Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 16:04
- Nahlásit

ko4ka
díky moc

Karol
Tak nevim, proč by z toho měl bejt Bernáš plešatej
no to já právě také ne byla jsem z toho mírně řečeno v šoku, když jsem zjistila, že po pár přejetí kartáčem mám místo GR málem Peruánskýho naháče

Karol
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 16:13
- Nahlásit

Jumi

Peruánskýho naháče
Ale ty jsou přece taky nádherný!!!

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 17:03
- Nahlásit

Karol
To teda jsou! My bychom si ho s Petrem přáli a pak ještě čivavu!

Jumi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2006 19:13
- Nahlásit

Ahoj holky!
Kde se schováváte?
Karol jdete na cvičák?

Karol
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2006 21:25
- Nahlásit

Jumi
My nějak nevíme, kdy cvičení je! Mohli bysme asi spíš v sobotu. Ale zítra se jdem stříhat k Evě, tak se všechno dozvíme. A Bondík má děsnou rýmu, tak taky uvidíme až jak na tom bude

Jumi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2006 21:51
- Nahlásit

Karol
Jéé chudák, kde k tomu přišel? I když mně Bernáš taky včera najednou kejchnul a vylítla mu z čumesu snad 0,5m nudle - to sem docela koukala a co říkaj holky, tak ty virózy celkem řádí A kdy vlastně jedete do těch Budějek! Ať víme, kdy držet palce...
Já zase jako obvykle nemůžu v sobotu, takže jdeme v neděli od devíti...a jít teda musím, abych zaplatila to minule ale nevím zda to je k Evě nebo k někomu jinému...

Jumi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2006 21:54
- Nahlásit

No v sobotu to bude vzrůšo - přijela nám sestřenice z Moravy se svým 5ti a dvou letým synem! a zjistilo se že Bernášek a ten dvouletý se sebe navzájem bojí, ale přitom se sobě líbí. Bernáš máchá ocasem a štěká na něj, ale když se k němu malej přiblíží, tak okamžitě zdrhá a to i když ho držím. No a v sobotu jdeme společně do ZOO, tak to bude mít Bernáš spoustu nových věmů - děti a zvířátka!

Karol
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 09:49
- Nahlásit

Jumi
Jé do ZOO, no to pak musíš napsat, jak to probíhalo! Tam jsme ještě nebyli a neumim si představit, co pes na všechny ty pachy. A asi tam musí být pořád na vodítku, ne? To je trochu škoda.

Tak rýma se od včerejška odpoledne začla hrozně zlepšovat. Nejdřív mě to vážně vyděsilo, protože předevčírem od rána z Bondíka lezly naprosto neskutečný žlutozelený a dlouhatánský nudle , který jsem se mu snažila otírat (to má pejsek moc rád ), protože jinak si je olizuje přímo od nosu a to se mi zdá fakt nechutný... .A zdá se, že tentýž materiál mu leze při rýmě i z očí . Tak jsem si říkala, jestli nemám vyrazit k doktorovi. Ale pak zas že bysme možná dostali antibiotika a to nechci a hlavně jsem pořád věřila, že nastydnul, protože se v úterý koupal, pak cestou domu úplně nevyschnul a musela jsem ho zavřít doma a jít pryč. Takže asi ležel mokrej na dlaždicích... (ale i tak - měl by snad něco vydržet, ne?)
A tak jsem pročetla všechno to málo, co se píše tady na diskuzi a jinde na netu o psovi a rýmě a urychleně zakoupila echinaceový sirup, který doporučujou skoro všichni a kapičky do nosu pro miminka do 1 roku, který zase doporučuje jen pár lidí a zbytek je hrozně proti. A to obojí Bondíčkovi podávám 3x denně a zabralo to!!!!Takže dneska už je skoro v pohodě - teda podle mýho názoru. Nejhorší to bylo včera ráno, když poprvé v životě nesněd celou ranní dávku granulek. Normálně tam asi třetinu nechal a to je jinak má během pár vteřin v sobě a ještě nám jde chrochtáním poděkovat . Oběd jsem mu musela dokrmit z ruky a večeři už zase zblajznul sám
Tak jsem moc ráda, že to takhle prošlo.

Budějovice jsou příští sobotu! A já jsem samozřejmě polevila a každej den jsme postoj netrénovali ani náhodou. Tak jsem na to zvědavá.

A s cvičením ještě pořád nevím, možná nepůjdem vůbec a ještě necháme Bonda (i nás ) v klidu. Ondrovi se nějak moc taky nechce, takže rýmička je dobrou výmluvou...

Karol
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 09:54
- Nahlásit

Sorry, já se nechtěla tak rozepsat...ale rýma je přece vážná věc

Právě jsem objevila obsazení kruhů v Budějovicích! Tak pejsáčci v dorostu jen 4 , fenky právě tak a posuzuje pan Kašpar, kterej má vynikající pověst, teda jestli se nepletu, tak ho maji lidi moc rádi. V takové konkurenci bysme se mohli umístit...tedy aspoň na 4. místě

Jumi
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:23
- Nahlásit

Karol
tak to mám radost, že se Bondíkovi udělalo lépe! myslím, že kapky pro mimča by vadit neměli, ne! To máš jako s kapkama do očí - vet mi řekl, že psům se v žádném případě nesmí dávat opthal a jinej, že mu mám dávat opthalmoseptonex, tak jsme s mámou pátrali po rozdílu a ono je to to samé stejně tak psi v žádném případě nesmí ibalgin nebo látky s paracetamolem(paralen, panadol), můžou po nich mít i selhání ledvin..a když hledáš v diskuzích tak půlka psů v republice tyhle léky na doporučení veta baští - no čert aby se v tom vyznal!

tak to na vás budeme příští sobotu moc myslet a přát ať je to něco lepšího než ta bramborová!

Ondrovi se nějak moc taky nechce, takže rýmička je dobrou výmluvou...
No Bondík je kluk a pokud vím, tak nejhorší mužská nemoc, ohrožující toto pohlaví na životě je právě rýmička - takže pozor na to!a šetřit ho - chuděru!

Karol
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 11:30
- Nahlásit

Jumi
nejhorší mužská nemoc
A já myslela, že to je lenost!

S těma lékama je to vážně těžký. Myslim, že některý doktoři lidský léky zakazujou vážně z opatrnosti, ale některý určitě taky proto, aby ti mohli prodat něco mnohem dražšího. Setkávám se často s lidma, který mi tvrděj, že celej život léčili psa acylpirinem nebo paralenem (stejně jako sebe ) a pes byl do dvou dnů vždycky jak rybička. Ale taky je fakt, že to nejsou nikdy majitelé zlaťáků , ti jsou asi na své obludky opatrnější. .. Ale po prvních zkušenostech s Bondem mám pocit, že se toho hodně dá vyléčit doma, jen má člověk strach, aby něco nezanedbal...třeba i ty naše dlouhý průjmy na začátku by bývalo možná vyřešilo hned na začátku psyllium. Tu pořezanou packu jsme taky mohli očistit a vydezinfikovat sami a už se mu to krásně zahojilo, má jen malý stroupek. No a s rýmou už jsem si teda poradila vážně i bez doktora. Jenomže stejně - úplně mi trnulo, že bych musela třeba třetí den vetovi vysvětlovat, proč jdu až teď, když mi pes umírá na brutální zánět horních cest dýchacích...a že to přece musim vidět!
Ne, ne, vetíci o svou práci nepřijdou

Karol
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 11:32
- Nahlásit

Jéééééééééééééééééé já se pustila do kynutých buchet a ono mi to kyne jak pominutý!!!!!Připadám si jak v císařově pekaři, za chvíli mě to vytlačí z domu A hlavně to množství pak budu muset zpracovat...
Mám já ale občas blbý nápady

Jumi
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 11:47
- Nahlásit

Karol
A hlavně to množství pak budu muset zpracovat...
tak přesně tohle se mi tuhle stalo při tvorbě kynutých knedlíků taky jsme pak nevěděli co s nima

A já myslela, že to je lenost!
Ta není nejhorší pro ně ale pro ostatní - na tu ti neumřou!

Mně na tom příjde nejtěžší, že ti to psisko nemůže přesně říct, co mu je. teda jestli jen pšíká a nebo ho i bolí hlava a klouby a je to spíš chřipka...No a pak když ti normálně žravej pes nežere, tak to už si vždycky říkám, že mu je opravdu něco strašnýho! Ale je fakt, že bylinkovej čaj nebo sirup asi zachrání ledacos a nemusí se do psa hned cpát nějaká chemie a hlavně ne antibiotika, těm se snažím zvlášť teď v tomhle kritickém růstovm období vyhnout...ale paralen bych mu fakt nedala - jednou jsem se na to ptala Libušky - té vet co chodí na ZR a ta říkala, že to může skončit i selháním ledvin a to bych teda opravdu neriskovala...Stejně je to sranda a to tu to budeme za pár lt řešit znovu jenže s mimčama - to bude to samé v bleděmodrém

Karol
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 12:07
- Nahlásit

Jumi
a to tu to budeme za pár let řešit znovu jenže s mimčama

Tady, jo?
To se asi přesunem na rodina.cz, ne? A víš co čeká ještě tebe a já už má za sebou? beremese.cz

Tak dobrá, paralen nedostane. Ani čtvrtku?

na tu ti neumřou!
Ten můj dneska umře na buchty. Rozhodně. A spolu s ním taky Píchovi, protože chystám atentát. Už vidim, že toho bude tolik, že se prostě musíme s někým podělit.

A teď se ještě rozmýšlím, jestli se nepustim do mytí oken. Protože příští týden mi začíná škola a delfinitivně končí nejenom pohoda, ale i celej život. Tolik předmětů, co mám teď, jsem měla naposledy někdy v prváku na IZV a na to už si skoro nevzpomínám, co je to let... Úplně z toho šílim. A do toho práce, takže třeba ve středu jsem od 8 do 15h ve škole a od 16 do 21 učim. Takže taková slušná dvanáctihodinová směna - a samozřejmě s tou nejnáročnější částí nakonec Moc se těšim

Jumi
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 12:18
- Nahlásit

Karol
Tak to ti teda rozhodně nezávidím! já letos nemám nějak nic, uvažuju akorát o jedný přednášce, zato budu od nevidím do nevidím makat v laborce a dopilovávat diplomku a tu pak po večerech smolit a to ji bude smolit i Petr a PC máme jen jeden, tak to budou asi docela boje...ale uvažujeme o koupi notebooku, tak třeba nebudou!
A to abys sebou brala i Bondíka, aby nebyl celej den sám
Na okna tu taky pořád koukám, hlavně ty od balkónu - psi je celý zaslintali, že není skrz vidět! ale paří na ně slunce, takže dobrá výmluva, proč to odložit...

To se asi přesunem na rodina.cz, ne? A víš co čeká ještě tebe a já už má za sebou? beremese.cz
beremese.cz jsme zrovna včera nějak řešili a výsledek je myslím ten, že bychom do toho praštili hned, ale když i představim to zařizování a lítání, tak raději ještě chvilku počkám...Teď bychom hlavně měli dodělat tu koupelnu, je děsná, opadaný kachličky a plesnivá stavební povolení už nám tu leží od června a my ne a ne zvednout telefon a pozvat tu firmu ať se na to vrhne...budeme totiž na 14dní bezdomovci...Petr nechce dojíždět do prahy od našich a tchýni zas nesmí pes přes práh...tenhle týden jsme si slíbili konečně vybrat a objednat dlažky a skutek zase utek!

Karol
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 14:28
- Nahlásit

Jumi

Tak se to konečně peče. Ale já mám stejně zkaženou náladu, protože se mi povedlo zas něco skvělýho. Já jsem normálně ztratila vodítko . To pitomý zelený od Kaney za tři stovky . Teda ztratila - nechala jsem ho prostě ležet v trávě u cesty, nevim jak mě to napadlo, ale asi mi překáželo. A pak jsem ho tam zapomněla, za 10 minut, dýl ne, jsem se pro něj vracela a už tam nebylo, nebo jsem ho prostě nenašla. Ach jo. A to je to na místě, kde normálně nikdy nikoho nepotkám a projde tam maximálně 5 lidí denně. Ach jo. To když vidim vodítko, tak si ho jako automaticky vezmu, že je moje???Nechápu
Jak to tý svý drahý druhý polovičce vysvětlim? Že musí žít s někym tak blbym, jako jsem já? Nejhorší je, že Ondrovi by se to vážně nikdy nemohlo stát

Jumi
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 18:12
- Nahlásit

Karol
To je mi líto! ale jestli tam nikdo nechodí, tak si ho vážně třeba jen nenašla! Tak se tam zkuste vrátit s Ondrou...já ztrácím něco v jednom kuse a Petr to vždycky hned najde....No napadlo tě to asi normálně, já si při cvičení taky pohazuju všechno kolem a pak si říkám, abych všechno našla a nic nezapoměla - to je taky další důvod, proč máme to červené...sice myslivci možná budou remcat, jenže na zkoušky jde člověk jednou dvakrát za rok ale vodítko používá 365 dní v roce a ještě několikrát denně!

Jak to tý svý drahý druhý polovičce vysvětlim? Že musí žít s někym tak blbym, jako jsem já? Nejhorší je, že Ondrovi by se to vážně nikdy nemohlo stát
Tak tohle je naprosto typický i pro nás, taky si to kolikrát říkám

To pitomý zelený od Kaney za tři stovky
300 to jsou dva cvičáky...tak když je Bondík stejně nemocný, tak holt 2x nepůjdete a máte našetřeno na nový - tentokrát výrazne zbarvený tak se netrap a když ho nenajdete, tak manžela uchláchol těma buchtama! Oni najedení chlapi tyhle naše psí kusy snášej nějak lépe než hladoví

Karol
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2006 10:58
- Nahlásit

Jumi
Dík za veškerou podporu!
Vodítko jsme samozřejmě nenašli, ale Ondra to vůbec nepovažoval za tak vážný jako já...já jsem z toho měla problém hlavně kvůli sobě - mám pocit, že se mi tyhle boty teď stávají nějak často a je mi to hrozně líto. Zároveň to člověk nedělá schválně ale naprosto nevědomky, takže s tim můžu těžko něco udělat...že prej jen 3 stovky a já se tvářim, jako by se fakt něco stalo - miláček už si asi zvyknul, naposledy jsem totiž vylila kafe do notebooku...už je to pár měsíců a těch 15000 na opravu jsme zatím nenašetřili...Pravda je, že to byl notebook můj, kterej jsem dostala od našich a Ondra ho vůbec nepotřebuje. Za to já bez něja nemůžu nikam třeba na stýpko nebo nějakej workshop vyjet...
Tak je fakt, že vodítko je prkotina.

Teď čekáme návštěvu, chystali jsme se na generální úklid (okna jsem včera nakonec zvládla skoro všechny a buchty byly úžasný..a jsou a dlouho budou ), protože přijede švagr s miminem, tak aby to vypadalo, že se tu dá jíst z podlahy...a ne že je to tu samá Bondova nudle , no a nakonec to budu muset zvládnout sama, protože Ondra odjel odtáhnout nepojízdnýho kolegu z dálnice. Tak abych se do toho pustila.

A na cvičák nakonec nepůjdem, kvůli rýmě, lenosti a taky že už je to rozplánovaný a prý dost plný.
Jo a říkala včera Eva, že chystají nové stránky výcviku - s novým designem a komunikativní a s diskuzí (prostě něco jako zlatyretrivr.cz), tak jsem moc zvědavá, jestli se to chytne.

A hezkou sobotu!

Jumi
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2006 16:03
- Nahlásit

Karol
Teda ty seš pracant! Buchty, okna a podlaha jak zrdcadlo! Tak to u nás teda rozhodně nehrozí!
My jsme si užili ZOO! Bernášek si na děti rychle zvyknul a už se jich potom nebál dvouletý Ondrášek si ho držel za vodítko a pořád ho krmil spadaným listím, které si od něj Bernie ochotně bral ale naštěstí je nejedl ale plival! Pro Bernáška byla největší atrakce voda - takže expozice vodní svět a pak lední medvědi, kde se snažil pochopit, co tam proboha dělá to sklo! Nejlepší zvířátka pro pesana byl sup, kachničky a koně převalští!
když seš u těch bot (ostatně zjišťuji, že seš na tom úplně stejně jako já - Petr už si také zvyk a jen kroutí očima) tak sem si na tebe v ZOO vzpoměla! Chtěla jsem si uvázat svetr kolem pasu a při tom snažení mi upadlo vodítko, takže se bernáš vyřítil vpřed! Pustila jsem svetr na zem a psa chitila ve chvíli, kdy už byl za plůtkem, tak 30cm od nějaké kachničky připraven skočit do vodní nádržky hned jsem si vpoměla na Bondíka v labradořím výstavním kruhu!
Taky jsme tam potkali našeho staršího bráchu Angela Z Botičských meandrů, tak se kluci pěkně poskákali!
Jediné, co mě trochu překvapilo bylo to, že jsem nabyla dojmu, že největší atrakcí v celé ZOO je Bernáš! Neustále nás někdo zastavoval hladil si ho a fotil si ho! jo a Bernášek je celej divej po cizích svačinách!

ko4ka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2006 12:00 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit

Ahoj holky! Tak jsme dneska byli poprvé cvičákovat. Asi tam budeme chodit pravidelně. Jsme ve školce pro štěnítka a myslím, že nám to dost pomůže. Snad nám tam slečna výcvikářka poradí s tím aportem Chelsince se ostatní spolužáci líbí a aspoň se vyblbne A ještě se tam budeme učit vše nutné na výstavu, takže příští rok už nám nebude nic bránit začít
P.S. : byl tam semnou dneska mladej a hned ho tam "zneužili" a vyzkoušel si figuranta a začala ho to b avit a byl tam opět pozván, takže to vypadá, že si našel novou zálibu....Čili z toho dneška máme 2v1 Brzy dodám fotečky na stránky

Jumi
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2006 18:48
- Nahlásit

Ahoj holký!
Tak cvičák byl super, ale bylo nás nějak málo, asi lidi odradilo to hrůzné počasí. Eva se mě hned ptala, jak se Bernášovi líbilo ZOO - no nestačím se divit, jak je ten zlaťáckej svět propletenej a hlavně informovanej - vyjedem si na výstavu a hned mi volá Zuzka, jak že se v Brně Bernáškovi líbí a vyjdem si do ZOO a ví to celej cvičák
Petr jel s tátou do Německa tak jsme s Bernáškem u našich... Thorin kulhá, že nemůže na nohu a kašle o sto šest, Bernášek mui pořád líže tlamu, takže nepochybuju, že to chytne ale zjistili jsme to až po 4hod. co spolu kluci strávili, tak už nemělo cenu jet dom, aby se nenakazil...a to měl Thorin zítra jít na očkování proti vzteklině

Jumi
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2006 18:50
- Nahlásit

ko4ka
na fotky už se moc těším!

Jsme ve školce pro štěnítka a myslím, že nám to dost pomůže.
ono jim vždycky prospějě, když musejí poslouchat mezi ostatníma

ko4ka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2006 20:55
- Nahlásit

Jumi
tak, pár foteček z dnešní školičky je na našich stránkách

Karol
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2006 21:59
- Nahlásit

Ahoj holky, tak víkend zas pryč...u nás byl ve znamení úklidu před návštěvou, úklidu během návštěvy a úklidu po návštěvě , takže co víc si přát. (Úklid během návštěvy kvůli malýmu synovci (asi rok a čtvrt), kterej nevydrží chvíli v klidu a ze všeho nejradši leze do psí misky s vodou, olizuje Bondovy hračky a kramaří v kuchyni...

A navíc má Bondík pořád rýmu. Takže zejtra asi fakt půjdem k doktorovi a pochybuju, že na to existuje jiná pomoc než ty pitomý antibiotika. Kromě toho, že je mu to určitě samotnýmu hrozně nepříjemný, tak všude ty nudle nechává nebo si je olizuje rovnou u nosu a papá. Obojí je dost nechutný. A když se mu v noci ten nos ucpe, tak dělá takový zvuky a tak vytrvale, že jsem dneska poprvý zavřela dveře, abych to nemusela poslouchat (a moc jsem si nepomohla, protože Ondrovi bylo hrozně špatně od žaludku a celou noc hlasitě hekal ...myslím, že jsem objevila další NEJHORŠÍ nemoc, jaká může naše dvounohé miláčky zachvátit

Karol
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2006 22:08
- Nahlásit

ko4ka
Tak gratulujem Chelsce k premiéře na cvičáku! Kolik tam bylo prťat? A je to jen pro retrievery, nebo pro všechny štěnda? Na fotečky jsem pěkně koukala - u nás žádný překážky nejsou!!!!!!!!!

Jumi
Tak ono vás nakonec bylo málo, jo? To je teda pěkný, nám to Eva podala skoro tak, jako že už je narváno, a když jsme se nepřihlásili, tak máme tentokrát smůlu. A kdo byl cvičit? Dělali jste něco dvkělýho novýho? My bysme to nakonec stejně byli nestihli a nezvládli, protože kromě rýmy, nevolnosti, lenosti a návštěvy nás ještě zastihlo to odtahování kamaráda s autem...takže víkend byl vážně nabitej . A to jsem dneska zvládla ještě ty poslední 2 okna .
A teď si ještě dám chvíli švédštiny, protože v úterý mě čeká první hodina s novym lektorem a pokud to nebude takovej vůl, jako byla ta poslední lektorka kráva (promiňte ten slovník, nemůžu si pomoct), tak se může stát, že bych v tý hodině třeba i musela něco říct .

Jumi
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2006 23:04
- Nahlásit

Karol
Tak ono vás nakonec bylo málo, jo?
no Eva říkala, že ti lidé nějak nedorazili...byli jako minule dvě skupinky s Jindrou malá prťátka tam jich bylo asi pět a u Evy jsme byli 3 a my teda nejmladší....Nového jsme snad nedělali nic - ono taky kam pokračovat, když nám nejdou základy, že!? Ale nikoho ze cvičenců jsem neznala
Akorát tráva byla šíleně mokrá, takže nakonci mi už v botách úplně čvachtalo!

...myslím, že jsem objevila další NEJHORŠÍ nemoc, jaká může naše dvounohé miláčky zachvátit
já se domnívám, že u jedinců nesoucích chromozómovou výbavu obsahující Y se ŽÁDNÁ BANÁLNÍ CHOROBA nevyskytuje a je to přeci logické, jsou to silní muži, takže když už je něco postihne, tak to musí být jedině choroba vážná a na životě je ohrožující
Zrovna dneska mi psala kamarádka, že její přítel má šílenou horečku a asi každou chvílí vydechne naposled

Jumi
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2006 23:07
- Nahlásit

ko4ka
Fotky jsou super! A překážky vám moc závidíme

Karol
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2006 23:28
- Nahlásit

Jumi
A já si tak často říkám, jestli je to vůbec možný, že mi ještě nikdy nebylo tak zle, jako je miláčkovi tak často (teda vždycky, když ochoří) .....a nakonec stejně i přes všechny podezření podlehnu a ošetřuju a ošetřuju...protože, co když je jim vážně o tolik hůř než nám bez toho ypsilonu?

Jdem spát, ne?
Tak dobrou.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 07:23
- Nahlásit

Karol
Jumi
Ahoj holky, jste se tu teda rozepsaly že to ani nestíhám číst, jen jsem to přelítla. Borgo měl k tomu kašli taky trochu rýmu, asi dva dny z něj lítaly hrozný nudle, utírala jsem mu nos a vzpomínala na to, jak jsem je utírala dětem když byly malé a učila je smrkat. ("zafuň jako slon") Teď jsem na zkouškách slyšela od zkušeného chovatele, že se mu osvědčilo při těch kašlích a rýmách psům potírat patro medem. No rozhodně se tím nic nezkazí, tak to zkuste.
U nás byla taky pár dní návštěva s dvouletým chlapečkem. Trochu jsem se dopředu bála, aby ho Borgo např.nepovalil atd. A čuměla jsem, jak ten náš divoch Borgouš blbouš byl na něj opatrný. Chlapeček byl taky moc fajn, vůbec se nebál, ani když se všichni tři okolo něj motali a radostně ho mlátili ocasy. S Borgem se vyblbli, honili se spolu atd. - myslím, že jsou mentálně právě tak na stejné úrovni.
Ad ztracené vodítko - závidím vám vaše partnery-kynologické opory! Můj muž absolutně netuší, kolik mám vodítek, kde se tato nacházejí nebo které k čemu slouží.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 10:05
- Nahlásit

Jumi
No nevim, jestli je Chelska z těch překážek odvázaná a máš jí co závidět Ona se na tý kladině odmítla pohnout a byla přes ní prostě přetažena. Sice nehysterčila, ale prostě se jí tam nelíbilo. Ostatní bylo celkem v pohodě, akorát moje zjištění, že balónkář z ní nebude narostlo, čili jsem velice zvědavá na naše OVVR
Karol
není to jen pro retrívry, dokonce Chelska tam zastupuje retrívry sama. Včera tam byl nějakej malej špunt ( nevím rasu ), dobrmanka, hovík, australáček a kavalírka, ale jinak jich tam prý chodí více...
Tak jsme zvědavá na příští neděli, to začneme dělat základy stop, tak snad jí půjde aspoň to

Jedině co mě děsí je to, že asi od nějakýho psa, se kterým si hrála chytla blešky, takže dneska jdem k vetce a nechám jí prohlídnout a snad mi na to něco dá a taky to, že asi začíná hárat, takže začátky opravdu veselé

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání