jsme ti mohli omrknout?? i
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 14:47
- Nahlásit
Ahojky všem Tak koukám jak máte všichni hodné pejsánky Charlie už zlikvidoval čtvrt koberce a kousek lina, pod kterým byl dobře (jsme si teda původně mysleli ) schovaný kabel od Trasca (takové štelování topení ), který samozřejmě přehryzl. Tak jen trneme kolik tisíc si vyžádá oprava Koberec jsme oblepili a zatím čtyři dny se ho nedotkl (nebo to alespoň není vidět ). Odpuzovací spreje fungují jen někdy ) Zřejmě podle nálady hafana. Už několik věcí jsme museli dobře schovat, přikrýt, přilepit, přibít )), ale vždycky se najde něco dalšího ) Ale i přes to našeho likvidátora zbožňujeme! Jen trneme hrůzou co přijde v pubertě ))Asi bude z bytu kůlnička na dříví )
A jak to vypadá s vámi na tu výstavu v Letňanech? Stále máme v plánu tam dorazit, ale nevím jestli budeme vystavovat, jednak kvůli tomu pajdání a jak jsme byli na druhém rtg, tak dostal oblbovák do žíly, tak mu oholili kus nohy...Taky jsem si všimla, že se tady řešilo stříhání, budu se objednávat k paní Píchové,už jsem s ní mluvila (moc příjemná paní), vážně nevíte kolik tak zhruba se to pohybuje cenově? Díky a zdravím všechny vaše ,,ratolesti"
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 15:27
- Nahlásit
HanuleGR
Já jedu v sobotu s Evou na výsavu do Budějovic, tak jestli to nezjistíš dřív, na všechno se jí vyptám, jo?
S Letňanama počítáme, my jsme šílenci a objedem letos skoro všechno...Jen teď nevim jistě, jestli jsem poslala přihlášku, protože jsem posílala čtyři.....anebo jen tři... a na Letňany jsem si řekla, že je ještě čas??? Fakt nevim. A asi to nebudu zjišťovat a nechám se překvapit. Třeba se nám uleví, když na tu čtvrtou výstavu nakonec možná nebudem muset (Ale si jsem jí poslala )
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 15:48
- Nahlásit
Karol
" Musím vám říct, že je strašnej" a to nekecám
Tak to jste na tom dost stejně, jako my, jenže u nás se jaksi ukázalo, že se Zuzka moc nesekla a Bernáš je pěkný číslo!
Když jsme se na bernáška přišli poprvé podívat, štěníska spala. Zuzka zatlaskala a z celého chumlu se vypotácelo jedno štěňátko přišlo blíž k nám posadilo se a přemoudřele na nás koukalo! Byl to náš Bernášek! Celou návštěvu byl šíííleně hodnej, narozdíl od bráchy Bártíka! říkala jsem si no supééér konečně hodný a klidný pejsáček! Se Zuzkou jsme si tak povídali a když přišla řeč na to, že už jednoho psíka máme Zuzka se doslova rozzářila a s velkou úlevou pravila, že to má opravdu radost, protože Bernáškovi hledá nějaké zkušenější majitelé, protože je to šílený raubíř! Při příští návštěvě nám hned sdělovala, co všechno vyvádí a že se první naučil utíkat z vyhrazeného prostoru....Bernášek byl ovšem zase andílek, jediné, co bylo trochu nápadné, že zatímco všichni sourozenci odpadli a usli, Bernáš se sebral a šel devastovat stan, co tam měli na hraní...
Opravdu se náš miláček vybarvil až v den odběru! asi už měl jistotu, že teď už necouvnem! Šíleně lítal po bytě měl jeden tryskopsí záchvat za druhým, skákal do konferančního stolku a jezdil v něm po břiše, kousal Cathy, škubal noviny a ani na vteřinu se nezastavil a tohle už mu nějak zůstalo! Stejně jako mu zůstalo, že když někdo příjde na návštěvu, tak je šíleně hodné štěňátko a my vypadáme, že ho jen pomlouváme - chuděru
Asi týden potom jsme byli Zuzku navštívit, to co tam Bernáš předváděl no tvářila se takovejdle tryskopes - to už snad ani není možný!
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 18:24
- Nahlásit
ko4ka
Stránečku nemám, v tomto jsem lempl. Je možno nás vidět jen na stránkách Helppsa.
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 09:02
- Nahlásit
Karol
Tak budu držet palce ať se vám v Budějkách daří! Já jí budu volat v půlce října, abychom se objednali, jde mi spíš o to zda se to pohybuje ve stovkách nebo víc Abychom na to byli připraveni No ale mám docela hrůzu z toho jestli se Charlie vůbec nechá ostříhat...
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 09:06
- Nahlásit
Čistíte pesanům zoubky? Jsem mu objevila zřejmě kazík tak se ho snažím naučit aby držel ) No ale pořád olizuje ten gel takže má plajzák všude a kušnu otevřít nechce a když mu jí otevřu, tváří se hrozně ublíženě a škube sebou...Podařilo se vám naučit pesany ukazovat zuby?Máte nějaký tip? )
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 11:28
- Nahlásit
HanuleGR
Zdravíme brášku! No, my se na výstavu do Letňan nechystáme,nějak nám nevyšlo poslat přihlášku, ale uvažuju buď o národce v Olomouci, co bude hned v lednu a nebo o mezinárodce v Brně, co bude v únoru. Pořád poslouchám, jaká je hezoučká a jakou má pořádnou a pěknou hlavu, tak si říkám, že by byla škoda jí neukázat, než začnou ty výstavy na ostro
Zatím jsme se začali učit ukazovat zubiska. Nic si z toho nedělej, je vidět, že Charlie s Chelsou jsou sourozenci jelikoš se u toho chovaj oba naprosto stejně A tip? Taky by se hodil, ale prostě jí do toho čenichu každou chvíli lezu a jak je bude ukazovat mně, tak požádám někoho z okolí, aby si zvykala i na cizí prsty v tlamičce
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 11:39
- Nahlásit
ko4ka
Tak to je škoda, že nedorazíte My se určitě v Olomouci ani v Brně neobjevíme, je to od nás kus cesty a ještě nejsme ti správní výstavní nadšenci )
Jsem ráda, že v tom nejsem sama, třeba si zvykne a smíří se s tím jako se smířil s česáním, že musí být v klidu a neožírat kartáč nebo mě )
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 11:50
- Nahlásit
HanuleGR
neboj, pak napiš, na které výstavě budete a snad se tam potkáme. To já s těma výstavama nemám moc velký plány, ale na druhou stranu, malá začíná vypadat jako Oránek, tak váhám. Kdyby se přeci jen "potatila"...
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:41
- Nahlásit
HanuleGR
No tak jestli ti jde jenom o to, jestli to budou stovky nebo tisíce...tak rozhodně stovky, to se ani nemusim nikoho ptát. Trvá to u dospělýho a naprosto zarostlýho psa maximálně přes hodinu, takže o tisících nemůže být řeč.
Palce nám držte, ale nemusíte to přehánět, my to taky se soutěživostí nepřeháníme
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2006 18:03
- Nahlásit
Karol
Posíláme bratrancovi Bondíčkovi a celé jeho smečce k dalšímu nádhernému výstavnímu úspěchu jste báječní!
Koukala jsem na fotky a Bondík hrozně vyrostl a už vypadá dočista jako velký pes! Je opravdu krááásný!
Jak to máte s těmi antibiotiky? A nehodilo by se vám někdy nějaké společné venčení, ráda bych toho vašeho šampiona zase viděla na živo a trošku si ho pomuchlovala!
Dneska tu byla Zuzka a Bernáška ostříhala - teda ten se tvářil a snažil se utéct nakonec nasadil výraz největšího mučedníka, ale Zuzku to neobměkčilo
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2006 18:39
- Nahlásit
Karol
Připojujeme se ke gratulaci!
Nás snad nějaký výstavní úspěch taky čeká. Oficiálně jsem se dneska rozhodla, že se rozjedeme v únoru do Brna na mezinárodku. Už půjdem mezi velký psiska - čili do mladých. Snad malá nezapře tatínka Oránka a bude co ukazovat
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2006 18:43
- Nahlásit
Prostě se musím pochlubit. Dneska na cvičáku malá zazářila coby stopařka. Zkoušeli jsme poprvé stopy a malá šla jak profík. Koukala jsem na ní jak trdlo, konečně něco co jí baví a takhle rychle jde Takže aktivní panička už má vytisknutých několik stopařských zkoušek, kterých bych se s ní chtěla zůčastnit, ale do min. 15 nebo 18 ti měsíců máme dóóóst času, zatím bude prvotní OVVR, z čehož mám i celkem strach
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2006 19:19
- Nahlásit
Děkujeme, děkujeme!
Kdybyste holky viděly, co mi tam to trdlo zas vyvádělo! Asi chyt nějakou blechu či co....a víte, jak vypadá pes, kterej běží a strašně se chce podrbat... ale i přes to to teda dopadlo dobře. A vyhrál Chipsy, takže bráška Chelsinky a Charlieho...to je krasavec! Já myslela, že je aspoň o měsíc starší, jakej je to už kus psa! A ono ne, o týden mladší! A tak se chci zeptat -ko4ka
- kolik váží Chelsea? Koukala jsem na fotky a taky je jí celkem kus!
A Chipsyho stránky mi nějak nefungujou, hned jsem si tam chtěla trochu zašmírovat...
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2006 19:28 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit
Karol
naposled, když jsem Chelsku vážila, tak měla asi zhruba 25 kg, ale už je to taky doba. Asi jí zítra zvážím znova. Právě si nejsem jistá, jestli není malá a vypasená nebo je akorát Podle sourozenců vypadá zhruba tak akorát, ale nevim nevim.
No, já jsem zvědavá, co bude na výstavě předvádět ta moje blondýna
Chipík má nové stránky, nevím jestli máš tuhle adresu http://www.volny.cz/chipsy/ a nebo ti to nejde z jiného důvodu
No jo, máme my to celkově šikovný příbuzenstvo
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2006 19:50
- Nahlásit
Karol
Tak jsem konečně našla, K ČEMU vůbec gratuluju, když se tu ani nepochlubíš, takže - gratuluju! Kdo posuzoval?
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2006 20:04
- Nahlásit
Jumi
Antibiotika jsme včera dobrali a vypadá to, že je snad úplně zdravej. Tak snad mu to zas nějakou dobu vydrží.
Taky myslim, že je krásnej , ale kdybys viděla Chipsyho! To je prostě zas ještě něco jinýho, teda jinej kus psa. Takže doufám, že Bondík ještě vyroste a pořádně zesílí. Tentokrát mi to pořadí přišlo naprosto spravedlivý, byli to jako kdyby se vystavoval jeden šampion mezi začátečníky. A ještě k tomu výborně stál...prý, to jsem neviděla, protože jsem se musela soustředit na vlastního pakounka. Výstavy mě začínají trochu děsit...jestli bude takhle blbnout pokaždý...tak se asi zbláznim.
S venčením to teď bude těžký - jsem strašně moc ve škole, volný mám akorát čtvrtky a to se mi asi bude hromadit spousta věcí. Ale když se dohodnem dost předem, tak to nějak půjde. Jak jsi na tom teda ve čtvrtek?
Jinak příští víkend zas rozhodně chcem na cvičák, takže tam bysme se měly určitě vidět.
Stříhání je legrace, Bondík se nakonec vždycky taky rozhodne dělat radši mrtvýho. Teď naposledy měl tu hroznou rýmu a jak jsem mu musela držet chvílema pusu, aby necuk, tak chudák nemoh vůbec dejchat...tak byl taky patřičně nadšenej. To jsem na Bernáška taky zvědavá, viděli jsme ho vlastně naposledy v Brně a to už je doba, co?
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2006 20:06
- Nahlásit
Ketrin
Kdes hledala - na stránkách mám všechny důležité informace, ne ?? Posuzoval Kašpar - to je myslím další důvod k radosti , všichni ho dost chválí...v rámci českého bahýnka jeden z těch "objektivnějších"...
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2006 20:08
- Nahlásit
ko4ka
Mně se ta stránka normálně zobrazí, ale pak už se nedoklikám dál - do fotek nebo do výstav...ani nejsou klikací. Tak nevim, to asi neni normální, ne?
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2006 20:30
- Nahlásit
Karol
to je divný, mně to funguje
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2006 21:16
- Nahlásit
Karolko4ka
Mně to taky funguje...a teda je opravdu nááádhernej!!!!! No Zuzka mi taky říkala, že vlastně budeme ve své třídě nejmladší(nebo mezi nejmladšíma) a že zpravidla vyhrávají ti starší, což je teda logický on 6ti a 9ti měsíční pes to je dost jiný kafe!
S tou prochajdou, jak chceš, jestli se ti to nehodí, tak to naprosto chápu! kdyžtak se můžeme domluvit, že se sejdeme na cvičáku. s tím čtvrtkem bych to věděla až zítra, až zjistím, co a jak budeme dělat v laborce.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 12:56
- Nahlásit
Karol
Tak Zuzka dnes pátrala a už znám 4pesany z 6ti co budou v Třeboni v dorostu: Bondík, Bernáš (vypátrat tyhle dvě jména byla opravdu fuška ), Chipsy a Felix od Hradu Veveří! takže nechci vypadat jako pesimista, ale asi si s naší krysičkou moc neškrtnem. Zuzka mě teda utěšuje, že ještě neznáme ty dva, takže zatím si můžeme brousit zuby na 4 příčku
Chci tě ještě prosím tě zeptat jestli Bondíka před výstavou koupeš (šampónuješ) Zuzka na tom nějak tvrdošíjně trvá a nám se to s Petrem moc nezamlouvá. Vždyť máme loveckého psa - pracovní plemeno a né nějakého pudlíka, abychom ho šampónovali!
Jo a v ten čtvrtek teda můžu!
|