| Autor |
Zpráva |
Jumi
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 22:35
- Nahlásit
Karol
Tak jo taky počítám s úterkem!
Oni snad ti rozhodčí taky vědí svoje, ne?
prý se to u dorostu opravdu bere tak, že se prcek seznamuje a rozkoukává a nečeká se nějaké super předvedení! já teď hlavně každýho s kým jdeme ven nutím, ať Benáškovi kontroluje zuby, aby si zvyknul, že se mu v hubě hrabou i cizí, protože jsem zjistila, že u nás je zvyklej a nebrání se, ale cizím jo o postoji mi teď napasala Zuzka celou stránku jak na to, tak snad to nějak zvládnem...Máme na to do 28.10. čas
Dneska mě ale Bernášek na prochajdě trochu zlobil - letěl děsně na před, už aby byl ve vodě a na přivolání a zpět se mu teda nechtělo moc vracet tak doufám, že to bylo jen tím vedrem a néé ta mnou obávaná puberta!
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 12:46
- Nahlásit
Karol
Děkuji za pochvalu stránek, včera jsem tam dala nějaké další fotky Jakou máš adresu ty? Ráda bych se taky pokochala
S tou výstavou ještě neni nic jistého, nevím jak na tom bude Charlie...Ten vstupní list přijde až 10 dní před výstavou, že?
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 12:50
- Nahlásit
Jumi
Jaké máš ty webovky? Do Letňan je poslaná přihláška, ale uvidíme jak to nakonec bude vypadat...ještě se chystám na objednávku na stříhání k pí. Hermannové.
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 12:51
- Nahlásit
Jumi+Karol
Odkud jste a jak staré máte hafíky?
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 13:00
- Nahlásit
ko4ka
No dopadli jsme tak nějak všelijak...srostlé to prý má tak to zatím vypadá, že je to růstem...dostal prášky na bolest na tři dny, ale žádná změna nebyla.Pajdá pořád, ale nekňučí a lítá jak pošuk...Rtg mu dělal bez narkozy, první dva snímky proběhly v klidu, ale potom to byl rachot , ale přežili jsme to. Máme po měsíci dorazit na kontrolní rtg a nechám udělat asi rovnou už i ramena, ale asi už pod narkozou. Vůbec bude umění ho k vetovi dostat Když mu ještě před rtg různě cvičil s nohama a promačkával je, tak ani nekník ani necuknul, jen seděl a koukal a tvářil se, že ho vlastně nic nebolí, tak jsme ještě před ordinací běhali, tak si párkrát pajdnul. No připadala jsem si nejdřív jako hypochondr.
Byl označený oranžově , no docela dobrý vtip je, že když jsem koukala na stránky Chipsyho, tak tam má tu stejnou fotku, kterou paní Maříková poslala i mně )), takže jsme se radovali jakého máme krásného pejska a bůhví, který to vlastně na té fotce je ))
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 13:21 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
HanuleGR
My jsme z Prahy - já z Jižního Města a Karol z Proseka
My - www.zlatejtorda.wz.cz
Karol - www.goldenretriever-bond.estranky.cz
Bernáškovi je 5 měsíců - teda spíš bude 12.9.
Doufám, že se Karol nebude zlobit, že jsem odpověděla částečně i za ní!
Hlavně vám ale držíme palečky ať jsou nožky v pořádku a můžete se ze štěníka jenom radovat! No hlavní je, že to má srostlé a že nedošlo k poškození kloubu!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 14:55 - Změnil/a: Karol
- Nahlásit
Jumi
Nezlobím, je to lepší než si dělat reklamu sama
HanuleGR
Ahoj, na stránkách jsi určitě všechno našla, tak víš, že Bondíkovi je 6 měsíců a něco. Takže vaše chlupatý štěstíčka jsou jen o malinko mladší. Jé, že oni mají dneska půlročí? Tak to dej Charliemu pusinku na čumáček. A odkud jsi ty? Já to nějak nemůžu najít tady ani na tvých stránkách.
A kde najdu toho Chipsyho? O tom tu ještě vůbec nebyla řeč! Jsem ale zvědavá, co?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 16:22
- Nahlásit
Koukám že největší benjamínci jsme tu my!
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 11:15
- Nahlásit
Karol
ahoj Karol, Chipsyho najdeš tady http://www.volny.cz/kinnley/cattery Panička tam má hlavně čičiny, ale o Chipsíkovi tam zmínka taky je
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 11:19
- Nahlásit
HanuleGR
no hlavně, aby ho to přestalo bolet. Pro Chelsku jsem koupila Alavis komplex. Ještě ho mám teda na poště, ale jak to vyzvednu, tak jí to radši nasadím. Kolem toho 8. měsíce s ní půjdu na předrentgen všeho. Doufám, že nám dopadne ta výstava. Ještě jsem nemohla poslat přihlášku, takže to budu muset hodit až na druhou uzávěrku ale, pokud to dopadne, tak to bude trapas
Jinak, popřej za mě Charlíkovi k půl ročním narozkám
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 14:55
- Nahlásit
Karol
Tak jak se dohodnem na ten zítřek?Počítám ted s tou 11h a že přijedete k nám (my vám to příště oplatíme )!
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 14:59
- Nahlásit
Karol
Jsme ze Stochova je to kousek za Kladnem směr Nové Strašecí, Rakovník. Jinak pracuju v Praze
Jumi + Karol
máte moc hezké stránky a krásné pejsánky, určitě vám dělají jen samou radost!
ko4ka
no on se netváří, že by ho to nějak bolelo...chystáme se na další rtg koncem září. Asi nechám udělat i ramena a to už půjde asi pod narkózu, uvidíme co řekne vet... neboj se vlka nic taky mám z té výstavy obavy, ale když nás bude víc bude to veselejší )
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 15:09
- Nahlásit
HanuleGR
No jasně jenom radost - jak jinak právě jsme se s přítelem vrátili po 4h domů a Bernášek za tu dobu zlikvidoval jenom jeden pár pantoflí - takže radost!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 16:37
- Nahlásit
Jumi
Ahoj, taky s tim počítám zítra v 11. Takže máme dorazit metrem na Háje a tam nás vyzvedneš??
HanuleGR
U nás taky samá radost, zatim padla jen jedna učebnice ze švédska...importovaná...
Ale fakt, Bond je asi ze všech pejsků na světě nejhodnější
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 16:55
- Nahlásit
Karol
Jasně doražte na Háje a vyjeďte po jezdících schodech (jestli je to problém, tak se můžeme sejít i u chodících). Jezdící jsou z vašeho směru ve předu...my vás budeme čekat u turniketů!
Jo a jinak už nejsem blondýna, ale zrzek - tak se nelekni
Ale fakt, Bond je asi ze všech pejsků na světě nejhodnější
no na labradorským retrívrovi právě Helenka Kotasová říkala, jak utěšovala majitele jednoho svého štěníska, když se jí chlubili, že ještě nic nezničil - co nezničil v dětství zničí v pubertě
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 18:35
- Nahlásit
Jumi
Klidně u jezdících, před měsícem mi na ně Bondík v pohodě vyskočil a pak zase seskočil, tak snad se mezi tim nic nezměnilo.
už nejsem blondýna
Já myslim, že tam asi zrovna nikdo jinej s podobnym pesíkem nebude - ani vystupovat, ani čekat
Tak v 11
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 20:00
- Nahlásit
Karol
tak uuuuž se nemůžem dočkat
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:02
- Nahlásit
Jumi
Téda, měly bysme si dát bacha na závislost , zdá se, že jsme obě zamířily rovnou k počítači...(vyčmuchala jsem tě na labících)Já teda aspoň nejdřív nakrmila Bondíka, co ty? Nezapomnělas?
A taky už jsem rozbalila ten novej pelíšek a je žlutooranžovočervenej (nevěděli jsme barvu předem), takže se nám skvěle hodí do žlutýho obejváku. Jen nevim, jestli Bond ty barvy ocení, přijde mi to trochu moc barevný. A stejně je mu tam vedro, takže leží radši na dlaždicích.
Bond je krásně vyřízenej, leží a tváří se "Nerušit". Moc se nám to líbilo!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:09 - Změnil/a: Karol
- Nahlásit
Jsem nemožná, jak sem mám vložit fotku?
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:10 - Změnil/a: Karol
- Nahlásit
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:15
- Nahlásit
Tak teď to umim, ale proč se to zobrazuje tak mizerně???
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:25
- Nahlásit
Karol
Jo jo závislost na PC to je ošemetná věc
jinak si mě teda pěkně prokoukla, na obídek jsem si Bernášovi vzpoměla až teď ve tři
Projitý jsme oba nádherně - padli jsme za vlast jeden jako druhej a pánníček o nás ani nevěděl, že už jsme zpátky...nějak si na to ranní vstávání na angličtinu ne a ne zvyknout! teď bych se měla chvilku juknout na to učení ale ani trochu se mi nechce a v 16h zase přijede mamka jdeme spolu nakupovat jsem to ale nezodpovědná dívčina!
Jinak jsme s Bernáškem šíleně nadšený a už se těšíme, jak to okouknem u vás na Proseku!
Jsem nemožná, jak sem mám vložit fotku?
Fotka musí být někde na netu.vezmeš adresu, kde je ta fotka, ale musí to být opravdu adresa obrázku, takže nejlépe kliknout pravým tl. myši a dát vlastnosti a odtud pomocí ctrl+c zkopírovat. Tady si pak klikneš na tu barevnou ikonku se čtverečkem+trojúhelníčkem atd. vyjede ti okno - zmáčkneš ctrl+v a ono se ti to tam vloží - odešleš příspěvek a je to!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:30
- Nahlásit
Jééé no supéér!ale ještě to budeš muset nějak doladit, když na to kliknu, tak je to nějaké děsně malé....
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 16:32 - Změnil/a: Karol
- Nahlásit
Tak snad teď to vyjde:
Jenže když už to mám na stránkách, proč to cpát ještě sem, ne?
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 18:23
- Nahlásit
Jumi
Karol
jééé holky, "naši" "bratránci" vypadaj super, fakt pěkná fotečka !
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 18:25
- Nahlásit
HanuleGR
no veselé to každopádně bude...Jen doufám, že nám to vyjde, ještě jsem stále neodeslala přihlášku, jelikoš mi zatím chybí v rozpočtu ty 4 stovky Teda, doufám, že to dopadne, ráda bych se tam s váma a našema "bratránkama" sešla a nechala "dětičky" zařádit
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 19:03
- Nahlásit
ko4ka
Jasně že vypadaj super! Akorát Bondíček je mnohem větší elegán a opravdu špičkově paničku poslouchá! Bernášek je pořád ještě hubeňouří nohatka, takže myslím, že nám to Karol s Bondíkem v Třeboni pěkně natřou!
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 19:09
- Nahlásit
Jumi
ale notak, trošku rivalita? To bude v pohodě a určitě oba dopadnou dobře, on Berník ještě Bondíka "dožene"
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 19:14
- Nahlásit
ko4ka
To bys musela ty dva dneska vidět vedle sebe - elegán a krysička
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 23:17
- Nahlásit
Já teda žádnou krysičku neviděla!
A s těma fotkama tomu nerozumim. Jak to že zmizela ta, co jsem sem před tím dala? Nebo jí někdo vidí???
Ještě se učim, je to děsný.
|