| Autor |
Zpráva |
Fousisko
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2019 13:30
- Nahlásit
Katyy
Já sama jsem toho názoru, že nejlepší granule pro psa jsou "žádné granule" My barfujem, ale od lidí, kteří se granulí pustit nechtějí jsem na Orijen obecně slyšela zatím jen pozitivní ohlasy....Ovšem cena je hustá no...
|
lajdak
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2019 16:10
- Nahlásit
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s granulemi pro psy značky Acana, které vyhráli porovnání zde?
|
LussyB
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2019 20:46
- Nahlásit
Hlavně krmit kvalitně!
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2019 15:58
- Nahlásit
Katyy
Já sama jsem toho názoru, že nejlepší granule pro psa jsou "žádné granule" My barfujem, ale od lidí, kteří se granulí pustit nechtějí jsem na Orijen obecně slyšela zatím jen pozitivní ohlasy....Ovšem cena je hustá no...
To bude tim, ze to sami nezrali.
|
Fousisko
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2019 13:22
- Nahlásit
zbrnd
Moje kamarádka jako malá (cca 10 let) chodila na granule jejich starému voříškovi...a to ještě tehdy byly granule větší hnus než dneska....Kámoška to přežila a strašně jí to chutnalo.....Takže ani na to, že to člověk ochutná nelze sázet
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2019 07:37 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Jasne, tak spouste lidi chutna treba pizza Dr.Oetker, tycinka Mars nebo sunka s 90% obsahem masa treba z Babisova Krasno.cz.
Mysli si, co to nemaj za dobrotky a pritom je to srovnatelny s temi granulemi.
Pritom dnes se uz ukazuje, ze procesovane potraviny stejne jak u psu tak u lidi zpusobuji siroku skalu podobnych problemu. Treba ty kvanta tech blize neurcitelnych autiimunitnich umrti u psu, kdy pes se vlastne rozpadal, vse mu prestavalo fungovat a nikdo s tim neumel nic udelat. Jen z tech granuli jsme to nejak pominuli neb jde jen o psy, ale u lidi se tu uz tu a tam zacina pojmenovavat pravym jmenem a mluvi se o duvodu.
Neboli ono to muze chutnat dobre ... defacto tam staci nasypat hodne soli ci cukru ...
|