Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Jaké si myslíte, že jsou nejlepší granule - značka??
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 45 . 46 . >>
Autor Zpráva
mallos
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 17:32
- Nahlásit

Pihatka
jak pise Zuzana T, asi tedy radsi ten Canine Caviar. u tech alergii je to vzdycky relativni. myslim, ze spis nez o surovinu muze jit o kvalitu suroviny.

Marie Šustová
neodpostim si poznamenat, ze za ty penize, dve obiloviny na prvni miste, do toho bych asi nesel a radsi bych si koupil acanu. nicmene netvrdim, ze to muze nekomu fungovat. nicmene principialne to neni nic moc

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 07:57
- Nahlásit

mallos
Pihatka chtěla tip na jehněčí.
Já krmím performace nebo puppy. Asi to u nás funguje.

mallos
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:33
- Nahlásit

Marie Šustová
jde o to, jestli by neco jineho nefungovalo jeste lip

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:59
- Nahlásit

mallos
Chovám psy 9 let a vyzkoušela jsem dost značek. Všechny krmím stejnou značkou i druhem. Dávka se liší pouze množstvím. Psi nemají průjmy, nezvrací ... Celkem mám psů osm. Co by mohlo fungovat líp?

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 10:05
- Nahlásit

Marie Šustová
Třeba granule s masem?
Konzervu Winner jsem jednou dostala zdarma k těm, co kupuju a už od pohledu po otevření bylo jasný, že to kolem masa jen proběhlo, psům jsem to dala, když to bylo zadarmo ale nekoupila bych to ani omylem. To už bych mohla ušetřit a kupovat Pedigree kapsičky.

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 10:07
- Nahlásit

Maya
Konzervu winner jsem nikdy neviděla.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 10:09 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Marie Šustová
už devět,nějak se nemůžu dopočítat.

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 10:10
- Nahlásit

Maya
natož abych ji otevřela ....

konzervy bono nebo propesko, které občas vyhraju na zkouškách nebo dostanu na výstavě nedávám psům ani když jsou zadarmo

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 10:11
- Nahlásit

jo, už devět. Carmen máme od března 2001.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 10:12
- Nahlásit

Marie Šustová
Májo,bude titen barák stačit?:

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 10:13
- Nahlásit

Barák stačí, mám ještě vlastní velkou louku

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 10:17
- Nahlásit

Maya
nepokládám acanu za super krmení, mám s ní špatnou zkušenost ale to bylo ještě při původní receptuře. Taky nikomu winner nevnucuju. Odpovídala jsem na dotaz, kde se hledaly granule s jehněčím.

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 10:56
- Nahlásit

konzervy bono nebo propesko, které občas vyhraju na zkouškách nebo dostanu na výstavě nedávám psům ani když jsou zadarmo
No ještě to tak, k Winneru by to chtělo spíš masovou konzervu.
Ale to je fuk, jak už napsal mallos, alespoň si Winner nehraje na něco co není a cena odpovídá,takže když to někomu vyhovuje, tak pořád lepší než když někdo kupuje to samý pomalu jednou dražší jako třeba RC nebo PP.

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 10:57
- Nahlásit

Marie Šustová
Jinak nová receptura Acany je úplně jiná než ta stará a mnohem lepší, ale to samo nic nezaručuje, já mám špatnou zkušenost zase s touhle novou.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 11:50
- Nahlásit

Maya
můžeš mi když tak doporučit nějakou značku konzerv?

koupila jsem o víkendu podivnou značku v našem všeobchodě, protože sem chtěla psovi dát něco, co by mu i chutnalo, ale měl po ní nechutně smradlavý bobky...

a ve zveráči zas mívaj moc velký výběr, ale zásadně, jak jsem už zjistila, ve zveráči člověk prostě nekoupí to kvalitní, ale to známé, takže bych něco objednala z netu, ale netuším vlastně ani co...

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 11:52
- Nahlásit

cernej caj
Já kupuju konzervy Porta 21. Některý příchutě jsou jen maso v rosolu, některý jsou ještě s rýží a mrkví, ale teď nevím, která je která.

Pihatka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 14:37
- Nahlásit

Marie Šustová
díky za tip na jehněčí

Maya
střídáš konzervu s granulema?nebo konzervu jen občas na zpestření?já to takhle udělala,na zpestření konzervu Almo Nature a pes se po tom brutálně pos...přitom ta konzerva vypadala,že je v lidské kvalitě asi nesedla no..

Pihatka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 14:40
- Nahlásit

složení té konzervy:
http://www.vesela-tlapka.cz/krmivo-pro-psy/almo-na ture/d_5448.html

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 15:04
- Nahlásit

Pihatka
Konzervu Almo nature jsem taky zkoušela a v poho. Máš psa zvyklého na maso? Mě se pes brutálně pos... po Animondě.
Jinak já dávám tak lžíci z konzervy do granulí, zvyk z doby, kdy byl starší pes jako jedináček totální nežravec, no a když přišel druhý pes a ten první začal časem žrát, tak ten druhý zase mezitím se naučil na konzervu, protože samo nechtěl žrát suchý granule, když viděl nebo cejtil, že v druhý misce je něco navíc.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 15:20
- Nahlásit

Maya
tak to ja se snažila ze začátku míchat štěndu, když odmítal granule... jenže následek to mělo takovej, že olízal to masový a zbytek nechal, tak dostává konzervu maximálně o víkendu, když je víc času, jako sváteční oběd aby si nezvykal.

ale po te konzerve co sem koupila minule měl bobky smradlavý a konzestence taky taková... takže zkusíme zatím portu, snad ji někde v brně mají přímo v obchodě

Pihatka
na tom slozeni je co spatnyho? at vim na co koukat

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 15:24
- Nahlásit

cernej caj
Grancarno od Animondy a z českých grand od Jeseničanu. Oboje sedí i špičce alergičce. Animonda je lepší v tom, že jsou to jednodruhová masa. To grand není.
Pozor na rexe, někdo mi říkal, že je hodně solený, bála bych se u štěňátka, u dospělé pak už tolik ne

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 15:24
- Nahlásit

cernej caj
No odpovím za Pihatku, ve složení Almo nature není nic špatného, ale pes musí být zvyklý na maso a nebo tam něco psovi nesedlo, možná vývar nebo to hovězí, většina psů je zvyklá na kuřecí, jehněčí nebo rybí.

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 15:26
- Nahlásit

Maya
člověče tak s animondou jsi první koho znám, komu nesedí, a to jsem dva roky prodávala ve zverimexu. Nemohla být fouklá konzerva?

Roxana
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 15:29
- Nahlásit

cernej caj
sváteční oběd aby si nezvykal.
to mi zni teda trochu smutne ..

ale k dotazu - slusna kvalita by mela byt u : Porta 21, Almo Nature, Naturesdiet, Trainer, Arden Grange, Applaws ..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 15:40
- Nahlásit

Roxana
Potřebuju, aby se štěně naučilo žrát granule. Ne že dostane pořád konzervu, což mě finančně zruinuje a když mu pak dám granule tak je nebude žrát...

kachna_
koukala jsem do zverace, kam frcim dnes po praci a maj tam pedigree, cemuz bych se vyhla, rexe pred kterym jsem varovana kvuli soli a grancarno, tak je vitez jasnej ještě že to tam mají, jinak bych snad ještě zítra jela speciálně do brna shánět konzervu na polepšenou, protože po práci už nikam nestihnu dnes

Roxana
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 15:44
- Nahlásit

cernej caj
vsak ja te nekritizuju, jen mi to prijde trochu lito, byt psem, to je vse ..
jinak animonda - no uplna hruza to neni, ale zazrak taky fakt ne .. taky se staci trochu podivat na cenu, vetsinou ty kvalitnejsi stoji tak dvakrat tolik ..

worick
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 15:53
- Nahlásit

objednávala jsem granule - my krmíme momentálně Best Choice se střídavým úspěchem - žerou ho jakž takž oba, ale berňák jde pořád dost na ,,řídko" - žádné bobky Nebo takhle: ráno má bobky, odpoledne skoro průjem Tudíž mi to nedalo a objednala jsem na zkoušku malá balení toho, co se mi líbilo nejvíc: granule Arden Grange a Belcando - že jako postupně vyzkouším, jestli by se to po těchto neupravilo. A taky bude záležet, jestli je hoši vemou na milost. Momentálně jim chutnají vepřová žebra, tak jim je taky dávám a mám nutkání, zkusit připravit nějakou BARF porci se vším všudy. Jenže už jsem to párkrát zkoušela a neuspěla jsem. Oni nějak do misky nechtějí nic jiného jak čisté, suché granule. Ta žebra dostávají přímo do tlamy - spíše jako odměnu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 15:55
- Nahlásit

Roxana
jojo, sem se koukala ze ta porta 21 stoji cca 60+ a to je necelych 400 gramu.

on vcera pes dostal zbytek prejtu, tak granule ani vecer nechtel, protoze polovicka to nema rada, tak co nesnedl v praci nandal psovi k veceri a ze by mu vadilo, ze mezi masem sou i kroupy sem si teda nevsimla

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 16:19
- Nahlásit

Roxana
tak animonda je z masa a za 3 dny v lednici se nerozblemtne,[b]
ale pouze okorá. I na chuť je celkem dobrá , voní a jsou tam kousky. řekla bych, že maso v ní kvalitou odpovídá vetamixu, což si myslím, že by psovi mělo stačit

Roxana
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2010 16:29
- Nahlásit

kachna_
animonda je slozenim maso + vyrobky zivocisneho puvodu, tak asi tak .. cenove je to cca 30Kc za 400g, ty kvalitnejsi stoji od 60,- za 400g ..
Vetamix je hodne siroky pojem .. a tam myslim (mlete) maso nestoji 30Kc / 400g, nebo jo?

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 45 . 46 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání