| Autor |
Zpráva |
Walda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:40
- Nahlásit
Karol
je to samozřejmě labrador
To znám - Indy byl jako malej úplně krémovej a ocas se mu rozbalil až po půl roce věku. A teprve potom mu začal zlátnout hřbet.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:48
- Nahlásit
Walda
Ahoj! Kde můžu omrknout Indyho????
S ocáskem to máme stejný - teď v sedmi měsících konečně krásnej, dokonce už i sestřihnutej, ale dlouho to byla bída a manžel se bál, že z něj nikdy ten krááááááásnej chlupáč nebude...
A o zlátnutí zas tak moc nestojíme, máme rádi bílé zlato, a toho teď máme doma 28,5 kg
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:57
- Nahlásit
Karol
Indy je Alda z Garlic Fields, dá se vidět
třeba tady: http://www.helppes.cz/popup.php?file=kurzy-7-velky &w=700&h=525&name=ukázka%20společenské%20výchovy% 20psů%207
Je to kvíz - který je Indy?
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:02
- Nahlásit
Walda
Správně, ale tady u zkoušek bylo Indymu něco přes rok. Detailní fotka je tady http://hadopasi.profitux.cz/pictures/PetraK/images /pochod_2005_04.jpg
nebo tady http://hadopasi.profitux.cz/pictures/IvanBenda/ima ges/P_Pohori_0014.jpg
na obou je mu taky něco přes rok - a má v nohou v ten den něco přes 30km.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:02
- Nahlásit
Walda
No to přece nemůžu poznat! Tak tipuju, druhý nebo třetí zleva. těm zlátne hřbet ...jo a ten černej to asi nebude
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:04
- Nahlásit
Karol
No to přece nemůžu poznat!
No jasně, to byl jen fórek, já jsem ten celej v černým zhruba uprostřed a Indy vedle mě.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:08
- Nahlásit
Walda
Tak já to taky zkusim, jen nevim, jestli to s tou fotkou vyjde
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:09
- Nahlásit
Nevyšlo, tak tady:
http://www.goldenretriever-bond.estranky.cz/fotoal bum/psi-akce/psi-akce-2006/97
Ale nekoukej na jiný fotky, někde je tam popis se jménama. Který je Bondík?
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:10
- Nahlásit
Karol
To je super řada.. a nechám se podat.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:12
- Nahlásit
Walda
Druhý zprava. To jsou tři a tři sourozenci po stranách a uprostřed rodiče. Dobrý, ne?
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:18
- Nahlásit
Karol
Moc dobrý, mezitím už jsem to taky vyšvindloval. Koukal jsem jestli nemáme nějaké společné příbuzné, ale ne. Indy je z Daisy Od kamenné hradby a Blues Who´s Who v.d Breese Hoeve
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:19
- Nahlásit
ahoj, potrebovala bych nejaky salon, nebo nekoho v praze, kde mi upravi zlatandu...v zadnem salonu mi to zatim bohuzel nevyslo...nebot jsou specializovani na mala plemena..poradite??,
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:22
- Nahlásit
Karol
Jak je Bernáškovi? Byli jste u doktora?
benáškovi je celkem fajn. sem tam kýchne, ale není to nic vážného, tak dostává multivitamín a teď nám udělali od pondělka v ulici bylinkářství, tak mu tam chci koupit něco na posílení imunity. U doktora jsme nebyli.
Zeleně zbarvený - tak tu už je docela slušný zánět a opravdu to úo těch antibiotikách volalo.
Já to chchi rozhodně zkusit nahradit Psylliem a věřim, že to vyjde.
no jsem si jistá, že to nahradíš, funkce bude jiná. v té pastě jsou totiž střevní bakterie, které antibiotika vybijou. Pasta zajistí znovuosídlení. Psyllium spíš tvoří střevní hlen a obaluje a chrání stěnu střeva a také zahušťuje stolici, ale rozhodně neobsahuje střevní bakterie, které mu znovu osídlí střevo. Takže fce jiná, ale asi můžeš dosáhnout stejného účinku, protože s psylliem to bude sice trvat mnohem déle, než se vytvoří přirozená mikroflóra zpátky, ale asi se to neprojeví průjmy protože jim zabrání. jediné v čem může být problém, je že bakterie jsou nutné k tomu aby bylo zvíře schopné zpracovat a využít některé vitamíny, takže mu k tomu raději ještě dávej nějaký multivitamin.
Tak co u vás? Taky se musíte už mít na pozoru?
To teda musíme, ale už pěkně dlouho. když je s námi, tak si nic nedovolí, ale když jsme pryč nebo spíme boty musí být v botníku, nic na lavičce v předsíni a modlit se, aby si zase nesežral kus pelechu!
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:23
- Nahlásit
nika00
Zkus tady: http://www.vycvikretrieveru.com/index.php?in=clane k&menu=ukaz&id=162
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:26
- Nahlásit
nika00
Obávám se, že ti neporadím, nám bude stříhat paní chovatelka a Thorina si stříhám sama - ale podle toho chudák taky vypadá.
Jo ale vlastně na www.vycvikretrieveru.com myslím stříhání nabízí, tak tam jukni
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:30
- Nahlásit
Walda
a kde to je? na te strance jsem to nedohledala...neni tam ani cenik
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:39
- Nahlásit
nika00
Na www.vycvikretrieveru.com nabízí stříhání Eva Píchová. Nevim přesně, kde to na těch stránkách je, ale můžeš zkusit kontaktovat jí. Jezdí se za ní kousek za Prahu do Jirn. Cenu bohužel nevim, my to u ní máme v rámci chovatelskýho servisu...
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:41
- Nahlásit
nika00
Jo vlastně, hned v těch žlutých odkazech nalevo je "Úprava srsti" tak tam. Ale ceník tam není.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:43
- Nahlásit
nika00
Jo ale vlastně naše paní chovatelka také stříhá i cizí..ta je v Hostivaři - kousek od Interšpásu, jestli to tam znáš, kontakt najdeš na www.zboticskychmeandru.com
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:44
- Nahlásit
Karol
to jo, ale nejde mi to rozkliknout..nebojde ale nic se neobjevi...jinak mobil jsem na pani pichovou nasla tak zkusim zavolat
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:47
- Nahlásit
Jumi
no jsem si jistá, že to nahradíš, funkce bude jiná
To je "no, jsem si jistá", anebo "nejsem si jistá"???
A zkoušela bys to, nebo bys radši koupila tu pastu??? Já nevim, fakt je, že už mě to taky napadlo, že ten indickej jitrocel asi ty baktošky neobsahuje , ale zas na tom píšou, že to tuhle obnovující funkci má. tak nevim. Jestli vychcípou po antibiotikách fakt všechny, tak je asi třeba mu je dodat, ne?
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:49
- Nahlásit
nika00
Aha, tak to možná zkus ještě přes adresu:
http://www.vycvikretrieveru.com/index.php?in=clane k&menu=ukaz&id=162
A fakt je, že chovatelů asi stříhá víc, tak zkus najít někoho co nejblíž, Jirny nejsou pro většinu Pražáků zrovna na ráně...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:08
- Nahlásit
už vám něco doma okusujou a ničí? Otázka přišla právě vhod. Asi před čtvrthodinou jsem zjistila, že Borgo udělal díru do sedačky asi jako dětská hlava. Molitan rozpliván po celé místnosti. Doufám že ho aspoň moc nesežral. Je fakt, že sedačka už má své odslouženo a chceme kupovat novou, tak se to asi urychlilo... a zrovna na dnešek jsem měla objednaného chlápka s takovou tou mašinou, aby ji vyčistil... no tak za to ušetřím.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:10
- Nahlásit
Karol
Po atb jsem jednou dávala Probican.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:16
- Nahlásit
Ketrin
Hmm dobrý! Takhle Bernášek pracuje na svém pelechu a ten molitan bohužel žere Vídím, že to, že v naší nepčřítomnosti má k dispozici pouze předsíň, kuchyň a koupelnu je dosti rozumné! Teda pokud se z koupelny odstraní sáčky s vatou(nevěřili byste, jak jde blbě luxovat z koberce) a z předsíně veškerá obuv
Karol
To je "no, jsem si jistá", anebo "nejsem si jistá"???
nejsem - to mělo být!
Jestli vychcípou po antibiotikách fakt všechny, tak je asi třeba mu je dodat
Já jsem přesvědčená o tom, že komplet všechny nevychcípou a navíc ono se jich neuvěřitelné množství sní s potravou a vůbec, jak kde co oblíznou...já bych to Psyllium asi zkusila, člověk obvykle po antb taky žádné pasty nejí a není to nijak dramatické...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:17
- Nahlásit
Teda já dneska fakt píšu omlouvám se - asi jsem na tom špatně!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:25
- Nahlásit
Jumi
Vídím, že to, že v naší nepčřítomnosti má k dispozici pouze předsíň, kuchyň a koupelnu je dosti rozumné
Ale já jsem doma (bylo mi včera blbě tak jsem dnes zůstala doma) on byl se Sali dole v kuchyňoobýváku a já s Brestou v posteli - tak to mám asi za to.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:29
- Nahlásit
Ketrin
já jsem doma
Jasně jsem psala v naší nepřítomnosti - tím myslím i dlouhodobý pobyt v ložnici např. v noci! A kór v rodinném domě! Teda tři psi a to tě ještě nevycvičili! to nás teda Thorinek naučil velmi rychle zabezpečit celý spodek, když se odebíráme do prvního patra ten ale v kuchyňoobýváku zase žral utěrky a ručníky...
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:32
- Nahlásit
Se musim pochlubit. Mám od Evy půjčené CDs fotkama, když byly štěnda mrňavý - první 3 týdny života. A je to náááádhera. i když je to tak opožděně, asi budu muset udělat přece jen ještě takovou prehistorickou galerii na stránkách. Ono to bylo takový sladkoučký už od malička!
Jsme se tady nad tím s Ondrou roztejkali...a Bondík byl úplně zmatenej, že o něm (teda na něj) pořád mluvíme a při tom čumíme do počítače...
Ketrin
To je právě ta pasta, který se chci vyhnout. Stojí to dost peněz a nemám k tomu nějak důvěru. Tak proto právě chci zkusit to Psyllium i na tohle.
S těma rozkousanejma sedačkama a pelíškama mě teda děsíte! My už jsme se kvůli Bondovi rozhodli odložit koupi záclon, takže jsme ze zahrady jak ve výkladní skříni... (neboť ty záclony chci až na zem, tak musim počkat asi hóóódně dlouho...) ale jestli se pustí do sedačky...tak my jí určitě prozatim a ještě dlouho měnit nechtěli. To by si asi brouček trochu vyslech
Jen nevim, jak vlastně poznám, že se mu mikroflora srovnala a obnovila nebo nee?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:34 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Zas mám na jednu stranu radost, že přece jen bude akční. Furt jsem se bála, že ne. No jo, už mu chybí jen pár dní do věku, kdy se mi vrátil Rambo (za to že sežral gauč a dveře) Feny tolik neničí, aspoň ty naše. Sali nezničila nikdy nic a Bresta jen pár blbostí.
|