Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Jaké si myslíte, že jsou nejlepší granule - značka??
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 45 . 46 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 17:25
- Nahlásit

mallos
Hele, nejseš obchodní zástupce Canine Caviar?

mallos
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 17:33
- Nahlásit

mallos
uz by to tak mohlo vypadat, ale reknu ti, ze super granule jsou taky artemis a treba i orijen (ne pro vsechny psy), takze to neni jen o caviaru. a mozna mam radsi artemis...

allík
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 19:12
- Nahlásit

mallos

Díky za komentář. Ostatně už jsem se stejnak rozhodla pro CC. Ještě jenom jeden doplněk - rezne po něm někomu pes?

Jinak AG je sice levnější, ale jsou u něho skoro jednou takové krmné dávky, takže moc levněji nevyjde.

mallos
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 19:40
- Nahlásit

allík
o tom tady zatim snad nikdo nepsal. kazdopadne reznuti je ale hodne individualni. po jedny znacce jeden pes rezne a druhy ne. mluvil jsem ale o caviaru s jednou chovatelkou cottonu, ktera tim krmi a ta rikala, ze si jim dokonce vybelil cumak...

Alka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 19:44 - Změnil/a: Alka
- Nahlásit

ohledně dávkování, jsem porovnala AG a CC v běžné zátěži (porovnávala jsem ve váze 30-40kg) a dávkování je témeř totožné, liší se opravdu pár gramy

worick
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:29
- Nahlásit

allík
rezne po něm někomu pes?
mě, berňák. Není to nijak tragické, protože reznul po všech a zdá se mi, že po těchto zatím nejmíň Já na ně přešla už ani netuším, snad někdy v březnu, poněvadž psi mi neustále průjmovali a teď dobrý. Chutnají jim a to moji psi jsou velké nežravky Časem snad zkusíme i Artemis - zkoušela jsem dneska nabídnout ze zkušebního malého balení a vypadá to, že by jim chutnal

Kaccka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:32
- Nahlásit

allík
Vim o nekolika flatech na CC a ani jeden nerezne, muj s tim taky nemel problemy. Zato po Artemisu liskovatel a mel prujem. Ale musi se to ozkouset, co vim, tak byl asi jeden z mala komu to nesedlo.

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:59
- Nahlásit

worick
Kruci a že zrovna jednomu mému psisku CC nesedne, bych potřebovala něco, po čem se nerezne.

allík
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 23:48
- Nahlásit

Tak já nevím, porovnávala jsem dávkování na 5-10 kg (nebo tak nějak) a přišlo mi dost rozdílné. Ale koukala jsem na to zběžně, šéfa pomalu za krkem, tak je možné, že jsem se sekla Ale to nic nemění na tom, že CC je mi mnohem simpatičtější složením.

Alka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2010 12:14
- Nahlásit

no složení je u CC rozhodně sympatičtější než u AG, to bez diskuze

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:33
- Nahlásit

Tak Dog Lovers Gold neozkoušeme, prý budou k dispozici až příští týden a to už nemůžu čekat, stejně tak když jsem místo toho chtěla Arden Grange nebo Orijen, tak nenííí, bude za týden, fakt děs, tak zase bude Acana, menší pytel a teď jdu shánět něco někam, aby psi měli co do misek.

Alka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 12:32
- Nahlásit

AG není? Orijen není? A to nakupuješ přes net?

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 12:38
- Nahlásit

Alka
Jj, klidně to prásknu, ve spokojenypes, nikdy mě tam nezklamli a teď toto.

Alka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 12:42
- Nahlásit

mi právě přišlo že tyhle značky mají všude, proto mě to tak pobavilo

mallos
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 13:47
- Nahlásit

Maya
myslim, ze tady v tomhle obchode maji AG skladem, znama ho tam kupuje, a posilaji to hned:
http://www.ichovatelskepotreby.cz/

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 14:44
- Nahlásit

mallos
Dík, ale já nechci AG, po tom psi reznou, to jsem jen narychlo při telefonu projížděla jejich net a hledala něco, co vezmu místo DLG, protože už nemám granule doma na to čekat na dodávku odjinud.
Objednávala jsem tady, protože s granulema vždycky sfouknu věci pro kočky a morče, to s Frommem nejde, no tak teď můžu v klidu objednat Fromm.
Alka
No jo, to já taky myslela taky mě to šoklo, oni teda ale některý receptury měli, ale ne adultky.

Alka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 15:07
- Nahlásit

Maya
ber to pozitivně, aspon nemusíš měnit značku granulí

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 15:38
- Nahlásit

Alka
No to je pravda Už mám Fromm objednaný.

Rada
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 23:37 - Změnil/a: Rada
- Nahlásit

canola oil v cc

mallos
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 08:34
- Nahlásit

Rada
?

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 08:37
- Nahlásit

děcka, probírali jste tu někde Acanu Orijen s tím buvolem či co to je? a co na to říkáte?

Rada
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 10:19
- Nahlásit

mallos

http://blessingsforlife.com/dietnutrition/canolaoi l.htm

Alka
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 11:44 - Změnil/a: Alka
- Nahlásit

Rada
pár stránek zpátky, jsme to řešili s mallosem

došla jsem k závěru, že všechno moc řeším, ale pořád ve mě ta škodlivost hlodá

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 12:50
- Nahlásit

Alka
No víš co, jen tak namátkou jedna látka pro lidi, klidně se můžeš podívat i na seznam výrobků u dalších http://www.emulgatory.cz/seznam-ecek?prisada=E110
A to prosím nikdo nikdy nezkoumal co to udělá, když se v těle potká těchto látek více, vždy se testuje jen jedna samotinká.

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 12:53
- Nahlásit

Nebo máš radši šunčičku nebo jiný salámek? Nebo snad salátek? http://www.emulgatory.cz/seznam-ecek?prisada=E250

Abychom ještě nakonec psům ty granule nezáviděli

mallos
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 13:01
- Nahlásit

MayaAlkaRada
nez jsem tim zacal krmit, ptal jsem se na to u vyrobce...
jde o to, ze v cc je canola oil pouzit pouze jako doplnkovy olej, primarne je pouzit kureci tuk, to je to podstatne...

za druhe jde o to, pokud je nebo neni za studena lisovany. pokud je za studena lisovany, je v poradku...

Alka
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 13:02
- Nahlásit

no pane jo!!!! teda tak od ted "žeru" jen granule

jj, tu žlut už jsem určitě v něčem viděla...
A kupované uzeninky se u nás vyskytují pouze sporadicky, my radši domácí, protože o tom že do toho cpou spousty hnusu vím, pracovala jsem v potravinách

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 13:38
- Nahlásit

Alka
Ono se neboj, to je ve všem nějaká ta chemikálie, i ovoce zelenina prý zdravá se musí polejt postřikem, aby to bylo tak krásný napohled, strupovitý jablka by nikdo nechtěl
do pomerančů se stříká nějaká kyselina, protože kyselejší se míň kazí atd.atd.
a vzhledem k tomu, že jíst vše domácí je utopie, tak fakt chce všechno řešit s mírou, i ty psí granule...

pajda222
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 13:47
- Nahlásit

To u nás je vše jen domácí výroby, žena je tak trošku cvok.
Tak aspoň těm psům dávám trochu té chemie, když já to jíst nesmim.

Alka
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 14:20
- Nahlásit

pajda222

Maya
no jo, je potřeba nás nějak zlikvidovat, je nás prostě moc,no

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 45 . 46 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání