Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Jaké si myslíte, že jsou nejlepší granule - značka??
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 45 . 46 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 08:12
- Nahlásit

Mě bylo taky řečeno, že Nutra Gold už se nedováži, že se jen doprodávají zdejší zásoby.
Já teď dávám Fromm Gold, tak uvidím. Předtím jsem zkrmila pytel Artemis, psi mi po tom dost zhubli, nevhodná receptura, malej byl už jak chrt, každopádně rozšíření receptur se zatím nekoná, takže nic.
krecinek
Po řase ti pes neodrezne, musíš najít něco, po čem nerezne a pak počkat, až přelíná.

inu
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 08:16
- Nahlásit

Psíček
Jaké granule byste mi doporučili?
nějaké s přídavkem sava

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 09:26
- Nahlásit

Ty ve, Klárka je zpátky?

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 09:27
- Nahlásit

Psíček
Nebo Vanish vybělí dočista dočista.

mallos
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 13:57
- Nahlásit

Maya
ja jedu porad artemis a nemam jediny problem. ze zacatku jeden pejsek taky trochu zhubnul, ale za dva pytle vypadal uplne uchvatne. myslim, ze se to projevi tak za 3 mesice, kdyz zmenis krmeni.
mala fenka jede na venison canine caviar a vypada taky dobre - jen ta cena.
btw, slysel jsem ze fromm family bude taky koncit, dovozce se pry bude soustredovat na jine znacky...

krecinek
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 14:27
- Nahlásit

mallos
Ten Nutra Gold jsem myslela tenhle:
Kuřecí maso (16%), krůtí maso (16%), drůbeží moučka, zrna hnědé rýže, zrna bílé rýže, kuřecí tuk (stabilizovaný směsí tokoferolů), ovesné vločky, sušené brambory (3%), ječmen, jáhly, kachní maso (3%), maso z lososa (3%), sušená vaječná hmota, lněné semeno, přírodní kuřecí aroma, sušené mořské řasy (1%), sušená mrkev (1%), hrách (1%), jablka (1% ), brusinková moučka (1%), rozmarýnový extrakt (1%), vločky sušené petržele (1%), chlorid draselný, chlorid sodný, sušený kořen čekanky, moučka z korýšů (zdroj glukosaminu) drůbeží chrupavky (zdroj chondroitinu), glukosamin hydrochlorid, chondroitin sulfát, síran měďnatý pentahydrát, seleničitan sodný.

Jinak Artemis jsem jednou zkusila,ale jen malé balení a dva psi po tom měli průjem,nám to prostě nesedlo...

krecinek
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 14:29
- Nahlásit

Maya
Tak to je blbý zrovna u černo-bílé borderky, že je narezavělo-bílá Nj, počkáme a uvidíme.

malinka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 15:12
- Nahlásit

mallos
písni mi na email ( pod členem) , psala jsem dotaz na ty granule od Klárky, pošlu odpovědi.

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 15:21
- Nahlásit

mallos
Nestraš s tím Frommem.
Jinak s tím Artemisem já si myslím, že byl problém opravdu ve špatný receptuře, měla jsem tu jedinou tady dostupnou pro střední a velká plemena, ale já bych potřebovala pro malá a střední, přece jen předpokládám, že bude trochu nabušenější a ta tu prostě zatím není. A větší porce on mi nesní. Navíc těch peněz, kdybych mu měla dávat dvojnásobnou dávku.
Ale jestli tyhle další receptrury dorazí, tak to určitě zase zkusím.

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 15:23
- Nahlásit

krecinek
Mě povídej, já mám místo vlkoše lišku. Ale už to neřeším. Musíš buď jedině zkoušet různý značky, protože co platí u jednoho psa, neplatí u druhého a nebo jestli nechodíte na výstavy, tak se na to vykašlat.

worick
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 15:46
- Nahlásit

Tak po nějaké době a vymýcení tasemnice hlásím, že samojed po Canine caviar přibral kilo - což u něho vidím jako velký úspěch Teď začalo teplo, tak už zase se žraním stávkuje
Já mám bordó berňáka taky to nijak zvlášť neřeším, jen jsem si říkala - víte někdo jak se ona odrezující řasa přesně jmenuje? Že bych ji prostě zkusila koupit někde ve ,,zdravé vyživě" a dávat ji psiskám ke granulím. I když pochybuju, že ti mí nimrové to budou žrát Ale určitě by jim byla prospěšná i jinak

Alka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 19:45
- Nahlásit

...no nestaršte mě taky s tím Fromm family, proč by končili, vždyt se sem dovezla první várka tak před dvěma měsícama.....a už by měli končit. Navíc ta paní co mi Fromm vozí, nic takového neříkala

mallos
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:20
- Nahlásit

strasit nechci, ale mam to primo od ridice toho dovozce. chteji se ted soustredit jen ag...

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 23:10
- Nahlásit

mallos
Soustředít na co??
worick
Žádná odrezující řasa neexistuje, dává se mořská řasa na zvýraznění pigmentu, ale to ztmaví spíš pigment nosu a kolem očí než srst.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 07:54 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
ja chci taky rezavou lisku krmim acanou co to da, ale zatim sou porad sedivi ;(
jinak sme timovi vzali grasland na vyzkouseni misto ty obycejny adult, tak uvidime... od ty doby co ma ferinka ale cesrtvej pytel granuli, vonavouckych, tak se ji na to vrha mnohem vic nez by mel, tak zas zacal trochu prujmovat, ale nastesti nic drastickeho..

Noemi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 08:00
- Nahlásit

Žádná odrezující řasa neexistuje, dává se mořská řasa na zvýraznění pigmentu, ale to ztmaví spíš pigment nosu a kolem očí než srst.

Sem s tím jménem...

Zatím přestat s Acanou nechci, sice máme hnědý flek na ocasu, jinak dobré a zatím se to nešíří, ale místo černého nosánku hnědo-šedý....

mallos
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 08:37
- Nahlásit

Maya
soustredit se na granule arden grange...

mallos
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 08:38
- Nahlásit

krecinek
to vypada dobre, ale pokud jen dovyprodavaji zasoby, tak stejne budes muset shanet neco jinyho. zkus treba canine caviar, ten funguje skvele www.canine-caviar.cz...

mallos
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 08:39
- Nahlásit

aha, ono to nefunguje
www.canine-caviar.cz

pajda222
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 08:52
- Nahlásit

nutra gold vypadá dobře, ale mě tam štve ta mrkev.

Alka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 10:54
- Nahlásit

...takže mám potvrzeno přímo do dovozce že Fromm nekončí,
dokonce je na cestě další kontejner

mallos
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 11:29
- Nahlásit

Alka
to stejne mi pred dvema mesici tvrdili o Avoderm. je jasne, ze to nerekne ted, kdyz ma plny sklad. to by to nikdy neprodal. chce to mene naivity...

Alka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 12:21
- Nahlásit

no nevim, naopak kdybych věděla že to končí, tak si naberu.
Že skončil Avoderm se nedivim, taky jsem zkoušela, ale ty granule nevoní, nesmrdí a vypadaj jak slisovanej šrot.
Kdežto Fromm, krásně voní a psovi chutnaj, zažívání v pořádku, cena příznivá...

A je mi divný že by s tím opravdu skončili po první dodávce, to to sem nemuseli vozit...ne?

mallos
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 12:23
- Nahlásit

Alka
pochybuju, ze by si nekdo pod sebou podrezal vetev. duvod byl kazdopadne jiny nez to tady rozebehnout...

Alka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 12:31
- Nahlásit

duvod byl kazdopadne jiny nez to tady rozebehnout...

a jaký?, já tomu teda nerozumim, ale když někdo dováží granule, tak proto aby se prodávaly....
No to je jedno, až skončí, tak zas budem hledat jiný, no.

krecinek
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 13:19
- Nahlásit

mallos
Fakt Nutra Golt taky končí? To by byla škoda,celkem se mi líbí a super poměr kvalita/cena.... Na ten Canine caviar kouknu,dik

mallos
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 17:47
- Nahlásit

krecinek
slysel jsem to, ruku do ohne bych za to nedal... slozeni vypada dobre, nizsi cena je asi proto, ze pouzivaji nizsi kvalitu surovin...

krecinek
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2010 13:20
- Nahlásit

mallos
Ten canine vypadá dobře, jenom mě zaráží čenek, mám pocit,že jsem někde četla,že je pro psy škodlivý?

Kaccka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2010 14:10
- Nahlásit

krecinek
Cesnek muze uskodit je ve velkem mnozstvi, v malem je v pohode a dokonce prospesny
Jinak Canine Caviarem jsme krmili mladocha asi pul roku a muzu jen doporucit, oba jsme byli moc spokojeni.

mallos
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2010 14:19
- Nahlásit

krecinek
cesnek je prirodni antibiotikum, takze jak pise kaccka, je urcite prospesny...
myslim, ze je to aktualne top krmivo...
navic, jak jsem cetl na stankach vyrobce, maji nizky glykemicky index, oproti recpturam s bramborama, takze nehrozi diabetes apod...

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 45 . 46 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání