Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:13
- Nahlásit

Karol
Hm, takže spíš paličák než poserka? To by byla ta lepší varianta. Musíte taky mezi přáteli a rodinou rozhlásit, že všechny návštěvy teď přijímáte pouze v obleku.

Karol
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:22
- Nahlásit

Ketrin
takže spíš paličák než poserka
No, to zas taky úplně nevim ....na těch výstavách se asi vážně bojí
Že bych požádala o radu přítomného psychologa???
(Taky to všichni sledujete?)

Jo a, Ketrin , jaký byly u vás OVVRka? Vyšlo hezky počasí? A byli pejskové úspěšný?

Karol
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:23 - Změnil/a: Karol
- Nahlásit

Ketrin
Jo a návštěvy my vždycky přijímali a přijímáme pouze v obleku - u vás je to jinak??? (Možná proto u nás už dlouho nikdo nebyl a Bondík nikdy oblek neviděl )

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:32
- Nahlásit

Karol
požádala o radu přítomného psychologa?? psího chologa? rači spolknu všechny prostořeké poznámky, co se mi derou na jazyk a do klávesnice... nerozumím tomu totiž.
OVVR se vydařily. všechno píšu na fóru LR.

Jumi
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 12:07
- Nahlásit

Ketrin
Karol
Oni vedle stavidla jsou takové betonové schůdky a po těch kluci seběhli až do vody. Neviděla jsem jak se dostali pod stavidlo, ale myslím, že plavali z poku podél té zdi a na konci je to prostě úplně normálně vcuclo! Včera se bernáš pokusil o podobný kousek u Rožumberka, ale já dostala histerickej záchvat - tam už by vytáhnout nešel - a seřvala ho do kuličkz a pak připla na vodítko!

K panu rozhodčímu mi psala včera Zuzka, že se nakonec dost pohádal s rozhodčím od fen a BOBa si prosadil psa s hrudou vadou

Jinak jste teda měli štěstí, protože my jak jsme byli první, tak jsem vůbec netušila, co bude teď. Myslela jsem že psa před ním postavím on si ho prohlédne a pak teda ošahá..Místo toho ukázal prstem kam si máme stoupnout a jak jsme se ocitli na určeném místě, tak se na nás vrhnul. Žádné seznamování psa, že by k němu natáhnul ruku - prostě hrrr a už ho měl bernáš v tlamě, zatímco já mávala piškotem. tak si dovedete představit po čem pes toužil víc a teď máme v posudku, že máme mít víc výcviku...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 12:11
- Nahlásit

Jumi
Jakou vadu měl BOB GR?
Někdy se na výstavách dějou věci...

Jumi
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 12:23
- Nahlásit

Ketrin
hele já vůbec nevím! Tou dobou už se bernáš topil ve Světě pro mě je nejvíce vypovídající to, že vlastně rozhodčí a pořadatel Korda řekl, že pouští do pořadí psy s hrubýma vadama a když tohle řekne pořadatel o vlastním rozhodčím, tak už to asi něco znamená...
Já jsem třba naše soupeře neviděla, ale Petr s jitkou tvrdili, že VN4 měl kravský postoj a velmi špatnou srst, ale oni zas nejsou odborníci a Zuzka mi tvrdila, že to co se dělo v třídě GR psi pracovní mluví za vše - opět neumím posoudit...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 12:46
- Nahlásit

Jumi
U LR prý zase bylo vystavováno nevím kolik, asi 4-5 sourozenců z jednoho vrhu (dorost), a prý měli všichni hodně vytočené tlapky. A když koukám na výsledky, tak všichni jsou VN a někteří i v pořadí.

Karol
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 12:53
- Nahlásit

Jumi
Ketrin
Tak to byla super výstava, co?

Mě vždycky mrzí, že nevidim ty svoje soupeře, protože jsem úplně mimo a pořád jen hlídám Bondovy nožičky

Ale tentokrát mi Ondra některý vyfotil.....a po shlédnutí mě Bondovo chování štve ještě víc. Ale tohle se nedá veřejně rozebírat

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 12:56
- Nahlásit

Karol
Tak nám to neveřejně napiš do emailu

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 13:39
- Nahlásit

Karol
Ale jak tam je na tý fotce kousek toho VN2, ten se tedy taky zrovna kroutí jako žížala... si to tak neber

Jumi
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 14:10
- Nahlásit

Karol
Jinak k tý hale! jestli se ti nelíbila Třeboň, tak to se fakt hodně těš do Letňan - to je teprve nádhera! Tady byl alespoň vedle ten park, ale v Letňanech je to jen beton, počůranej beton a pokaděnej beton!
Zase jste ale měli na ty venkovní výstavy štěstí, brno bylo nádherný, ale jaký by byl asi náš dojem, kdyby celou dobu lilo jako z konve!?

Jumi
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 21:13
- Nahlásit

Ketrin
Ale jak tam je na tý fotce kousek toho VN2, ten se tedy taky zrovna kroutí jako žížala...
Tak to je náš poloviční brácha Felix! Ale nejlepší je stejně ten v zadu za těmahle dvěma šampionama

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 08:01
- Nahlásit

Jumi
K fotce, cos mi poslala nezbývá než kroutit hlavou za současného mručení "ajta, ajta..." a asi si majitel(ka) myslí, že čím víc (neupravené) srsti, tím víc golden

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 08:38
- Nahlásit

Zdravím všechny Tak už je rozpis kruhů na webu na MVP v Letňanech, v třídě dorostu je 11 psích pubošů Tak to bude teda konkurence
Můžu vás poprosit kdo máte nějakou fotku z Třeboně o zaslání na mého maila? Ráda bych se podívala na naše budoucí spolubojovníky, jestli vůbec má smysl se tam jít ztrapnit
Ten VN4 je náš bráška Chunny, ale vůbec nevím jak vypadá
kdyžtak jukněte na www.vystavapsu.cz

Karol
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 09:10
- Nahlásit

HanuleGR
Kdes našla ten rozpis kruhů? Já jsem asi slepá...

Ketrin
čím víc (neupravené) srsti, tím víc golden
Ale když si to myslí i rozhodčí

Karol
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 09:14
- Nahlásit

HanuleGR
Už to mám

Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 09:22
- Nahlásit

Jumi
Ketrin
Holky, který den budete v Letňanech, že bych zašla na čumendu?

Karol
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 09:43
- Nahlásit

Fakt 11 psů (a porotkyně Čečrdlová....což, ať je jakákoliv, je ženská, takže se ukáže, jak je to s tim Bondovym strachem z chlapů v obleku...)
Tak konečně bude opravdový srovnání!!!! Těšim se na další Bondíkovy scény s cílem zničení pánečků a netěšim se na hnusnou halu a ještě hnusnější beton všude kolem. Ještě že to máme tak blízko a nebudem kvůli tomu muset vstávat.

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 10:33
- Nahlásit

Karol
Taky jsem zvědavá, jak to budeme zvládat...Zřejmě nebude Bondík jediný kdo bude tropit scény Jedeš ty, Jumi, brácha Chipsy, my, tak o čtyřech víme, to stačí na VN 1 - 4 ne? No jsem na to zvědavá.... Čečrdlová má i nějakou CHS, ale teď si nevzpomenu na název, vím že jsem jí tenkrát psala kvůli štěněti.

Jumi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 10:51
- Nahlásit

Karol
HanuleGR
Páááne jo! 11 psů! No tak doufám, že Čečrdlová bude lepší než pan McSarry jinak se na to vystavování opravdu asi vykašlu!

Ketrin
za současného mručení "ajta, ajta..." a asi si majitel(ka) myslí, že čím víc (neupravené) srsti, tím víc golden
jak píše karolína, majitelka si může myslet co chce,navíc třeba ani neví, co se má dělat, když je na první výstavě...ale rozhodčí by jaksi měl vědět jak má pes vypadat a podle toho se zařídit!

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 10:54
- Nahlásit

Jumi
Nemáš fotku toho zarostence?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 11:16
- Nahlásit

Jandula Pořád doufám, že se tam dostanu. Ale nevystavuju. Jen s Borgáčem na čumendu. V sobotu.
HanuleGR
Čečrdlová má CHS Golden Erinor. Dříve chovala labradory, vlastně většina tuzemských chovů vychází z jejích odchovů. Skoro všichni máme někde vzadu v rodokmenu pra(pra,pra...)předka Briana Erinor.

Jumi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 11:19
- Nahlásit

HanuleGR
Ráda bych ti ji sem dala ale nejde mi to vložit do galerie

S náma už v letňanech bude i Vetcare Bohemia a Famous gold - takže fakt super a Zuzka mi právě psala, že paní Čečrdlová preferuje pejsky spíše tlustší - takže můj koncentráčník asi nemá moc šancí...
Ach jo nějak zjišťuju, že na to vystavování asi nebudu...ta sobota mě otrávila a teď ještě takovádle vidina...

Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 11:43
- Nahlásit

Ketrin
To já taky doufám... ráda bych vás viděla...

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 12:37
- Nahlásit

Jumi
Tak mi ji kdyžtak pošli na maila cutyna@seznam.cz prosím, prosím A ty víš i kteří pesani konkrétně tam budou, že bych třeba někde vylovila fotky? )
Hmm, tak jestli preferuje tlustší pesany, tak taky nemáme šanci, Charlie taky žádný tlusťoch nejni) Ale co, pro klouby je lepší hubenější pesan a to je podstatnější, že?

Jumi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 13:26
- Nahlásit

HanuleGR
Přesně tak
Fotku pošlu!

Právě jsme se vrátili ze super procházky! venku je nááádherně! nasbírala jsem si podzimní kytici.

A holky chci se vás už dlouho zeptat a vy o tom všechny svorně mlčíte! jak to mají vaši kluci se značkováním! už značkují a zvedají nožičky a od kdy!?

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 14:21
- Nahlásit

Jumi
Díky za fotečky! Koukám, že Bernie je koncentráčník po paničce
Co se týká značkování, tak Charlie nožku ještě nezvedá a kdy to přijde nemám tušení, ale myslím, že kolem 1. roku +- nějaký měsíc

Jumi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 14:55
- Nahlásit

HanuleGR
Koukám, že Bernie je koncentráčník po paničce
nejsi první, kdo tuto doměnku vyslovil na hlas

Karol
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 15:14
- Nahlásit

By se asi nemělo....ale paní Č. je právě jedna z těch porotkyní, které občas koukají na...oba konce vodítka. Už jsem se s ní setkala i osobně, ale dojmy si nechám pro sebe. Možná to pak bude na další víření emailů

Takže na prvních místech můžem vidět známé kynologické obličeje a s těmi našimi neznámými se MOŽNÁ můžem jít zakopat. Ale lidi se i mění, takže já se stejně těšim na tu velikou konkurenci a opravdové klání

Jumi
Bondík nezvedá. Kéž by ani nezačal. ńTOhle čůrání je docela roztomilý, zvedání nohy už o dost míň...a navíc u nás budou pak počůraný lesní jahody (u plotu k sousedům, co maji taky psa...) a možná taky rajčata a kdo ví co.

A co se tlustých psů týče, asi se pustíme do vykrmování, když jsou s tím pak takový úspěchy
Zrovna dneska jsem si uvědomila, že Bondovi bylo 8 měsíců, a že bysme měli zas zvýšit dávku granulek. Ale když on mi přijde tak úžasně akorát

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání