| Autor |
Zpráva |
mallos
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 17:32
- Nahlásit
Pihatka
jak pise Zuzana T, asi tedy radsi ten Canine Caviar. u tech alergii je to vzdycky relativni. myslim, ze spis nez o surovinu muze jit o kvalitu suroviny.
Marie Šustová
neodpostim si poznamenat, ze za ty penize, dve obiloviny na prvni miste, do toho bych asi nesel a radsi bych si koupil acanu. nicmene netvrdim, ze to muze nekomu fungovat. nicmene principialne to neni nic moc
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 07:57
- Nahlásit
mallos
Pihatka chtěla tip na jehněčí.
Já krmím performace nebo puppy. Asi to u nás funguje.
|
mallos
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:33
- Nahlásit
Marie Šustová
jde o to, jestli by neco jineho nefungovalo jeste lip
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 09:59
- Nahlásit
mallos
Chovám psy 9 let a vyzkoušela jsem dost značek. Všechny krmím stejnou značkou i druhem. Dávka se liší pouze množstvím. Psi nemají průjmy, nezvrací ... Celkem mám psů osm. Co by mohlo fungovat líp?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 10:05
- Nahlásit
Marie Šustová
Třeba granule s masem?
Konzervu Winner jsem jednou dostala zdarma k těm, co kupuju a už od pohledu po otevření bylo jasný, že to kolem masa jen proběhlo, psům jsem to dala, když to bylo zadarmo ale nekoupila bych to ani omylem. To už bych mohla ušetřit a kupovat Pedigree kapsičky.
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 10:07
- Nahlásit
Maya
Konzervu winner jsem nikdy neviděla.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 10:09 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Marie Šustová
už devět ,nějak se nemůžu dopočítat.
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 10:10
- Nahlásit
Maya
natož abych ji otevřela ....
konzervy bono nebo propesko, které občas vyhraju na zkouškách nebo dostanu na výstavě nedávám psům ani když jsou zadarmo
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 10:11
- Nahlásit
jo, už devět. Carmen máme od března 2001.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 10:12
- Nahlásit
Marie Šustová
Májo,bude titen barák stačit?:
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 10:13
- Nahlásit
Barák stačí, mám ještě vlastní velkou louku
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 10:17
- Nahlásit
Maya
nepokládám acanu za super krmení, mám s ní špatnou zkušenost ale to bylo ještě při původní receptuře. Taky nikomu winner nevnucuju. Odpovídala jsem na dotaz, kde se hledaly granule s jehněčím.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 10:56
- Nahlásit
konzervy bono nebo propesko, které občas vyhraju na zkouškách nebo dostanu na výstavě nedávám psům ani když jsou zadarmo
No ještě to tak, k Winneru by to chtělo spíš masovou konzervu.
Ale to je fuk, jak už napsal mallos, alespoň si Winner nehraje na něco co není a cena odpovídá,takže když to někomu vyhovuje, tak pořád lepší než když někdo kupuje to samý pomalu jednou dražší jako třeba RC nebo PP.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 10:57
- Nahlásit
Marie Šustová
Jinak nová receptura Acany je úplně jiná než ta stará a mnohem lepší, ale to samo nic nezaručuje, já mám špatnou zkušenost zase s touhle novou.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 11:50
- Nahlásit
Maya
můžeš mi když tak doporučit nějakou značku konzerv?
koupila jsem o víkendu podivnou značku v našem všeobchodě, protože sem chtěla psovi dát něco, co by mu i chutnalo, ale měl po ní nechutně smradlavý bobky...
a ve zveráči zas mívaj moc velký výběr, ale zásadně, jak jsem už zjistila, ve zveráči člověk prostě nekoupí to kvalitní, ale to známé, takže bych něco objednala z netu, ale netuším vlastně ani co...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 11:52
- Nahlásit
cernej caj
Já kupuju konzervy Porta 21. Některý příchutě jsou jen maso v rosolu, některý jsou ještě s rýží a mrkví, ale teď nevím, která je která.
|
Pihatka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 14:37
- Nahlásit
Marie Šustová
díky za tip na jehněčí
Maya
střídáš konzervu s granulema?nebo konzervu jen občas na zpestření?já to takhle udělala,na zpestření konzervu Almo Nature a pes se po tom brutálně pos...přitom ta konzerva vypadala,že je v lidské kvalitě asi nesedla no..
|
Pihatka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 14:40
- Nahlásit
složení té konzervy:
http://www.vesela-tlapka.cz/krmivo-pro-psy/almo-na ture/d_5448.html
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 15:04
- Nahlásit
Pihatka
Konzervu Almo nature jsem taky zkoušela a v poho. Máš psa zvyklého na maso? Mě se pes brutálně pos... po Animondě.
Jinak já dávám tak lžíci z konzervy do granulí, zvyk z doby, kdy byl starší pes jako jedináček totální nežravec, no a když přišel druhý pes a ten první začal časem žrát, tak ten druhý zase mezitím se naučil na konzervu, protože samo nechtěl žrát suchý granule, když viděl nebo cejtil, že v druhý misce je něco navíc.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 15:20
- Nahlásit
Maya
tak to ja se snažila ze začátku míchat štěndu, když odmítal granule... jenže následek to mělo takovej, že olízal to masový a zbytek nechal, tak dostává konzervu maximálně o víkendu, když je víc času, jako sváteční oběd aby si nezvykal.
ale po te konzerve co sem koupila minule měl bobky smradlavý a konzestence taky taková... takže zkusíme zatím portu, snad ji někde v brně mají přímo v obchodě
Pihatka
na tom slozeni je co spatnyho? at vim na co koukat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 15:24
- Nahlásit
cernej caj
Grancarno od Animondy a z českých grand od Jeseničanu. Oboje sedí i špičce alergičce. Animonda je lepší v tom, že jsou to jednodruhová masa. To grand není.
Pozor na rexe, někdo mi říkal, že je hodně solený, bála bych se u štěňátka, u dospělé pak už tolik ne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 15:24
- Nahlásit
cernej caj
No odpovím za Pihatku, ve složení Almo nature není nic špatného, ale pes musí být zvyklý na maso a nebo tam něco psovi nesedlo, možná vývar nebo to hovězí, většina psů je zvyklá na kuřecí, jehněčí nebo rybí.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 15:26
- Nahlásit
Maya
člověče tak s animondou jsi první koho znám, komu nesedí, a to jsem dva roky prodávala ve zverimexu. Nemohla být fouklá konzerva?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 15:29
- Nahlásit
cernej caj
sváteční oběd aby si nezvykal.
to mi zni teda trochu smutne ..
ale k dotazu - slusna kvalita by mela byt u : Porta 21, Almo Nature, Naturesdiet, Trainer, Arden Grange, Applaws ..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 15:40
- Nahlásit
Roxana
Potřebuju, aby se štěně naučilo žrát granule. Ne že dostane pořád konzervu, což mě finančně zruinuje a když mu pak dám granule tak je nebude žrát...
kachna_
koukala jsem do zverace, kam frcim dnes po praci a maj tam pedigree, cemuz bych se vyhla, rexe pred kterym jsem varovana kvuli soli a grancarno, tak je vitez jasnej ještě že to tam mají, jinak bych snad ještě zítra jela speciálně do brna shánět konzervu na polepšenou, protože po práci už nikam nestihnu dnes
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 15:44
- Nahlásit
cernej caj
vsak ja te nekritizuju, jen mi to prijde trochu lito, byt psem, to je vse ..
jinak animonda - no uplna hruza to neni, ale zazrak taky fakt ne .. taky se staci trochu podivat na cenu, vetsinou ty kvalitnejsi stoji tak dvakrat tolik ..
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 15:53
- Nahlásit
objednávala jsem granule - my krmíme momentálně Best Choice se střídavým úspěchem - žerou ho jakž takž oba, ale berňák jde pořád dost na ,,řídko" - žádné bobky Nebo takhle: ráno má bobky, odpoledne skoro průjem Tudíž mi to nedalo a objednala jsem na zkoušku malá balení toho, co se mi líbilo nejvíc: granule Arden Grange a Belcando - že jako postupně vyzkouším, jestli by se to po těchto neupravilo. A taky bude záležet, jestli je hoši vemou na milost. Momentálně jim chutnají vepřová žebra, tak jim je taky dávám a mám nutkání, zkusit připravit nějakou BARF porci se vším všudy. Jenže už jsem to párkrát zkoušela a neuspěla jsem. Oni nějak do misky nechtějí nic jiného jak čisté, suché granule. Ta žebra dostávají přímo do tlamy - spíše jako odměnu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 15:55
- Nahlásit
Roxana
jojo, sem se koukala ze ta porta 21 stoji cca 60+ a to je necelych 400 gramu.
on vcera pes dostal zbytek prejtu, tak granule ani vecer nechtel, protoze polovicka to nema rada, tak co nesnedl v praci nandal psovi k veceri a ze by mu vadilo, ze mezi masem sou i kroupy sem si teda nevsimla
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 16:19
- Nahlásit
Roxana
tak animonda je z masa a za 3 dny v lednici se nerozblemtne,[b]
ale pouze okorá. I na chuť je celkem dobrá , voní a jsou tam kousky. řekla bych, že maso v ní kvalitou odpovídá vetamixu, což si myslím, že by psovi mělo stačit
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 16:29
- Nahlásit
kachna_
animonda je slozenim maso + vyrobky zivocisneho puvodu, tak asi tak .. cenove je to cca 30Kc za 400g, ty kvalitnejsi stoji od 60,- za 400g ..
Vetamix je hodne siroky pojem .. a tam myslim (mlete) maso nestoji 30Kc / 400g, nebo jo?
|